Cara Saya Mula Bina Bisnes Dengan Modal Rendah Dan Di Guide


 Sekarang Ramai Yang Sedang mencari ruang dan peluang untuk berniaga,tidak kira ada yang sedang bekerja,ada yang masih belajar dan surirumah turut ambil peluang,bagi menjana pendapatan berterusan,untuk kelansungan hidup dan menyara diri serta keluarga.


CARA SAYA MULA BINA BISNES DENGAN MODAL RENDAH DAN DI GUIDE

Saya merupakan Seorang anak felda, masa tu saya tiada peluang untuk bekerja di luar kerana harus menjaga orang tua yang semakin uzur,ini antara pengorbanan terbesar yang saya lakukan,demi kasihnya saya kepada orang tua saya yang telah menjaga saya dari lahir.
waktu itu,saya agak buntu untuk mencari pendapatan selepas tamat spm, TANPA Meminta minta dengan sesiapa walaupun ada saudara mara,saya yakin rezeki pasti ada,dengan pendapatan felda dan pemberian org tua saya,saya kumpulkan sedikit demi sedikit wang yang ada

Suatu hari, saya ,di mana saya melakukan perkara yang belum pernah saya lakukan apabila saya terlihat satu iklan berkaitan perniagaan,jauh di sudut hati,saya memang ada niat untuk berniaga.
saya akui,saya memang Zeo tentang bisnes,tapi saya banyak membaca kejayaan demi kejayaan orang lain serta pengalaman mereka berbisnes

di jadikan cerita,saya terlihat satu iklan peluang untuk berniaga, Tapi saya tiada Modal yang banyak,simpanan saya cuma ada rm400 saja waktu tu,maklumlah itu saja yang termampu saya simpan..terkadang rasa sedih juga lihat rakan lain dapat beli motor dan lain HQ lain.

tapi saya pendamkan dan dari situ timbul satu semangat untuk cipta kejayaan sendiri, selain modal tak banyak,saya zero bab marketing atau bisnes, namun hati saya cukup kuat untuk mulakan 1 tindakan.. tak salah untuk saya bertanya dulu,jika tidak saya tidak akan sampai ke tahap hari ini

" IMPIAN BERMULA DARI SATU TINDAKAN UNTUK CAPAI SEBUAH KEJAYAAN "
Saya Hubungi HQ ni  ,dari situ saya bertanya dan bertanya segalanya,Alhamdulillah..kalau saya tak berani nak tanya,dah tentu saya takkan tahu,baru saya tahu,modal yang ada di sediakan bawah rm400 pon ada

Setelah di berikan penerangan yang jelas dan staff HQ sangat ramah melayani pertanyaan dan memberi penjelasan yang lengkap,saya terus membuat keputusan berani untuk mengambil pakej modal rendah yang ditawarkan kepada saya

Saya bermula dengan pakej modal mini agent iaitu Rm260 sahaja..selepas membuat pendaftaran,saya mula transfer wang modal dan waktu itu id agent sah pon telah diserahkan kepada saya,dan petang itu juga,barang saya telah dikirimkan melalui pihak kurier J & T

Bermula fasa baru dalam hidup saya memulakan bisnes,waktu itu saya tetapkan dalam hati berserta niat akan buat sampai berjaya

Atas berkat tunjuk ajar dari pihak HQ Dan para Trainer yang sangat membantu terutama bab sales & marketing,saya mampu berjaya hingga ke hari ini,






Banyak ilmu ilmu yang di berikan, betul lah kata orang,jika ada wang banyak tapi bila berniaga tiada ilmu,susah nak jalan,tapi jika seiring,ada ilmu,Pasti dapat capai kejayaan dalam bisnes,dalam bisnes,akan ada banyak pengalaman yang akan kita dapat dan pastinya akan membuatkan kita lebih matang dalam menjalankan perniagaan kita

Kunci nak berjaya,adalah tindakan dan fokus serta berani .
kini,saya mampu mendapatkan apa yang saya ingin yang tak pernah saya dapat dahulu,selain itu,saya mampu saving lebih banyak untuk simpanan hari tua

siapa kata kita yang biasa biasa ni tak mampu berjaya ? kita mampu berjaya,lebih dari apa yang kita impikan,jika kita lakukan tindakan dan sentiasa mahu belajar

Saya yakin,anda juga mampu berjaya,kepada anda yang ingin membina bisnes walau hanya dengan modal kecil dan bermula daripada bawah serta di bimbing,saya syorkan untuk anda hubungi HQ Di sini :www.wasap.my/60104240688/Guidesayabinabisnesmodalrendahatau  010-4240688 ( whatsapp )



Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://mediakisahrealiti.blogspot.com/2021/04/cara-saya-mula-bina-bisnes-dengan-modal.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Bisnes Air Balang Viral Modal Rendah Untung Rm7000

Bisnes Air Balang Viral Modal Rendah Untung Rm7000

papar berkaitan - pada 10/4/2021 - jumlah : 133 hits
Bulan Ramadan dan dekat mesti ramai yang tercari cari resepi air balang paling laris dan viral untuk berniaga di bazar Ramadan nanti kan Dalam post ni Ayue akan share dengan anda semua info yang anda perlu tahu untuk memulakan bisnes air ba...
Ini Cara Mudah Dan Lumayan Buat Bisnes Dropship Baju Raya Wanita 2021

Ini Cara Mudah Dan Lumayan Buat Bisnes Dropship Baju Raya Wanita 2021

papar berkaitan - pada 24/4/2021 - jumlah : 101 hits
Tidak lama lagi akan tiba hari keraian seluruh umat Islam iaitu Hari Raya Aidilfitri Oleh itu ramai di antara anda yang ingin membuat pendapatan untuk menampung perbelanjaan untuk menyambut lebaran nanti Melalui artikel ini kami akan kongsi...
Nak Mula Berniaga Tambah Ilmu Di Program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya Anjuran Richworks

Nak Mula Berniaga Tambah Ilmu Di Program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya Anjuran Richworks

papar berkaitan - pada 17/4/2021 - jumlah : 92 hits
Di musim musim pandemik ni ramai hilang kerja Bila dah hilang kerja ni ramai yang mencari inisiatif nak mula berniaga untuk teruskan kelangsungan hidup Kalau sebelum ni masa ada kerja ada pendapatan bulanan tetap tapi sekarang ada yang terp...
Mulakan Perniagaan Untuk Tingkat Ekonomi Diri Sertai Program Bina Bisnes Berjaya

Mulakan Perniagaan Untuk Tingkat Ekonomi Diri Sertai Program Bina Bisnes Berjaya

papar berkaitan - pada 17/4/2021 - jumlah : 120 hits
hai assalammualaikumMulakan Perniagaan Untuk Tingkat ekonomi Diri Sertai Program Bina Bisnes Berjaya Kita boleh nampak sekarang banyak orang melibatkan diri dalam perniagaan tidak kirala secara sambilan atau sepenuh masa walaupun dalam temp...
Program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya Oleh Richworks Edisi Khas Nak Mula Berniaga 2021

Program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya Oleh Richworks Edisi Khas Nak Mula Berniaga 2021

papar berkaitan - pada 17/4/2021 - jumlah : 102 hits
Sedar tidak sedar sudah setahun lebih kita dalam norma baru Cepat betul masa berlalu dan sekarang sudah bulan April 2021 Bagaimanakah dengan dengan azam 2021 korang Adakah korang masih berusaha untuk mencapainya Kami harap korang dapat teru...
Richworks Taja Sepenuhnya Program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya

Richworks Taja Sepenuhnya Program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya

papar berkaitan - pada 17/4/2021 - jumlah : 120 hits
Richworks Taja Sepenuhnya Program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya Kalau perasan sekarang makin ramai friendlist di media sosial sudah mula berjinak jinak di dalam perniagaan online Tidak kira bidang atau pengkhususan apa yang mereka tawa...
Cara Membantutkan Peningkatan Kalori Dalam Badan

Cara Membantutkan Peningkatan Kalori Dalam Badan

papar berkaitan - pada 11/4/2021 - jumlah : 58 hits
Letih memikirkan cara menjadikan diet anda benar2 berkesan Persoalan bolehkah anda mengurangkan berat badan tanpa berbelanjalebih terhadap makanan tertentu menyertai aerobic atau sanggupkahanda melaburkan wang yg banyak semata mata untuk me...
Mybsn Cara Register Login Semakan Baki Akaun Online

Mybsn Cara Register Login Semakan Baki Akaun Online

papar berkaitan - pada 11/4/2021 - jumlah : 149 hits
myBSN CARA REGISTER LOGIN SEMAKAN BAKI AKAUN ONLINE Bila sebut sahaja duit dan ia sinonim dengan Bank Simpanan Nasional kan Ramai juga memuji tarikh bayaran BSH dan BPN akaun BSN lebih cepat dan awal berbanding bank lain Marilah kita untuk ...
Tudia Tak Perlu Risau Dilanggar Kereta Teknologi Mata Ketiga Bantu Anda Berjalan Sambil Guna Telefon

Rina Perlu Teliti Elak Lebih Banyak Warga Emas Mati Akibat Covid

Doa Terindah

Raya Frasa Pkp

Cancel Subsidi Jaringan Prihatin Cara Batal Pilih Telco Lain

13 Isi Hati Seorang Anak Yang Terpendam Di Hati Tidak Terungkap Dengan Kata Kata

Sambut Raya Pkp 3 0 Norma Baru 2021

Cikgu Amy Lakonan Elisya Sandha Sharifah Sakinah



Info Penuh Program I Can See Your Voice Malaysia Musim 4 ICSYVMY4 2021

7 Fakta Penting Tentang Masjid Al Aqsa Yang Ramai Tak Tahu

Dahomey Amazon Pasukan Pahlawan Wanita Yang Menentang Penjajahan Barat di Afrika Barat

Info Dan Sinopsis Filem Dekatnya Cinta Adam Dan Hawa 2 Astro First

Kisah Selebriti yang Membunuh dan Terlepas Daripada Hukuman Claudine Longet


Guru Menempuh Cabaran Getir Pandemik Covid 19

13 Held Over Parit Raja Viral Rioting Freed On Police Bail

Govt Medical Staff Overwhelmed And Overworked Says Mma Chief

Touched By Cop S Wife S Act Of Love Lawyer Raises Rm2 000 To Pay Her Fine

Jom Beli Crypto Dengan Luno Malaysa

Sebulan Berpantang Anak Ke 2 Datuk Siti Buat Comeback Slim Macam Anak Dara