Panduan Mulakan Bisnes Burger






Panduan Mulakan Bisnes Burger. Burger memang menjadi makanan orang tempatan tidak kira India, Cina atau Melayu. Di Malaysia, pelbagai jenis resepi burger berjaya dihasilkan dan ada dikalangannya menghasilkan burger yang unik. Mereka yang memang kaki burger, memang memburu dan tidak akan lepaskan peluang merasai pelbagai resepi burger. huhu..

 
Panduan Mulakan Bisnes Burger
Jadi, anda yang berminat dengan bisnes ini dan berkeinginan untuk memulakan langkah sebagai perniaga burger yang berjaya, admin boleh share satu panduan yang berguna untuk anda dalam mengetahui selok belok bisnes burger ini. Panduan ini menerangkan secara detail apa yang harus anda buat dan pelajari sebelum berniaga. Ia sangat sesuai untuk anda memulakan langkah pertama anda dalam berniaga dan sesuai untuk mereka yang sudah menceburi perniagaan ini..
Panduan ini telah ditulis oleh Afiq Dato’ Rusly, Jika anda mengenali Chef Li atau namanya Dato’ Hj. Rusly Abdullah (penulis bestseller jutawan senyap). Beliau telah dibimbing oleh Ayahnya dalam bidang kulinari dan berpengalaman bertahun-tahun dalam bidang tersebut.
Sepanjang penglibatannya, beliau telah berjaya melatih hampir 15,000 orang usahawan makanan melalui Kursus Masakan dan Memproses Makanan..
 
Masalah Dalam Memulakan Perniagaan Burger
Okey, terlebih dahulu admin ceritakan apa masalah kita sebelum memulakan perniagaan ini yang membuatkan anda was-was atau tidak jadi terus. Biasa la kalau nak berniaga apa-apa pun, ini antara yang difikirkan..
Macam mana nak bermula dan apakah LANGKAH PERTAMA yang perlu anda lakukan untuk memulakan bisnes burger dengan betul dan lumayan. Anda tercari-cari Sifu atau Tok Guru yang boleh membimbing anda langkah-demi-langkah untuk memulakan dan mengembangkan lagi bisnes burger anda. Anda sebelum ni tiada ilmu untuk berniaga terutama sekali berniaga burger. Anda sendiri sedar, apa-apa mesti dimulakan dengan ilmu terlebih dahulu jika ingin memulakan sebarang perniagaan. Untung ke bisnes burger ni? Ada orang kata untung kecil. Tapi bagaimana nak tingkatkan keuntungan daripada bisnes burger ini? Berapa modal yang perlu dilaburkan untuk permulaan? Apakah terdapat cara dan teknik untuk mengurangkan kos?  
Dan sebagainya..

Kelebihan Bisnes Burger
Anda yang berminat menjual berger secara kecil-kecilan atau sebesar-besarnya, boleh ikuti tips dan kelebihan dalam rujukan ini. Antara ilmu yang dikongsikan dan sedut seberapa banyak ilmu yang diberikan..
Pembongkaran 9 kelebihan bisnes burger tepi jalan berbanding perniagaan makanan restoran atau apa-apa jenis perniagaan pun yang selama ini hanya Jutawan Senyap sahaja yang tahu! Penerangan jelas mengenai bisnes burger jenis Perusahaan Sendiri VS Francais. Mana satu pilihan yang lebih TEPAT? Pendedahan 3 strategi ‘SUPER-POWERFUL’ yang wajib anda lakukan untuk mencapai pendapatan 5 angka setiap bulan daripada bisnes burger anda. 5 aspek pengurusan yang wajib anda tahu dan amalkan dalam bisnes burger anda agar perjalanan anda menuju sasaran pendapatan 5 angka sebulan menjadi lebih mudah Penerangan tentang 5 faktor dari segi produk burger anda sendiri yang perlu anda ambil-kira untuk menjamin keuntungan bisnes burger anda. PENDEDAHAN EKSKLUSIF: Pendedahan ini bakal membuka mata anda tentang 3 kelemahan bisnes burger bakar! Anda akan didedahkan dengan punca kegagalan sesebuah bisnes burger bakar yang boleh anda elakkan jika anda ingin juga menjalankannya  
Teruskan membaca di halamannya nanti..
Jika anda berminat menjadikan bisnes ini sebagai parttime atau fulltime. Boleh menjadikan panduan ini sebagai rujukan dalam perniagaan tersebut. Seterusnya anda boleh baca di halaman Panduan Bisnes Burger ini..
Yang penting..
Berusaha keras pasti menuju kejayaan…




The post Panduan Mulakan Bisnes Burger appeared first on Hasrozi.


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://hasrozi.com/uncategorized/panduan-mulakan-bisnes-burger

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Panduan Untuk Bisnes Tudung

Panduan Untuk Bisnes Tudung

papar berkaitan - pada 26/6/2019 - jumlah : 63 hits
Memang terdapat banyak tips dan juga panduan bagaimana untuk bermula di dalam perniagaan tudung secara kecil kecilan Untuk berjaya di bisnes tudung ini Sesetengah dari mereka memulakan perniagaan tudung dengan modal kecil kecilan dan memula...
Panduan Bisnes Homestay Delima Pengusaha Dan Penyewa

Panduan Bisnes Homestay Delima Pengusaha Dan Penyewa

papar berkaitan - pada 29/6/2019 - jumlah : 46 hits
Homestay pekara asas yang perlu ada dari sudut penyewa yang biasa biasa Setakat ada set sofa dengan TV dah ok kot Nak best sikit ada wifi Lagi kalau nak Homestay tu lagi ohsem kena letak jugalah PS4 Mahu ada yang tak tidur gamaknya Lagi kep...
Cabaran Menjalankan Bisnes Homestay Yang Anda Perlu Tahu

Cabaran Menjalankan Bisnes Homestay Yang Anda Perlu Tahu

papar berkaitan - pada 30/6/2019 - jumlah : 40 hits
Orang lain kita pun terinspirasi nak ikuti jejak langkah yang sama Sebelum pergi lebih jauh atau terus terjun dalam bidang ini apa salahnya kita pertimbangkan dan fikirkan dulu apa sebenarnya cabaran yang bakal dihadapi apabila menjalankan ...
3 Langkah Buat Bisnes Secara Dropship Di Ebay Ramai Yang Tak Tahu

3 Langkah Buat Bisnes Secara Dropship Di Ebay Ramai Yang Tak Tahu

papar berkaitan - pada 2/7/2019 - jumlah : 55 hits
Artikel kali ini saya nak dedahkan satu teknik yang dipanggil custom dropship khusus berniaga di ebay Sebenarnyam ada seribu satu teknik dropship untuk memulakan jualan di ebay Tapi jarang anda temui teknik yang ditunjuk secara terperinci b...
3 Strategi Bisnes Ikut Teknik Micheal Porter

3 Strategi Bisnes Ikut Teknik Micheal Porter

papar berkaitan - pada 5/7/2019 - jumlah : 113 hits
Sebagai pelanggan mana satu pilihan anda mengembara dengan MAS Airline atau AirAsia Lebih suka makan roti The Loaf atau makan roti Gardenia sahaja Dalam kehidupan seharian sebagai pelanggan kita ada banyak pilihan sebelum membeli atau
5 Teknik Extra Income Bila Buat Bisnes Homestay

5 Teknik Extra Income Bila Buat Bisnes Homestay

papar berkaitan - pada 30/6/2019 - jumlah : 60 hits
Orang yang buat bisnes homestay sebenarnya boleh tambahkan lagi pendapatan ataupun buat extra income melalui bisnes yang sedang dijalankan Ini boleh dilakukan dengan menawarkan servis tambahan yang memang diperlukan dan dicari cari oleh pen...
3 Bisnes Paling Mudah Dan Menguntungkan

3 Bisnes Paling Mudah Dan Menguntungkan

papar berkaitan - pada 27/6/2019 - jumlah : 50 hits
Ramai yang cuba untuk berniaga ataupun menjalankan bisnes tetapi buntu dari segi idea Bagi wanita misalnya mereka selalunya memilih menjadi agen atau stokis produk kosmetik dan untuk lelaki ramai buat perkhidmatan freelance cuba cuba masuk ...
Pemilihan Lokasi Yang Strategik Untuk Bisnes Homestay

Pemilihan Lokasi Yang Strategik Untuk Bisnes Homestay

papar berkaitan - pada 27/6/2019 - jumlah : 62 hits
Faktor pemilihan lokasi yang strategik merupakan salah satu faktor yang akan menjadi penentu sama ada perniagaan homestay yang anda jalankan bakal mencapai kejayaan atau sekadar suam suam kuku Saya percaya bagi mereka yang bercadang untuk m...
Kelemahan Dan Kekurangan Menjalankan Bisnes Bakeri Dan Produk Pastri

Kelemahan Dan Kekurangan Menjalankan Bisnes Bakeri Dan Produk Pastri

papar berkaitan - pada 29/6/2019 - jumlah : 68 hits
Bisnes bakeri ada kelemahannya Itu sudah tentu Ia tak jauh beza dengan lain lain jenis bisnes yang ada diluar sana Tiada bisnes yang perfect yang langsung tak ada kelemahan atau kekurangan Namun sebagai usahawan atau bakal usahawan produk b...
Awek Kolej Kena Tangkap Basah

Memang Merbahaya Tapi Ada Sebab Kenapa Kita Tak Perlu Bunuh Lipan Dalam Rumah

Mengejutkan Selepas Di Soal Ini Pengakuan Nya Dan Sebab Gadis Ini Memijak Kitab Suci Al Quran

Inilah Sebab Mengapa Orang Lahir 1985 1995 Adalah Paling Unik

Buang Segera Tujuh Aplikasi Pengintipan Ini Dari Peranti Anda

Cikgu Makin Bangang Pandai Ambil Gaji Bulanan Buat Personal Loan Saja

Selamat Jalan Kepada Buaya Terbesar Dunia Si Lolong

Fizo Omar Mengaku Sebagai Anak Emak Sebelum Kahwin Lagi



8 Fakta Mengerikan Tentang Suku Aztec

7 Kamera Pengintip Terawal Dalam Sejarah

5 Mitos Mengarut Berkaitan Kereta Yang Masih Dipercayai Ramai

Fahami Undang Undang Jenayah Gay Di Malaysia

Kisah Tragis Pencipta Telefon Pertama Yang Sebenar Antonio Meucci


Sah Cerai Talak Tiga Teka Teki Status Perkahwinan Sultan Kelantan Terjawab

4 Tips Meningkatkan Performa Motor Bebek 4 Tak

Pengen Mengetahui Taktik Menjadi Jago Jualan Berikut Ringkasannya

Danai Gurira Sahkan Pengunduran Dari Siri The Walking Dead Selepas Musim Ke 10

Faedah Surat An Nuur 31 Lalai Dari Ibadah Karena Dagang

Bawalah Pulang Ilmu Dari Luar Negara Ke Tanah Air