Our Ps4 E Sport Challenge



Our PS4 e-Sport Challenge. Actually. Bila e-Sport mula mendapat tempat di persada sukan, aku dah mula rancang untuk gerakkan dedua anak jantan ni ke arah tu. Dalam kepala dah nampak Fifa. Sebelum PKP mula itu hari dapat rezeki untuk laksana niat aku. Dapat semua yang aku nak. Cumanya. Iqi nak minecraft. Yang tu lambat sikit terutama bila beberapa hari lepas aku dapat PS4, terus kita kena PKP. Internet pun toksah cerita la. Memang ke laut. Sampai beberapa kali aku down terutama bila kena bab kerja yang pada masa tu semua nak pakai video conference aje. Dan. Iqi pun tak berapa suka ngan Fifa. Maybe sebab aku gasak dan tak bagi peluang langsung kot kat dia masa lawan. Beberapa kali juga kami try masuk tournament. Fifa. Soul Calibur. Kat situ baru dia nampak camna main dengan dunia luar. Memang kow kow kena tibai. Apapun. Kami lebih teruk kena pasal tenet tak stabil. Tau tau terus kalah je. Alhamdulillah. Semalam dah setel pemasangan unifi. Clear. Sedap dan lancar ja. Tak sabo nak tunggu tournament lagi ni.
game kegemaran dua beradik ni tak lain tak bukan adalah permintaan hadiah harijadi dia ... minecraft


at last, aku aje la yang main ni sensorang. huhuhuhu

kalau dah ngadap ni, terus tertumpu
pasni nak tengok apa ada pada online untuk minecraft ni
ni game kedua yang dia minta dari aku. layan
ngetest apps ps4 second screen. siap boleh main terus kat enpon
yang ketiga dia minta ni ok juga bagi aku sebab memang sentiasa ada tournament
layan
salah satu tournament fifi yang aku masuk. hancus sebab line je. tak caya leh baca syarat. line ke laut je terus bagi kemenangan kat lawan--- #terbaeekkk ‎#kipidap #‎mknaceunlimited‬ #‎mknace‬ ‎#blogger‬ #‎photography‬ #‎photoblog‬ ‎#‎SJCAM‬ ‎#SJ4000‬ #J3‬ ‎#Samsung‬ ‎#Fujifilm ‎#altek ‬#‎cubic‬ #love‬ ‎#followme‬ #‎beautiful‬ #‎blogoftheday‬ #fun‬ #like‬‎ #life‬ #colorful‬‎ #photooftheday‬ #‎MyExperience

Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://mknaceunlimited.blogspot.com/2020/08/our-ps4-e-sport-challenge.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Art Harun Files Bid To Strike Out Legal Challenge Against His Appointment As Speaker

Art Harun Files Bid To Strike Out Legal Challenge Against His Appointment As Speaker

papar berkaitan - pada 11/8/2020 - jumlah : 79 hits
Dewan Rakyat Speaker Azhar Azizan Harun and one of his deputies have filed an application to strike out a legal challenge by former prime minister Dr Mahathir Mohamad and four others challenging his appointment as the speaker Azhar popularl...
Abigail Seeks Fresh Challenge In New Class Weight

Abigail Seeks Fresh Challenge In New Class Weight

papar berkaitan - pada 13/8/2020 - jumlah : 107 hits
Abigail and the rest of the Malaysian armwrestling team which won one gold three silver and two bronze medals at the IFA World Armwrestling Championship in Rumia Poland last December KUCHING National number one puller Abigail Kee
High Court Calls For Further Submissions Over Sabah Election Challenge

High Court Calls For Further Submissions Over Sabah Election Challenge

papar berkaitan - pada 7/8/2020 - jumlah : 47 hits
The High Court here wants further arguments on whether it has the judicial authority to listen and decide over a challenge on the authority of Sabah governor Juhar Mahiruddin to dissolve the state assembly Judicial commissioner Leonard Chin...
Dap Reps Chide Pahang Party Mate For Court Challenge Against Compulsory Jawi Signboards

Dap Reps Chide Pahang Party Mate For Court Challenge Against Compulsory Jawi Signboards

papar berkaitan - pada 31/7/2020 - jumlah : 68 hits
DAP Youth chief Howard Lee Chuan How and rising political star Marina Ibrahim chastised their party colleague from Pahang who filed a judicial review challenging a state government directive requiring all signboards to include Jawi The duo ...
Speaker Deputy Served With Legal Challenge Over Their Appointments

Speaker Deputy Served With Legal Challenge Over Their Appointments

papar berkaitan - pada 25/7/2020 - jumlah : 54 hits
A legal challenge against the appointment of Azhar Azizan Harun and Azalina Othman Said as the Dewan Rakyat speaker and deputy speaker respectively has been served on the duo and two others Acting for Dr Mahathir Mohamad and four others who...
Misteri Blue Whale Challenge Oleh Jonathan Galindo

Misteri Blue Whale Challenge Oleh Jonathan Galindo

papar berkaitan - pada 31/7/2020 - jumlah : 196 hits
JONATHAN GALINDO Mungkin ada di antara korang yang lebih tahu berkaitan dengan Jonatham Galindo ni Di mana Jonathan Galindo Dilihat secara fizikal Jonathan Galindo seperti memakai topeng yang menyerupai anjing dari filem Mickey Mouse Tetapi...
Wanita Lakukan Calculator Challenge Mana Calculatornya

Wanita Lakukan Calculator Challenge Mana Calculatornya

papar berkaitan - pada 15/8/2020 - jumlah : 83 hits
Aplikasi perkongsian video TikTok penuh dengan video video cabaran yang menjadi ikutan ramai baik yang hebat lucu mahupun mencabar Walaupun segelintir pengguna langsung tidak tahu trick di sebalik sesetengah cabaran yang dihasilkan mereka t...
Our Drink Driving Death Rate Among Lowest Who Data Shows

Our Drink Driving Death Rate Among Lowest Who Data Shows

papar berkaitan - pada 2/8/2020 - jumlah : 52 hits
The government has recently tabled tougher penalties on drink driving KUALA LUMPUR Malaysia has one of the lowest rates of road deaths caused by alcohol consumption according to the latest data from the World Health Organization A from Dece...
Yoursay Our Leaders Feast On Lavish Lunches While Rakyat Struggle

Yoursay Our Leaders Feast On Lavish Lunches While Rakyat Struggle

papar berkaitan - pada 11/8/2020 - jumlah : 74 hits
YOURSAY Nice to see my tax money being used to feed the hungry Vijay47 Looking at the photo of government MPs helping themselves to a feast said to be worth over RM6 000 with Dewan Rakyat speaker Azhar Azizan Harun also in attendance we rea...
Kisah Riwayat Jenazah Kubur Berdarah Ketika Hayatnya

Sudah 2 Tahun Tidak Tinggal Sebumbung Yusof Haslam

Sprm Di Gesa Siasat Guru Besar Perdayakan Pibg Guna Pengaruh Tukar Guru Sesuka Hati

Hiburan Dilihat Ke Pejabat Agama Puteri Sarah Unfollow Syamsul Yusof Di Instagram

Kelantan Boleh Manfaatkan Air Hujan Cadangan Bernas Menteri Alam Sekitar Air Dikritik Netizen

Mana Jemin Nak Cari Port Semburit Pula Ni

How To Be Good Leader In Network Marketing

5932 Ejen Penarik Kereta Ke Samseng Hati Hati Ye Tv Ppim 18 09 2020



Info Dan Sinopsis Drama Bicara Cinta Slot Samarinda TV3

5 Kategori Pahlawan Dalam Era Feudal Jepun

Kenapa Filipina Masih Menuntut Sabah

Ritual Kematian Etnik Tana Toraja Pengebumian Paling Mahal di Dunia

Akhirnya PU Riz Bersuara Gosip Emoji Love Berbaju Sedondon Dengan Neelofa


Ulang Tahun Alif Ziyad Ke 5

Toward Zero Reducing And Offsetting Our Data Center Power Emissions

9 Cara Jitu Menjadi Orang Yang Istiqomah

Ada Pengumuman Penting Pada Hari Esok

Prn Sabah Pertembungan Sesama Sendiri Dalam Gabungan Rakyat Sabah

Resepi Soto Untuk 6 Orang Makan Di Jamin Mudah Dan Sedap