Kedai Repair Laptop Terbaik Dan Termurah Di Kl


Kedai Repair Laptop Murah KL | Di zaman serba maju dan canggih ni, laptop menjadi salah satu keperluan bagi setiap orang terutamanya bagi mereka yang bekerjaya mahupun dikalangan pelajar.. Tidak dinafikan juga, ramai kini yang beralih arah kepada smartphone untuk tuntutan kerja mahupun belajar memandangkan ianya mudah dibawa kemana sahaja... Sungguhpun begitu, ada sesetengah perkara tidak dapat dilakukan melalui smartphone dan laptop diperlukan.. Jadi, laptop adalah pilihan tepat untuk melunaskan tugasan dengan lebih baik dan lancar.. Tidak hairanlah laptop masih mendapat permintaan tinggi di pasaran kini dan teknologinya juga semakin meningkat dari hari ke hari.


Bagi aku sendiri, penggunaan laptop lebih mudah berbanding smartphone untuk melakukan sebarang tugasan yang memerlukannya tambahan pula aku sebagai blogger yang memerlukan keselesaan semasa blogging.. Serius, kalau guna smartphone memang boleh mengundang ketidakpuashatian.. Guna laptop lebih baik.. Tapi sesebuah laptop itu sampai bila boleh bertahan? Nak nak lagi kalau digunakan sepanjang masa.. Mahu meletop jugak laptop tu kan.. Paling tak pun meragam.. Eh, jangan kata laptop, manusia pun kalau dah bekerja 24 jam boleh jatuh sakit tau.. Hehe.

Sebenarnya, ikut atas penggunaan juga.. Kalau pandai jaga, lama la sikit jangka hayatnya... Aku sendiri pernah alami laptop rosak.. Bila hantar ke kedai, katanya motherboard.. Nak repair katanya tak berbaloi-baloi.. Jadi aku simpan sajelah buat pekasam... Itu cerita 10 tahun dulu la, sebelum aku kenal dengan sebuah kedai repair laptop murah KL ni.. Andai kata 10 tahun dulu aku dah tahu tentang kedai ni, memang aku panjat KL pergi hantar repair laptop aku tu.. Huhu.. Haa nak tahu tak kedai apa yang aku maksudkan tu? Yeahhh, FR Laptop Service, kedai repair laptop murah KL.


FR Laptop Service, kedai repair laptop murah KL
FR Laptop Service adalah sebuah syarikat Bumiputera yang menjalankan perniagaan berasaskan perkhidmatan dalam bidang IT yang jujur dan berkualiti.. Mereka menawarkan pelbagai perkhidmatan pembaikan komputer yang berkualiti dari Laptop, Komputer Dekstop, Mac dan Windows.. Selain itu, skrin, virus, komputer laggy, naik taraf, back up data dan lain-lain semua mereka boleh lakukan. Antara perkhidmatan yang mereka lakukan adalah :-Menyediakan pelbagai jenis perkhidmatan membaiki komputer dan laptop bagi kesemua jenis-jenis jenama komputer dan laptopMenawarkan perkhidmatan penetapan sistem pengendalian, pembaharuan lesen bagi software multimedia dan lain-lainMelakukan penambahbaikan terhadap komputer dan menyediakan perkhidmatan menambah RAM/HDD/SDD dan semua jenis upgrade dan servisMenerima semua jenis komputer atau laptop yang berasaskan sistem pengendali dari jenis versi windows.Menerima semua jenis Mac Pro, iMac, MacBook Pro, Mac Mini yang berasaskan sistem pengendalian versi OSX.Eh, kalau korang nak beli laptop pun boleh tau di kedai repair laptop murah KL ni kerana mereka juga ada menjual laptop... Mudahlah kan, beli kat situ dan kalau ada kerosakan boleh terus repair juga dekat situ.. Tak payah nak pening kepala.. Jadi, kalau nak repair atau beli laptop, boleh lah terjah kedai repair laptop mudah KL ni iaitu FR Laptop Service.. Gerenti puashati!


Oh ya, selain perkhidmatan membaiki laptop, kedai repair laptop murah KL ini juga menyedikan perkhidmatan clean dust dimana laptop korang akan diservis segala kekotoran seperti habuk, debu dan sebagainya yang boleh merosakkan laptop korang.. Sangat penting weh servis ni.. Sekurang-kurangnya dilakukan 2 kali setahun.. Barulah jangka hayat laptop boleh dipanjangkan lagi.. Hehe.. Clean dust service ni tak memerlukan masa yang lama, ia boleh disiapkan dalam masa 24 jam sahaja.. 

Yang mana laptop cepat panas dan selalu saja hang, hah korang jangan risau kedai repair laptop murah KL ini juga membuat servis Thermal paste untuk memastikan pengaliran haba laptop korang dapat berfungsi dengan baik dan lebih lancar.. Jangan kata servis clean dust dan thermal paste sahaja yang mereka lakukan, tetapi bab skrin rosak atau pecah juga mereka boleh 'ubati'.. Malah apa sahaja masalah berkenaan laptop dan komputer mereka adalah pakar dan mampu merungkainya.. Cewahh dah macam misteri nusantara sangat.. hehe.


Kelebihan Menggunakan Perkhidmatan FR Laptop Service
Banyak keistimewaannya kalau korang menggunakan perkhidmatan repair laptop di kedai repair laptop murah kl, FR Laptop Sevis ni tau.. Antaranya :-Mempunyai lebih daripada 2400 review 5 bintang dari pelanggan yang berpuashati dengan servis yang mereka berikan.. Ini telah membuktikan bahawa FR Laptop Servis adalah sebuah kedai repair laptop murah kl yang diyakini ramai bagi servis repair laptop.. Boleh klik SINI untuk lihat review pelanggan mereka..Mereka juga memberikan warranty yang lama kepada pelanggan mereka.. Jadi, sempatlah pelanggan mencuba laptop yang telah di repair dalam tempoh yang lebih panjang untuk memastikan ianya berfungsi dengan baik.. 99% pelanggan berpuashati dengan perkhidmatan yang mereka berikan..Wang tunai sebanyak RM500 bagi setiap pelanggan yang berpuashati. (mengikut terma dan syarat)Mereka juga mengadakan contest setiap bulan dengan menawarkan hadiah wang tunai RM600.Servis runner disediakan bagi memudahkan urusan pickup dan hantar.


Runner Servis - Self-Pickup & Delivery
Bagi mereka yang tiada masa menghantar laptop untuk servis dan repair, jangan risau FR Laptop Service ada menyediakan perkhidmatan self-pickup dan delivery dengan menawarkan khidmat runner bagi memudahkan korang yang berada dan tinggal di sekitar kawasan Lembah Klang. Jadi lepas ni korang dah tak perlu lagi nak bersusah payah mengadap jalan raya yang sesak semata-mata untuk menghantar laptop korang tambahan pula korang merupakan orang yang terlalu sibuk..  Dengan menggunakan Runner Service yang disediakan di kedai repair laptop murah kl ni dah boleh menjimatkan masa dan memudahkan korang.. Betul tak


Kalau aku diberi pilihan, aku juga lebih selesa menggunakan runner service.. Apatah lagi jika tinggal di kawasan yang sibuk dan sesak.. Nak keluar rumah pun kena fikir banyak kali tak sanggup nak hadap jalan raya yang sesak.. Jika ada perkhidmatan runner ni, bagi aku ia lebih memudahkan.. Bagi korang yang berada di sekitar lembah klang, kalau nak repair laptop, aku suggest korang guna servis runner dari kedai repair laptop mudah kl ni iaitu FR Servis Laptop.. Dorang datang ambil dan dorang juga akan pergi hantar laptop korang tu.. Tapi kalau korang rajin, boleh aje terus walk in ke kedai mereka.. 
VIP Card Untuk Pelanggan Tetap FR Laptop Service

Berita baik buat korang pelanggan setia kedai repair laptop murah kl, FR Laptop Service dimana korang berpeluang untuk mendapatkan VIP Card dari FR Laptop Service dengan hanya menjadi pelanggan tetap mereka.. Ada syarat-syarat tak? Haaa kalau korang nak tahu, VIP Card ini akan diberikan secara percuma kepada pelanggan tetap mereka tanpa sebarang bayaran dikenakan.. Korang hanya perlu, hantar repair atau servis laptop korang di kedai repair laptop murah KL ni dah melayakkan korang memegang VIP Card.. Mudah kan? 
Nak tahu apa keistimewaanya? Yeah, korang akan menikmati diskaun sebanyak RM10 untuk next servis dan repair manakala diskaun RM50 pula diberikan jika korang repair semasa Birthday korang.. Perghhh terbaik weh.. Jadi, nak dapatkan diskaun banyak kene tunggu besday korang la ye.. Haha!! Tapi sebenarnya, kalau korang nak tahu harga di FR Laptop Servis ni sememangnya dah murah berbanding tempat lain.. Tak hairanlah ianya menjadi kedai repair laptop murah KL.. Sungguhpun harganya murah tetapi servisnye tiptop dan berkualiti.. Bukan cincai-cincai sahaja tau.


Testimoni Pelanggan FR Laptop Service
Bila nak percaya akan sesuatu perkhidmatan sesebuah perniagaan tu mesti kita kene rujuk testimoni pelanggannya dulu kan.. Seperti aku juga, bila nak menggunakan mana-mana servis atau membeli barang, aku pastikan pelanggan mereka memberi feedback yang baik terhadap perkhidmatan tersebut.. Apatah lagi yang berkaitan dengan perkhidmatan baikpulih seperti ini.. Sudah pastinya ramai yang ingin mendapatkan maklumbalas pelanggan sebelumnya barulah mereka dapat mempercayainya.. Betul tak

Seperti yang aku katakan di awal tadi, kedai repair laptop murah KL ni mempunyai lebih daripada 2400 review 5 bintang dari pelanggan yang berpuashati dengan perkhidmatan mereka.. Jadi, ternyata servis yang ditawarkan oleh FR Laptop servis ini tidak perlu diragui lagi.. Kalau korang tak percaya, hah boleh baca testimoni pelanggan mereka ini.




Jaminan Yang Diberikan FR Laptop Service
Ada jaminan ke repair laptop di FR Laptop Service ni? Yeah ofkos ada!! Kedai repair laptop murah KL ni memberi jaminan kepada pelanggannya dimana mereka akan memberi jaminan 100% wang dikembalikan sekiranya perkhidmatan yang diberikan tidak memuaskan hati dan bermasalah.. Selain itu, mereka bertanggungjawab keatas spare part laptop korang dan dijamin selamat. Bukan itu sahaja ye, mereka juga bertanggungjawab sepenuhnya diatas kesilapan yang dilakukan oleh pekerja mereka.. Memang terbaiklah FR Laptop Servis ni kan.


Ok, jika korang mempunyai masalah laptop/PC atau Macbook, bolehlah terus whatsapp ke 017-288 2349 sekarang juga untuk mendapatkan servis berkualiti daripada mereka.. 
Windows atau Mac korang SLOW?
Klik SINI untuk lihat video 3 Tips Lajukan Windows/Macbook, hanya 5 minit... DIY jerk uollssss!


Untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut, sila layari :-
Websitehttps://www.frlaptopservice.com/⇑(Dapatkan tips dan artikel berkenaan laptop di sini)
Facebookhttps://www.facebook.com/FRLaptopService/
Instagramhttps://www.instagram.com/frlaptopservice/
LocationGoogle MapsWaze
Waktu Operasi9.00 am - 9.00 pm




Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.leaazleeya.com/2019/01/kedai-repair-laptop-terbaik-dan.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Top 15 Drama Korea Terbaik 2018

Top 15 Drama Korea Terbaik 2018

papar berkaitan - pada 10/1/2019 - jumlah : 218 hits
Top 15 Drama Korea Terbaik 2018 Pilihan Miss BanuHari ini aku nak share senarai top 15 drama Korea yang paling aku suka untuk tahun 2018 senarai drama Korea ini adalah berdasarkan pilihan aku semata mata tak ada kena mengena dengan blog ata...
Doa Terbaik Seorang Isteri Untuk Suami Rebutlah Waktu Afdal Ini Walaupun Suami Tak Nampak

Doa Terbaik Seorang Isteri Untuk Suami Rebutlah Waktu Afdal Ini Walaupun Suami Tak Nampak

papar berkaitan - pada 10/1/2019 - jumlah : 111 hits
Percaya tak kuasa doa seorang isteri dalam rumah tangga yang bermasalah Apabila wanita bertukar status menjadi seorang isteri tak ada impian lain yang dia impikan melainkan mengharapkan suaminya boleh jadi ketua keluarga terbaik Namun tak s...
Khairy Lihat Anwar Pilihan Terbaik Satukan Negara Akibat Politik Kaum

Khairy Lihat Anwar Pilihan Terbaik Satukan Negara Akibat Politik Kaum

papar berkaitan - pada 10/1/2019 - jumlah : 38 hits
Datuk Seri Anwar Ibrahim pemimpin terbaik untuk menyatukan negara yang kini terpecah oleh politik perkauman kata Khairy Jamaluddin Anwar bercakap bahasa kemodenan dan beliau bercakap bahasa tradisi terutamanya mengenai Islam dan juga identi...
7 Makanan Terbaik Untuk Golongan Nak Berhenti Merokok

7 Makanan Terbaik Untuk Golongan Nak Berhenti Merokok

papar berkaitan - pada 10/1/2019 - jumlah : 121 hits
Kredit rd com Masuknya 1 haribulan Januari 2019 bukan sekadar menandakan tibanya tahun baru malah menandakan bermulanya penguatkuasaan larangan merokok di kebanyakan kawasan awam Tindakan penguatkuasaan ini adalah satu inisiatif kerajaan ya...
Foto Ini Pemandangan Rare Orang Ramai Teruja Melihat Koleksi Gambar Terbaik Dunia Dan Juara Peringkat Asia Ini

Foto Ini Pemandangan Rare Orang Ramai Teruja Melihat Koleksi Gambar Terbaik Dunia Dan Juara Peringkat Asia Ini

papar berkaitan - pada 11/1/2019 - jumlah : 112 hits
Ini Pemandangan Rare Orang Ramai Teruja Melihat Koleksi Gambar Terbaik Dunia Dan Juara Peringkat Asia Ini Hari ini jarang sekali untuk dapat melihat anak anak bermain di luar Bagaikan sesuatu benda pelik bila nampak ada anak anak yang berma...
Projek River Of Life Kuala Lumpur Antara Terbaik Di Dunia

Projek River Of Life Kuala Lumpur Antara Terbaik Di Dunia

papar berkaitan - pada 11/1/2019 - jumlah : 89 hits
Kawasan yang bergemerlapan dengan cahaya warna warni di tebing Sungai Klang ini menjadi fokus kepada projek River Of Life Satu projek pembangunan semula yang pernah dianggap sebagai projek pemulihan sungai di kota termahal Tetapi ia berbalo...
Teknik Memilih Hosting Terbaik

Teknik Memilih Hosting Terbaik

papar berkaitan - pada 9/1/2019 - jumlah : 43 hits
Apa itu hosting Sebelum kita mengetahui teknik memilih hosting mari kita kenali dahulu apa itu hosting Hosting dalam bahasa mudahnya ialah tempat untuk menyimpan laman web kita Kita boleh anggap seperti rumah kita Rumah kita ialah hosting D...
Mrspeedy Komit Beri Layanan Pengiriman Last Mile Terbaik Untuk Belanja Online

Mrspeedy Komit Beri Layanan Pengiriman Last Mile Terbaik Untuk Belanja Online

papar berkaitan - pada 9/1/2019 - jumlah : 35 hits
MrSpeedy perusahaan kurir ekspres berkomitmen memberikan layanan terbaik untuk pengiriman same day delivery di wilayahnya Perusahaan yang bermula dari Moskow ini menawarkan berbagai kemudahan bagi pelaku usaha antara lain kustomisasi harga ...
Gaya Terbaik Selebriti Di Karpet Merah Golden Globes 2019

Gaya Terbaik Selebriti Di Karpet Merah Golden Globes 2019

papar berkaitan - pada 7/1/2019 - jumlah : 67 hits
Tahun ini acara Anugerah Golden Globes telah diadakan di Beverly Hilton yang terletak di Los Angeles pada Ahad lalu Dihoskan oleh dua nama besar dalam industri hiburan Sandra Oh dan Andy Samberg telah meriahkan lagi acara tersebut Paling di...
Dapat Pingat Dato Ke Haha

Benarkah Beliau Seorang Homoseks

Mesir Lebih Selamat Tanpa Morsi

Malam Ada Siangnya Hilang Jangan Berhenti Jika Nampak Warung Di Kuala Pegang

Big Apple Restaurant Berjaya Times Square Hotel Kuala Lumpur

Kisah Sebenar Video Gaduh Di Mcd Sg Isap

Dalam Diam Diam Mahfuz Sudah Perolehi Phd

Tak Percaya Suami Raja Malaysia Sebenar Isteri Sultan Muhammad V Garap Momen Cinta Buat Tatapan Rakyat



Benarkah Sakit Demam Itu Penghapus Dosa

Kebaikan Dan Keburukan Implan Payudara

Iquitos Bandar Terbesar Dunia Yang Tidak Boleh Diakses Melalui Jalan Darat

Sejarah Dan Sumbangan Besar Sultan Abdul Hamid Halim Shah Terhadap Kedah

Rujuk Ariff Aziz Rasa Nak Muntah


Durian Yang Kembali Menghantui Para Peminatnya

Azeem Dipantau Isn

Tidak Semua Demonstrasi Berarti Memberontak Pada Penguasa

Setpol Anwar Ibrahim Kata Pelakon Video Tu Memang Nampak Macam Azmin Ali

Produk Hilangkan Bau Badan Dengan Cepat Wajib Cuba

Insentif Perawat Dan Bidan Desa Bisa Diambil Dari Dana Desa