Kaali Movie






TAJUK: KAALI
TAHUN: 2018
DURASI; 2 JAM 5 MINIT


Cerita dia pasal seorang doktor nama bharat yg selalu mimpi pasal ular dan lembu. Dia tanya kat mak dia apa sebab dia selalu mimpi macam tu tapi mak ayah dia cakap mainan tidur ajelah.

satu hari mak dia jatuh sakit dan baru lah dia tahu yg dia actually anak angkat je. dia minta izin nak ke india cari mak dia.




dia datang ke satu kampung yg mana mak angkat dia bagitau dari mana dia di ambil dulu. dia cakap dia ni doktor dari amerika nak buat sosial service kat kampung tu.

adelah ketua kampung dan paderi tolong urusan dia tu.


dalam dia nak cari mak dia ni, dia jumpa sorang tua yg ceritakan apa yg jadi pada mak dia..mak dia datang ke rumah org tua dengan keadaan sarat mengandung.. org tua tu cerita lah apa kaitan lembu dengan ular yg dia mimpi tu..
itu yg dia sangka mak dia kena anaya dengan samseng tu.

lepastu dia jumpa satu lelaki dalam hutan yg tak pernah keluar dari hutan tu. crita punya cerita dia ingatkan laki tu ayah dia tapi bukan.. cerita laki tu dengan kekasih dia tragis lah jugak.

lepastu dia syak ada sorang ni pulak ayah kandung dia, siapa yg dia syak tu? betul ke sangkaan dia tu?


korang rasa macam mana?

dapat ke dia carik ayah kandung dia?

mak kandung dia kena anaya ke?

macam mana plak ayah kandung dia?
apa kaitan mimpi ular dan lembu yg dia selalu mimpi tu?

ayah dia memang samseng ke?

mak dia kena rogol ke dulu?


sebenarnya kaali ni nama dia, mak dia bagi nama kaali sempena... tapi keluarga angkat dia tukar nama bharat dan bawa dia ke amerika.



korang tengok sendiri lah ea...

ni link kalau nak tengok full movie:sub english, on CC ye.
https://www.youtube.com/watch?v=DbUjHEGm2yM




#norareviewmovie




best citer ni sebab semua part dia best!

ada lawan

ada lawak2 dia

ada sedih

ada loving2

lagu2 pun best layan.




suasana kat kampung tu memang syok layan.



Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://denhanda.blogspot.com/2020/09/kaali-movie.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Bad Genius Movie

Bad Genius Movie

papar berkaitan - pada 5/9/2020 - jumlah : 194 hits
Tajuk Bad geniusTahun 2017Durasi 1 jam 55minitPelakon Chutimon Chuengcharoensukying Eisaya Hosuwan Teeradon SupapunpinyoKorang pernah kenal tak dengan orang yg boleh ingat terus apa yg dia belajar Tak pernah Haaa dalam cerita ni korang bole...
Endless Loop Movie

Endless Loop Movie

papar berkaitan - pada 5/9/2020 - jumlah : 482 hits
Tajuk Endless LoopTahun 2018Durasi 1jam 30minitPelakon WEIWEI YU GE TIAN YIHENG DU NIE YUAN ZHUO LUCerita ni kalau korang faham sekali tengok je memang korang terer lah Dia punya cerita dekat2 nak ending tu Pening Cerita ni tak mudah kita n...
The Hidden Face Movie

The Hidden Face Movie

papar berkaitan - pada 5/9/2020 - jumlah : 207 hits
Tajuk the hidden faceTahun Durasi 1 jam 40minitCerita ni pasal sorang perempuan nama ace yg teperangkap dalam bilik rahsia dalam rumah dia sendiri Takde siapa pun tahu bilik rahsia tu ada dalam rumah tu Rumah tu rumah lama Misteri kehilanga...
P Ramlee Movie List

P Ramlee Movie List

papar berkaitan - pada 5/9/2020 - jumlah : 162 hits
Korang tahu tak kenapa cerita p ramlee ni tengok tak jemu Ingat tak babak bujang lapuk yang pendekar mustar suruh diorang pergi bertapa tu P ramlee kena pergi bertapa kat kubur org mati kena bunuh kan Lepastu hantu gigi tiup trompet bangun ...
Movie Jebat Lakonan Sharnaaz Ahmad Nelydia Senrose

Movie Jebat Lakonan Sharnaaz Ahmad Nelydia Senrose

papar berkaitan - pada 5/9/2020 - jumlah : 889 hits
Filem Jebat adalah kesinambungan menerusi drama Bukan Kerana Aku Tak Cinta lakonan Sharnaaz Ahmad dan Nelydia Senrose Filem sulung terbitan Pena Creative Pictures diarahkan oleh Jamal Khan Saksikan filem Jebat di menerusi Astro First salura...
Bigil Movie

Bigil Movie

papar berkaitan - pada 6/9/2020 - jumlah : 307 hits
Tajuk BigilTahun 2019Durasi 2 jam 56 minit Cerita ni memula nampak macam cerita lawan2 samseng biasa tapi separuh cerita nak habis dia jadi LAGI best sebab lebih kepada bagi semangat pada kaum wanita yg ada cita2 tu kena gapai cita2 Jangan ...
Adanga Maru Movie

Adanga Maru Movie

papar berkaitan - pada 7/9/2020 - jumlah : 158 hits
Tajuk Adanga Maru Tahun 2018Durasi 2 jam 24 minit Cerita dia bermula dengan kes rogol dan bunuh seorang gadis Tapi sebab pelakunya tu anak org ada ada So polis nak cover and buat conclusion mangsa bunuh diri Subash polis baru ni seorang pol...
Spyder Movie

Spyder Movie

papar berkaitan - pada 7/9/2020 - jumlah : 175 hits
Tajuk Spyder Tahun 2017Durasi 2 jam 25 minit Kisah ni pasal tekadnya seorang pemuda nama shiva nk tolong polis cari pembunuh selepas kawan dia kena bunuh dengan kejam Habis anggota badan kena kerat Dia geram dan bersalah sebab dia yg suruh ...
Bahubali 1 2 Movie

Bahubali 1 2 Movie

papar berkaitan - pada 7/9/2020 - jumlah : 167 hits
Bahubali 1 The Beginning 2015 Bahubali 2 The Conclusion 2017 Cerita dia ni macam berulang ulang Tapi sis syok tengok sebab berperang guna pedang tu lah Yang 1 tu dia cerita baahubali datang balik kat kerajaan dia Baahubali dibesarkan oleh o...
Pengguna Twitter Dedahkan Kononnya Ada Cybertrooper Dibayar Untuk Membela Ebit Lew

Makanan Yang Boleh Bersihkan Dan Sihatkan Paru Paru Dalam 72 Jam

Writing Sales Copy That Sells

Isu Ebit Liew Makin Panas

Proposed Third Penang Bridge Leads To Prized Reclamation Site On Mainland

Ia Lebih Susah Dari Biasa Pengarah Squid Game Jawab Kemungkinan Musim Kedua

Maryam Muzamir Shock James Coden

Sepatutnya Hanya Stp Syarat Tunggal Masuk Ke Ipt Dr Maszlee



Biodata Bella Isteri Youtuber Alieff Irfan

Kisah Presiden Brazil Terpaksa Makan di Kaki Lima Kerana Enggan Vaksin

5 Hotel Paling Pelik Yang Boleh Anda Lawati

Tasik Gaet ale Air Semula Jadi Paling Masin Di Dunia

Kisah Benar 5 Individu yang Terpengaruh Dengan Breaking Bad


Badak Harapkan Keajaiban Kemenangan

Poster Sticker Poster Tangga Peraturan Norma Baharu Di Sekolah

Pengantin Terima Hantaran Kamen Rider Tambahan Kepada Koleksi Bernilai Rm500 000 Cuma Sikit Kecewa Ada Plan Tak Menjadi

Dapat Call Kucing Tak Dapat Diselamatkan G1gih Pergi Jumpa Doktor Dalam Keadaan Sedih

Plays Org Main Game Secara Percuma

9 Kelebihan Berumah Sendiri Selepas Berkahwin