Bad Genius Movie




Tajuk: Bad geniusTahun: 2017
Durasi: 1 jam 55minitPelakon: Chutimon Chuengcharoensukying, Eisaya Hosuwan, Teeradon Supapunpinyo

Korang pernah kenal tak dengan orang yg boleh ingat terus apa yg dia belajar? Tak pernah? Haaa, dalam cerita ni korang boleh tengok mcam mana 2 budak genius gila ni boleh ingat semua benda yg diorang belajar.



Lyn is the genius one dan kawan dia si grace ni suka tiru jawapan lyn ni tiap kali exam. Si lyn ni relakan je grace tiru sebab diorang bff.

Satu hari, diorang g lepak kat rumah bf grace. Bf grace ni kaya gila tapi mcm si grace lah, dia pun bodoh jugak

Grace bgitau bf dia yg dia bukannya pandai mana pun tapi lyn yg selalu bgi tiru. Lepastu bf dia pun offer lah si lyn ni yg dia pun nak tiru jugak dalam exam. Bukan tiru shj. Byar 3000baht per head. Sebab ramai jugak yg nak join meniru

Lyn ni anak cikgu, hidup biasa2 je. Dia g skolah tu pun sebab dia dapat biasiswa. So, dengar je pasal duit tu, lyn pun stuju.

Bank, bukan bank simpan duit. Bank ni nama org pun pandai jugak mcm si lyn. Satu kelas tapi takpernah kawan dgn lyn pun. Diorang ni bersaing. Pun sama jugak. Si bank ni miskin. Lgi miskin dari lyn. Kalau lyn ada ayah. Yg si bank ni ada mak dia je.

Lepas 1 exam yg diorang meniru beramai ramai ni. Lyn jadi makin tamak. Dia plak buat plan nak bagi jawapan pada semua student yg nak meniru. Ada exam ape ntah, exam tu semua negara ada buat. So lyn decided untuk pergi paris dulu, jawab exam dulu then sms jawapan pada grace dgn bf dia utk setel down kat thailand.

Tapi lyn tak pergi sorang, dia pergi dgn bank.

Bank ni org dia jujur, dia tanak subahat dgn lyn and the geng tapi macam mana tiba2 dia boleh bersetuju nak join plak ek?

Apa kaedah yg lyn guna untuk bagi jawapan pada student lain?

Macam mana lynn ingat set jawapan utk 50 soalan? Even jawapan abcd je tapi banyak tu nak ingat 50 soalan kan? Korang boleh ke?

Ayah dia tahu tak kegiatan lyn?

Eh btw exam yg lyn pergi ambik kat paris tu berjaya ke dia buat semua soalan and passing semua jawapan kat grace dgn bf dia? Exam tu tak bawak phone, so mcm mana lynn passing jawapan ek?

Korang kena tengok cerita budak genius ni.
Nah link
https://www.facebook.com/1244451719/posts/10217194171746755/?d=n
https://www.youtube.com/watch?v=qSZ1CdN1QpI
https://www.youtube.com/watch?v=gJxDggbqCaQ

#norareviewmovie #thaimovie



Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://denhanda.blogspot.com/2020/09/bad-genius-movie.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Movie Jebat Lakonan Sharnaaz Ahmad Nelydia Senrose

Movie Jebat Lakonan Sharnaaz Ahmad Nelydia Senrose

papar berkaitan - pada 5/9/2020 - jumlah : 904 hits
Filem Jebat adalah kesinambungan menerusi drama Bukan Kerana Aku Tak Cinta lakonan Sharnaaz Ahmad dan Nelydia Senrose Filem sulung terbitan Pena Creative Pictures diarahkan oleh Jamal Khan Saksikan filem Jebat di menerusi Astro First salura...
Bigil Movie

Bigil Movie

papar berkaitan - pada 6/9/2020 - jumlah : 314 hits
Tajuk BigilTahun 2019Durasi 2 jam 56 minit Cerita ni memula nampak macam cerita lawan2 samseng biasa tapi separuh cerita nak habis dia jadi LAGI best sebab lebih kepada bagi semangat pada kaum wanita yg ada cita2 tu kena gapai cita2 Jangan ...
Endless Loop Movie

Endless Loop Movie

papar berkaitan - pada 5/9/2020 - jumlah : 489 hits
Tajuk Endless LoopTahun 2018Durasi 1jam 30minitPelakon WEIWEI YU GE TIAN YIHENG DU NIE YUAN ZHUO LUCerita ni kalau korang faham sekali tengok je memang korang terer lah Dia punya cerita dekat2 nak ending tu Pening Cerita ni tak mudah kita n...
The Hidden Face Movie

The Hidden Face Movie

papar berkaitan - pada 5/9/2020 - jumlah : 213 hits
Tajuk the hidden faceTahun Durasi 1 jam 40minitCerita ni pasal sorang perempuan nama ace yg teperangkap dalam bilik rahsia dalam rumah dia sendiri Takde siapa pun tahu bilik rahsia tu ada dalam rumah tu Rumah tu rumah lama Misteri kehilanga...
P Ramlee Movie List

P Ramlee Movie List

papar berkaitan - pada 5/9/2020 - jumlah : 170 hits
Korang tahu tak kenapa cerita p ramlee ni tengok tak jemu Ingat tak babak bujang lapuk yang pendekar mustar suruh diorang pergi bertapa tu P ramlee kena pergi bertapa kat kubur org mati kena bunuh kan Lepastu hantu gigi tiup trompet bangun ...
Vitus Movie

Vitus Movie

papar berkaitan - pada 7/9/2020 - jumlah : 192 hits
Malam tadi tengok 1 cerita german Cerita pasal budak IQ 180 yg suka main piano Mak ayah dia busy kena upah babysitter jaga dia kat rumah sebab playschool tanak terima dia sebab dia pandai sgt Dia jatuh cinta dgn babysitter dia tu pun sebab ...
Bahubali 1 2 Movie

Bahubali 1 2 Movie

papar berkaitan - pada 7/9/2020 - jumlah : 176 hits
Bahubali 1 The Beginning 2015 Bahubali 2 The Conclusion 2017 Cerita dia ni macam berulang ulang Tapi sis syok tengok sebab berperang guna pedang tu lah Yang 1 tu dia cerita baahubali datang balik kat kerajaan dia Baahubali dibesarkan oleh o...
Shaitan Movie

Shaitan Movie

papar berkaitan - pada 8/9/2020 - jumlah : 156 hits
TAJUK SHAITAN TAHUN 2016DURASI 1 JAM 50 MINITCerita dia ni pasal dinesh seorang software engineer yg sangat di sayangai bos dia tapi lepas dia kawen semua berubah dia jadi tak tentu arah lepas dia terkejut ada tangan keluar dari skrin kompu...
Rangasthalam Movie

Rangasthalam Movie

papar berkaitan - pada 9/9/2020 - jumlah : 304 hits
Tajuk Rangasthalam Tahun 2018Durasi 2 jam 53 minitCerita dia pasal penindasan penduduk kampung Org takde duit dia bagi pinjam Dahtu hasil tanaman dia rampas org kg nak bayar macam mana Tak dapat bayar tanah diorang ambil Siapa dia yg kejam ...
6 Agama Sesat Paling Dahsyat

Doa Tahajud Yang Diajarkan Rasulullah Dan Para Ulama

Jangan Kerana Kuasa Ahli Politik Bunuh Orang

Andrey Arief Kumang Ba Atiku Chord

Ah Iskandar Mizal Mahmood

Pemilik Restoran Dituduh Membunuh Dibenar Ikat Jamin

Mesir Tahan Ai Da Robot Teknologi Kecerdasan Buatan Britain

Hiburan Bila Masa Bercinta Hafiz Hamidun Sudah Putus Hubungan Dengan Kekasih Hati Negara Seberang Indonesia



5 Insiden Kematian Yang Terjadi Semasa Penggambaran Filem

Kisah Angkasawan Menggunakan Uncang Teh Untuk Mengesan Kebocoran di Stesen Angkasa Antarabangsa ISS

Biodata Youtuber Resipi Che Nom

6 Saintis Yang Gila Dan Menakutkan

Keputusan Markah Peserta Maharaja Lawak Mega MLM 2021 Minggu 2


15 Colorful Diy Shabby Chic D Cor Projects Perfect For Fall

Shalat Jamak Apakah Boleh Diberi Jeda Dzikir

Hadiah Top Komentator Dua Helai Bawal Fareha Special Edition Dalam Genggaman

Cuepacs Mohon Kerajaan Lanjut Tempoh Tutup Akaun Kerajaan

Melihat Timah Dari Sudut Dasar Siyasah Syariah

Pas Berkecuali Tarik Diri Dari Bertanding Prn Melaka