Bigil Movie


 
Tajuk: Bigil
Tahun: 2019
Durasi: 2 jam 56 minit 





Cerita ni memula nampak macam cerita lawan2 samseng biasa tapi separuh cerita nak habis dia jadi LAGI best sebab lebih kepada bagi semangat pada kaum wanita yg ada cita2 tu. kena gapai cita2. Jangan biarkan sesiapa yg halang 💪🏽
🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿😍😍😍
Cerita dia ni pasal anak gengstar yg handal dalam sukan bola sepak. Walaupun rayappan ni samseng, hero duk bunuh orang sana sini tapi dia sangat menyokong minat anak dia,micheal. dia takde pun suruh anak dia stop main bola dan jadi samseng abg long kawasan dia tu. 
Tapi ada 1 kejadian yg menjadikan bigil tinggalkan dunia sukan dan jadi kaki pukul macam ayah dia. 
Actually ayah dia bukanlah samseng yg jahat duk jual barang2 haram ke itu ini. Tak tak. 
Ayah dia jenis tak suka org buat masalah. Kalau org mulakan dulu then baru ayh dia lawan. Kalau org diam dia pun diam. 
Bigil yg dulu sgt terkenal dalam dunia bola sepak dah Semakin di lupakan tapi nama micheal pula di julang sebagai tempat orang minta bantuan. 
Walaupun bigil dh cuci tgn dalam arena bola sepak tapi dia tetap kawan baik dgn team dia dulu. Ada sorang kawan dia ni nama kathir yg jadi coach untuk bola sepak wanita. 
Ada 1 malam, sehari sebelum kathir dan team dia pergi ke delhi untuk tournement, kathir excident dan semua ahli team wanita memaki micheal sbb diorang hampa tak dapat pergi delhi.
Tau jelah perempuan kalau dah emosi. Mana nak fikir ape dah. Macam peluru duk maki org 😅💆🏽‍♀️


Kenapa kathir excident, micheal yg di salahkan?
Macam mana pulak micheal setuju nak jadi bigil balik untuk ganti kathir sbg coach?

Micheal nak ke ganti jadi coach tu? Siapa yg pujuk micheal?
Nama dia bigil ke micheal? 😅💆🏽‍♀️🤷🏽‍♀️
Siapa bigil? Siapa micheal? 
Dalam bigil jdi coach ganti tu memang banyak lah halangan dia. Samseng memang datang kacau bigil. 
Sampai player2 pun diorang kacau. 
Siapa sebenarnya yg kacau bigil and team? 
Apa punca dia berdendam? 


Kalau korang nak tengok full movie, nah link dia:
https://youtu.be/1GhM0inzwCo


#norareviewmovie 


🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿


Syok citer ni sebab akrab sgt ayah dengan anak dan ayah dia tak pernah halang pun apa anak dia suka. Sokong sangat minat anak. 
Tak bosan cerita dia, aksi banyak  nyanyi2 pun syok tengok 😊
Cerita pasal cita2 seorang wanita.  Walaupun dah bersuami. Ada anak. Itu bukan halangan untuk mencapai cita2.  


JANGAN LUPA LIKE SHARE & SUBCRIBE YE 🤗




Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://denhanda.blogspot.com/2020/09/bigil-movie.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
The Hidden Face Movie

The Hidden Face Movie

papar berkaitan - pada 5/9/2020 - jumlah : 213 hits
Tajuk the hidden faceTahun Durasi 1 jam 40minitCerita ni pasal sorang perempuan nama ace yg teperangkap dalam bilik rahsia dalam rumah dia sendiri Takde siapa pun tahu bilik rahsia tu ada dalam rumah tu Rumah tu rumah lama Misteri kehilanga...
P Ramlee Movie List

P Ramlee Movie List

papar berkaitan - pada 5/9/2020 - jumlah : 170 hits
Korang tahu tak kenapa cerita p ramlee ni tengok tak jemu Ingat tak babak bujang lapuk yang pendekar mustar suruh diorang pergi bertapa tu P ramlee kena pergi bertapa kat kubur org mati kena bunuh kan Lepastu hantu gigi tiup trompet bangun ...
The Brooke Ellison Story Movie

The Brooke Ellison Story Movie

papar berkaitan - pada 5/9/2020 - jumlah : 201 hits
Tajuk The Brooke Ellison storyTahun 2004Durasi 1 jam 31 minitCerita ni korang boleh panggil anak2 tengok sekali Sebab cerita ni based true story Yang mana seorang kanak2 yg sgt tekad untuk belajar walaupun dia lumpuh sepenuhnya Berfungsi ot...
My First Client Movie

My First Client Movie

papar berkaitan - pada 5/9/2020 - jumlah : 342 hits
Tajuk My First ClientDurasi 1 jam 50 minitCerita pasal penderaan kanak2 oleh mak tiri Paling kejam part mak tiri dia belasah adik dia sampai mati then suruh akak budak tu plak mengaku yg dia bunuh adik Kesian Boleh kata tiap hari kena dera ...
Endless Loop Movie

Endless Loop Movie

papar berkaitan - pada 5/9/2020 - jumlah : 489 hits
Tajuk Endless LoopTahun 2018Durasi 1jam 30minitPelakon WEIWEI YU GE TIAN YIHENG DU NIE YUAN ZHUO LUCerita ni kalau korang faham sekali tengok je memang korang terer lah Dia punya cerita dekat2 nak ending tu Pening Cerita ni tak mudah kita n...
Bad Genius Movie

Bad Genius Movie

papar berkaitan - pada 5/9/2020 - jumlah : 201 hits
Tajuk Bad geniusTahun 2017Durasi 1 jam 55minitPelakon Chutimon Chuengcharoensukying Eisaya Hosuwan Teeradon SupapunpinyoKorang pernah kenal tak dengan orang yg boleh ingat terus apa yg dia belajar Tak pernah Haaa dalam cerita ni korang bole...
Spyder Movie

Spyder Movie

papar berkaitan - pada 7/9/2020 - jumlah : 182 hits
Tajuk Spyder Tahun 2017Durasi 2 jam 25 minit Kisah ni pasal tekadnya seorang pemuda nama shiva nk tolong polis cari pembunuh selepas kawan dia kena bunuh dengan kejam Habis anggota badan kena kerat Dia geram dan bersalah sebab dia yg suruh ...
Bahubali 1 2 Movie

Bahubali 1 2 Movie

papar berkaitan - pada 7/9/2020 - jumlah : 176 hits
Bahubali 1 The Beginning 2015 Bahubali 2 The Conclusion 2017 Cerita dia ni macam berulang ulang Tapi sis syok tengok sebab berperang guna pedang tu lah Yang 1 tu dia cerita baahubali datang balik kat kerajaan dia Baahubali dibesarkan oleh o...
Vitus Movie

Vitus Movie

papar berkaitan - pada 7/9/2020 - jumlah : 192 hits
Malam tadi tengok 1 cerita german Cerita pasal budak IQ 180 yg suka main piano Mak ayah dia busy kena upah babysitter jaga dia kat rumah sebab playschool tanak terima dia sebab dia pandai sgt Dia jatuh cinta dgn babysitter dia tu pun sebab ...
6 Agama Sesat Paling Dahsyat

Doa Tahajud Yang Diajarkan Rasulullah Dan Para Ulama

Jangan Kerana Kuasa Ahli Politik Bunuh Orang

Andrey Arief Kumang Ba Atiku Chord

Ah Iskandar Mizal Mahmood

Pemilik Restoran Dituduh Membunuh Dibenar Ikat Jamin

Mesir Tahan Ai Da Robot Teknologi Kecerdasan Buatan Britain

Hiburan Bila Masa Bercinta Hafiz Hamidun Sudah Putus Hubungan Dengan Kekasih Hati Negara Seberang Indonesia



5 Insiden Kematian Yang Terjadi Semasa Penggambaran Filem

Kisah Angkasawan Menggunakan Uncang Teh Untuk Mengesan Kebocoran di Stesen Angkasa Antarabangsa ISS

Biodata Youtuber Resipi Che Nom

6 Saintis Yang Gila Dan Menakutkan

Keputusan Markah Peserta Maharaja Lawak Mega MLM 2021 Minggu 2


15 Colorful Diy Shabby Chic D Cor Projects Perfect For Fall

Shalat Jamak Apakah Boleh Diberi Jeda Dzikir

Hadiah Top Komentator Dua Helai Bawal Fareha Special Edition Dalam Genggaman

Cuepacs Mohon Kerajaan Lanjut Tempoh Tutup Akaun Kerajaan

Melihat Timah Dari Sudut Dasar Siyasah Syariah

Pas Berkecuali Tarik Diri Dari Bertanding Prn Melaka