Custom My Website Printing Dan Design Pelbagai Pilihan Produk Souvenirs Termasuk Design Dan Cetak Sendiri Baju


Wahhh 😍😍 makin mudahlah nak cetak baju atau apa-apa barang dengan design sendiri lepas ni. Sebelum ini bukan main jenuh lagi ke hulu ke hilir cari dan fikir dekat mana yang boleh buat dan cetak design baju mengikut kemahuan kita. Dengan kuantiti dan kehendak kita yang tersendiri, faham-faham ajelah bukan semua tempat mampu penuhi permintaan kita 🤭🤭

Custom.my | Website Printing dan Design Pelbagai Pilihan Produk Souvenirs Termasuk Design dan Cetak Sendiri BajuTapi apasal lah baru sekarang ciktie jumpa website printing CUSTOM.COM ni. Kalau tak dah lama dah ciktie share dengan korang tentang perkhidmatan printing atas talian yang disediakan tu. Seronok tau tengok dan ushar pelbagai produk yang disediakan. Macam-macam ada dengan saiz, jenis dan warna yang menarik. Berbaloi dan berpatutan pula tu. Tidak tertumpu pada satu-satu produk pula tu. Memang berbeza dengan website custom made yang ciktie jumpa sebelum ini. Yang ini lebih banyak pilihan.


Kalau tak silap ia mempunyai 13 kategori yang merangkumi lebih 200 jenis produk yang boleh kita pilih untuk apa-apa program/ event. Patutlah ia menjadi tumpuan ramai. Ia bukan setakat ada t-shirt, sticker, bag, pouch, dekorasi rumah yang merangkumi alas meja, bantal hiasan, hiasan dinding, pelapik cawan dan banyak lagilah. Aksesori, fesyen untuk lelaki, perempuan dan kanak-kanak pun ada juga. Pendek kata memang cukup lengkap semua jenis produk yang kita perlukan sebagai souvenirs untuk sesuatu majlis ataupun program.


Kalau nak tahu, ia juga membuat printing untuk baju sportshirt seperti futsal, badminton, larian, renang dan banyak lagi. Bukan calang-calang website printing custom.my ini kerana ia sebenarnya telah mendapat kepercayaan dari agensi besar untuk mendapatkan perkhidmatannya. Antara agensi yang pernah mendapatkan khidmatnya adalah :-
Universiti Teknologi Petronas (UTP)Universiti Kuala Lumpur (UniKL)Universiti Selangor (UNISEL)iFlixCIMB Foundation
Lawa-lawa semuanya design dan pattern bajunya pun. Jenis baju casual pun diorang boleh buat juga tau. Tak percaya korang boleh usha sendiri laman sesawang custom.my dekat bawah ni.

Website : custom.my | Facebook |  Instagram |  Twitter | 
Andai kata kita buntu tak tahu nak design macamana, pihak custom.my sedia membantu merealisasikan gambaran yang kita nak cuma macam biasa ada caj tambahan sikitlah. Tapi kalau nak guna readymade design yang diorang miliki ataupun nak guna gambar dari encik google pun boleh je. Nak guna design sendiri pun boleh. Save siap-siap design tu dalam format jpeg ataupun png untuk dapatkan hasil yang cantik dan tak pecah.



Yang lagi ciktie suka sebenarnya kita boleh order berapa pun kuantiti yang kita mahu. Tiada had minimum order. Nak order satu pun boleh..lebih daripada itu pun boleh. Tak perlu risau nak kena cari orang yang nak share atau bimbang jika tempahan tidak dilayan.  Jenis kain ataupun fabrik pun kita boleh pilih nak material yang macamana. Semuanya diorang guna kain jenis yang berkualiti tinggi seperti Microfiber, hivetex ataupun axtatex untuk t-shirt.


Servis pun cepat. Nak-nak kalau kita nak urgent nak guna cepat. Inform segera supaya diorang boleh memberikan perkhidmatan yang terbaik buat kita.

Lagipun sekarang memang menjadi trend dimana-mana, tak mengira apa-apa majlis ataupun program kebanyakan kita memakai pakaian sedondon. Macam tudung ataupun baju. Semua sama! Lebih kurang macam boria camtu. Lebih senang dikenali, nak minta tolong pun mudah. Perjalanan sesuatu program pun lebih berjalan lancar. Lagipun lawa je tengok bila snap gambar ramai-ramai buat kenangan masing-masing mengenakan baju sama. Sedondon macam tu terutamanya bila masing-masing terlibat dengan majlis apc, kenduri kendara, family day, hari sukan, sambutan ulang tahun semua tu. Seragam dan sporting je nampak masing-masing pun kan.

Buntu taktau nak beli apa sebagai hadiah ulangtahun. Haa macam-macam pilihan produk ada kat custom.my ni. Create je design sendiri mengikut kreativiti korang untuk orang tersayang. Barulah nampak lebih kelainannya dekat situ.


Beroperasi pada setiap hari Isnin sehingga Jumaat, 9 pagi hingga 6 petang. Sebarang pertanyaan atau info lanjut korang boleh berhubung terus melalui WhatsApp 013-484 5800 ataupun emailkan kepada mailto:[email protected] Nak lagi mudah korang boleh terus ke alamat yang tertera ini untuk melihat sendiri hasilnya..

Custom My Printing Sdn Bhd (1210459P)
 No 46A, Hala Taman Meru II
  Meru 2B 30020 Ipoh,  Perak
 Lat Long : 4.661083, 101.067278







Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.ciktie.com/2019/08/custommy-website-printing-dan-design.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Design Baju Group Atau Cetak Baju Sendiri Pilih Custom My

Design Baju Group Atau Cetak Baju Sendiri Pilih Custom My

papar berkaitan - pada 7/8/2019 - jumlah : 91 hits
Seringkali menjadi masalah bagi mereka yang ingin membuat tempahan baju group dengan design sendiri apabila terpaksa masuk ke kedai baju satu persatu demi untuk melihat design dan kualiti kain yang digunakan Selain leceh dan membuang masa p...
Cetak Pelbagai Produk Custom Made Dengan Mudah Di Custom My

Cetak Pelbagai Produk Custom Made Dengan Mudah Di Custom My

papar berkaitan - pada 14/8/2019 - jumlah : 87 hits
Assalamualaikum Hai CikSha baru siap skodeng satu laman web ni Teruja betul tengok bermacam produk yang syarikat ni boleh cetak dengan hasil design dari kita sendiri Best nya CikSha kan spesis suka benda yang kreatif cam gini Habis semua je...
Cetak Tshirt Sendiri Dengan Custom My

Cetak Tshirt Sendiri Dengan Custom My

papar berkaitan - pada 7/8/2019 - jumlah : 101 hits
Cetak Tshirt Sendiri Dengan Custom My Kebiasaannya setiap hujung tahun kebanyakan jabatan tak kira la sektor awam ataupun sektor swasta akan mengadakan hari keluarga takpun ada company trip Apabila mengikut trend sekarang ni tshirt masing m...
5 Produk Pilihan Dari Duopharma Biotech Berhad Yang Dijamin Halal

5 Produk Pilihan Dari Duopharma Biotech Berhad Yang Dijamin Halal

papar berkaitan - pada 16/8/2019 - jumlah : 67 hits
Semenjak dah menginjak ke usia 30 tahun ni memang kena jaga pemakanan dan dah kena ambil supplement secara konsisten Bila dah sakit atau demam lagi tinggi kos dan lagi banyak masalah Orang kata lebih baik mencegah daripada merawat But then ...
Absolutely Halal Malaysia Pelbagai Produk Halal Ada Di Sini

Absolutely Halal Malaysia Pelbagai Produk Halal Ada Di Sini

papar berkaitan - pada 28/7/2019 - jumlah : 105 hits
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca yang saya kasihi sekalian Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya Baiklah untuk entri kali ini saya ingin kongsikan dengan anda semua mengenai Absolutely Hala...
Huawei Mengumumkan Harmony Os Akan Menyokong Pelbagai Peranti Termasuk Telefon Pintar

Huawei Mengumumkan Harmony Os Akan Menyokong Pelbagai Peranti Termasuk Telefon Pintar

papar berkaitan - pada 10/8/2019 - jumlah : 35 hits
Huawei hari ini telah mengadakan acara Huawei Developer Conference 2019 dimana melaluinya mereka berkongsi sejumlah perkara memfokuskan pembangun Menjadi fokus pada acara ini adalah sistem operasi terbaru daripada Huawei iaitu Harmony OS Se...
Design Sendiri Hadiah Untuk Tersayang Dengan Printcious Mudah Dan Cepat

Design Sendiri Hadiah Untuk Tersayang Dengan Printcious Mudah Dan Cepat

papar berkaitan - pada 13/8/2019 - jumlah : 77 hits
Salam sejahtera kepada semua pembaca blog makan Mahamahu dan juga rakan rakan sekalian Dulu dulu kita selalu susah nak pilih hadiah untuk diberikan kepada insan tersayang tak kisahlah hadiah harijadi atau pun juga hadiah untuk perkahwinan K...
Bapa Mertua Bagitahu Ramai Saksi Hubungi Keluarga Termasuk Lelaki Baju Biru Namun Dia Kecewa

Bapa Mertua Bagitahu Ramai Saksi Hubungi Keluarga Termasuk Lelaki Baju Biru Namun Dia Kecewa

papar berkaitan - pada 14/8/2019 - jumlah : 34 hits
KUALA LUMPUR Polis memanggil dua adik ipar mangsa yang maut susulan perselisihan faham dalam kemalangan di Lebuhraya Utara Selatan Kajang kelmarin untuk diambil keterangan di Ibu Pejabat Polis Daerah Kajang hari ini Bapa mertua bagitahu ram...
Cetak Customized Personalized Item Di Custom My Dengan Mudah

Cetak Customized Personalized Item Di Custom My Dengan Mudah

papar berkaitan - pada 9/8/2019 - jumlah : 68 hits
hi there sekarang ni kalau korang nak print korang punya customized design sama ada T Shirt beg kanvas topi pakaian baby dan kanak kanak sarung kusyen malah nak design hijab sendiri pun dah tak perlu risau kat mana nak buat korang boleh bua...
Video Zarina Anjoulie Seksi Panas Tersebar Dimedia Sosial

Iqram Jelaskan Video Dia Hanya Untuk Hiburkan Semua

Subhanallah Dua Pemain Rebah Disambar Petir Ketika Aksi Persahabatan

Adakah Pengkhianatan Ini Sememangnya Diaturkan

Apa Perlu Buat Jika Menguap Ketika Solat

Polis Siasat Insiden Dua Lelaki Bertumbuk Di Plaza Tol Bukit Kiara

Dap Terus Dendang Lagu Rasis Bodohkan Rakyat

Nak Kurus Perlu Bersenam Setiap Hari Ke



Kisah Kematian Akibat Menang Loteri RM68 Juta

Kenapa Bas Sekolah Di Seluruh Dunia Berwarna Kuning

Biodata Jay Iswazir Pelakon Drama Insan Terpilih

7 Haiwan Paling Berat Di Dunia

Panduan Memilih Topeng Muka Yang Betul Semasa Jerebu


Apa Rasa Latok Sedap Ke

4290 Gubal Undang Undang Baharu Utusan Malaysia 18 09 2019

Cara Mudah Nak Semak Nilai Ipu Tempat Anda Guna Smartphone

Khat Kufi 90 Jerebu

Pengalaman Dan Tips Menghadapi Jerebu Yang Semakin Teruk

Doa Mujarab Dari Surah Al Falaq