Design Sendiri Hadiah Untuk Tersayang Dengan Printcious Mudah Dan Cepat


Salam sejahtera kepada semua pembaca blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Dulu-dulu kita selalu susah nak pilih hadiah untuk diberikan kepada insan tersayang tak kisahlah hadiah harijadi atau pun juga hadiah untuk perkahwinan. Kadang-kadang tu takut kerana hadiah tu sama dengan orang lain. Ye lah sebab beli kat kedai jadi memang semua serupa jer

Maha juga pernah alami situasi begini terutama nak hadiahkan pemberian kepada kawan untuk majlis perkahwinan mereka. Tapi sekarang Maha tak perlu bimbang lagi kerana Maha boleh cetuskan ilham dan juga idea dengan kreativiti sendiri untuk dijadikan hadiah yang sangat bermakna

Macam contoh korang boleh tengok yang Maha design ini cantik tak? Ini Maha reka sendiri design tu di laman Printcious. Kat situ sangat mudah dimana korang boleh design ikut templet yang disediakan dengan pelbagai produk yang menarik serta terkini

Maha hari tu telah design sendiri Cushions Sparkling atau juga orang panggil Magic Cushions. Sebab apa magik kerana ia ada dua lapis yang berbeza iaitu lapis pertama tu berwarna kilat dan juga kalau di sapu sebaliknya akan keluar design yang korang nak. Menarik tak korang boleh letak apa sahaja gambar yang korang suka kat cushion ni

Maha rasa kalau pasangan yang baru kahwin memang sesuai korang berikan hadiah perkahwinan mereka dengan cushion istimewa ini. Korang letak gambar pasangan pengantin tu nanti akan jadi kenangan paling bermakna kerana ia adalah sentuhan peribadi korang istimewa untuk mereka tanda kita masih ingat pada kawan baik kita

Korang juga boleh design t-shirts seperti Mana yang Maha pakai ni nampak exclusive tak ada nama Mahamahu kat situ. Kat web tu mereka ada pelbagi saiz t-shirts yang sesuai mengikut saiz dari orang dewasa hingga ker kanak-kanak. Dari segi kain pula mereka menggunakan 100% Cotton yang lembut dan selesa untuk dipakai

Design yang korang buat itu pula dijamin tidak mudah tanggal kalau dibasuh dalam mesih sekali pun. T-shirts macam ni sangat sesuai untuk korang buat hadiah harijadi kepada kawan-kawan atau juga buat anak buah mesti mereka suka. Letak lah kata semangat atau juga design yang lebih trending mesti mereka tambah sayang kat korang punya hehehe

Bukan sahaja untuk sentuhan personal dalam design kat Printcious ni tapi juga kalau korang nak order satu buck yang banyak pun mudah. Contoh nak buat event company macam hari keluarga atau juga ada seminar dan juga gala dinner korang boleh tempah cenderemata koporat yang unik dan menarik melambangkan syarikat korang

Menariknya kalau tempah banyak kat sini boleh dapat harga lagi hebat dan bebaloi. Mereka akan siap hatar kepada korang semua barang yang ditempah ini. Mereka juga ada menyediakan khidmat sewa Photo Booth untuk majlis korang. Beberapa langkah mudah perlu buat iaitu design kat laman web mereka dan nanti mereka print dah hantar cepat dan mudah. Macam contoh Magic Mugs yang Maha order ini. Ni pun menarik sebab ada dua warna bila korang masukkan air panas ia akan berubah mengeluarkan design yang korang nak. Kalau tidak ia akan nampak satu warna sahaja kosong hitam atau juga putih
Langkah 1 - Pilih barang dan buat design anda sendiri
Langkah 2 - Sahkan pembelian dan isi butiran diri
Langkah 3 - Pilih cara pembayaran
Langkah 4 – Pengesahan barang 
So lepas ni Maha tahu mana nak tempah untuk buat semua hadiah istimewa ini. Banyak lagi barang yang korang boleh design kat sini seperti Phone Cases, Puzzles, Mousepads, Baby Rompers, Button Badges, Caps, Keychains, Luggage Tags, Magnets, Clocks, Buntings dan banyak lagi. Cara mudah jer lepas korang pilih barang dan buat design pastu masa untuk membayar. Hari tu Maha punya tempahan siap dalam masa 2 minggu sahaja dan mereka hantar terus ke mana lokasi yang korang nak. Nanti nak order lagi buat hadiah kepada pembaca blog makan Mahamahu siapa nak angkat tangan










Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://www.mahamahu.com/2019/08/design-sendiri-hadiah-untuk-tersayang-printcious-mudah-cepat.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Mudahnya Design T Shirt Sendiri Guna Printcious

Mudahnya Design T Shirt Sendiri Guna Printcious

papar berkaitan - pada 20/8/2019 - jumlah : 97 hits
Anda pernah dengar atau tahu mengenai laman web Printcious tak Ada ia sebuah laman web yang cukup menarik kalau anda nak buat design baju mug atau pelbagai lagi bentuk cenderahati mengikut citarasa sendiri Saya lebih sukakan fungsi Printcio...
Ayam Kampung Kacuk Potensi Lumayan Cepat Membesar Dan Mudah Diternak

Ayam Kampung Kacuk Potensi Lumayan Cepat Membesar Dan Mudah Diternak

papar berkaitan - pada 19/8/2019 - jumlah : 88 hits
Ayam Kampung Kacuk merupakan ayam ternakan yang paling sesuai dan lumayan diternak kerana kadar tumbesarannya yang amat pantas iaitu antara 75 hingga 90 hari berbanding ayam kampung asli iaitu 6 hingga 7 bulan Ayam Kacuk Kampung Ayam Kampun...
Ketam Masak Lemak Cili Padi Cara Paling Mudah Cepat

Ketam Masak Lemak Cili Padi Cara Paling Mudah Cepat

papar berkaitan - pada 7/8/2019 - jumlah : 119 hits
Ketam Masak Lemak Cili Padi is done Resepi boleh lihat di youtube Malas nak taip Tengok videolah lagi faham kan selamat mencuba yang pasti sedap selepas siap masak
Cara Masak Nasi Kukus Ala Gerai Mudah Cepat Masak Tak Berkerak

Cara Masak Nasi Kukus Ala Gerai Mudah Cepat Masak Tak Berkerak

papar berkaitan - pada 19/8/2019 - jumlah : 70 hits
Nasi kukus memang enak Teksturnya yang gebu membuatkan ia tidak puas dimakan Lebih lebih lagi jika dinikmati bersama kuah gulai ayam goreng berempah panas serta sambal Bagi yang nak cuba buat nasi kukus ni bolehlah guna teknik serta sukatan...
Resepi Roti Jala Kari Ayam Yang Sedap Cepat Mudah Daripada Ayam Brand

Resepi Roti Jala Kari Ayam Yang Sedap Cepat Mudah Daripada Ayam Brand

papar berkaitan - pada 9/8/2019 - jumlah : 140 hits
Ramadan bakal tiba tidak lama lagi dan diikuti oleh sambutan Hari Raya sebulan kemudian Sahur dan iftar sepanjang Ramadan diikuti oleh sambutan Eid sememangnya dapat mengumpulkan sanak saudara dan rakan taulan untuk menikmati hidangan tradi...
Personalised Gift Dari Printcious Com Sebagai Hadiah Untuk Si Dia

Personalised Gift Dari Printcious Com Sebagai Hadiah Untuk Si Dia

papar berkaitan - pada 19/8/2019 - jumlah : 67 hits
Pernah tak bila tiba waktunya nak sambut hari jadi seseorang ke korang tak tahu nak bagi hadiah apa Puas dah fikir nak bagi hadiah itu tak sesuai nak bagi hadiah ini tak sesuai Nak beli yang mahal mahal katanya membazir Nak beli yang biasa ...
Kemenag Jatim Minta Calon Haji Tak Mudah Termakan Iming Iming Cepat Berangkat

Kemenag Jatim Minta Calon Haji Tak Mudah Termakan Iming Iming Cepat Berangkat

papar berkaitan - pada 7/8/2019 - jumlah : 27 hits
Kasus penipuan yang mendera 59 jemaah calon haji di Surabaya disesalkan oleh Kementerian Agama Jatim Sebab seharusnya para calon haji tersebut tidak mudah percaya dengan segala macam janji lantaran sistem informasi soal haji sudah terkomput...
Design Baju Group Atau Cetak Baju Sendiri Pilih Custom My

Design Baju Group Atau Cetak Baju Sendiri Pilih Custom My

papar berkaitan - pada 7/8/2019 - jumlah : 91 hits
Seringkali menjadi masalah bagi mereka yang ingin membuat tempahan baju group dengan design sendiri apabila terpaksa masuk ke kedai baju satu persatu demi untuk melihat design dan kualiti kain yang digunakan Selain leceh dan membuang masa p...
Custom My Website Printing Dan Design Pelbagai Pilihan Produk Souvenirs Termasuk Design Dan Cetak Sendiri Baju

Custom My Website Printing Dan Design Pelbagai Pilihan Produk Souvenirs Termasuk Design Dan Cetak Sendiri Baju

papar berkaitan - pada 10/8/2019 - jumlah : 93 hits
Wahhh makin mudahlah nak cetak baju atau apa apa barang dengan design sendiri lepas ni Sebelum ini bukan main jenuh lagi ke hulu ke hilir cari dan fikir dekat mana yang boleh buat dan cetak design baju mengikut kemahuan kita Dengan kuantiti...
Wow Tunku Azizah Komen Mi Bandung Sg Lembing Paling Sedap Di Dunia Tauke Kedai Buntu Macam Mana Nak Kongsi Resepi Ni

Lufya Diceraikan Melalui Whatsapp Selepas Dedah Sikap Sebenar Suami Di Media Sosial

Putih Atau Biru Diluar Cara Pakai Topeng Muka Yang Betul Ketika Jerebu

Video Zarina Anjoulie Seksi Panas Tersebar Dimedia Sosial

Iqram Jelaskan Video Dia Hanya Untuk Hiburkan Semua

Binatang Yang Ada Di Zoo Johor

Pesan Imam Ghazali Pelihara Lidah Daripada 8 Perkara Ini

Doh Piza Tanpa Uli Senang Rupa Rupanya Nak Buat Piza



Mengapa Bayi Baru Lahir Tidak Mempunyai Air Mata Atau Peluh

Suami Dakwa Cerai Melalui Whatsapp Lufya Tampil Bidas Ini Kenyataan Lanjutnya

Biodata Azlee Khairi Pelakon Drama Seadanya Aku

Selepas Bekas Suami Dedah Sudah Bercerai Ini Reaksi Lufya Omar

Kisah Kembar Yang Lahir Selang 87 Hari Rekod Dunia


Resepi Bingka Pandan Pressure Cooker Menjadik

Mengapa Google Analytics Tidak Berfungsi Setelah Tukar Template

Setelah Ku Dimiliki Drama Lakonan Intan Najuwa Zul Ariffin

The Last Samurai

Local The First Sip Of My Morning Coffee With Apai Ranau Coffee

Jelajah Lestari Ke Tapak Pelupusan Sisa Pepejal Sanitari Di Bukit Tagar