Cetak Pelbagai Produk Custom Made Dengan Mudah Di Custom My


Assalamualaikum. Hai!


CikSha baru siap skodeng satu laman web ni. Teruja betul tengok bermacam produk yang syarikat ni boleh cetak dengan hasil design dari kita sendiri. Best nya. CikSha kan spesis suka benda yang kreatif cam gini. Habis semua jenis produk yang dia tawarkan CikSha belek satu persatu. Menarik sangat!


Tetiba timbul idea nak custom made design produk sendiri lepas tu hantar kat depa untuk cetak kemudian kita jual! Hihi. Berangannye pompuan ni ha. Bisnes online yang duk buat berniaga ceklat dengan krim awet muda tu pun tunggang langgang lagi. Ada hati tu nak tambah bisnes lain. Bagi hasil kepok kepok dulu bisnes online hang tu na CikSha. Yang angan-angan ni kita realisasikan kemudian.


Tapi kan, CikSha memang recommend sangat la korang untuk skodeng web ni jugak. Sebab apa tau? Dah tentulah sebab berbaloi sangat dengan servis dan produk yang depa hasilkan. Misal kata korang plan nak buat family reunion, lepas tu nak buat t-shirt sedondon untuk semua, kat custom.my boleh buatkan t-shirt family reunion korang jugak tau.


Dah tak payah susah-susah nak pergi menapak survey satu persatu kedai percetakan yang boleh buat ke tak. Jenuh jugak tu. Kat custom.my tu masukkan je design yang korang dah custom made, confirm order, nanti tunggu je produk siap sampai depan rumah. Mudah kan? Jimat masa, tenaga dan juga duit minyak nak pergi survey kedai tu. Kita klik-klik depan komputer je zaman canggih manggih ni.


Homepage custom.my
Kelebihan Mencetak di Custom.My 
One of the best reason kenapa custom.my adalah pilihan yang terbaik sudah tentulah sebab servis yang diberikan. CikSha jamin servis custom.my ni tip top punya. Lagi satu, company ni dah 5 tahun beroperasi dan memang pakar dalam menyediakan servis percetakan fesyen dan aksesori secara atas talian. Yang lagi best tu sebab kita boleh custom made design sendiri dan serahkan untuk depa cetak je. Cantik ke hodoh ke design kita, yang penting kena dengan citarasa kita. Gituuu. Hihi.


Pelbagai jenis pilihan produk mengikut kategori 
Mencetak Lebih 100 Jenis ProdukYang paling menarik di custom.my ni, kita boleh buat pelbagai jenis cenderamata custom made jugak tau. Depa bukan terer cetak t-shirt je. Produk lain pun depa boleh buat untuk memenuhi permintaan kita. Ada lebih dari 100 jenis produk yang kita boleh pilih untuk dijadikan hadiah atau cenderamata. Pilih produk yang ada, hantar design je nanti depa cetak.

Jom tengok senarai kat bawah ni produk apa yang berkenan di hati selain t-shirt untuk korang jadikan pilihan cenderamata event yang nak dibuat.
Jacket & HoodieSportswearMen's FashionWomen's FashionKids & Babies AccessoriesAccessoriesBagPouchHome DecorationHat (Topi)Sticker/Marketing MaterialPrint KainMenarik kan? Yang tersenarai kat atas ni, dalam dia ada berderet lagi senarai pilihan. Jacket & hoodie tu saja dah ada 11 pilihan tau. Rambang mata nak pilih.

Ni selain buat cenderamata untuk majlis, nak buat produk sendiri untuk jual pun boleh tau. Banyak sangat yang kita boleh jadikan produk kita macam tudung, nursing cover, atau pelbagai jenis beg. Hantar design dan cetak dengan custom.my, dah dapat produk kita jual! Haaa, business minded tak CikSha hangpa? Hihi.

Antara pilihan produk dalam kategori BEG
Servis Yang Tip TopCustom.my dah beri jaminan yang depa akan bagi servis terbaik dan pantas untuk kepuasan hati pelanggan. Paling lama order nak disiapkan dalam masa 10 hari bekerja (Isnin-Jumaat). Kalau order banyak pun depa akan usahakan untuk siapkan secepat yang mungkin dan tak delay lama-lama. Bagus bila depa dah declare camni. Baru la tak timbul isu dan komplen pasal servis dari pelanggan.

Tiada Minimum OrderCikSha rasa yang ni memang paling pelanggan nak sangat. Tiada minimum order. Terpulang atas kita nak order banyak mana yang kita perlukan. Walaupun sehelai untuk kita sendiri je pun boleh tau. Nak order bebanyak lagi la boleh. Haa, kan best camtu

Klik sini untuk maklumat lanjut tentang cara nak buat tempahan
Reputasi Yang TerbaikCustom.my mempunyai reputasi yang baik dan sangat dipercayai oleh kebanyakan pelanggan. Kiranya memang terbaik sangat custom.my ni. Lagipun dah banyak syarikat dan tempat pengajian yang menggunakan khidmat percetakan daripada custom.my. Antaranya adalah :Universiti Teknologi Petronas (UTP)Universiti Kuala Lumpur (UNIKL)Universiti Selangor (UNISEL)Universiti Teknologi Mara (UiTM)Kolej PolyTech Mara (KPTM) Institut Kemahiran Belia Negara (IKBN)iFlixCIMB FoundationThunder PrintMovie Animation Park Studio (MAPS)
Ni baru yang jerung-jerung. Yang kecil dah tentulah lagi berlambak yang jadi pelanggan custom.my. Betul tak?

Antara clients custom.my
Tempah Produk Custom Made Anda di Custom.My Sekarang!
Custom.my menyediakan servis percetakan secara online yang terbaik tau. Memang kepakaran depa dah tu. Rugi kalau tak order dengan custom.my. Kalau tempat bekerja hangpa ada nak buat event apa-apa ke, bodek la bos hangpa untuk buat tempahan dengan custom.my. Kalau hangpa sendiri nak berniaga produk eksklusif hasil design hangpa pun boleh je cetak dengan custom.my. Berbaloi sangat!


Sebelum decide nak buat tempahan, boleh la skodeng dulu servis dan hasil kerja custom.my kat laman sosial depa seperti yang tertera di bawah. LAMAN WEB : Custom.My
FACEBOOK : Custom.My INSTAGRAM : Custom.My
TWITTER : Custom.My
Kena sentiasa alert tau. Custom.my selalu je update perkembangan bisnes depa kat setiap laman sosial depa ni. Kalau tak nak terlepas diskaun dan offer hebat daripada custom.my kena rajin-rajin skodeng depa punya laman sosial tau. Mana la nak tau kot masa depa buat offer tu kena pulak dengan tarikh special hangpa ke, event hangpa nak anjurkan ke. Dapat buat tempahan dengan harga jimat terlajak. Kan berbaloi-baloi tu


Bisik-bisik :: CikSha dah rambang mata ni oiiii!


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.shahadafauzi.com/2019/08/cetak-pelbagai-produk-custom-made.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Custom My Website Printing Dan Design Pelbagai Pilihan Produk Souvenirs Termasuk Design Dan Cetak Sendiri Baju

Custom My Website Printing Dan Design Pelbagai Pilihan Produk Souvenirs Termasuk Design Dan Cetak Sendiri Baju

papar berkaitan - pada 10/8/2019 - jumlah : 77 hits
Wahhh makin mudahlah nak cetak baju atau apa apa barang dengan design sendiri lepas ni Sebelum ini bukan main jenuh lagi ke hulu ke hilir cari dan fikir dekat mana yang boleh buat dan cetak design baju mengikut kemahuan kita Dengan kuantiti...
Cetak Customized Personalized Item Di Custom My Dengan Mudah

Cetak Customized Personalized Item Di Custom My Dengan Mudah

papar berkaitan - pada 9/8/2019 - jumlah : 57 hits
hi there sekarang ni kalau korang nak print korang punya customized design sama ada T Shirt beg kanvas topi pakaian baby dan kanak kanak sarung kusyen malah nak design hijab sendiri pun dah tak perlu risau kat mana nak buat korang boleh bua...
6 Wood Furniture And Fixtures To Have Custom Made For Your Home

6 Wood Furniture And Fixtures To Have Custom Made For Your Home

papar berkaitan - pada 21/8/2019 - jumlah : 44 hits
There are plenty of ways to add style to your home but it s not just about the color of your walls and the texture of your fabrics Furniture and fixtures contribute to the overall look The post appeared first on
Dapatkan Pelbagai Produk Makanan Berasaskan Ikan Nek Chu

Dapatkan Pelbagai Produk Makanan Berasaskan Ikan Nek Chu

papar berkaitan - pada 18/8/2019 - jumlah : 38 hits
Kepada anda yang nak dapatkan pelbagai produk makanan berasaskan ikan seperti bebola ikan sosej ikan pilih jenama Nek Chu terbaik keluaran Muslim tiada bahan pengawet tiada pewarna Produk keluaran Muslim halal semua berasakan ikan segar tem...
Cetak Tshirt Sendiri Dengan Custom My

Cetak Tshirt Sendiri Dengan Custom My

papar berkaitan - pada 7/8/2019 - jumlah : 84 hits
Cetak Tshirt Sendiri Dengan Custom My Kebiasaannya setiap hujung tahun kebanyakan jabatan tak kira la sektor awam ataupun sektor swasta akan mengadakan hari keluarga takpun ada company trip Apabila mengikut trend sekarang ni tshirt masing m...
Design Baju Group Atau Cetak Baju Sendiri Pilih Custom My

Design Baju Group Atau Cetak Baju Sendiri Pilih Custom My

papar berkaitan - pada 7/8/2019 - jumlah : 74 hits
Seringkali menjadi masalah bagi mereka yang ingin membuat tempahan baju group dengan design sendiri apabila terpaksa masuk ke kedai baju satu persatu demi untuk melihat design dan kualiti kain yang digunakan Selain leceh dan membuang masa p...
Masak Perut Muda Air Asam Sukatan Pun Mudah

Masak Perut Muda Air Asam Sukatan Pun Mudah

papar berkaitan - pada 13/8/2019 - jumlah : 110 hits
Masak Perut Muda Air Asam Sukatan Pun MudahMeleleh air liur beberapa harini teringinkn benda alah ni
Saintis Jepun Temui Cara Mudah Pilih Jantina Dengan Pisahkan Sperma

Saintis Jepun Temui Cara Mudah Pilih Jantina Dengan Pisahkan Sperma

papar berkaitan - pada 14/8/2019 - jumlah : 55 hits
Washington Saintis Jepun telah menemui cara mudah yang boleh memisahkan sperma yang membawa kromosom X daripada yang membawa kromosom Y dalam tikus makmal menjadikan hasrat untuk menentukan jantina anak semakin menghampiri realiti lapor age...
Kurangkan Kepedasan Cili Kering Ikut Langkah Mudah Asingkan Bijinya

Kurangkan Kepedasan Cili Kering Ikut Langkah Mudah Asingkan Bijinya

papar berkaitan - pada 13/8/2019 - jumlah : 59 hits
Cili kering ni ada dua jenis Yang licin dan keriting berkedut Kalau nak tahu yang licin tu lagi ekstra pedas Apa pun jenis cili kering yang anda pilih biji cili tu elok diasingkan Kalau tak dibuang atau dikurangkan bijinya alamat pedas meny...
Wow Tabik Anggota Tentera Kutip Jalur Gemilang Di Tepi Jalan Undang Sebak Terima Kasih Pahlawan

Cinta Bertepuk Sebelah Tangan Lelaki Ragut Maruah Crush Sehari Sebelum Mangsa Dilamar Kekasih

Dr Zakir Tidak Dihantar Balik Ke India Melayu Maafkan Bukan Melayu Pun Boleh

Dsv Bakal Saman Netizen Komen Melampau

Larang Tulisan Jawi Pada Produk Bukan Islam Ngo

Ingatkan Gambar Edit Rupanya Betul Betul Mcdonald Ganti Nama Mekdi Sempena Hari Kebangsaan

Resepi Nasi Serai Mudah

Mahathir Cabinet Reshuffling Could Break Up Ph



7 Fakta Dahsyat Tentang Kes Rampasan Pesawat Oleh D B Cooper

Biodata Dan Latar Belakang Pelakon Wafiy Ilhan

Kisah Pembunuh Bersiri Kejam Amerika Dengan IQ 145 Edmund Kemper

Kisah Pembunuh Bersiri Kejam Amerika Dengan IQ 145 Edmund Kemper

Kisah Bagaimana Harley dan Davidson Mencipta Jenama Motorsikal Popular Dunia


Khasiat 8 Makanan Sunnah Minuman Arwa Dari Imanni Skinz Jadi Pilihan

Cadangmakan Naughty Italian Mainroad Jalan Ampang Murah Sedap Berbaloi Lah

Eye Pro Vision Kedai Cermin Mata Viral Menepati Citarasa

Nasi Lemak Mcd Dan Extra Spicy Ayam Goreng Mcd Wow

Inilah Alasan Penting Yang Membuat Anda Perlu Memilih Tabungan Berjangka

Bakal Suami Agak Agak Korang Utamakan Siapa Isteri Atau Ibu