Buat Duit Dengan Klikjer Affiliate Malaysia


Klikjer merupakan satu tempat yang mana kita boleh jual ebook kita sendiri atau jual ebook orang lain. Pendek kata, memang boleh buat duit dengan klikjer ni sama ada anda terbitkan ebook sendiri atau pilih mana-mana ebook berkualiti lain untuk dijual.
Contoh ebook-ebook yang dijual dalam klikjer. Konsep Jual eBook Orang lain dalam klikjer Konsep menjual ebook keluaran klikjer adalah sangat mudah.
daftar akaun klikjerpilih ebook yang nak dijualpromote link ebookterima komisen dari jualan yang terhasil. Nampak mudah kan? cuma daftar, pilih ebook, promot dan terima komisen. Memang nampak mudah tapi setiap langkah perlu dibuat dengan cara dan strategi yang betul.
Penekanan adalah pada step nombor 3 iaitu promot link ebook.
Cara nak promot link affiliate ebook tu perlu dilakukan dengan baik. Bukan terus spam atau blast di group-group facebook, Whatsapp secara membuta tuli. Kita perlu sebarkan link affiliate ebook yang kita hendak jual pada orang yang betul.
Cuba bayangkan kita jual ebook Panduan Menternak Kambing kepada pelajar sekolah rendah? Bukan tak boleh, tapi tak berapa tepat. Rasanya pelajar sekolah rendah tu tak nak klik pun link affiliate yang anda sebarkan itu, apatah lagi nak membaca, jauh sekali nak beli.
Perkara promosi ni akan jadi susah sekiranya kita tak nampak gambaran jelas bakal pelanggan kita. Kalau dah nampak, fuh! Rasa nak jual semua ebook yang ada dalam klikjer tu.
Contoh Komisen Dikira Ini merupakan paparan hasil jualan ebook yang berjaya saya jual. Setiap jualan akan direkod dalam sistem klikjer dan akan dibayar pada 5hb pada setiap bulan. Pembayaran dilakukan mengikut bank pilihan kita sendiri.
Gambar diatas ini adalah paparan akaun klikjer saya sendiri yang mana saya promosikan 1 produk dalam blog saya.
Buat duit dengan terbitkan ebook sendiri dalam klikjer Sekira nya anda sudah mahir dalam mempromosikan ebook orang lain, mungkin satu masa anda ingin terbitkan ebook sendiri.
Anda akan dibayar royalti dari setiap jualan ebook yang anda terbitkan dalam klikjer. Sekiranya topik ebook anda itu menarik, akan ramai yang akan tolong promote ebook anda itu. Anda tak perlu buat apa-apa, hanya tunggu royalti dibayar setiap bulan oleh pihak klikjer.
Untuk terbitkan ebook di klikjer anda perlu mengikut template yang telah ditetapkan oleh pihak klikjer.
Pihak klikjer ada menyediakan tools dan template ebook bagi anda yang hendak menerbitkan ebook di platform mereka. Anda hanya perlu siapkan ebook, pihak klikjer akan membuatkan sistem pembayaran, salespage, dan design cover ebook secara percuma sekiranya ebook anda diterima oleh pihak mereka.
Menarik kan?
Jadi anda pilih yang mana? Nak promote ebook orang lain atau terbitkan ebook sendiri dan terima royalti setiap bulan?
Kedua-duanya boleh buat duit sekiranya dilakukan dengan cara yang betul.
The post Buat Duit Dengan Klikjer – Affiliate Malaysia appeared first on 2020 Adzril.


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://adzril.com/buat-duit-dengan-klikjer/

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Pakar Jangka Gelombang Ketiga Covid 19 Di Malaysia Berlarutan Hingga Tahun Depan

Pakar Jangka Gelombang Ketiga Covid 19 Di Malaysia Berlarutan Hingga Tahun Depan

papar berkaitan - pada 19/10/2020 - jumlah : 91 hits
Sejak diserang dengan wabak COVID 19 awal tahun ini Malaysia telah menghadapi gelombang pertama dan kedua Kali ini gelombang ketiga pula yang menjengah negara Untuk rekod sejak COVID 19 mula memasuki negara Malaysia telah mencatatkan lebih ...
Lebuhraya Pan Borneo Highway Tanpa Tol Malaysia

Lebuhraya Pan Borneo Highway Tanpa Tol Malaysia

papar berkaitan - pada 19/10/2020 - jumlah : 149 hits
Memandu di lebuhraya Karak bila balik kampung memang best jalannye luas dan selesa banyak tempat rehat Nak memotong senang sebab jalan banyak lorong Bukan Karak Highway je yang best memandu di semenanjung highway2 yang lain pun best juga ta...
Mp Mp Ini Hilang Kelayakkan Malaysia Boleh

Mp Mp Ini Hilang Kelayakkan Malaysia Boleh

papar berkaitan - pada 19/10/2020 - jumlah : 128 hits
MAN TOBA Diberitakan YB Tengku Razaleigh Hamzah menolak jawatan Penasihat PETRONAS kerana ianya bertentangan dengan Perkara 48 Perlembagaan Persekutuan yang mebolehkan kedudukan sebagai Ahli Parlimen terbatal secara otomatik jika seorang Ah...
Kes Baru Covid 19 Malaysia 18 Oktober 2020 Pecah Rekod Lagi Dengan 871 Dan 7 Kematian

Kes Baru Covid 19 Malaysia 18 Oktober 2020 Pecah Rekod Lagi Dengan 871 Dan 7 Kematian

papar berkaitan - pada 19/10/2020 - jumlah : 116 hits
MALAYSIA mencatatkan 7 lagi kematian akibat jangkitan Covid 19 membawa kepada jumlah keseluruhan kematian akibat wabak itu berjumlah 187 Malaysia sekali lagi memecahkan rekod jangkitan harian pada angka 871 kes hari ini Rekod tertinggi bagi...
Noor Hisham 871 Positif Covid 19 Hari Ini Malaysia Cecah Lebih 20 000 Kes

Noor Hisham 871 Positif Covid 19 Hari Ini Malaysia Cecah Lebih 20 000 Kes

papar berkaitan - pada 19/10/2020 - jumlah : 82 hits
Jumlah kes baru harian Covid 19 di Malaysia mencatatkan rekod tertinggi dengan 871 kes dilaporkan hari ini menjadikan angka keseluruhan sebanyak 20 498 kes kata Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah Foto oleh Shafwan ZaidonPUTRAJAYA 18 Okt Jumlah...
871 Kes Covid 19 Malaysia Pada 18 Oktober 2020

871 Kes Covid 19 Malaysia Pada 18 Oktober 2020

papar berkaitan - pada 19/10/2020 - jumlah : 97 hits
871 Kes COVID 19 Malaysia Pada 18 Oktober 2020 Sepertimana yang kita sedia maklum Negeri Sabah kini berada di tahap yang membimbangkan Setiap hari kes dicatat beratus ratus Apa yang mampu kita buat berdoa serta mematuhi SOP yang disarankan ...
Spesies Penyu Di Malaysia

Spesies Penyu Di Malaysia

papar berkaitan - pada 20/10/2020 - jumlah : 150 hits
Penyu adalah haiwan reptilia yang telah lama wujud iaitu sejak 100 juta tahun lalu Ianya merupakan haiwan marin yang bersisik bernafas melalui paru paru suhu badan yang sama dengan suhu persekitaran dan bertelur Tahukah anda seekor penyu me...
Samsung Mengemaskini Harga Jualan Peranti Siri Galaxy A Di Malaysia

Samsung Mengemaskini Harga Jualan Peranti Siri Galaxy A Di Malaysia

papar berkaitan - pada 20/10/2020 - jumlah : 93 hits
Samsung Malaysia hari ini mengumummkan kemaskini kepada harga jualan siri Galaxy A di Malaysia dimana ia menawarkan potongan antara RM40 sehingga RM100 untuk harga jualan sedia ada siri Galaxy A Siri yang menerima potongan harga adalah term...
Penjenayah Tetak Dr Wan Hassan Rompak Rumah Jurutera Pula

Pengalaman Beli Barang Elektrik Online Di Pg Mall

Penuhkan Perut

Umno Tiada Kudrat Lawan Muhyiddin Kecuali Bergabung Dengan Pkr Tanpa Dap

Satgas Ancam Tutup Rumah Sakit Ummi Jika Tak Laporkan Hasil Swab Habib Rizieq

A Christmas Hall Decorated In Natural Green

Pernah Dengar Kisah Pak Man Telo Ya Mlm Pertama Pernah Wujud Di Malaysia

Geli Hati Tengok Aksi Tupai Mabuk Selepas Makan Buah Pir Lama Kasihan Tapi Lucu



8 Perkataan Inggeris Yang Mampu Membawa Gaduh Apabila Disalahertikan

7 Teknologi Yang Diinspirasikan Daripada Haiwan

Biodata Adam Malek Pelakon Drama Biar Mereka Cemburu

Senarai Lagu Tugasan Konsert Gegar Vaganza 7 2020 Minggu 9 Separuh Akhir

Keputusan Markah Peserta Konsert Gegar Vaganza 7 2020 Minggu 8


Classroom Of The Elite 2nd Year Volume 3 Wallpaper Gambar

Tema Dan Trend Warna 2021 2022

Bbq Di Halaman Rumah Pada Hujung Minggu Kita Kita Aje

Mycookingstory Website Jual Kitchenware Berjenama Dengan Harga Murah

Dari Penyimpan Ke Usahawan Emas

Pengeluaran I Sinar Senarai Perincian Syarat Kwsp