G O G Part 3 Pengalaman Mencabut Gigi Bongsu



Assalamualaikum dan salam sejahtera . Seperti yang A . L janjikan A . L akan sambung cerita tentang gigi bongsu A . L hari ini . Di bahagian ketiga ini A . L akan cerita proses A . L buat pembedahan kecil dan kosnya di hospital kerajaan .

31 JANUARI 2019

Tiba masanya yang ditunggu – tunggu . Pagi tu aku sampai hospital terlewat sikit sebab tunggu bas tak sampai –sampai . Nasib baiklah dia suruh makan kenyang – kenyang dan bagi aku makan dulu ... Kalau tak memang kena makan penumbuk aku lah jawabnya nanti . huhu




Dah makan tu aku pergilah klinik tu balik . Tunggu nama aku dipanggil ... Ngantuk tersenguk –senguk aku. Nama aku dipanggil juga akhirnya . Aku duduk dikerusi dia periksa tekanan darah aku dengan gula aku .. Huhuhu gula 6.3 terus pasang segala perkakas dia pasang kain hijau kat dada aku . Tutup mata aku .. Takut aku tengok agaknya .Memang tak dinafikan gigil tu memang ada lah .. hahaha. Dia suruh tutup mulut dia letak apa ntah tapi sejuk kat mulut dan dipipi gitu..



Lepas dah letak benda tu dalam 5 minit dibius pula . Lepas dibius tu mulut dengan pipi aku memang rasa tebal gila .. Dah lepas 10 minit tu doktor mulakan lah kerja dia .. Macam – macamlah yang aku dengar gigi aku susah nak tanggal . ( Keras macam tuan dia punya hati juga ) hahah .. Yang paling perit bila mesin potong gigi tu masuk telinga tu .. Punyalah berdenging sampai hari ini ... Rodok punya rodok sampai tak sedar yang gigi tu dah pun tanggal .. Ajaib tu sekejap sangat . . Lepas itu jahit tempat yang dibelah tadi .





Lepas itu gigi atas pula , lepas dibius bagi kebas dia goyangkan sikit –sikit terus tanggal . Dia bagi kapas dah pun siap . Kejap sangat . Dia bagi tengok gigi tu memang berlubang teruk lah tinggal tunggul je. Lepas itu dia suruh ambil preskipsi ubat . Lepas itu dia suruh ambil ubat . Nah engkau banyak gila ubat . . Tak dan nak ambil gambar ubat . Sebab banyak gila . hihihi .. Lepas ini pergi temu janji buka benang pula . Macam mana nanti .. BERSAMBUNG.






Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://diarialialiyana.blogspot.com/2019/03/gog-part-3-pengalaman-mencabut-gigi.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
G O G Part 4 Pengalaman Mencabut Gigi Bongsu

G O G Part 4 Pengalaman Mencabut Gigi Bongsu

papar berkaitan - pada 13/6/2019 - jumlah : 486 hits
Assalamualaikum W B T dan salam sejahtera kawan kawan ku semua Apa khabar semua Dah sampai bahagian 4 dah cerita Alhamdulillah semuanya berjalan lancar pembedahan kecil gigi bongsu A L Makan pun dah okay tapi buat menganga mulut tu belum bo...
G O G Part 2 Pengalaman Mencabut Gigi Bongsu

G O G Part 2 Pengalaman Mencabut Gigi Bongsu

papar berkaitan - pada 13/6/2019 - jumlah : 191 hits
Assalamualaikum W B T dan salam sejahtera untuk pembaca blog kesayangan A L ini Dah berhabuk bersawang dah blog ini Dah lamanya rasa A L tak menulis di blog ini sejak A L menghilangkan diri Tanpa membuang masa A L akan ceritakan pengalaman ...
Cara Melepas Atau Mencabut Flashdisk Dengan Benar

Cara Melepas Atau Mencabut Flashdisk Dengan Benar

papar berkaitan - pada 19/6/2019 - jumlah : 119 hits
Sering kali cara mencabut Flashdisk dari laptop atau komputer yang benar selalu tidak dipeduikan Padahal melepaskan flashdisk dari laptop atau komputer secara sembarangan bisa menyebabkan kerusakan Kerusakan yang terjadi biasanya adalah Fla...
Jangan Sesekali Letak Ubat Gigi Atau Kicap Atau Tepung Pada Tubuh Badan Yang Melecur

Jangan Sesekali Letak Ubat Gigi Atau Kicap Atau Tepung Pada Tubuh Badan Yang Melecur

papar berkaitan - pada 20/6/2019 - jumlah : 109 hits
Jangan Sesekali Letak Ubat Gigi Atau Kicap Atau Tepung Pada Tubuh Badan Yang Melecur Seorang doktor perubatan yang dikenali sebagai Kamarul Ariffin menasihatkan supaya jangan sesekali meletak bahan bahan yang dicadangkan Selalunya jika terk...
3 Penyebab Gigi Berlubang Pada Anak Anak

3 Penyebab Gigi Berlubang Pada Anak Anak

papar berkaitan - pada 15/6/2019 - jumlah : 143 hits
Anak anak memang sangat rentan mengalami masalah gigi berlubang Penyebab gigi berlubang itu sendiri sebenarnya sangat beragam Bisa karena makanan minuman ataupun cara menggosok gigi anak yang tidak tepat Kondisi yang demikian akan membuat k...
Sampai Tuanku Sendiri Tarik Troli Anak Yatim Kongsi Pengalaman Membeli Keperluan Hari Raya Bersama Agong

Sampai Tuanku Sendiri Tarik Troli Anak Yatim Kongsi Pengalaman Membeli Keperluan Hari Raya Bersama Agong

papar berkaitan - pada 31/5/2019 - jumlah : 224 hits
Sampai Tuanku Sendiri Tarik Troli Anak Yatim Kongsi Pengalaman Membeli Keperluan Hari Raya Bersama Agong
Wanita Di Dakwa Tawar Pasang Pendakap Gigi Tanpa Lesen

Wanita Di Dakwa Tawar Pasang Pendakap Gigi Tanpa Lesen

papar berkaitan - pada 19/6/2019 - jumlah : 193 hits
RAUB Seorang wanita yang bekerja sendiri dihadapkan ke Mahkamah Sesyen di sini hari ini atas tuduhan menjalankan perkhidmatan memasang pendakap gigi tanpa lesen kira kira lima bulan lepas Tertuduh Nurul Rohaizaz Farhana Syuhada Zazli 25 men...
Empat Pengalaman Berkesan Ganjar Pranowo Dengan Ani Yudhoyono

Empat Pengalaman Berkesan Ganjar Pranowo Dengan Ani Yudhoyono

papar berkaitan - pada 3/6/2019 - jumlah : 41 hits
Pengalaman pertama itu saat Ganjar melakukan peresmian jalan tol dengan SBY ketika masih menjadi presiden
Pengalaman Pertama Kali Diserang Gegata Atau Kelopak Garam

Pengalaman Pertama Kali Diserang Gegata Atau Kelopak Garam

papar berkaitan - pada 11/6/2019 - jumlah : 401 hits
Hi semua 5 hari sebelum raya macam mimpi ngeri bila tiba tiba nak bangun sahur badan jadi gatal2 Sambil panaskan kuah dan nasi terasa macam gatal gatal je kat betis ni Tak kan nyamuk banyak sangat kot saya fikir Sekali tengok betis bengkak ...
Suami Bacok Istri Sampai Tangan Putus Disaksikan Dan Direkam Ketiga Anak

Gerakan Berunding Dengan Pn

Tips Cara Menghilangkan Kesan Lebam Lovebite

Aku Bukan Syurgamu

Ketua Pemuda Umno Kuala Kangsar Dr Latiff Tidak Sedar Diri Wajar Kosongkan Kerusi Mersing Bagi Pru 15

Lelaki Dakwa Ada Suara Lain Ikut Mengaji Ketika Sedang Baca Al Quran

Tutorial Fix Wordpress Author Page Error 404

Sprm Tahan Pembantu Mat Sabu Berkait Projek Lebih Rm56 Juta



Sejarah Pencemaran Radioaktif Bukit Merah 1982

7 Kuasa Baru Polis Hong Kong Melawan Propaganda Anti China

Resepi Kuih Koci Santan Paling istimewa

Info Dan Sinopsis Drama 7 Hari Mencintaiku Slot Akasia

Sejarah Bagaimana Singapura Jatuh Ke Tangan British


Keajaiban Papan Sedekah Pks

Khutbah Jumat New Normal Tiga Amal Di Masa Sulit

Manfaat Dan Penggunaan Tenaga Atom Diperluas

Calathea Ornata Daun Lebar Bercorak Garisan Putih

Dibuang Kerja Gara Gara Batuk Depan Muka Bayi

Sack Board Members Of Th Or Face Backlash From Muslims