Asuravadham Movie




TAJUK: ASURAVADHAM
TAHUN: 2018
DURASI: 2 JAM

Cerita ni dari awal lagi dan tension. samayan ni ada kedai runcit. dia gaduh ke ape ntah dengan bini dia sampai bini dia lari balik rumah mak ayah dia. samayan ni call bapak bini dia tu suruh bini dia balik rumah tapi bapak dia cakap lagi dua hari baru dia hantar anak dia balik.

lepas dia end call, ada orang missed call dia. dia tension. call balik tak dapat then missed call lagi. dia sumpah orang yg missed call dia ni mati ke masuk jail ntah. lupa!. hahaha tapi lepastu dia dapat angkat call tu then orang tu cakap,

"berbahagialah untuk 1 minggu ni, lepastu aku akan datang untuk bunuh kamu"

nah! mana tak gelisan si samayan ni.

tak senang duduk dia. huhuhu

masa malam dia balik tidur, ada ular atas katil dia. terkejut beruk lah dia. lari lintang pukang panggil geng dia suruh bunuh. tapi tak jumpa. geng dia fikir dia ni mabuk.

samayan tahu dia tak mabuk dan lagi tak tenteram bila ada sorang laki duk ikot dia. laki ni memang nak bunuh dia. bila tanya2, laki ni tak cakap pun kenapa dia nak bunuh samayan ni.

pelik kan?

PERSOALAN DIA:

1. Siapa lelaki yg datang tiba2 nak bunuh samayan tu?

2. Apa yg samayan buat sampai laki tu nak bunuh dia?

3. Kenapa laki tu tak nak cakap kenapa dia nak bunuh samayan eventho nyawa dia dah di hujung tanduk?




laki yg nak bunuh dia tu bukan bisu tau tapi ada kisah dia kenapa dia berkelakuan macm tu. dia tu dulu kerja kat qatar tapi...

kalau korang nak tengok full movie, tekan sini:

TEKAN SINI UNTUK FULL MOVIE ASURAVADHAM (ENGLISH SUB)
RATE MOVIE: 6.3/10 
#norareviewmovie 
movie ni ending dia sedih.mungkin sebab dari awal sampai akhir hero dia ni tak bercakap, sebab tu rating dia 6.3 kot..cakap pun masa flashback tu je.
kalau hero dia cakap mungkin boleh pergi 7.5/10 



Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://denhanda.blogspot.com/2020/09/asuravadham-movie-sinopsis.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Aake Movie

Aake Movie

papar berkaitan - pada 16/9/2020 - jumlah : 130 hits
TAJUK AAKETAHUN 2017DURASI 2 JAM 3 MINITCerita ni bermula dengan kisah hantu maya yg di ceritakan oleh shiva pada kawan dia satya shiva ni sebenarnya nak prank kan satya ni je berpakat dengan bini satya ni tapi tak sangka pulak benda tu dat...
New Action Movie Bait Shark Movie

New Action Movie Bait Shark Movie

papar berkaitan - pada 16/9/2020 - jumlah : 123 hits
Sign up newsletter here For this new movie showing but please be patient before any new movie upload for the next post release iframe src https www facebook com plugins video php href https 3A 2F 2Fwww facebook com 2F111159826915647 2Fvideo...
Ballon Movie

Ballon Movie

papar berkaitan - pada 18/9/2020 - jumlah : 95 hits
TAJUK BALLONTAHUN 20DURASI 2 JAM 17 MINITCerita ni pasal jeeva seorang penulis skrip yang sangat percaya dia boleh menerbitkan sebuah filem macm biasalah kalau ada adik beradik yg dah berjaya ada harta ada anak2 mula lah mak ayah compare ka...
Subscribe Our Movie Update

Subscribe Our Movie Update

papar berkaitan - pada 26/9/2020 - jumlah : 96 hits
Sign up our newsletter here for this next movie showing but please be patient before any new movie upload for the next post release https youtu be j7oS0fzP43I Previous Next Click Back Next Movie
Sci Fiction Movie State Zero

Sci Fiction Movie State Zero

papar berkaitan - pada 30/9/2020 - jumlah : 107 hits
https www inspirasi2025 com wp content uploads 2020 09 State Zero post apocalyptic short movie story mp4 Previous Next Click Back Next Movie
Misteri Istana Bunian Wujud Hampir 33 Tahun Berdekatan Pantai Irama Bachok

24 Jam Sebelum Lahir Ada 11 Benda Bayi Buat Dalam Perut Ibu No 8 Paling Tak Sangka

Makan Mi Yang Disimpan Selama 1 Tahun 9 Anggota Keluarga Meninggal Dunia

Dap Dah Bersuara

Miskin Tapi Beg Cecah Rm17k Ramai Persoal Gaya Kaya Suzy Meskipun Watak Susah Dalam Start Up

Addy Kanna Terlibat Macau Scam Laaa

Rahsia Awet Muda Untuk Wanita 30an Hanya Guna Susu Kunyit Badam Dan Madu

Spesifikasi Dan Kisaran Harga Suzuki Gsx R150



7 Perkara Yang Anda Tak Sangka Boleh Berjangkit

Kenapa Pengawal Keselamatan Kebiasaannya Orang Nepal

Memahami Maksud Negara Dunia Pertama Kedua dan Ketiga

Biodata Penyanyi Iman Troye Imantroye

Biodata Ezurin Khyra Ikon Fesyen Bintang The House Musim 6


Kenal Sejak Bangku Sekolah Ismail Izzani Enggan Sorok Kisah Cintanya Dengan Shalma Eliana

Ciri Ciri Al Quran Terjemahan Humaira Publications

3 Kesilapan Yang Ramai Orang Buat Bila Mencari Pinjaman

Instagram Update 22 October 2020

Best Ke Netflix Rm17 Ok Ke Tak Kualiti Gambar Boleh Bayar Guna Prepaid Ke

16 Dialog Bahasa Kedah Piaw Ringkas Tapi Sampai Maksudnya