Alhamdulillah


DAH BESAR DAH BUDAK CINONET TU

Allahu...lamanya tak update blog, entah nak mula balek ker tak ni????

haishhhh bukan takda masa nak buat, munkin kurang minat nak mengarang cerita atau cepat boring atau entah sebab ape yeeee

tapi hari ni rasa nak bermula balek demi kelangsungan bisnez online kiter, dah enam tahun awakkkk kiter niaga online ni, macam baru jer semalam bermulanya kisah kiter resign dan meniaga, macam baru jer semalam tak tido malam google tips mcam mana nak buka bisnez online tup tup dah 6 tahun dah, kalo nak cerita mesti bnyak cerita dia kan...

alhamdulillah selama 6 tahun tu kan last mont february kite dapat sales paling bnyak sepanjang 6 tahun tu, makin semangat kiter nak besarkan lagi hasil perniagaan ni..

last mont kite dapat sales rm90k dengan cost iklan fb adds rm5k, pencapaian tertinggi kita awakk, saja nak share untuk sapa2 yg rasa down meniaga online ni,plssss jgn putus asa..

selama 6 tahun ni, sales kite memang meningkat every year, alhamdulillah syukur nikmat Allah swt, walaupun duduk rumah sepenuh masa tapi kiter ada income untuk masa depan

akhir tahun 2019 banyak pencapaian yang boleh dikatakan impian menjadi nyata dan awal tahun 2020 pun kita makin semangat nak berusaha lebih lagi, sebab kite rasa selama ni tak performed pun, main2 jer awakk

last year october kiter sampai Guangzhou mencari peluang perniagaan, december kiter sewa rumah dua tingkat untuk letak hasil jualan kita, dcember jugak kita ada dua org staff dr kalangan family sendiri dan february 2020 kita dapat sale paling tinggi dalam career bisnez kita ni..Alhamdulillah..

dan sekarang masih merangka strategy seterusnya, dan sekarang ni setia follow mana2 founder yg berjaya dan kita jadikan insprasi nak juga jadi macam diorang

sebenarnya kita semua boleh buat lah awakkkk, percayalah kita boleh jadi macam mereka itu contohnya macam wawa zainal tulah, kaya raya dia awak sekarang ni, kita pun boleh dgn cara kita sendiri..

ehhhh terpanjang pulak cerita kiter ni, doakan kite rajin menulis tau, bnyak nak cerita ni pasal kain baru kita ni pun banyak sangat

yang paling penting kain baru kite takda jual kat Malaysia, cita2 kita tau tak apa sekarang ni, nak masuk TV tau hihihih, macam berangan nak mampuiiiiii ahhahahah

betul awakkkk kita berangan nak masuk tv atau radio, berangan diorang panggil masuk tv atas sebab apa pun tak tahu hahahah apoooooo ko ni janggg berangan nak mampuiiii


ok lah awakkkk kita nak masak sarapan utk family dulu...






Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://lulumatzam.blogspot.com/2020/02/alhamdulillah.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Alhamdulillah Akhirnya Restoran Hotel Pontianak Halal Ada Di Kalimantan Barat

Alhamdulillah Akhirnya Restoran Hotel Pontianak Halal Ada Di Kalimantan Barat

papar berkaitan - pada 1/2/2020 - jumlah : 77 hits
Setelah sekian lama tidak memiliki akhirnya Hotel Mercure memecahkan rekor tersebut Pada saat momen penyerahan sertifikat halal bagi para pelaku UMKM di Kalimantan Barat ternyata nama Restoran Hotel Mercure Pontianak masuk dalam daftar Sert...
Aku Ingat Yb Macam Ni Dah Pupus Rupanya Wujud Lagi Alhamdulillah

Aku Ingat Yb Macam Ni Dah Pupus Rupanya Wujud Lagi Alhamdulillah

papar berkaitan - pada 4/2/2020 - jumlah : 116 hits
Sumber FacebookCuba korang bagi tahu YB mana yang berani bagi no peribadi untuk rakyat hubungi mereka Serius aku ingat spesis YB macam ini dah pupus syukur rupanya masih wujud lagi pemimpin macam ni Syabas semoga lebih ramai lagi YB yang ak...
Dul Jaelani Tak Malu Saat Ahmad Dhani Dipenjara Alhamdulillah Bukan Kriminal

Dul Jaelani Tak Malu Saat Ahmad Dhani Dipenjara Alhamdulillah Bukan Kriminal

papar berkaitan - pada 4/2/2020 - jumlah : 12 hits
Dul Jaelani menjadi bintang tamu di channel youtube ARI LASSO TV Dul dan Ari Lasso sempat berbicara tentang sosok Ahmad Dhani yang sempat mendekam d balik jeruji besi
Alhamdulillah Kerajaan Ph Kalah Di Mahkamah Kata Najib

Alhamdulillah Kerajaan Ph Kalah Di Mahkamah Kata Najib

papar berkaitan - pada 8/2/2020 - jumlah : 109 hits
KEPUTUSAN Mahkamah Tinggi hari ini menolak permohonan kerajaan untuk lucut hak wang berjumlah kira kira RM192 97 juta milik UMNO dan RM300 000 daripada Wanita MCA Binsabi Sdn Bhd dan Perano Sdn Bhd dianggap sebagai kekalahan Kerajaan Pakata...
Kisah Di Balik Viralnya Nama Alhamdulillah Rejeki Hari Ini

Kisah Di Balik Viralnya Nama Alhamdulillah Rejeki Hari Ini

papar berkaitan - pada 11/2/2020 - jumlah : 23 hits
Informasi yang dihimpun merdeka com sejak tahun 2008 Didit Saputro bekerja sebagai seorang fotografer profesional di Jakarta Jasanya laris manis digunakan oleh warga DKI Jakarta dan sekitarnya Dengan UMK DKI Jakarta yang tinggi jasa yang ia...
Masih Tiada I Akaun Kwsp Cara Daftar I Akaun Kwsp Melalui Email

Jom Hidupkan Malam Nisfu Syaaban

Dr Kamarul Zaman Dedahkan Ini Dia Musuh Penjawat Awam

Ytl Foundation Beri Bantuan Telefon Dan 120gb Internet Percuma

Jawapan Ustaz Azhar Idrus Bila Ditanya Apa Ustaz Akan Buat Kalau Jadi Menteri Agama

Apa Nasib Rakyat Malaysia Kalau Ph Masih Berkuasa Ketika Covid 19

Kambing Perap Salwa Blackpepper Dan Bbq Sedia Dimakan Keluaran Bumiputera Yang Sedap Berkualiti

April Is Cesarean Awareness Month Saya Pernah Bersalin Cesarean 10 Tahun Lepas



MARSHA Rumah Masa Depan Di Planet Marikh

Biodata Ramona Zamzam Pelakon Drama Ironi Kasih

Biodata Dan Latar Belakang Pelawak Man Raja Lawak

Bagaimana 5 Wabak Penyakit Paling Buruk Dalam Sejarah Berakhir

Kisah Menarik Pembantu Pasar Borong Dibuang Kerja Kerana Kegawatan Ekonomi


Amber Heard Berhadapan Hukuman Penjara Jika Didapati Bersalah Memalsukan Bukti

Anjing Juga Ciptaan Tuhan

Sejarah Wabak Dalam Dunia Islam

Data Internet Percuma 40 Gb Dari Ytl Foundation Yes

Pengenalan Pencawang Utama 33 11kv

Mengenali Siapa Ustazah Asma Harun