9 Rahsia Menggoda Nafsu Wanita


Pastinya, semua pasangan suami isteri sudah tahu foreplay adalah perkara paling wajib dibuat untuk menaikkan nafsu wanita sebelum berasmara tapi, ada juga lelaki yang tak tahu macam mana nak buat wanita turn on.

Gambar hiasan

Untuk menjadi suami yang hebat lagi dicintai dan digilai oleh isteri, lelaki haruslah bijak mengemudi nafsu sendiri, malah menaikkan nafsu isteri, barulah berasmara umpama win-win situation yang kalian tak sabar nak buat.

Bukannya susah pun nak goda isteri, cukuplah kalau anda buat 9 perkara wajib ini sebelum berasmara. Pasti isteri tersenyum sampai ke telinga.

Kami bongkarkan 9 cara yang semua suami WAJIB BUAT pada isteri sebelum berasmara dan mencapai klimaks. Anda pasti akan berterima kasih pada kami nanti!

1. Meditasi

Eh, jangan gelak! Tahukah anda meditasi sebenarnya boleh membantu anda membuatkan pasangan lebih turn on sebelum berasmara?

Menurut Emily Fletcher, seorang guru meditasi – jika anda beri fokus pada pernafasan ketika meditasi, anda akan lebih kurang tertekan, semakin dekat dengan pasangan dan boleh melakukan seks yang mind blowing!

Jadi sebelum terus beraksi itu, apa kata tarik nafas dan bermeditasi sejenak?

2. Cuddle manja-manja

Siapa yang tak suka bermanja-manja atau cuddle? Biasanya, cuddling adalah langkah yang dibuat selepas berasmara tapi, sebenarnya ada bagus juga jika anda cuddle dulu dengan isteri sebelum itu.

Lagipun, siapa yang nak tolak jika pasangan ingin bermanja-manja? Sesi bermanja akan merapatkan lagi hubungan antara anda dan pasangan kerana ia merembeskan hormon oxytocin atau “hormon cinta”.

3. Sexting

Siapa kata kalau anda sudah berkahwin dan duduk sebumbung dengan pasangan, kalian tak perlu buat sexting lagi

Sebenarnya, sexting membuatkan pasangan “mendambakan” anda dengan lebih kerap.

Jadi, selalu-selalulah hantar kiriman mesej berunsur seks pada pasangan untuk menggoda mereka. Contohnya mungkin selepas mereka ke tempat kerja.

Pasti mereka akan terbayang-bayang godaan anda itu dan tak sabar nak anda balik rumah untuk terus beraksi.

4. Main dengan puting

Jangan sesekali lupa tentang puting, okay! Puting adalah salah satu anggota badan manusia yang paling mudah mencetuskan klimaks atau orgasme.

Jadi, rangsang puting pasangan sebelum kalian memulakan aksi agar melalui satu sesi asmara yang tiada tandingan dan tak akan dilupakan!

5. Pandang satu sama lain

Ramai pasangan yang tidak suka memandang satu sama lain ketika melakukan seks. Mereka menganggap merenung mata adalah satu perkara yang aneh. Tapi kenapa pula?

Sebenarnya, menurut kajian dari Aberdeen University di Scotland, merenung dan memandang antara satu sama lain akan membuatkan pasangan rasa lebih dihargai, meningkatkan godaan, menaikkan nafsu wanita dan membuatkan pasangan lebih tertarik.

Jadi, suami janganlah skip langkah ini. Buat jangan tak buat, ya!

6. Pakai minyak pelincir (lubricant)

Kalau bukan dalam pencubaan untuk hamil, kalian patut cuba menggunakan lubricant. Yang seronoknya, ada pelbagai jenis lubricant di pasaran sekarang.

Suami boleh cuba lubricant yang ada perisa (yummy!) agar si isteri lebih seronok ingin memberikan oral seks.

Lepas itu cuba pula lubricant yang ada sensasi sejuk untuk meningkatkan sensitiviti vagina isteri. Pasti lain dari yang lain sesi asmara anda nanti!

7. Aromaterapi

Tahukah anda bau aromaterapi mampu membuatkan anda lebih turn on? Kalau anda tak tahu sebelum ini, sudah tiba masanya untuk anda ke supermarket sekarang untuk beli lilin aromaterapi!

8. Tengok monyet

Alamak, ini satu lagi benda pelik tapi wajib suami buat kalau mahu isteri anda itu cepat terangsang dan turn on.

Menurut pakar psikologi Meredith Chivers, menonton filem monyet seperti Planet of The Apes mampu membuatkan wanita lebih “ada mood” untuk bersama suami. Pelik, tapi boleh cuba kan?

9. Kenyit mata

Menurut Dr. David Givens, pengarah di Center for Nonverbal Studies, mengenyit mata (wink) adalah salah satu cara paling mudah untuk menggoda wanita sebelum berasmara.

Jadi, sebelum anda menggoda isteri, apa kata cuba kenyit mata padanya. Pasti dia akan teruja dan tak sabar nak bersama anda! Hihi.

Ada tak antara 9 benda ini dibuat oleh suami anda? Kalau tiada, bolehlah anda minta mereka lakukan nanti. Barulah sama-sama bahagia malam nanti.

BACA INI JUGA:
Kenapa Lelaki Kuat Beragama Lazimnya Kahwin Lebih Dari Satu?4 Cara Perempuan Mencabar Nafsu Lelaki Tanpa Disedari!
sumber: theasianparent



Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://www.sentiasapanas.com/2019/09/rahsia-menggoda-nafsu-wanita.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Ketahui 6 Ciri Wanita Yang Miliki Nafsu Seks Besar

Ketahui 6 Ciri Wanita Yang Miliki Nafsu Seks Besar

papar berkaitan - pada 15/9/2019 - jumlah : 585 hits
6 Ciri ciri Wanita Memiliki Nafsu Seks Besar yang Wajib Diketahui lelaki Banyak orang beranggapan bahwa kaum wanita memiliki nafsu seks yang lebih kecil dibandingkan dengan nafsu seks pada kaum lelaki Padahal kenyataannya tidaklah demikian ...
Emosi Wanita Ini Terkorban Akibat Nafsu Serakah Anggota Polis Lapan Tahun Dulu

Emosi Wanita Ini Terkorban Akibat Nafsu Serakah Anggota Polis Lapan Tahun Dulu

papar berkaitan - pada 14/9/2019 - jumlah : 83 hits
Boleh bayangkan perasaan seseorang itu di tipu oleh segelintir manusia yang tidak bertanggungjawab sehingga terpaksa berdepan dengan gangguan emosi Bagaimana dengan seseorang yang dianggap mampu menjaga keselamatannya tetapi ambil kesempata...
Sultan Muhammad V Pernah Berkahwin Dengan Wanita Republik Czech

Sultan Muhammad V Pernah Berkahwin Dengan Wanita Republik Czech

papar berkaitan - pada 7/9/2019 - jumlah : 433 hits
Sebelum ini bekas Ratu Cantik Rusia Rihana Oksana Petra mendakwa mahu menceritakan perkara sebenar yang berlaku mengenai perhubungannya dengan Sultan Muhammad V Nampaknya Rihana dilihat mula membongkar satu demi satu perkara tersebut Meneru...
Pengantin Baru Tewas Dibunuh Di Depan Istrinya Diduga Cemburu Wanita Pujaannya Dipersunting Korban

Pengantin Baru Tewas Dibunuh Di Depan Istrinya Diduga Cemburu Wanita Pujaannya Dipersunting Korban

papar berkaitan - pada 7/9/2019 - jumlah : 91 hits
Viral pengantin baru tewas dibunuh di depan sang istri diduga pelaku cemburu wanita pujaannya dipersunting korban Warga Pemalang dihebohkan dengan aksi pembunuhan Aldi di depan orang yang dilakukan oleh seorang pria pada Jumat Kejadian ters...
Sharifah Sakinah Berhenti Ajar Wanita Cara Berpakaian

Sharifah Sakinah Berhenti Ajar Wanita Cara Berpakaian

papar berkaitan - pada 7/9/2019 - jumlah : 107 hits
Penampilannya sering dikritik netizen gara gara terlalu seksi dan mencolok mata sudah tentu ramai yang akan menasihati Sharifah Sakinah mengenai cara pemakaiannya itu Bagaimanapun pasti ramai tahu Sakinah tidak mudah melatah dan enggan ambi...
The Tuniq By Almas Antara Jenama Baju Tunik Wanita Muslimah Yang Terbaik Murah

The Tuniq By Almas Antara Jenama Baju Tunik Wanita Muslimah Yang Terbaik Murah

papar berkaitan - pada 7/9/2019 - jumlah : 129 hits
The Tuniq By ALMAS Antara Jenama Baju Tunik Wanita Muslimah Yang Terbaik Murah Setiap orang ada citarasa masing masing untuk beli pakaian kan begitu juga aku Cuma yang membezakan aku ni memang agak cerewet sikit dalam soal berpakaian Daku n...
Cemburu Wanita Pujaannya Dipersunting Korban Arifin Gorok Pengantin Baru Di Depan Istri

Cemburu Wanita Pujaannya Dipersunting Korban Arifin Gorok Pengantin Baru Di Depan Istri

papar berkaitan - pada 8/9/2019 - jumlah : 63 hits
Berita viral warga Pemalang Jawa Tengah dihebohkan dengan aksi pembunuhan pengantin baru Aldi di depan istrinya oleh seorang pria pada Jumat Dilansir dari Tribunnews com viral pengantin baru tewas dibunuh di depan sang istri diduga pelaku c...
Pembunuhan Pengantin Baru Pelaku Sakit Hati Wanita Idaman Dipersunting

Pembunuhan Pengantin Baru Pelaku Sakit Hati Wanita Idaman Dipersunting

papar berkaitan - pada 7/9/2019 - jumlah : 69 hits
Pembunuhan Pengantin Baru Pelaku Sakit Hati Wanita Idaman Dipersunting Lantaran kesal merasa kalah pelaku yang mengetahui korban dengan istrinya sedang jalan ke sungai Celiling diintai sambil membawa parang
Bertahun Tahun Menunggu Zuriat Akhirnya Wanita 74 Tahun Dapat Kembar Guna Ivf

Bertahun Tahun Menunggu Zuriat Akhirnya Wanita 74 Tahun Dapat Kembar Guna Ivf

papar berkaitan - pada 8/9/2019 - jumlah : 103 hits
Anak umpama penyeri dalam kehidupan pasangan suami isteri Boleh dikatakan anak juga sebagai penguat ikatan antara pasangan Setiap orang semestinya mengimpikan zuriat sendiri tidak kira yang baru ataupun sudah lama berkahwin Setelah sekian l...
Kepala Hotak Kau Vitamin Vitamin Pun Ada Expiry Date Da I Farhan Dikecam Samakan Isteri Baharu Dengan Vitamin

Hiburan Lelaki Ini Dakwa Isteri Da I Farhan Melarikan Keretanya Sejak 6 Tahun Lalu

Sehari Selepas Neeiofa Petik Pasal Meiayu Jatuhkan Meiayu Lni Jawapan Balas Dr Amaiina

Azmin Ali Yang Bertindak Meninggalkan Kongres Nasional

Yusoff Rawther Buat Laporan Terhadap Anwar Ibrahim

Netizen Terhibur Tengok Mat Saleh Kupas Rambutan Guna Pengupas Buah

Awan Aneh Bikin Penduduk Panik

Menyampah Dengan Tuan Anas Mikael 5 Hari Beraya



Senarai Lagu Tugasan Konsert Separuh Akhir Gegar Vaganza 6 2019

Keputusan Markah Peserta Konsert Gegar Vaganza 6 2019 Minggu Kesembilan

Ini Sebab Mengapa Minyak Sawit Tersangat Murah Menurut Media Barat

Suami Lufya Bersuara Isu Perselisihan Pendapat Neelofa Dan Amalina Bakri

Pelajar UiTM Ini Cipta Sejarah Dunia Peroleh Markah 100 Kertas Perakaunan Certified Accounting Technician CAT


Macam Mana Nak Pilih Brokoli Yang Bagus Dan Berkualiti Ini Caranya

Mat Sabu Kena Maki Lagi Teruk Tak Lari

Majlis Presiden Ph Tentukan Peralihan Kuasa Tidak Lama Lagi

Bayi 3 Bulan Dikejarkan Ke Icu Kes Pertama Setelah 27 Tahun Malaysia Bebas Polio

5 Jutawan Yang Tidak Menamatkan Pelajaran Di Universiti

5 Brand Makeup Lokal Ini Makin Sepi Peminat Meski Kualitasnya Bagus Ternyata Ini Sebabnya