7 Titik Gila Klimaks Wanita Pasti Puas Habis Bila Dapat




Dalam hubungan seks, apa yang kita mahukan pastinya kelegaan dan kepuasan seksual bukan? Cara untuk mendapatkannya adalah mudah sahaja iaitu dengan lelaki dan perempuan klimaks.
Tanpanya, tidak bermaknalah projek di ranjang kalian.
Mungkin bagi lelaki, mencapai puncak syahwat bukanlah suatu perkara yang begitu sukar.
Ini kerana hanya terdapat satu jalan untuk lelaki mencapai orgasma iaitu dengan usaha mengeluarkan air mani dari alat kemaluan.
Namun, ini sangat berbeza bagi wanita. Sebagaimana yang kita tahu, wanita memang agak sukar mencapai puncak syahwat.
Ia mungkin didorong oleh faktor mereka mempunyai pelbagai jenis orgasma.
Apa? Wanita mempunyai banyak jenis orgasma?
Ya, jom kita sama-sama ikuti artikel ini untuk mengetahui jenis perempuan klimaks dengan lebih mendalam lagi!
  #1. Orgasma klitoris  
Klitoris adalah bahagian yang paling sensitif pada tubuh badan wanita. Ia mempunyai jutaan saraf, sama seperti zakar.
Disebabkan itu, segala jenis rangsangan terhadapnya pasti akan membuat seorang wanita itu menjadi tidak keruan.
Menurut kajian yang diterbitkan dalam Journal of Sex and Marital Therapy, ada jenis sentuhan pada klitoris yang boleh buat wanita klimaks.
Caranya adalah dengan membuat pergerakan atas ke bawah, depan ke belakang serta membulat.
Tidak percaya? Mintalah encik suami anda merangsang klitoris anda menggunakan jari dengan teknik yang diperkatakan tersebut.
Nescaya tubuh badan anda akan terangkat seperti berada di awang-awangan.


 #2. Perempuan klimaks G-spot 
Tahukah anda di mana G-spot ini berada? Menurut pakar, kawasan ini berada pada hadapan dinding faraj.
Ia tidak dapat dilihat dengan mata namun boleh dirasa dengan jari. Jika disentuh, nafsu wanita akan terangsang.
Ini kerana kawasan ini akan bertindak balas terhadap rangsangan dengan menjadi kembang akibat pengaliran darah.
Rangsangan menggunakan jari atau alat seks seperti dildo atau vibrator sudah pasti mendatangkan orgasma.


 #3. Klimaks U-spot 
Tidak pernah tahu tentang U-spot? Ia adalah kawasan uretra atau lebih dikenali sebagai lubang kencing.
Jangan terkejut kerana ada wanita yang akan ‘horny’ jika kawasan ini dirangsang oleh pasangan.
Sama seperti G-spot, kawasan ini juga akan bertindak balas terhadap rangsangan dengan menjadi kembang akibat pengaliran darah.
Jika kena caranya, ada wanita yang boleh mencapai orgasma dengan merangsang bahagian ini.


 #4. Orgasma puting 
Selain faraj, payudara adalah bahagian tubuh badan wanita yang merupakan zon erotik paling sensitif.
Jika faraj ada klitoris, payudara ada puting. Jika dirangsang dengan hebat pada kawasan ini, masakan wanita boleh berdiam diri?
Sebagai encik suami, jangan hanya sekadar tahu memegang buah dada isteri tanpa sebarang skil ya?
Anda perlu tahu bahawa cara yang betul untuk melakukannya adalah merangsang bahagian putingnya.
Tip berguna untuk suami: Jangan hanya gunakan jari dan tangan sahaja. Pastikan juga mulut dan lidah kalian tidak duduk diam semasa menikmati payudara isteri.


health-tool-icon
Kalkulator Tarikh Bersalin
Gunakan kalkulator ini untuk menentukan tarikh akhir anda. Walau bagaimanapun, ini hanyalah anggaran semata-mata! Kebanyakan wanita akan melahirkan anak dalam masa seminggu sebelum atau selepas tarikh ini.


 #5. Perempuan klimaks squirting 
Namanya sahaja dapat menggambarkan maknanya bukan? Klimaks jenis ini memang wujud dan merupakan salah satu dari jenis klimaks wanita.
Persoalannya, apakah cecair yang terpancut keluar itu?
Ada pakar percaya, cecair yang memancut keluar dari faraj itu adalah air mani dan ada juga yang percaya bahawa ia adalah air kencing.
Namun, kajian lanjutan masih perlu dilakukan untuk tahu jawapannya.
Lebih kurang sama seperti lelaki, ada wanita yang akan memancutkan cecair dari alat kemaluan untuk menandakan sudah mencapai puncak syahwat.
Namun, ia adalah sesuatu yang agak jarang berlaku dan dikatakan hanya sekitar 10% wanita sahaja yang boleh mencapai klimaks jenis ini.


 #6. Orgasma lubang dubur 
Sebelum itu, pembaca diingatkan bahawa seks penetrasi zakar ke dalam lubang dubur adalah dilarang sama sekali dalam agama Islam.
Jadi, jangan cuba lakukannya okay!
Ada perempuan klimaks jika lubang dubur mereka diterokai oleh zakar, jari, lidah atau peralatan seks.
Namun, ketahuilah bahawa ia adalah kawasan yang agak kotor. Selain itu, jangan pula anda kentut ketika sedang asyik bersama pasangan.


 #7. Orgasma oral 
Selain faraj, payudara dan punggung, terdapat satu lagi zon erotik wanita yang utama iaitu mulut. Disebabkan itulah wujudnya sesuatu yang dikenali sebagai french kiss!
Buat anda yang belum tahu, perbuatan mencium bibir sambil bermain lidah ini sememangnya boleh merangsang nafsu seksual tidak kira lelaki atau wanita.
Bahkan, ada wanita yang boleh mencapai klimaks melaluinya. Namun, ia mungkin proses yang memakan masa yang agak lama.
Oleh itu, sila berbincang dengan pasangan anda untuk mencari alternatif yang lain agar kalian berdua boleh mencapai puncak syahwat bersama-sama.
Konklusinya, terdapat banyak bahagian yang boleh menyebabkan perempuan klimaks.
Jika digabungkan kesemuanya dalam satu hubungan seks yang hangat dan sensasi, sudah tentulah projek di ranjang kalian akan menjadi lebih dahsyat.
Jadi, apa lagi kalian tunggu? Boleh cuba ajak pasangan untuk bersama malam ini dengan tip berikut!


Sumber : HelloDoktor


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://blogpetua.blogspot.com/2022/12/7-titik-gila-klimaks-wanita-pasti-puas.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Ikan Selar Sambal Yang Pasti Makan Menambah Nambah

Ikan Selar Sambal Yang Pasti Makan Menambah Nambah

papar berkaitan - pada 1/12/2022 - jumlah : 209 hits
Saya ingin kongsikan petikan dari video Ustaz Jafri berkenaan solat tahajjud Solat sunat tahajjud minimum 2 rakaat Wajah seseorang yang menunaikan solat tahajjud akan diberi nur Ada seri pada wajah Ianya adah amalan para nabi dan soleh Nak ...
Saya Mahu Bercinta Pasti Peminat Akan Faham Jinyoung Got7

Saya Mahu Bercinta Pasti Peminat Akan Faham Jinyoung Got7

papar berkaitan - pada 6/12/2022 - jumlah : 70 hits
Rasanya ramai yang tahu bahawa Jinyoung GOT7 bakal menyertai latihan ketenteraan tak lama lagi ARTIKEL BERKAITAN Dalam sebuah temubual rasmi lelaki itu menceritakan lebih lanjut mengenai filem terbarunya Christmas Carol Untuk pengetahuan Ji...
Seret Dan Bentak Senior Terkait Kematian Yosua Sambo Minta Maaf Saya Pasti Hormat

Seret Dan Bentak Senior Terkait Kematian Yosua Sambo Minta Maaf Saya Pasti Hormat

papar berkaitan - pada 7/12/2022 - jumlah : 102 hits
Susanto sebelumnya mengaku kecewa kesal dan marah karena Sambo sebagai jenderal malah berbohong Karena Sambo karirnya hancur bahkan kondisinya kini berada di titik terendah
Bebola Ikan Salut Tepung Rangup Pasti Tak Cukup Satu

Bebola Ikan Salut Tepung Rangup Pasti Tak Cukup Satu

papar berkaitan - pada 9/12/2022 - jumlah : 71 hits
Makanan nostalgia masa sekolah rendah sekitar tahun 80an lepas balik sekolah sementara menunggu bas sekolah tiba beli makanan yang dijual di gerai luar sekolah Jom kembalikan nostalgia lama dengan membuat sendiri bebola ikan salut tepung Sa...
Sudah Pasti Saya Rasa Kecew4 Tapi Hanya Peroleh Tempat Ketiga Gv9 Sekali Ini Pended4han Shila Amzah

Sudah Pasti Saya Rasa Kecew4 Tapi Hanya Peroleh Tempat Ketiga Gv9 Sekali Ini Pended4han Shila Amzah

papar berkaitan - pada 28/11/2022 - jumlah : 102 hits
Berakh1r sudah pentas akh1r Geg4r Vaganza 9 dengan penyanyi Jaclyn Victor sebagai Juara GV9 dengan membawa pulang trofi dan wang tunai sebanyak RM100K Manakala penyanyi Shila Amzah hanya mendapat tempat ketiga dan meluahkan rasa kec3wa apab...
Umno Terima Ph Tolak Pn Anwar Hampir Pasti Pm10 Malaysia

Umno Terima Ph Tolak Pn Anwar Hampir Pasti Pm10 Malaysia

papar berkaitan - pada 24/11/2022 - jumlah : 93 hits
Mesyuarat MT UMNO malam tadi akhirnya memutuskan untuk bersama dengan PH untuk membentuk sebuah perpaduan Dalam waktu yang sama ini bererti UMNO menolak untuk bersama dengan PN yang tiba tiba juga mahu membentuk kerajaan perpaduan walaupun ...
Remaja Korek Korek Kemudian Dah Puas Korek Tak Puas Last2 Di Bawaknya Lari

Remaja Korek Korek Kemudian Dah Puas Korek Tak Puas Last2 Di Bawaknya Lari

papar berkaitan - pada 10/12/2022 - jumlah : 39 hits
BILA nafsu menjadi raja dalam diri dalam Masjid pun sanggup melakakukan dosa maka tidak kira di mana kejahatan menguasai diri maka dosa pahala di tolak ketepi Apa nak jadi semakin hari semakin banyak kes curi duit tabung masjid diseluruh ne...
Steamboat Bajet Puas Makan Dirumah

Steamboat Bajet Puas Makan Dirumah

papar berkaitan - pada 11/12/2022 - jumlah : 188 hits
Steamboat bajet gitu Hangpa tau dak bajet beli barang basah RM50 dapat dua kali set steamboat untuk 3 orang makan Itu pun tak habis Jenuh nak habiskan dalam dua hari menu steamboat Day 1 Sup biasa Day 2 Pes tomyam Thai kegemaran juju Tu pun...
Cara Buat Asam Pedas Melaka Asli Padu Rasa Confirm Puas Hati Makan

Cara Buat Asam Pedas Melaka Asli Padu Rasa Confirm Puas Hati Makan

papar berkaitan - pada 13/12/2022 - jumlah : 124 hits
Kecur liur dengan menu yang satu ni Bila dapat makan asam pedas yang cukup rasa masam pedas yang seimbang memang puas hati Kadang nak dapat yang memenuhi citarasa memang sukar jadi masaklah sendiri Boleh cuba ikut resipi ini Makan je terus ...
Pemenang Family Duo Musim Kedua 2022 2023

Babak Shah Rukh Dan Salman Khan Dalam Pathaan Dirombak Banyak Kali Sebab Ini

Senarai Pemenang Famili Duo Musim Ke 2

Melawat Pulau Bangau Di Telok Intan

Keputusan Penuh Pemenang Famili Duo Musim 2 Zaki Yamani Abdillah Juara

Crowd Thrilled By Thaipusam Chariot Lion Dance Procession In Kl

Mcmc Pdrm Diminta Siasat Gambar Fitnah Perdana Menteri

Fix Wordpress Fatal Error Uncaught Error Call To Undefined Function



Info Dan Sinopsis Drama Berepisod Ku Akad Kau Dengan Bismillah Slot Akasia TV3

5 Situasi Lucu Jika Media Sosial di Terjemah Ke Dunia Nyata

8 Fakta Biodata Mierul Aiman Pelakon Gandingan Amir Ahnaf Kahar Drama Berepisod Projek High Council Astro Go

Asal Usul Istilah Nama Kenderaan Yang Kita Guna

Rashidi Ishak Kahwin Ini Biodata Isterinya Pengarah Wan Hasliza Wan Zainuddin


Tahniah Zaki Yamani Yamani Abdillah Juara Famili Duo

Kebimbangan Pelabur

Makan Tengahari Sedap Di Warung Aja Kuantan Pahang

Sbdj Siri 187 Saka Nenek Moyang

Mavokali Commando Mapopo Chord

Rival Sulu Heir Rails Against Group Who Took Sabah Claims To Court