Trafik Blog 2019 Apacer Uv Pv Ups And Downs


Trafik blog 2019 apacer? UV PV ups and downs~ | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Ku renung ke luar jendela.. ku tanya apa khabar trafik blog 2019 Sayidah Napisah dot com? Hahaha. Yela kan semenjak dua menjak tiga menjak ni, blog den memang sendu sesendu nya. I mean.. sendu entri. Bukan sendu sedu sedawa ye. Sendu.. Sunyi. Sepi. Kosong. Senyap. Kelam. Kabut. Ehh haha.
Trafik blog 2019 apacer? UV PV ups and downs~Sebelum cerita pasal trafik blog sendiri, marilah kita tengok bukti betapa sendu nya blog saya sebelum ni haha.
Total bilangan entri blog tahun 2019:Januari - 60Februari - 1Mac - 7April (setakat ini) - 2
Dari 60 entri, jadi 1, 7, 2. Perghhh hebat Sayidah.. HEBAT! GOOD JOB SAYIDAH! Capital lock plus bold sebab ada penekanan unsur sarkastik di situ haha.
Entri bulan mac tu banyak sikiiiittt berbanding Feb pun sebab saya kena buat job artikel. So, kena la meriah sikit kan. Takkan nak letak seketul entri job tu je. Kang pageview entri job tu tak mantop pula. Tak best la kalau macam tu kan.
Untuk bulan ni pun, baru lah rasukan MALAS sedikit demi sedikit dapat ku lawan dan nyahhhhh dari hatiku. Dapat lah kembalikan semangat yang hilang. Kusss semangat.
So... bila hampir 3 bulan sendu entri blog, macam mana dengan trafik blog? Apakah perubahan ketara yang boleh dikesali? Hahaha. Walaupun malu nak share UV (unique views) & PV (pageviews) blog sebab ciput je tapi.. mengenangkan kemungkinan entri ni menjadi pencetus semangat berblogging saya. Sooo... Letss!
p/s: okay tapi jangan gelak tau sebab pageview saya sikit je hee.


Trafik blog Januari 2019 di Google Analytics (GA):UV - 38,869PV - 121,554BR (bounce rate) - 8.43%
Trafik blog 2019 apacer? UV PV ups and downs~Trafik blog Februari 2019 di Google Analytics (GA):UV - 20,093PV - 60,678BR - 7.99%Trafik blog 2019 apacer? UV PV ups and downs~Trafik blog Mac 2019 di Google Analytics (GA):UV - 26,417PV - 78,835BR - 7.80%Trafik blog 2019 apacer? UV PV ups and downs~Obviously lah makin menurun kan hahaha. Pageviews bulanan blog dari 6 angka dah jadi 5 angka je. UV bulanan pula dah jadi 20K sahaja. Rendah lah kalau nak dibandingkan dengan yang sebelum-sebelumnya.
Nak kata sedih tu.. tak lah. Sebab padan muka dengan diri sendiri haha. Sebab malas nak update blog. Tu le padahnya. Rasakan kamu!
Tapi surprisingly, yang saya tak sangka kan.. Pageviews blog daily saya cecah 4,000 eventhough saya tak update apa-apa. Kebiasaannya kalau saya lamaaaa sangat menyepi dari update blog, PV tiap tiap hari 3K++ je. Tapi ni.. walaupun lamaaa tak update, PV 4K++. Malah ada certain hari yang cecah 5K!
Alhamdulillah. Berkat entri entri yang lepas. Membantu saya tika semangat blogging saya hilang. :)
Kesimpulannya... marilah kita banyak banyak update entri hahaha.
Okay itu sahaja.. Moga kerajinan Sayidah Napisah update blog akan berkekalan dan bertambah tambah. Dan buat anda juga. :) Aamiin~
Daa~ wassalam! :)

BACA JUGA:

Top 10 Entri/ Artikel Paling Hot 2018 di Blog Sayidah Napisah!

apakah perkara yang beri semangat pada blogger?

jangan takut untuk berdomain sendiri (.com)



Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://www.sayidahnapisah.com/2019/04/trafik-blog-2019-apacer-uv-pv-ups-and.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Xl Klaim Siapkan Antisipasi Kenaikan Trafik Saat Pilpres 2019

Xl Klaim Siapkan Antisipasi Kenaikan Trafik Saat Pilpres 2019

papar berkaitan - pada 15/4/2019 - jumlah : 62 hits
XL Axiata mengklaim telah menyiapkan jaringan yang memadai untuk mengantisipasi kenaikan trafik terkait dengan berlangsungnya Pemilihan Presiden Rabu
Tempahan Blog Terbaru Hingga Feb 2019

Tempahan Blog Terbaru Hingga Feb 2019

papar berkaitan - pada 10/4/2019 - jumlah : 105 hits
Assalamualaikum malam ni aku nak update tempahan blog terbaru setakat ini Harap korang boleh cuci mata dan kalau berminat dengan trademark design aku boleh cepat cepat what apps sebelum offer 2019 berakhir ya Harga insyaallah sangat mampu m...
Pemilu 2019 Trafik Data Telkomsel Melonjak 16 3 Persen

Pemilu 2019 Trafik Data Telkomsel Melonjak 16 3 Persen

papar berkaitan - pada 20/4/2019 - jumlah : 39 hits
Tercatat trafik layanan data atau payload Telkomsel mencapai 18 5 petabyte atau meningkat 16 3 persen dibandingkan rata rata payload pada hari normal 2019
Hellboy 2019

Hellboy 2019

papar berkaitan - pada 12/4/2019 - jumlah : 158 hits
Peminat HELLBOY dahulu tentu sahaja akan mengingati tentang watak setan tanpa tanduk yang kelakau dalam menyelamatkan dunia manusia dari raksasa Dan versi baru HELLBOY 2019 baru telah muncul sebagai pengubat peminat Hellboy Tapi bagi sesiap...
New Movie May 2019

New Movie May 2019

papar berkaitan - pada 12/4/2019 - jumlah : 128 hits
Aladdin The tale of the charming street rat Aladdin the courageous and self determined Princess Jasmine and the Genie who may be the key to their future Godzilla King of the MonsterAn epic action adventure that pits Godzilla against some of...
Semakan Temuduga Upu 2019

Semakan Temuduga Upu 2019

papar berkaitan - pada 12/4/2019 - jumlah : 173 hits
Perhatian buat calon calon yang telahpun membuat permohonan UPU 2019 khususnya bagi yang memohon kursus pengajian bertemuduga The post appeared first on
Buffet Ramadan 2019 Lexis Suites Penang Bertemakan Bazaar Ramadan Authentic Malay And Arabic Cuisines

Buffet Ramadan 2019 Lexis Suites Penang Bertemakan Bazaar Ramadan Authentic Malay And Arabic Cuisines

papar berkaitan - pada 12/4/2019 - jumlah : 199 hits
Lexis Suites Penang mengalu alukan bulan suci dengan pelbagai hidangan yang lazat bertemakan Bazaar Ramadhan Authentic Malay and Arabic Cuisines Buffet Ramadan ini akan berlangsung pada pada 6 Mei 4 Jun dari jam 7 00 malam 11 00 malam Dised...
Free Seat Penang Melaka Until 21 April 2019

Free Seat Penang Melaka Until 21 April 2019

papar berkaitan - pada 12/4/2019 - jumlah : 117 hits
DID YOU KNOW AirAsia is now flying to Melaka We are now offering FREE SEATS to Melaka from Penang Book now till 21 April 2019 and travel from 1 July 2019 2 June 2020 JOM ORANG PENANG DATANG KE MELAKA MENAIKI AIR ASIA
Pj City Fc Vs Jdt Liga Super 2019

Pj City Fc Vs Jdt Liga Super 2019

papar berkaitan - pada 12/4/2019 - jumlah : 206 hits
PJ City FC vs JDT Liga Super 2019 Berikut adalah butir butir perlawanan tersebut Rahsia buat duit di Shoppee VS PJ City FC vs JDT Liga Super 2019 Tarikh 13hb April 2019 Masa 8 45 Malam Tempat Stadium Petaling Jaya Live streaming LINK SATU L...
Iphone 12 New Design Leaks Four Cameras Up To Price

Gaji Rm140 000 Sebulan

Tikus Dijumpai Di Marikh

Filem Dia Pun Kualiti Rendah Ahmad Idham Dikecam Bila Gesa Kerajaan Tapis Netflix

Drama Titian Takdir

Investment Opportunity

Kelas Percuma

Kreativiti Kanak Kanak Menyediakan Makanan Di Ayam Brand Suku Suku Separuh Healthy Festival 2019



8 Wabak Penyakit yang Paling Membinasakan

Superiority Complex Orang China Ingin Kuasai Dunia Semangat Tianxia

7 Fakta Dahsyat Tentang Krisis Vape Yang Semakin Membimbangkan

6 Bandar Utama Dalam Sejarah Kegemilangan Islam

Pertarungan Kentut Samurai pada Zaman Edo Jepun


Wan Kuzain Wan Kamal Hanya Selangkah Menyarung Jersi Malaysia

Sedih Dan Pilu Respon Anak Yatim Piatu Kehilangan Orang Tua Akibat Pemandu Mabuk Apabila Taiwan Cadangkan Hukuman Mati

Kekalahan Prk Tanjung Piai Mesej Rakyat Suruh Tunai Janji Manifesto

Lawyer Moots Cooling Off Period For Retired Judges

Toll Abolishment A Contradiction In Policy Experts Say

Lepas Tg Piai Pas Teroka Jalan Baru Ini Politik Berani