Trafik Blog 2019 Apacer Uv Pv Ups And Downs


Trafik blog 2019 apacer? UV PV ups and downs~ | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Ku renung ke luar jendela.. ku tanya apa khabar trafik blog 2019 Sayidah Napisah dot com? Hahaha. Yela kan semenjak dua menjak tiga menjak ni, blog den memang sendu sesendu nya. I mean.. sendu entri. Bukan sendu sedu sedawa ye. Sendu.. Sunyi. Sepi. Kosong. Senyap. Kelam. Kabut. Ehh haha.
Trafik blog 2019 apacer? UV PV ups and downs~Sebelum cerita pasal trafik blog sendiri, marilah kita tengok bukti betapa sendu nya blog saya sebelum ni haha.
Total bilangan entri blog tahun 2019:Januari - 60Februari - 1Mac - 7April (setakat ini) - 2
Dari 60 entri, jadi 1, 7, 2. Perghhh hebat Sayidah.. HEBAT! GOOD JOB SAYIDAH! Capital lock plus bold sebab ada penekanan unsur sarkastik di situ haha.
Entri bulan mac tu banyak sikiiiittt berbanding Feb pun sebab saya kena buat job artikel. So, kena la meriah sikit kan. Takkan nak letak seketul entri job tu je. Kang pageview entri job tu tak mantop pula. Tak best la kalau macam tu kan.
Untuk bulan ni pun, baru lah rasukan MALAS sedikit demi sedikit dapat ku lawan dan nyahhhhh dari hatiku. Dapat lah kembalikan semangat yang hilang. Kusss semangat.
So... bila hampir 3 bulan sendu entri blog, macam mana dengan trafik blog? Apakah perubahan ketara yang boleh dikesali? Hahaha. Walaupun malu nak share UV (unique views) & PV (pageviews) blog sebab ciput je tapi.. mengenangkan kemungkinan entri ni menjadi pencetus semangat berblogging saya. Sooo... Letss!
p/s: okay tapi jangan gelak tau sebab pageview saya sikit je hee.


Trafik blog Januari 2019 di Google Analytics (GA):UV - 38,869PV - 121,554BR (bounce rate) - 8.43%
Trafik blog 2019 apacer? UV PV ups and downs~Trafik blog Februari 2019 di Google Analytics (GA):UV - 20,093PV - 60,678BR - 7.99%Trafik blog 2019 apacer? UV PV ups and downs~Trafik blog Mac 2019 di Google Analytics (GA):UV - 26,417PV - 78,835BR - 7.80%Trafik blog 2019 apacer? UV PV ups and downs~Obviously lah makin menurun kan hahaha. Pageviews bulanan blog dari 6 angka dah jadi 5 angka je. UV bulanan pula dah jadi 20K sahaja. Rendah lah kalau nak dibandingkan dengan yang sebelum-sebelumnya.
Nak kata sedih tu.. tak lah. Sebab padan muka dengan diri sendiri haha. Sebab malas nak update blog. Tu le padahnya. Rasakan kamu!
Tapi surprisingly, yang saya tak sangka kan.. Pageviews blog daily saya cecah 4,000 eventhough saya tak update apa-apa. Kebiasaannya kalau saya lamaaaa sangat menyepi dari update blog, PV tiap tiap hari 3K++ je. Tapi ni.. walaupun lamaaa tak update, PV 4K++. Malah ada certain hari yang cecah 5K!
Alhamdulillah. Berkat entri entri yang lepas. Membantu saya tika semangat blogging saya hilang. :)
Kesimpulannya... marilah kita banyak banyak update entri hahaha.
Okay itu sahaja.. Moga kerajinan Sayidah Napisah update blog akan berkekalan dan bertambah tambah. Dan buat anda juga. :) Aamiin~
Daa~ wassalam! :)

BACA JUGA:

Top 10 Entri/ Artikel Paling Hot 2018 di Blog Sayidah Napisah!

apakah perkara yang beri semangat pada blogger?

jangan takut untuk berdomain sendiri (.com)



Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://www.sayidahnapisah.com/2019/04/trafik-blog-2019-apacer-uv-pv-ups-and.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Xl Klaim Siapkan Antisipasi Kenaikan Trafik Saat Pilpres 2019

Xl Klaim Siapkan Antisipasi Kenaikan Trafik Saat Pilpres 2019

papar berkaitan - pada 15/4/2019 - jumlah : 107 hits
XL Axiata mengklaim telah menyiapkan jaringan yang memadai untuk mengantisipasi kenaikan trafik terkait dengan berlangsungnya Pemilihan Presiden Rabu
Tempahan Blog Terbaru Hingga Feb 2019

Tempahan Blog Terbaru Hingga Feb 2019

papar berkaitan - pada 10/4/2019 - jumlah : 141 hits
Assalamualaikum malam ni aku nak update tempahan blog terbaru setakat ini Harap korang boleh cuci mata dan kalau berminat dengan trademark design aku boleh cepat cepat what apps sebelum offer 2019 berakhir ya Harga insyaallah sangat mampu m...
Pemilu 2019 Trafik Data Telkomsel Melonjak 16 3 Persen

Pemilu 2019 Trafik Data Telkomsel Melonjak 16 3 Persen

papar berkaitan - pada 20/4/2019 - jumlah : 72 hits
Tercatat trafik layanan data atau payload Telkomsel mencapai 18 5 petabyte atau meningkat 16 3 persen dibandingkan rata rata payload pada hari normal 2019
Pj City Fc Vs Jdt Liga Super 2019

Pj City Fc Vs Jdt Liga Super 2019

papar berkaitan - pada 12/4/2019 - jumlah : 331 hits
PJ City FC vs JDT Liga Super 2019 Berikut adalah butir butir perlawanan tersebut Rahsia buat duit di Shoppee VS PJ City FC vs JDT Liga Super 2019 Tarikh 13hb April 2019 Masa 8 45 Malam Tempat Stadium Petaling Jaya Live streaming LINK SATU L...
Hellboy 2019

Hellboy 2019

papar berkaitan - pada 12/4/2019 - jumlah : 273 hits
Peminat HELLBOY dahulu tentu sahaja akan mengingati tentang watak setan tanpa tanduk yang kelakau dalam menyelamatkan dunia manusia dari raksasa Dan versi baru HELLBOY 2019 baru telah muncul sebagai pengubat peminat Hellboy Tapi bagi sesiap...
Semakan Temuduga Upu 2019

Semakan Temuduga Upu 2019

papar berkaitan - pada 12/4/2019 - jumlah : 259 hits
Perhatian buat calon calon yang telahpun membuat permohonan UPU 2019 khususnya bagi yang memohon kursus pengajian bertemuduga The post appeared first on
Buffet Ramadan 2019 Lexis Suites Penang Bertemakan Bazaar Ramadan Authentic Malay And Arabic Cuisines

Buffet Ramadan 2019 Lexis Suites Penang Bertemakan Bazaar Ramadan Authentic Malay And Arabic Cuisines

papar berkaitan - pada 12/4/2019 - jumlah : 306 hits
Lexis Suites Penang mengalu alukan bulan suci dengan pelbagai hidangan yang lazat bertemakan Bazaar Ramadhan Authentic Malay and Arabic Cuisines Buffet Ramadan ini akan berlangsung pada pada 6 Mei 4 Jun dari jam 7 00 malam 11 00 malam Dised...
Kadar Zakat Fitrah 2019 Seluruh Malaysia

Kadar Zakat Fitrah 2019 Seluruh Malaysia

papar berkaitan - pada 12/4/2019 - jumlah : 173 hits
zakat fitrah pada istilahnya ialah sedekah yang wajib dikeluarkan selepas berbuka untuk beraya dan selesainya Ramadan Perintah menunaikan Zakat Fitrah bermula pada tahun kedua Hijrah iaitu tahun diwajibkan puasa pada bulan Ramadhan untuk me...
New Movie May 2019

New Movie May 2019

papar berkaitan - pada 12/4/2019 - jumlah : 193 hits
Aladdin The tale of the charming street rat Aladdin the courageous and self determined Princess Jasmine and the Genie who may be the key to their future Godzilla King of the MonsterAn epic action adventure that pits Godzilla against some of...
Isham Jalil Jawab Kenyataan Su Agong Pas Dengan Angkuh

Tiga Pemimpin Pas Yang Dilebelkan Sebagai Geng Publika Oleh Orang Kanan Najib

Port Ikan Patin Sedap Kancil Raja Patin Temerloh Bakal Ditutup

Medicinal Plants That Cannot Be Missing In Your Home Garden

Bekas Kekasih Pu Riz Akui Bitter Dedah Orang Ketiga Punca Hubungan 5 Tahun Retak

Kenali Portal Jawatan Kosong Terkini Di Malaysia Bagi Mendapatkan Peluang Pekerjaan

18 Kisah Suatu Hari Nanti Apabila Anak Kita Yang Kecil Tidak Lagi

Telemovie Aku Tak Akan Percaya Cinta Lakonan Fahrin Ahmad Rita Rudaini



Kenapa Pelabur Hartanah China Mula Keluar Meninggalkan Malaysia

Info Dan Sinopsis Drama Ryan Aralyn Slot Akasia

Kenapa Patung Beruang Digelar Teddy Bear

Info Dan Sinopsis Drama Sekali Ku Jatuh Cinta TV1

Kenapa Kerajaan Singapura Menghalang Wanita Muslim Bertudung


Blog Berwajah Baharu Masih Pembaikan Lagi

Bagpack Ride To Yan

Bila Ibu Jari Kaki Suami Kene Cengkam Sakit Bukan Main

Wrong Appointment And Brunch At Starbuck

3h2m Warung Hajjah Robiah

3h2m 8272 Barakah Corner