Tony Roma S Pakar Dalam Masakan Rusuk Dan Grill Membawakan Festive Delight


Salam sejahera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Alhamdulillah kita dah masuk minggu kedua sambut Ramadan dan semua berjalan lancar hendaknya. Mana lagi korang nak pergi berbuka puasa ada tempat yang menarik. Kalau dah puas makan bufet apa kata cuba pula makanan daging dan rusuk panggan yang terbaik dimana lagi kalau bukan Restoran Tony Roma's

Dalam meraikan kepelbagaian agama dan masyarakat di Malaysia Tony Roma's dalam bulan Ramadan ini membawakan menu dalam promosi Festive Delight. Maha hari tu berkesempatan pergi berbuka puasa kat sini nak tahu apa yang menarik promosi mereka kali ini. Memang tidak mengecewakan apabila duit yang kita belanja di sini berbaloi dengan rasa dan makanan yang dihidangkan

Kali ini korang boleh makan bersama kerana itu matlamat utama mereka untuk kita mengeratkan silatulrahim tak kisah kawan atau keluarga juga saudara mara serta rakan sepejabat pun boleh. Dalam Festive Delight kini ada dua hidangan pinggan yang penuh dengan tulang rusuk kambing, ayam BBQ dan daging lembu supaya korang dapat menikmati yang terbaik dari setiap hidangan
Selera Iftar - RM168.80 nett
Set satu dipanggil Selera Iftar hanya RM168.80 nett. Jangan terkejut harga ini kerana ia bukan dimakan seorang sahaja tapi boleh kongsi dalam 3 hingga 4 orang tau. Jadi bayar pun boleh tong-tong sangat berbaloi dan murah. Dalam set ini terdapatnya Lamb Ribs Roma Rack dengan sos madu plum, BBQ 1/4 ayam, Beef Riblet dengan sos original TR, salad campur, jagung, dua ketul baguette, empat kentang lenyek atau nasi, dan empat cawan sup pilihan

Banyak tu memang puasa makan cukup-cukup dan tidak membazir kalau korang makan beramai-ramai lebih berkat. Kat Tony Roma's ni korang kena cuba mereka punya rusuk memang lembut dan masih berjus bersama sos yang diperap cukup masuk sehingga kedalam tulang. Maha suka juga meraka punya kentang lenyek memang original yang dihasilkan sendiri dari biji kentang sebab tu ia sangat lain dari tempat lain
Meriah Meal - RM258.80 nett
Satu lagi set adalah Meriah Meal dengan harga RM258.80 nett yang boleh dinikmati lebih dari 5 hingga ke 6 orang. Dalam set ini terdapatnya Lamb Rabs Full Slab dengan sos madu plum,  Ayam  1/2 BBQ, dua lembar daging lembu Riblet dengan sos original TR, salad campur dengan Udang Kickin, tiga ketul baguette, enam kentang lenyek atau nasi dan enam cawan sup. 


Set ini pun sama cuma kuantiti yang lebih banyak dan uniknya ada Udang Kickin yang ini memang korang akan berebutlah sebab udang sangat lazat yer. Rasa puas makan dan boleh habis semua sekali sampai korang akan mengigit daging sehingga ke tulang rusuk tu.  Tempting Tomyum BBQ 1/4 Chicken
Sensational Serai BBQ 1/4 Chicken
Tapi kalau korang yang nak set individu pun ada juga dalam ini iaitu Sensational Serai BBQ 1/4 Chicken dan juga Tempting Tomyum BBQ 1/4 Chicken. Dua-dua set ini berbeza dari segi perapan ayam BBQ yang satu tu ayam diperap dengan sos serai dan juga satu lagi diperap dengan sos tomyam. Dua set ini menawarkan rasa asli Malaysia yang bagus untuk mereka yang menghargai rasa sensasi herba tempatan dan perisa rempah ratus. 

Jadi boleh plan untuk buka puasa dengan hidangan yang lain daripad lain di semua Restoran Tony Roma's. Promosi ini telah berlangsung dari 1 Mei yang lalu hingga 30 Jun 2019. Jadi lepas Raya pun boleh lagi nikmati juadah ini. Tony Roma's juga menyediakan khidmat penghantaran makanan menggunakan Grab Food dan juga Honest Bee. Jadi kat rumah pun boleh nikmati makanan yang hebat ini. Selamat berbuka kepada semua ok

Promosi dan juga booking online boleh dibuat di sini :Laman web : www.tonyromas.com.myFacebook : https://www.facebook.com/TonyRomasMalaysiaInstagram : https://www.instagram.com/TRMalaysia








Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://www.mahamahu.com/2019/05/tony-romas-pakar-dalam-masakan-rusuk-festive-delight.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Nikmati Kelazatan Menu Istimewa Tony Roma S Festive Delight Bersama Insan Tersayang

Nikmati Kelazatan Menu Istimewa Tony Roma S Festive Delight Bersama Insan Tersayang

papar berkaitan - pada 15/5/2019 - jumlah : 133 hits
Saya memang peminat setia Tony Roma s dari dulu hingga sekarang kalau teringin nak makan western terutama Lamb Ribs memang Tony Roma s dalam kepala terbayang bayang kesedapan Lamb Ribs yang telah di marinate dengan bahan bahan yang cukup le...
Menu Ramadan Tony Roma S Festive Delight

Menu Ramadan Tony Roma S Festive Delight

papar berkaitan - pada 15/5/2019 - jumlah : 45 hits
Menu Ramadan Tony Roma s Festive DelightMenu Ramadan Tony Roma s Festive Delight Assalamualaikum Salam Sejahtera guys Dalam bulan yang penuh keberkatan ini pastinya banyak restoran dan hotel sedang mengadakan promosi untuk berbuka puasa Ton...
Berbuka Puasa Dengan Tony Roma S Festive Delight

Berbuka Puasa Dengan Tony Roma S Festive Delight

papar berkaitan - pada 16/5/2019 - jumlah : 117 hits
BERBUKA PUASA DENGAN TONY ROMA S FESTIVE DELIGHT Assalamualaikum semua Haluuu berbuka puasa kat mana hari ni ha apa kata hari ni gantung kuali dan berbuka puasa kat luar Ala sekali sekala apa salahnya Lagipun aku pasti lepas korang baca ent...
Festive Delight Dari Tony Roma S Sempena Ramadan

Festive Delight Dari Tony Roma S Sempena Ramadan

papar berkaitan - pada 17/5/2019 - jumlah : 59 hits
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca yang saya kasihi sekalian Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya Baiklah untuk entri kali ini saya ingin berkongsi dengan anda semua mengenai Festive Delight...
Kenyang Buka Puasa Menu Festive Delight Tony Roma S

Kenyang Buka Puasa Menu Festive Delight Tony Roma S

papar berkaitan - pada 19/5/2019 - jumlah : 85 hits
Seminggu puasa ni boleh kata hampir setiap hari BBL pergi PARAM aka pasar ramadan beli makanan nak buka puasa Kekadang sampai tak tahu nak beli apa sebab semua makanan kat bazar area rumah dah try Satu hari satu gerai ke apa hahahaSo hari J...
Puas Berbuka Puasa Di Tony Roma S

Puas Berbuka Puasa Di Tony Roma S

papar berkaitan - pada 11/5/2019 - jumlah : 60 hits
Alhamdulillah Jumaat lepas dapat peluang berbuka puasa di luar selepas 5 hari berpuasa pada bulan Ramadhan yang mulia ini Dengan jadual kerja shift hour ni bukan senang nak dapat luangkan masa berbuka dengan isteri tercinta Ada je waktu unc...
Rumah Makan Cibiuk Kinrara Masakan Khas Sunda

Rumah Makan Cibiuk Kinrara Masakan Khas Sunda

papar berkaitan - pada 8/5/2019 - jumlah : 84 hits
Assalamualaikum dan Salam SejahteraPada Tahun Baru Cina yang lepas noe ada mencuba makan di Rumah Makan Cibiuk di Kinrara Pada masa tu noe stay di Kinrara Resort jadi kitaorg mencari restoran di sekitar kawasan tersebut Setelah tengok revie...
Flavorista Cara Mudah Menyediakan Masakan Tanpa Menjejaskan Ketulenan

Flavorista Cara Mudah Menyediakan Masakan Tanpa Menjejaskan Ketulenan

papar berkaitan - pada 6/5/2019 - jumlah : 114 hits
Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan rakan sekalian Korang pernah dengan tentang produk FLAVORISTA Maha sendiri baru tahu tentang satu produk Easy to Cook ini Selalunya yang banyak ada kat pasaran da...
Phad Kra Phao Masakan Thailand Akhirnya Jadi Pilihan Berbuka Puasa

Phad Kra Phao Masakan Thailand Akhirnya Jadi Pilihan Berbuka Puasa

papar berkaitan - pada 9/5/2019 - jumlah : 109 hits
PHAD KRA PHAO Masakan Thailand Akhirnya Jadi Pilihan Berbuka PuasaTiber teringin nak makan PHAD KRA PHAO makanan thailand So jadi lah yang terpaling simple punye resepi nyummy
Sakitnya Bergaji Rm5000 Kisah Pedoman Hidup

Kisah Misteri Kehilangan Nora Anne Quorin

Kematian Nora Anne Tiada Unsur Jenayah

Dumpling Daging Kukus Mudah

Wow Nak Beli Jiwa Tak Perlu Modal Suami Sebak Bawa Keluarga Pusing Mall Dalam Poket Ada Rm20 Sahaja

Resepi Nasi Ayam Sedap Dan Padu

Sebuah Unit Pangsapuri Di Paya Terubong Meletup

Nuffnang Oh Nuffnang Asal Ko Nie



5 Agama Kuno Yang Telah Lenyap Ditelan Zaman

Sejarah Kellogg s Corn Flakes Sebagai Pembanteras Gejala Onani

Lelaki Botak Dilihat Sebagai Lebih Pintar Dan Berjaya Kajian

Mengapa Skrin Komputer dan TV Kelihatan Bergaris garis Dalam Rakaman Kamera

Kucing Ini Dikatakan Mempunyai Kebolehan Meramal Kematian Oscar The Cat


Ejen Takaful Yang Tak Disukai

12 Cara Mencintai Diri Sendiri Sebelum Mencintai Orang Lain

Mendidik Diri Untuk Solat Sembahyang 5 Waktu

Surah Al Waqiah Bercerita Hebatnya Pisang

Nota Ulang Kaji Bahasa Inggeris Tahun 4 5 Dan 6 Ringkas Dan Cepat

Sajak Sedarlah Melayu