Seminggu Diam Lepas Hadapi 4 Kontroversi Ini Karier Seo Yeji Dijangka Sukar Hidup Semula


Sepanjang minggu lepas, memang kecoh mengenai kisah ‘perangai’ Seo Ye-ji yang digembar-gemburkan oleh media selepas pendedahan wanita itu ‘mengawal’ Kim Jung-hyun mengenai interaksinya bersama pelakon dan staf wanita lain semasa menjadi teman wanitanya.
BACA: “NO Sentuhan Fizikal” – Bukan Isu Kesihatan, Media Lapor Bekas Kekasih, Seo Yeji Kawal Kim Junghyun
Teman wanita yang suka ‘control’ Oleh kerana khabar angin tersebut, Kim Jung-hyun turut menerima kritikan ramai dan memohon maaf mengenai perlakuannya tersebut selain dikhabarkan dalam proses menjalani semula rawatan kesihatan mental dek kontroversi tersebut.

Dalam pada itu, agensi Seo Ye-ji turut mengeluarkan kenyataan dan menjelaskan bahawa ia hanyalah pergaduhan biasa di antara pasangan kekasih. Pun begitu, penjelasan tersebut terus menimbulkan kesangsian ramai dek ianya seperti menormalisasikan tingkah laku tidak menghormati staf mahupun rakan pelakon lain, hanya kerana ‘cemburu’.
BACA: “Pertelingkahan Biasa Pasangan Bercinta..” – Agensi Perjelas Kontroversi Seo Yeji ‘Kawal’ Kim Junghyun
Semakin tidak terkawal apabila terdapat tuduhan mengatakan Seo Ye-ji turut mengawal pergerakan bekas teman lelakinya, U-Know Yunho (TVXQ) semasa mereka sama-sama membintangi drama “The Night’s Watchman”.
Latar belakang pendidikan yang mencurigakan Bukan itu sahaja, latar belakang pendidikan pelakon yang popular dalam drama “It’s Okay To Not Be Okay” itu turut menjadi perdebatan ramai. Sering menceritakan pengalamannya belajar bahasa Sepanyol di universiti terkenal di Madrid, Seo Ye-ji didakwa menipu apabila agensinya mengeluarkan kenyataan bahawa pelakon itu ada menerima tawaran institusi berkenaan namun terpaksa melepaskannya kerana memulakan karier lakonan di Korea.
Pandang rendah pada staf Tak cukup dengan itu, beberapa individu telah tampil dan berkongsi cerita mengenai ‘keburukan’ pelakon cantik itu. Kata mereka, dia sering memandang rendah terhadap staf yang bekerja dengannya selain turut didakwa memeras wang daripada rakannya untuk digunakan di Madrid.

Pembuli di sekolah Malah kes keganasan di sekolah melibatkan wanita itu turut diperkatakan kembali meskipun ianya hanya berbangkit sekejap pada tahun 2014. Ramai juga yang mula menyebarkan semula foto Seo Ye-ji semasa di sekolah dan menuduh dia menjalani pelbagai pembedahan kosmetik meskipun khabar angin itu ditolak beberapa tahun yang lalu.
Semakin hari, semakin banyak dakwaan yang timbul mengenai Seo Ye-ji sehingga membuatkan ramai yang terus memboikotnya. Bahkan banyak agensi pengiklanan yang dilihat memadam gambar promosi wanita itu bersama produk mereka. Tambahan, drama fantasi “Island” dikhabarkan turut melepaskan Seo Ye-ji daripada membawa peranan utama dan kini sedang mencari heroin baru.
BACA: Terpalit Pelbagai Kontroversi, Banyak Jenama Besar Padam Iklan Bersama Seo Yeji

Seminggu kunci mulut Lebih seminggu namanya disebut media dengan pelbagai spekulasi, namun Seo Ye-ji dilihat lebih senang mendiamkan diri dan membiarkan khabar angin ini berlalu dengan sendirinya. Menurut pakar dalam industri, pelakon wanita ini seharusnya mengeluarkan kenyataan secepat mungkin sekiranya dia benar-benar tidak bersalah bagi membersihkan imejnya. Malah mereka menebak bahawa agak sukar wanita ini untuk kembali menyambung kariernya dengan pertuduhan yang banyak tersebut dalam masa terdekat.
Semakin lama Seo Ye-ji mendiamkan diri, semakin kuat telahan ramai mengenai sikap buruknya. Korang rasa macam mana?
Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter dan Instagram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://kimchidaily.my/seminggu-diam-lepas-hadapi-banyak-kontroversi-karier-seo-yeji-dijangka-sukar-hidup-semula/

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Kunci Mulut Lepas Terpalit Kontroversi Kawal Kim Junghyun Seo Yeji Padam Kesemua Entri Di Ig

Kunci Mulut Lepas Terpalit Kontroversi Kawal Kim Junghyun Seo Yeji Padam Kesemua Entri Di Ig

papar berkaitan - pada 13/4/2021 - jumlah : 144 hits
Dunia hiburan Korea hari ini dikejutkan dengan kontroversi yang melibatkan pelakon Kim Jung hyun dan bekas kekasihnya Terdahulu didedahkan bahawa pelakon lelaki itu bukanlah menghadapi masalah kesihatan semasa merakamkan drama Time pada tah...
Terpalit Pelbagai Kontroversi Banyak Jenama Besar Padam Iklan Bersama Seo Yeji

Terpalit Pelbagai Kontroversi Banyak Jenama Besar Padam Iklan Bersama Seo Yeji

papar berkaitan - pada 15/4/2021 - jumlah : 118 hits
Sudah jatuh ditimpa tangga begitulah ayat yang boleh menggambarkan situasi dialami Seo Ye ji kini Selepas kontroversi pelakon wanita itu yang dikatakan memanipulasi Kim Jung hyun sehingga menimbulkan kesukaran buat rakan pelakon dan staf dr...
Meski Diselubungi Kontroversi Filem Thriller Misteri Lakonan Seo Yeji Recalled No 1 Di Carta Box Office

Meski Diselubungi Kontroversi Filem Thriller Misteri Lakonan Seo Yeji Recalled No 1 Di Carta Box Office

papar berkaitan - pada 22/4/2021 - jumlah : 109 hits
Selepas terpali dengan pelbagai kontroversi ramai yang menduga bagaimana filem terbaru Recalled Seo Ye ji akan diterima oleh penonton Sama ada positif ataupun negatif Pada 21 April Persatuan Filem Korea mendedahkan bahawa tempahan tiket unt...
Pertelingkahan Biasa Pasangan Bercinta Agensi Perjelas Kontroversi Seo Yeji Kawal Kim Junghyun

Pertelingkahan Biasa Pasangan Bercinta Agensi Perjelas Kontroversi Seo Yeji Kawal Kim Junghyun

papar berkaitan - pada 14/4/2021 - jumlah : 93 hits
Beberapa hari ini dunia hiburan Korea dikejutkan dengan kisah percintaan Seo Ye ji dan Kim Jung hyun pada tahun 2018 yang dilihat sebagai tidak profesional memandangkan ia menjejaskan penggambaran drama Time pada ketika itu Hanya mendiamkan...
Terpalit Kontroversi Manipulasi Kim Junghyun Seo Yeji Dilapor Tarik Diri Dari Drama Fantasi Island

Terpalit Kontroversi Manipulasi Kim Junghyun Seo Yeji Dilapor Tarik Diri Dari Drama Fantasi Island

papar berkaitan - pada 14/4/2021 - jumlah : 63 hits
Masih lagi panas mengenai berita Seo Ye ji yang dikatakan mengawal teman lelakinya pelakon Kim Jung hyun ketika mereka bercinta pada tahun 2018 sehingga menjejaskan penggambaran Time yang diterajui lelaki itu pada waktu tersebut BACA Diseba...
Jadi Mangsa Keadaan Seohyun Girls Generation Hadkan Komen Ig Dek Isu Seo Yeji Kawal Kim Junghyun

Jadi Mangsa Keadaan Seohyun Girls Generation Hadkan Komen Ig Dek Isu Seo Yeji Kawal Kim Junghyun

papar berkaitan - pada 14/4/2021 - jumlah : 90 hits
Kontroversi mengenai Seo Ye ji yang dikatakan mengawal Kim Jung hyun semasa mereka bercinta pada tahun 2018 kini semakin hangat diperkatakan ramai Meskipun sudah mengeluarkan kenyataan rasmi namun sepertinya netizen terus mengkritik sikap t...
Dek Isu Dikawal Seo Yeji Kim Junghyun Dilapor Kembali Lalui Rawatan Kesihatan Mental

Dek Isu Dikawal Seo Yeji Kim Junghyun Dilapor Kembali Lalui Rawatan Kesihatan Mental

papar berkaitan - pada 15/4/2021 - jumlah : 94 hits
Selepas kontroversi yang menimpa Kim Jung hyun kerana dikatakan mengikut permintaan bekas kekasihnya Seo Ye ji supaya tidak berinteraksi dengan pelakon mahupun staf wanita di set penggambaran Time pada tahun 2018 akhirnya pelakon lelaki itu...
K Jaan Pertimbang Semula Dasar Pendaftaran Vaksin Jika Masih Rendah Pada Julai

K Jaan Pertimbang Semula Dasar Pendaftaran Vaksin Jika Masih Rendah Pada Julai

papar berkaitan - pada 6/4/2021 - jumlah : 74 hits
Kerajaan kemungkinan besar akan mempertimbangkan semula dasar pendaftaran vaksin jika kadar pendaftaran vaksin Covid 19 tidak memuaskan menjelang Julai kata Menteri Sains Teknologi dan Inovasi Khairy Jamaluddin Kita harus menilai semula tah...
Didakwa Manipulasi Kim Junghyun Ketika Bercinta Seo Yeji Batal Hadiri Sidang Media Filem Baru Hari Ini

Didakwa Manipulasi Kim Junghyun Ketika Bercinta Seo Yeji Batal Hadiri Sidang Media Filem Baru Hari Ini

papar berkaitan - pada 13/4/2021 - jumlah : 68 hits
Nampaknya semakin besar isu Seo Ye ji yang dikatakan mengawal bekas kekasihnya Kim Jung hyun semasa mereka bercinta pada tahun 2018 BACA Disebabkan oleh dakwaan tersebut ramai yang mengatakan bahawa kedua dua mereka tidak menunjukkan profes...
Pendaftaran Program Jaringan Prihatin B40 Bantuan Rm300 Peranti Rm180 Data

Kenapa Bpr Gagal Kredit

Jadual Pembayaran Bpr Fasa 1 2 3 Semakan Jumlah Bayaran Diterima

Gagal Bayar Hutang Gangster Campak 1 000 Ekor Lipas Dalam Restoran Peminjam

Rakyat Kecewa Tanah Rizab Pdrm Pindah Milik Jejas Imej Polis

Pendidikan Seks Cara Islam

Selamat Bersara Cikgu Lajat

Airasia To Debut First Virtual Idol



Ini Sebab Mengapa Arab Saudi Import Pasir Dari Negara Lain

Budaya Kejam Gemukkan Kanak Kanak Perempuan di Mauritania Leblouh

Biodata Model Rita Suraya Kakak Pelakon Rita Nadira

5 Tradisi Hari Raya Aidilfitri Yang Semakin Luput Ditelan Peredaran Zaman

Ke Mana Perginya Semua Hasil Karya Bob Ross


Pekerti Mulia Di Bulan Puasa

Aku Terlupa Bukan Nak Mencuri

Permulaan Fb Ads Adalah Mengumpul Data

Letty Pada Asalnya Hanyalah Watak Gadis Hadiah Perlumbaan Sahaja

Benarlah Apa Rafidah Kata Tentang Ahli Politik Sekarang Ni

Usah Tertipu Dengan Kata Manis Ahli Politik Kemaruk Kuasa Harta