Sambut Tahun Baru Di Klcc


pejam celik pejam celik dah masuk tahun 2019 kan. cepat betul masa berlalu. korang sambut tahun baru di mana? dahulu aku selalu sambut dekat rumah je atas katil, tidur. haha. kalini aku sambut tahun baru di KLCC bersama si dia. banyak sangat benda berlaku sepanjang tahun lepas. boleh tak aku nak rewind kejap before aku masuk bercerita pasal 2019?



Resolusi 2019 
January 2018
aku baru start berkenalan dengan si dia. travel ke Tokyo bersama member baik dan member-member dia yang lain.



February 2018
beli kereta sendiri. Myvi putih, my favorite color. birthday ayah, kakak wani, and arwah abah, and ayah si dia

March 2018

birthday adik lelaki

April 2018

birthday mommy and mak si dia first time jumpa family dia. debar dia jangan cakaplah. sampai menangis malam tu call umi haha1 year anniversary aku kerja dekat office pakcik aku. HAHAHAHAH..

Mei 2018

puasareunion budak-budak Celcom

June 2018

raya

July 2018

beraya di Bali

Ogos 2018

family day di Melakabirthday adik nombor dua

September 2018

birthday bestfriendkonsert Semalam di Malaya

October 2018 
my birthday! 
November 2018
travel ke Hatyai with gila-gila friends
my skin is getting better. alhamdulillah

December 2018
dapat award MWA site of the month 2018blog achieved 3 million viewstengok fireworks dekat area KLCC

ni kira first time juga la aku tengok bunga api setelah sekian lama tak tengok.last masa aku sekolah rendah rasanya. so kami berdua pergilah ke KLCC. tapi masha Allah ramai nyaaaaaaa... tak sanggup nak duduk situ lama-lama. hujan pula tu. dah macam teragak-agak , ada ke fireworks nanti? haha. last2 kami duduk di Tapak tu  je. sambil tunggu, sambil makan. dua-dua dah mengantuk sangat sebab bukan manusia yang boleh tidur lambat.  KLCC siap buat konsert UNIC lagi katanya. sejuk pula hati dengar. kami tak tengok pun. sebab duk makan dekat Avenue K. situ tak ramai orang.

cuma tapak tak berapa nak nampak fireworks. berselindung di sebalik pokok-pokok.


alhamdulillah, walaupun hari-hari benda biasa sahaja aku lalui, tapi ada banyak achievement untuk aku sendiri. tak kurang juga banyak aktiviti yang pertama kali aku buat bersama dengan si dia. so, macam mana pula dengan 2019?


hopefully 2019 akan jadi tahun paling happy lagi. doakan yang baik-baik untuk kami okay :)


aku tak reti nak buat checklist 2019 bagai tu. i mean, i can do it tapi untuk achieve semua impian tu macam quite impossible. biasa bila aku dah cakap something dekat orang tu, susah sikit aku nak kejar impian aku. contohnya aku cakap nak gemuk, tapi tak reti juga nak makan banyak. secoet tu je lah aku ambil. contohh..


korang pula? aku harap korang berjaya dapat semua yang korang impikan tu. maybe tak semua kan, tapi at least dapat kejar banyak benda. in shaa Allah.


adios~





Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://www.amysyeera.com/2019/01/sambut-tahun-baru-di-klcc.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Jangan Tunggu Lama2 Nanti Sambut Tahun Baru 2019 Gambar Pasangan Selebriti Ini Curi Perhatian Netizen

Jangan Tunggu Lama2 Nanti Sambut Tahun Baru 2019 Gambar Pasangan Selebriti Ini Curi Perhatian Netizen

papar berkaitan - pada 2/1/2019 - jumlah : 160 hits
Bagi sambutan malam tahun baru 2019 diantara pasangan selebriti yang mencuri perhatian ramai adalah Zahirah MacWilson bersama Aiman Hakim Ridza Kisah cinta mereka menjadi berita hangat yang diperkatakan ramai apatah lagi keduanya merupakan ...
Sampah Berselerak Beza 500orang Sambut Tahun Baru 2019 Vs Himpunan Ummah 1juta Orang

Sampah Berselerak Beza 500orang Sambut Tahun Baru 2019 Vs Himpunan Ummah 1juta Orang

papar berkaitan - pada 1/1/2019 - jumlah : 164 hits
Sambutan ambang tahun baru 2019 awal pagi tadi bukan sahaja meninggalkan seribu kenangan kepada rakyat namun turut meninggalkan sisa sampah yang bertaburan di sepanjang jalan sekitar ibu negara Dalam rakaman video berdurasi 27 saat yang tul...
Sambut Tahun Baru Selawat Bergema Di Dataran Merdeka Al Hamdulillah

Sambut Tahun Baru Selawat Bergema Di Dataran Merdeka Al Hamdulillah

papar berkaitan - pada 1/1/2019 - jumlah : 88 hits
Program selawat ke atas nabi junjungan sempena ambang tahun baharu 2019 menarik tumpuan warga kota di Dataran Merdeka Kuala Lumpur malam ini UTUSAN ONLINEKUALA LUMPUR 31 Dis Pekarangan Dataran Merdeka di sini bergema dengan alunan selawat k...
Sambut Tahun Baru Menhub Budi Tambah Kapal Perintis Untuk Indonesia Timur

Sambut Tahun Baru Menhub Budi Tambah Kapal Perintis Untuk Indonesia Timur

papar berkaitan - pada 30/12/2018 - jumlah : 59 hits
Menteri Perhubungan Budi Karya Sumadi telah menginstruksikan penambahan kapal perintis untuk melayani pelayaran saat Tahun Baru di wilayah Indonesia Timur Hal ini dikarenakan arus lalu lintas pelayaran di sana kerap meningkat jelang akhir t...
Tahun Baru Jalan Jalan Makan Sushi Dan Klcc

Tahun Baru Jalan Jalan Makan Sushi Dan Klcc

papar berkaitan - pada 3/1/2019 - jumlah : 246 hits
hai assalammualaikumTahun baru Jalan jalan Makan Sushi Dan KLCC Semalam tahun baru masuk ke tahun 2019 Welcome 2019 lembaran baru untuk kita semua Azam nad masih sama selagi tak selesai itulah azam nad hahaa Cuma berharap 2019 ni moga dibuk...
Kegagalan Yang Memalukan

Budaya Sharenting Yang Merbahaya Ramai Ibubapa Moden Kurang Prihatin

Mimpi Letusan Dahsyat Gunung Krakatau Yang Terbukti Terjadi

7 Golongan Yang Di Lindungi Di Bawah Bayangan Rahmat

Wow Tabik Anggota Tentera Kutip Jalur Gemilang Di Tepi Jalan Undang Sebak Terima Kasih Pahlawan

Plot Drama Bukan Gila

Cara Pemilihan Fesyen Pakaian Wanita Muslimah

Mandi Air Terjun Ulu Yam



7 Fakta Dahsyat Tentang Kes Rampasan Pesawat Oleh D B Cooper

Biodata Dan Latar Belakang Pelakon Wafiy Ilhan

Kisah Pembunuh Bersiri Kejam Amerika Dengan IQ 145 Edmund Kemper

Kisah Pembunuh Bersiri Kejam Amerika Dengan IQ 145 Edmund Kemper

Kisah Bagaimana Harley dan Davidson Mencipta Jenama Motorsikal Popular Dunia


Makan Pedas Memang Sedap Lepas Tu

Daging Pekasam Sedap

Kord Lagu Blues Gang Ibu

Sokong Santan Qristal Santan Beku Terbaik Keluaran Muslim

Hiburan Zul Ariffin Bakal Nikah Tahun Hadapan Bakal Isteri Seorang Non Muslim

6 Tips Agar Bedak Tahan Lama Dan Nampak Rata Walaupun Kulit Muka Kita Berminyak