Reka Sendiri Hadiah Hanya Di Printcious Com


Reka Sendiri Hadiah Hanya Di PRINTCIOUS.COM|  Hi uolss,teruja tak baca tajuk tu?...iyer...boleh reka sendiri hadiah untuk yang tersayang,best giler kan sebab kita boleh reka sendiri hadiah mengikut citarasa kita sendiri,Dalam hidup ni kita kenalah sentiasa menghargai orang-orang yang terdekat dengan kita,contohnya..Ibu,Ayah,Abang,Adik,Kakak dan Teman baik.

Kalau korang nak tahu website Printious.com ada menyediakan segala keperluan itu,Pertama kali masuk laman web printious.com teruja lain macam,rasa wowwww....eh tak sabarnya nak buat design hadiah...macam-macam idea keluar dah ni...ok jom kita mulakan langkah pertama jika korang pun nak cipta memori indah bersama yang tersayang..

1.Daftar AkaunKorang pergi ke laman web PRINTIOUS.COM dan daftar,jangan risau sebab percuma sahaja,tak susah pun uolss sebab boleh log in guna facebook aja..ikut je arahan seterusnya...ok senang kan..nanti korang isi lah details macam biasa,contohnya macam alamat penghantaran,no telephone dan sebagainya.



2.Pilih ProductMasa ni agak rambang mata,itu nak ini nak..biasalah orang perempuan kan...kak lin sendiri menghabiskan 5-6 jam untuk memilih product kat printious.com ni...hehe..tapi kak lin ingat nak buat MUG lah,iyelah nak bagi yang tersayang selalu ingat kita bila dia minum..suami kak lin kerap minum kopi,so..dia akan selalu nampak gambar kami bila minum kopi...hah...bagus kan gitu.
3.Muat Naik GambarBoleh muat naik gambar atau design yang korang nak,masa ni boleh la tunjuk tahap kreativiti uolss..nak senget ke tegak ke dan boleh juga tambah ayat-ayat cinta hehe..
Boleh tambah ayat tau.


4.Check OutBoleh lah check out jika uols dah puas hati dengan hasil kerja korang,masa nak bayar tu pulak ada pulak promo code...hmmm..berbunga lagi hati sis,berbaloi sangat membeli di Printious.com lepas ni nak buat tshirt untuk anak-anak...yeayyy...Ada promo code YEAR2019
Tak susah kan..hanya 4 langkah je korang boleh reka sendiri hadiah ,Sebenarnya kan kalau kak lin sendiri lebih suka hadiah yang sebegini,nampak sangat orang menghargai kita..yelah ada gamba kita sendiri di mug,baju,bantal dan sebagainya...tentu korang pun paham perasaan yang sebegitu kan.

Oklah uols...sila lah menjamu mata di PRINTIOUS.COM


Sila Layari Laman Web Dan Socmed
WEBSITEFACEBOOKINSTAGRAMTWITTERYOUTUBE


***PRINTCIOUS.COM also available in Australia,Singapore & New Zealand

Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://www.linliena.com/2019/01/reka-sendiri-hadiah-hanya-di.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Printcious Com Design Sendiri Hadiah Secara Online

Printcious Com Design Sendiri Hadiah Secara Online

papar berkaitan - pada 6/1/2019 - jumlah : 246 hits
PRINTCIOUS COM DESIGN SENDIRI HADIAH SECARA ONLINE Saya sememangnya pening untuk hadiah apa yang diberikan kepada orang yang saya sayangi Sesungguhnya ia selalu menjadi kader kerana ia adalah yang paling bahagia Tapi asyik bagi kad pun bosa...
Printcious Reka Hadiah Design Sendiri Untuk Orang Tersayang

Printcious Reka Hadiah Design Sendiri Untuk Orang Tersayang

papar berkaitan - pada 8/1/2019 - jumlah : 211 hits
hai assalammualaikumPrintcious Beri Hadiah Kepada orang Tersayang Dengan Rekaan SendiriPrintcious Reka Hadiah Design Sendiri Untuk Orang Tersayang Sekarang ni tak susah nak cari hadiah untuk orang tersayang banyak je tempat mana nak beli Ta...
Printcious Website Untuk D I Y Hadiah

Printcious Website Untuk D I Y Hadiah

papar berkaitan - pada 12/1/2019 - jumlah : 100 hits
Printcious Website Untuk D I Y Hadiah Assalamualaikum wbt salam jumaat uolls Masuk tahun baru semangat baru dan azam baru Yang mana tidak tercapai pada tahun lepas tahun ni kita berusaha lagi Yang mana rasa hubungan kekeluargaan persahabata...
Design Hadiah Buat Yang Tersayang Dengan Printcious

Design Hadiah Buat Yang Tersayang Dengan Printcious

papar berkaitan - pada 12/1/2019 - jumlah : 142 hits
Design Hadiah Buat Yang Tersayang dengan Printcious Salam 2019 guys Diam tak diam dah dekat dua minggu juga kita jejak ke tahun baru kan So dah masuk tahun baru ni masih ada yang beli hadiah untuk yang tersayang di kedai cenderahati gitu je...
Beri Hadiah Berharga Dari Hati Oleh Printcious Printing

Beri Hadiah Berharga Dari Hati Oleh Printcious Printing

papar berkaitan - pada 11/1/2019 - jumlah : 129 hits
Beri Hadiah Berharga Dari Hati Oleh Printcious Printing Pernah tak korang hadapi situasi penat mencari dan pilih hadiah tapi tak jumpa yang sesuai Lepas tu kalau cari hadiah dekat mall pula bosan melangkah dari satu kedai ke kedai yang lain...
Printcious Jadikan Hadiah Korang Ekslusif

Printcious Jadikan Hadiah Korang Ekslusif

papar berkaitan - pada 7/1/2019 - jumlah : 150 hits
Printcious Jadikan Hadiah Korang Ekslusif Assalamualaikum guys korang nak tahu tak satu laman web yang boleh jadikan hadiah korang ekslusif hanya dengan harga yang berpatutan eh mestilah nak kan lagi lagi yang suka shopping online macam sha...
Berkemungkinan Kerajaan Ph Hanya Sepenggal 8998

Berkemungkinan Kerajaan Ph Hanya Sepenggal 8998

papar berkaitan - pada 6/1/2019 - jumlah : 139 hits
Antara penyebab Gemar Sidang Media Biasanya sidang media terisi dengan fakta dan bukan auta atau di hari lain buat u turn Perbezaan pendapat di kalangan menteri atau peneraju Hal ini tergambar dengan ketara melalui sidang media jua Bertelag...
Pakar Saham 10 Saham Rosyam Lebih Baik Berbanding 100 Saham Niaga Hanya Kedai Runcit

Pakar Saham 10 Saham Rosyam Lebih Baik Berbanding 100 Saham Niaga Hanya Kedai Runcit

papar berkaitan - pada 5/1/2019 - jumlah : 224 hits
kenapa saya kata Rosyam bijak macam jack ma sebab Jack Ma hanya ada 7 dalam pemilikkan saham Ali BabaTahu tak yang Billgates orang terkaya dunia cuma hanya ada 1 3 saham sahaja dalam Microsoft 1 saham Mcdonald kalau anda pegang bersamaan RM...
Telur Dadar Halia Bukan Hanya Sedap Tapi Baik Untuk Penghidap Asma Anak Anak Pun Suka

Telur Dadar Halia Bukan Hanya Sedap Tapi Baik Untuk Penghidap Asma Anak Anak Pun Suka

papar berkaitan - pada 6/1/2019 - jumlah : 112 hits
Bagi penghidap asma selain bergantung kepada ubat ubatan seperti inhaler dan sebagainya menjaga pemakanan adalah menjadi satu keutamaan Ramai penghidap asma alah dengan bermacam jenis makanan tetapi tidak semua penghidap asma mengalami alah...
Ustazah Disuruh Merangkak Oleh Ibu Pelajar

Berita Terkini Kerajaan Baru Malaysia 2020

Senarai Terkini Menteri Kabinet Baru 2020 Pakatan Harapan

7 Sebab Kerajaan Ph Runtuh Bukannya Salah Umno Pas

Bila Aku Check Wassup Bini Aku

Ibu Bapa Makin Teruk Guru Di Denda Merangkak

Practical Tips To Make The Living Room Decor Your Own

Saman Ibu Paksa Ustazah Merangkak Keliling Kelas



Sejarah L Or al Yang Diasaskan Oleh Ahli Kimia Hebat Eug ne Schueller

Selepas Buka Tudung Ini Kekasih Terbaru Datuk A Aida

Muhammad Qayyim Nizar Johan Qari Status OKU Bukan Penghalang

5 Raja Terakhir Kerajaan Monarki Yang Dihapuskan dan Masih Hidup

Apa Yang Akan Berlaku Jika Perdana Menteri Meletakkan Jawatan


Beberapa Trik Whatsapp Yang Menarik Untuk Dilakukan

The Interim Prime Minister Back To The Grindstone

Matta Fair 2020 Bakal Berlangsung Di Pwtc

Dr Fadzillah Kamsah 7 Petua Anak Cemerlang Ibubapa Boleh Cuba

Santapan Kasih Juadah Mesra The Grand Campbell Hotel Kl 2020 Ramadhan Buffet

Rasa Nak Pergi Turki Lah