Printcious Jadikan Hadiah Korang Ekslusif


Printcious - Jadikan Hadiah Korang Ekslusif | Assalamualaikum guys, korang nak tahu tak satu laman web yang boleh jadikan hadiah korang ekslusif hanya dengan harga yang berpatutan? eh mestilah nak kan, lagi-lagi yang suka shopping online macam sha hihi..teruja tak? meh sha nak share dengan korang laman web mana yang boleh jadikan hadiah korang ekslusif.


Peningnya nak cari hadiah yang simple tapi ekslusif, korang nak tahu Printcious adalah salah satu laman web yang memudahkan korang mencipta sesuatu hadiah dengan design sendiri, banyak pilihan hadiah korang boleh buat design dekat situ.

Macam-macam korang boleh pilih nak design yang mana satu, tapi mouse pad ini rare sikit, sha ambil contoh, korang bole design gambar family atau anak dekat mouse pad ni, lepas tu tengah stress dengan kerja dekat office, cair bila tengok gambar comel family atau anak tadi, terus jadi pemangkin semangat untuk kerja, ini bagus kalau nak hadiahkan pada baba edan hihi.

Cara untuk mendaftar :-
1. Klik website --> https://www.printcious.com/my
2. Login mudah dengan facebook atau guna manual pun boleh, sha link kan kepada account facebook senang ja dah login hihi.



Untuk login hari ini akan dapat 50% off dan free shipping above RM60, so cepat-cepat fill in korang punya details dan alamat, senang nak purchase nanti tinggal klik proceed ja haha..lagi satu kalau birthday korang tak lama lagi, baik betul Printcious ni, bagi code voucher dekat korang, sob sob, birthday sha dah lepas tauu huhu kena tunggu bulan 12 lama lagi, tapi tak apa sha dah dapat 50% off tadi time login haha..dah boleh start design hadiah..

Voucher 50% off korang boleh tengok dekat Message, klik pada button shop now untuk claim semua barang yang available untuk 50% off tu


Dan sha decide untuk hadiahkan edan baby romper hihi, suka sangat nampak edan pakai romper, nampak tegap bahagian paha tu haha, cadang nak beli 3, untuk 2 orang anak bff sha juga, sha belum bagi hadiah lagi ni..haha, so memang ngam sangat beli dekat Printcious kan, oh ya..warna putih sahaja yang availabe, sokay putih kan suci hihi..untuk saiz sha pilih yang paling besar sebab edan dan kawan-kawan sudah semakin besar..kalau longgar sikit pun tak apa yang penting edan dan kawan-kawan  pakai, senang hati umie tak membazir voucher umie ni ahh hahaha


Ok dah siap design simple umie untuk edan, kawan-kawan edan sha buatkan juga tapi ikut nama dan tarikh lahir masing-masing..nanti sha buat review dekat korang bila dah sampai nanti, sha nak sambung design lagi ni..haha, excited pula kan..maklumlah manfaatkan diskaun yang ada.

oh ya pembayaran boleh melalui band yang tersenarai dibawah ini

selesai bayar tunggu ja la barang korang sampai, pihak Printcious hantar menggunakan aramex , pastikan alamat korang betul ya.

untuk info korang boleh check it out dekat sini
Website - https://www.printcious.com/myFacebook - https://www.facebook.com/printciousInstagram - https://www.instagram.com/printciousTwitter - https://twitter.com/printcious
Youtube - https://www.youtube.com/c/printcious-gifts

Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://www.opzzpinky.my/2019/01/printcious-jadikan-hadiah-korang.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Printcious Reka Hadiah Design Sendiri Untuk Orang Tersayang

Printcious Reka Hadiah Design Sendiri Untuk Orang Tersayang

papar berkaitan - pada 8/1/2019 - jumlah : 151 hits
hai assalammualaikumPrintcious Beri Hadiah Kepada orang Tersayang Dengan Rekaan SendiriPrintcious Reka Hadiah Design Sendiri Untuk Orang Tersayang Sekarang ni tak susah nak cari hadiah untuk orang tersayang banyak je tempat mana nak beli Ta...
Reka Sendiri Hadiah Hanya Di Printcious Com

Reka Sendiri Hadiah Hanya Di Printcious Com

papar berkaitan - pada 7/1/2019 - jumlah : 115 hits
Reka Sendiri Hadiah Hanya Di PRINTCIOUS COM Hi uolss teruja tak baca tajuk tu iyer boleh reka sendiri hadiah untuk yang tersayang best giler kan sebab kita boleh reka sendiri hadiah mengikut citarasa kita sendiri Dalam hidup ni kita kenalah...
Beri Hadiah Berharga Dari Hati Oleh Printcious Printing

Beri Hadiah Berharga Dari Hati Oleh Printcious Printing

papar berkaitan - pada 11/1/2019 - jumlah : 65 hits
Beri Hadiah Berharga Dari Hati Oleh Printcious Printing Pernah tak korang hadapi situasi penat mencari dan pilih hadiah tapi tak jumpa yang sesuai Lepas tu kalau cari hadiah dekat mall pula bosan melangkah dari satu kedai ke kedai yang lain...
Printcious Com Design Sendiri Hadiah Secara Online

Printcious Com Design Sendiri Hadiah Secara Online

papar berkaitan - pada 6/1/2019 - jumlah : 182 hits
PRINTCIOUS COM DESIGN SENDIRI HADIAH SECARA ONLINE Saya sememangnya pening untuk hadiah apa yang diberikan kepada orang yang saya sayangi Sesungguhnya ia selalu menjadi kader kerana ia adalah yang paling bahagia Tapi asyik bagi kad pun bosa...
Printcious Website Untuk D I Y Hadiah

Printcious Website Untuk D I Y Hadiah

papar berkaitan - pada 12/1/2019 - jumlah : 68 hits
Printcious Website Untuk D I Y Hadiah Assalamualaikum wbt salam jumaat uolls Masuk tahun baru semangat baru dan azam baru Yang mana tidak tercapai pada tahun lepas tahun ni kita berusaha lagi Yang mana rasa hubungan kekeluargaan persahabata...
Design Hadiah Buat Yang Tersayang Dengan Printcious

Design Hadiah Buat Yang Tersayang Dengan Printcious

papar berkaitan - pada 12/1/2019 - jumlah : 90 hits
Design Hadiah Buat Yang Tersayang dengan Printcious Salam 2019 guys Diam tak diam dah dekat dua minggu juga kita jejak ke tahun baru kan So dah masuk tahun baru ni masih ada yang beli hadiah untuk yang tersayang di kedai cenderahati gitu je...
Hadiah Tahun Baru Buat Thailand Ganja Diluluskan Sebagai Penggunaan Dalam Perubatan

Hadiah Tahun Baru Buat Thailand Ganja Diluluskan Sebagai Penggunaan Dalam Perubatan

papar berkaitan - pada 26/12/2018 - jumlah : 63 hits
BANGKOK Thailand meluluskan ganja untuk penggunaan penyelidikan dan perubatan hari ini dan muncul sebagai negara pertama di rantau Asia yang mempunyai undang undang dadah paling ketat di dunia dalam membenarkan dadah itu Parlimen Thailand y...
Hadiah Tahun Baru Ganja Diluluskan Untuk K Jaan Rakyat

Hadiah Tahun Baru Ganja Diluluskan Untuk K Jaan Rakyat

papar berkaitan - pada 26/12/2018 - jumlah : 80 hits
BANGKOK Thailand meluluskan ganja untuk penggunaan penyelidikan dan perubatan hari ini dan muncul sebagai negara pertama di rantau Asia yang mempunyai undang undang dadah paling ketat di dunia dalam membenarkan dadah itu Parlimen Thailand y...
Merry Christmas Dapat Hadiah Krismas Dari Boss

Merry Christmas Dapat Hadiah Krismas Dari Boss

papar berkaitan - pada 25/12/2018 - jumlah : 99 hits
MERRY CHRISTMAS DAPAT HADIAH KRISMAS DARI BOSS Eh eh dah macam exchange gift pulak boss mummy ni Surprise bagi hadiah Krismas untuk mummy dan anak anak Katanya buka masa Krismas Day so okay Kita buka masa hari Krismas lah ye MERRY CHRISTMAS...
Berjuang Demi Melayu Islam Negara Taik Kucing Tengok Jubor Pun Dah Gugur Iman

Tular Video Aksi Bahaya Kanak Kanak Bertenggek Di Belakang Kereta Sedang Memecut Di Jalan

Hukum Edit Foto Wajah Tua

Saya Bukan Orang Indonesia Dan Juga Saya Bukan Bangsa Indonesia

Cara Kencing Yang Betul Menurut Sunnah

Tinggal Separuh Badan Di Baham Buaya

Banyak Tinggal Solat Macam Mana Nak Ganti Semula

Berjaya Menyusukan 3 Orang Anak Lebih 2 Tahun



Akhirnya Hafiz Suip Buka Mulut Isu Fizikal Kurus Kapsyen Pelik

Biodata Yuna Rahim Pelakon Drama Sweet Dreams

Metal Gear Solid Videogame Ikonik Yang Mengubah Industri Dunia

Ini Sebab Mengapa Sesetengah Haiwan Berjalan Menggunakan Kaki Belakang

Kisah Tragis Disebalik Lukisan Terkenal Lady Jane Grey


Sarapan Pagi Dengan Roti Keju Buat Sendiri Jerr

12 Tahun Dah

Doa Neelofa Untuk Buka Pintu Rezeki

Anwar Semakin Kukuh Tun M Makin Tiada Ruang Lindungi Azmin

Resepi Maggi Goreng Cara Cik Ash Masak

Kenapa Kita Diuji Surah Al Ankabut Ayat 2 3