Perut Kempis Dengan Surya Apple Cider Vinegar Dengan Campuran Madu


Hello, bila mimin nak kurus ni belum berakhir episod tau. hahaha. Tak semestinya perut besar tuu mengandung. Sentap pulak kite yang tak kawin ni. hehekk ! Tapi tak semestinya kurus tak ada masalah perut kembung. Aku siap menekan-nekan perut ni keluar angin sentiasa

Pernah dengar sebelum-sebelum ni Cuka Epal mampu mengatasi masalah perut kembung. Ingatkan murah-murah. Sekali tengok harga dia boleh tahan sampailah aku terjumpa Apple Cider Vinegar ni. 

Apple Cider VinegarTengok ramai bagitahu, dekat Lazada tengah ada promo Apple Cider Vinegar ni. Cepat-cepat aku grab tak nak lepaskan peluang lagi dah. Ini kali pertama aku minum cuka epal ni. Sebelum ni ibu aku ada jugak beli.. tapi dia habiskan sorang-sorang tak hello hello pun. hahaha

KELEBIHAN APPLE CIDER VINEGERApple Cider Vinegar keluaran Surya Malaysia ni ada campuran madu, rasanya tak  ada la masam sangat, masam-masam manis macam tengah makan epal giteww.. ACV ni sesuai untuk kita yang memang nak sangat turunkan berat badan atau pun diet, cuba dan amalkan sebagai minuman.. dan banyak sangat kelebihan Apple Cinegar Vinegar ni antaranya:
DetoxCuka epal ini sangat penting untuk membuang toksik dalam badan kerana memilki kandungan yang sangat baik dalam membantu tubuh membuang segala toksik yang boleh menyebabkan pelbagai penyakit. (hari ni dua kali buang toksik berat. kehkehkeh)
Menurunkan Berat BadanMengandungi zat di dalam cuka epal yang dapat membantu meningkatkan metabolisme dalam badan dengan mencampurkan 2 sudu besar cuka epal dalam air suam dan membuatnya sebagai minuman rutin, yang penting jangan lupa minum air masak banyak-banyakMenjaga kesihatan sistem pencernaanSebelum start minum ACV ni, aku dah beberapa hari tak memerut. Perut dah keras dan kembung. Bila aku start minum ACV ni, tak pula terus memerut. Tapi, esoknya terus boleh nak buang air besar. Kerasan jugak, almaklumlah dah beberapa hari tak memerut. Membantu melegakan sakit tekak Khasiat madu yang ada dalam cuka epal ni mampu merawat sakit tekak dan batuk dari terus berlarutan..
Mengatasi merendahkan paras glukosa darah Apple Cider Vinegar boleh menurunkan kadar gula dalam darah, ia dapat mencegah dari berlakunya diabetes

- membantu mengatasi masalah penghadaman
- membunuh bakteria dalam tubuh badan
- menurunkan paras kolesterol dalam darah
- menjadikan rambut lebih sihat
- boleh menggantikan minuman kordial
- menggantikan asam jawa dan gulaRAMUAN APPLE CIDER VINEGAR

Di perbuat daripada buah epal segar, ia mengandungi vitamin, pectin, potassium, sodium, magnesium, kalsium, fosforus, dan zat besi, juga mempunyai sumber anti-oksida seperti carotenoids dan beta-carotene yang mempunyai keupayaan untuk meneutralkan radikal bebas yang berbahaya yang boleh melemahkan sistem imunisasi
CARA MINUM SURYA APPLE CIDER VINEGAR
Masukkan 2 sudu besar Apple Cider Vinegar (30ml) dalam secawan air (180ml)Minum selepas makanBoleh jadikan bahan pengawet semulajadi Boleh gantikan asam jawa dengan Apple Cider Vinegar dalam masakan
Aku minum Apple Cider Vinegar ni selepas makan. Semestinya boleh minum macam tu je.. Tapi aku tak suka bau dia. So, aku campurkan kedalam segelas air kosong selepas makan. Di sarankan dari pengeluar 2 sudu sekali minum. Tapi, aku risau jugak sebab nama pun cuka kan, jadi aku ambil 1 sudu dan campur ke dalam minum aku. 
PENDAPAT MIMIN TERHADAP SURYA APPLE CIDER VINEGAR

Lepas minum AVC ni minggu pertama, memang perut jadi ringan. Mahu tak ringan, hari pertama minum ni, macam keluarkan bola dari perut yang dah lama tersimpan sebab pencernaan makanan tak bagus. Bukan tu je, kurang rasa asyik nak mengunyah je mulut ni. Cuma memang tak suka bau dia. Tapi mana mana cuka epal akan bau macam ni. Sebab tuu macam susah sikit nak konsisten. hikss
---------------------------------------------------Info lanjut:
Aku dapatkan Apple Cider Vinegar dengan campuran madu di LAZADA, Shopee, Watson dan farmasi yang berhampiran
Instagram : https://www.instagram.com/surya.malaysia/Facebook : https://www.facebook.com/Surya.Malaysia/


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.miminadam.com/2019/04/perut-kempis-dengan-surya-apple-cider.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Surya Apple Cider Vinegar Bantu Melegakan Perut Kembung

Surya Apple Cider Vinegar Bantu Melegakan Perut Kembung

papar berkaitan - pada 4/4/2019 - jumlah : 111 hits
SURYA APPLE CIDER VINEGAR Bantu Melegakan Perut KembungMasalah perut kembung ni semua orang pernah mengalaminya tak kisah orang tua dewasa atau kanak kanak bahkan baby pon boleh kena juga Perut kembung juga sentiasa disalahfahamkan mengandu...
Tak Selesa Perut Kembung Minum Surya Apple Cider Vinegar Pasti Lega

Tak Selesa Perut Kembung Minum Surya Apple Cider Vinegar Pasti Lega

papar berkaitan - pada 11/4/2019 - jumlah : 129 hits
hai assalammualaikumTak Selesa Perut Kembung Minum Surya Apple Cider Vinegar Pasti Lega Apple Cider Bantu Selesaikan Masalah Perut Kembung Sejak kebelakangan ni nad kerap sangat angin masuk dalam badan Kalau dah masuk angin tu jenis yang se...
19 Benefits Of Drinking Apple Cider Vinegar How To Drink It

19 Benefits Of Drinking Apple Cider Vinegar How To Drink It

papar berkaitan - pada 22/4/2019 - jumlah : 88 hits
Everybody says apple cider vinegar is amazing And there are many health benefits of apple cider vinegar Wanna know why and what are those benefits are specifically Here are all the reasons why everyone is drinking apple cider vinegar plus h...
15 Awesome Diy Apple Crafts Your Friends Will Love

15 Awesome Diy Apple Crafts Your Friends Will Love

papar berkaitan - pada 7/4/2019 - jumlah : 137 hits
Have a friend who simply loves apples too much Well we ve got the perfect gift for them but there s a catch You re going to have to make it by yourself but that is only going The post appeared first on
Apple Will Present Iphone 2020 With Three Different Screen Sizes

Apple Will Present Iphone 2020 With Three Different Screen Sizes

papar berkaitan - pada 7/4/2019 - jumlah : 123 hits
Source Hardware Zone Technology Portfolio Net Although Apple has not launched the iPhone 2019 but leaks about the iPhone 2020 have started to appear According to reports from industry insiders Apple will announce three iPhones by 2020 with ...
Puding Roti Dan Apple

Puding Roti Dan Apple

papar berkaitan - pada 5/4/2019 - jumlah : 130 hits
Asalamualaikum dan salam jumaat buat semua Semuga kita semua dalam rahmat dan ke redhaan Allah sentiasa bila petang2 memang pening kepala nak sediakan juadah untuk minum petang dan kebetulan semalam balik dari kuliah pulak tu dengan hujan l...
Jarang Orang Perempuan Pergi Honeymoon Berbaju Kurung Pakaian Fasha Pergi Berbulan Madu Tarik Perhatian Ramai

Jarang Orang Perempuan Pergi Honeymoon Berbaju Kurung Pakaian Fasha Pergi Berbulan Madu Tarik Perhatian Ramai

papar berkaitan - pada 3/4/2019 - jumlah : 132 hits
Pengantin baru Fasha Sandha dan Aidil Aziz kini sedang berbulan madu di Langkawi Kedah Detik indah itu dikongsikan Fasha di Instagrammya View this post on Instagram A post shared by on Apr 1 2019 at 7 57am PDT View this post on Instagram A ...
Apple Dianugerahkan Paten Baharu Untuk Kabel Pengecas Magnetik Adakah Magsafe Bakal Kembali

Apple Dianugerahkan Paten Baharu Untuk Kabel Pengecas Magnetik Adakah Magsafe Bakal Kembali

papar berkaitan - pada 7/4/2019 - jumlah : 96 hits
Apple MacBook 12 yang dilancarkan pada tahun 2015 memberikan kejutan kerana tidak disertakan dengan port pengecas MagSafe Sebaliknya Apple hanya menyertakan port USB C sekaligus menghentikan sokongan sistem pengecas yang boleh ditanggalkan ...
Viral Datuk Kosmetik Nak Pakai Spender Kena Tanya Pa

Pasukan Audit 1mdb Terkejut Dengar Gugur Penyata Kewangan Saksi

How A Painful Work Experience Can Turn Into A Powerful Opportunity For Peace Growth

Nasib Baik Semak Kalau Tak Kena Bayar Rm200 Untuk Bil Air

Ucapan Salam Saat Shalat Apakah Sampai Wa Barakaatuh

Resepi Karipap Pusing

Komik Alam Perwira Komik Lejen Era 90an

Azmin Is Bluffing



Biodata Syahmi Sazli Bintang Youtube Malaysia Popular

Lelaki yang Paling Dikehendaki Oleh Mafia Itali Roberto Saviano

Biodata Dan Latar Belakang Pelakon Isa Khan

5 Bentuk Penyesalan Dalam Hidup Yang Paling Dikesali Manusia

4 Kitab Sihir Bukti Fitnah Manusia Ke Atas Nabi Sulaiman


Pelik 5 Hukuman Mati Tetapi Tidak Mati Pernah Menggemparkan Dunia

Urban Nomads Hasilkan Fenomena 3sixty Vr Cardboard

Amalan Di Usia Senja

Panduan Bagi Takmir Dalam Memilih Imam Shalat

Si Adik Sedang Lena Dipangku Di Bahu Ayahnya Si Kakak Pula Di Raga Motosikal

Aku Penghiburmu