Pageviews Blog Bulan September 2019 Di Google Analytics Sii Nurul


Assalamualaikum
Bismillah
Pageviews Blog Bulan September 2019 di Google AnalyticsAlhamdulillah, bulan September ini ada banyak peningkatan yang aku berjaya capai dalam blog ini. Pertama sekali aku berjaya untuk mencapai target untuk merendahkan Bounce Rate kurang daripada 60%. Baca Yeeahh!! Berjaya Rendahkan Bounce Rate!! untuk dapatkan tips macam mana nak rendahkan bounce rate. 
Unique Visitors : 24,710Pageviews (Google Analytics) : 56,557Bounce Rate : 44.50%
Pencapaian yang kedua adalah aku telah mencapai 600k pageviews dalam masa 2 bulan. Mungkin target nak capai 75k pageview sebelum akhir tahun 2019 ini akan tercapai kot. Yang penting usaha sahaja sentiasa konsisten menulis blog dan memperbanyakkan konten yang menarik dalam blog ini. InsyaAllah, sedang berusaha ke atas itu

Baca Sini : Road To 600k Pageviews Achieved! + Tips Nak Naikkan PV Blog
Pada bulan ini, aku hanya menulis sebanyak 20 entri sahaja. Walaupun tidaklah banyak sangat berbanding bulan Ogos tetapi aku berjaya melepasi target untuk menulis 15 artikel setiap bulan. Dan artikel yang mendapat views yang tertinggi pada bulan ini ialah Review Guardian Aloe Vera Gel iaitu sebanyak 2656 views. Guardian Aloe Vera ini sangat bagus tau untuk kulit yang terkena sunburn. Murah pula tu kalau beli kat Guardian. Tetapi ada yang tak sesuai yang guna Aloe Vera ini bagi yang mempunyai kulit sensitif. Kalau nak tahu lebih lanjut lagi tentang produk ini jangan lupa baca reviews aku kat link tersebut okay https://ciknurul23.blogspot.com/2019/09/review-guardian-aloe-vera-gel.html
Oh ya~ Jangan lupa tau join Giveaway Farah. Baca Comeback Giveaway by Farah Farhana Semoga dimurahkan rezeki korang. Jom support blogger lain okay ^^ ~
Semoga apa yang dikongsi memberi manfaat kepada pembaca. Sebarang pertanyaan boleh email ke [email protected]  Sesiapa yang sudi boleh klik mana-mana iklan di blog ini. Setiap iklan yang ada dalam blog ini adalah sumber pendapatan yang diperoleh oleh penulis. 





Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://ciknurul23.blogspot.com/2019/10/pageviews-blog-bulan-september-2019-di.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Jumlah Trafik Blog Bulan September 2019 Meningkat

Jumlah Trafik Blog Bulan September 2019 Meningkat

papar berkaitan - pada 17/10/2019 - jumlah : 187 hits
Statistik bulan September 2019 Alhamdulillah berganjak lagi ke satu bulan di tahun 2019 Cepat benar masa berlalu kan Rasanya baru sahaja saya kongsikan mengenai statistik trafik blog ini untuk bulan Ogos 2019 sekarang dah sampai ke pertenga...
9 Ranking Alexa Blog Sii Nurul

9 Ranking Alexa Blog Sii Nurul

papar berkaitan - pada 4/11/2019 - jumlah : 179 hits
AssalamualaikumBismillahHari ini terdetik nak semak ranking alexa Dah lama tak lihat prestasi blog berdasarkan alexa Pada entri sebelum ini ada yang bertanya apa sebenarnya kegunaan alexa ini Aku sendiri pun kurang faham apa kegunaannya Aku...
Bps Catat Tingkat Hunian Kamar Hotel Menurun Di September 2019

Bps Catat Tingkat Hunian Kamar Hotel Menurun Di September 2019

papar berkaitan - pada 1/11/2019 - jumlah : 68 hits
Badan Pusat Statistik mencatat Tingkat Penghunian Kamar hotel klasifikasi bintang di Indonesia pada September 2019 mencapai rata rata 53 52 persen atau turun 5 43 poin dibandingkan dengan TPK September 2018 yang tercatat sebesar 58 95 perse...
Top Commentator Bulan Oktober 2019 Tahniah

Top Commentator Bulan Oktober 2019 Tahniah

papar berkaitan - pada 20/10/2019 - jumlah : 128 hits
Assalamualaikum wbt Alhamdulillah saya nak ucap banyak banyak terima kasih pada awak yang masih lagi mengikuti perkembangan saya walaupun saya dah makin jarang update jurnal nie tapi saya akan pastikan ianya terus hidup kerana inilah diari ...
Xl Axiata Sebut Pendapatan Naik 11 Persen Selama 9 Bulan Di Tahun 2019

Xl Axiata Sebut Pendapatan Naik 11 Persen Selama 9 Bulan Di Tahun 2019

papar berkaitan - pada 1/11/2019 - jumlah : 65 hits
XL Axiata kembali mencatatkan kinerja keuangan yang menunjukkan terus tumbuhnya pendapatan di tengah ketatnya kompetisi industri telekomunikasi dan data tahun ini Hingga sembilan bulan di tahun 2019 ini pendapatan XL Axiata berhasil tumbuh ...
September 2019 Jumlah Penumpang Angkutan Laut Turun 1 51 Persen

September 2019 Jumlah Penumpang Angkutan Laut Turun 1 51 Persen

papar berkaitan - pada 1/11/2019 - jumlah : 107 hits
Kepala Badan Pusat Statistik Suhariyanto melaporkan jumlah penumpang angkutan laut dalam negeri yang diberangkatkan sepanjang September 2019 mencapai 2 0 juta orang Angka ini turun 1 51 persen dibanding bulan dibandingkan bulan sebelumnya
Masa Bulan Madu Usai Pasar Mitsubishi Xpander Turun 20 Persen Per September

Masa Bulan Madu Usai Pasar Mitsubishi Xpander Turun 20 Persen Per September

papar berkaitan - pada 25/10/2019 - jumlah : 68 hits
Penjualan Mitsubishi Xpander di Indonesia periode Januari September tahun ini merosot dibandingkan periode sama tahun lalu Pada periode itu volume Xpander turun sekitar 20 persen menjadi 48 195 unit dari periode sama tahun lalu yang mencapa...
Carta Top 10 Ebook Bestseller September 2019

Carta Top 10 Ebook Bestseller September 2019

papar berkaitan - pada 16/10/2019 - jumlah : 122 hits
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Alhamdulillah Prestasi Jualan Ebook Rahsia Kambing semakin meningkat dari masa ke semasa Bermula pada bulan Julai 2019 buat kali pertama Berjaya memasuki Carta Top 10 Ebook Bestseller walaupun sekadar di ...
Notebook Dan Ponsel Tanpa Baterai China Dominasi Impor September 2019

Notebook Dan Ponsel Tanpa Baterai China Dominasi Impor September 2019

papar berkaitan - pada 15/10/2019 - jumlah : 36 hits
Kepala Badan Pusat Statistik Suhariyanto mencatat impor Indonesia pada September 2019 sebesar USD 14 26 miliar Mayoritas impor masih disumbang oleh China sebesar USD 3 8 miliar Selain impor handphone tanpa baterai Indonesia juga mengimpor b...
Hubungan Tak Direstui Pemuda Digantung Keluarga Teman Wanitanya

Video Kereta Jep Sepahtu Kena Tarik Ini Alasan Paling Kelakar Abad Ini

Untung Jangka Pendek Sakit Jangka Panjang Jika Umno Terima Jawatan Tpm Kata Penganalisis

Gambar Tular Pegawai Polis Melancong Ke Luar Negara Ditaja Oleh Macau Scam

The Agong S Emergency Declaration Powers A Look At Discretion Advice And History From A Legal Perspective

Allah Nak Tunjuk Siapa Perkahwinan B4tal Nonny Buka Mulut

Pegawai Kanan Polis Ditaja Sindiket Macau Scam Melancong Ke Luar Negara

Sunah Terakhir



Biodata Dolla Kumpulan Ala Blackpink Penyanyi Dolla Make You Wanna

Kisah Sistem Kasta India Yang Kenakan Cukai Tutup Dada

Apa Yang Diajarkan Dalam Sistem Sekolah Kebangsaan Korea Utara

7 Telefon Mudah Alih Terawal Di Dunia

Biodata Penyanyi Noraniza Idris Peserta Gegar Vaganza Musim 7 GV7 2020


7 Kebaikan Mandi Sebelum Subuh

Cara Dan Tips Anak Ikan Betta Supaya Cepat Besar

Terkini Umno Gagal Namakan Tpm

Ibubapa Yang Enggan Bayar Yuran Sekolah

Kalendar Tahun 2021 Murah

Bengkel Verifikasi Data Dan Peningkatan Pengurusan Data Negeri Johor