Nhn Perkhidmatan Servis Aircond Terunggul Di Kuala Lumpur Selangor


 Salam to all readers,


| NHN Perkhidmatan Servis Aircord Terunggul di Kuala Lumpur & Selangor | Ikutkan kalau aku balik kampung, kalau ada masa lapang aku akan kemas rumah dari atas ke bawah, dari depan ke belakang rumah termasuklah bab-bab cuci kipas, cuci aircond. Aku pula jenis tak suka bersepah-sepah dah berhabuk, mesti kena kemas dulu baru rasa selesa nak baring-baring. Ikutkan, penghawa dingin memang perlu dicuci atau panggil orang datang buat servis kebersihan. Janganlah tahu guna je, servis tak pernah nak ambil tahu. 


Kalau agak-agak airconn dekat rumah itu tiba-tiba tak sejuk, itu tanda dah penuh debu dan kotoran dalam sistem badan aircond tersebut. Aku tahu cuci jaringnya sahaja. Aku pernah jugabuka jaring tu kadang-kadang ada cicak mati kejung dalam tu sejuk sangat. Kadang-kadang binatang masuk pun boleh buat aircond rosak. Sekarang, kalau korang tiada masa nak cuci aircond ataupun aircnd korang ada apa-apa masalah boleh sahaja dapatkan perkhidmatan dari NHN Aricond Service.






Apa itu NHN Aircond Service?
NHN Aircond Service menawarkan perkhidmatan servis aircond yang berkualiti di sekitar Kuala Lumpur & Selangor. Mereka menjelaskan bahawa, pengudaraan berkualiti adalah sangat penting dalam kehidupan seharian kita bagi rasa nyaman selain menghirup udara segar. 


Pengumpulan habuk, debu, kotoran, bakteria serta kulat yang terdapat dalam setiap sistem aircond amatlah membahayakan kesihatan kerana boleh menyebabkan alahan. Tanpa penyelenggaraan yang betul dan berkala, lama kelamaan boleh tingkatkan kos kewangan untuk bayaran elektrik yang tinggi dalam masa singkat. 


Perkhidmatan NHN Aircond Service terbahagi kepada 2 iaitu;


1) Aircond Komersial


Aircond Komerial merujuk kepada penghawa dingin dinding yang paling banyak dipasang dipejabat ataupun kilang-kilang. Ini kerana ia mampu menjimatkan elektrik dan mudah dipasang tanpa perlu ubahsiah struktur  sling bangunan. Penghawa dingin dinding adalah panjang dan nipis justeru harus diletak pada tempat tinggi. Info lanjut berkenaan Aircond Komersial boleh baca SINI

Info lanjut berkenaan Service Aircond


2) Aircond Rumah 
Servis perkhidmatan aircond rumah merangkumi semakan secara optimum pada jumlah gas penyejuk , pemeriksaan ketepatan thermostat dan aliran udara diukur melalui gegulung penyejat. Gas penyejuk yang keluar daripada sistem sebaiknya mesti ditahan dengan penebat atau penapis yang mempunyai kapasiti tinggi agar tidak bocor kerana gas itu tidak boleh dilepaskan  ke alam persekitaran yang dibawa oleh pengaliran angin. Info lanjut berkenaan Aircond rumah boleh baca SINI.


Ini 4 main perkhidmatan yang ditawarkan NHN Service Aircond. Selain mendapatkan khidmat perkhidmatan korang juga boleh khidmat nasihat dan juga tips-tips penjagaan aircond dengan baik.


Bukan itu sahaja, kalau korang nak tahu NHN Aircond Service ini bukan sahaja menawarkan baik pulih aircond semata-mata, namun dia turun menawarkan perkhidmatan pemasangan aircond juga. Biasanya, orang nak masuk rumah baru dia akan beli aircond siap-siap tapi tak beli dengan pakej pemasangan. Justeru, korang boleh direct terus NHN aircond service untuk dapatkan perkhidmatan pemasangan aircond. Info lanjut berkenaan pemasangan aircond boleh rujuk di SINI.


Perkhidmatan service aircond ini ada banyak kategori. Boleh rujuk link dibawah untuk maklumat lebih lanjut.
 Pembaikian Aircond Top Up Gas Aircond 1HP Aircond   2HP Aircond Aircond Terpakai 

See, mereka amat menitikberatkan dalam perkhidmatan service aircond





Aircond ikutkan banyak jenama kan? Ada Daikin, York, Panasonic, Midea dan macam-macam lagi. Setiap jenama ini ada pro and kontra, kalau korang tahu apa dia punya keistimewaan boleh baca SINI.


Selain perkhidmatan servis aircond, NHN turut menawarkan perkhidmatan servis Peti Ais Chiller dan Baiki Peti Sejuk Beku. Peti Ais Chiller ini biasa digunakan dalam industri komersial. Dimana, pembaikian bagi peti ais chiller banyak dapat permintaan daripada pengguna komersial. Info lanjut berkenaan Servis Peti Ais Chiller boleh rujuk SINI.


NHN turut menawarkan perkhidmatan Baiki Peti Sejuk Beku. Kadang-kadang kita simpan barang dalam peti ais terlalu padat pun boleh menyebabkan kerosakan. Dekat NHN ini turut disertakan jenama peti sejuk yang mereka dah biasa baik pulihkan semula, seperti Midea, Hisense, Toshiba, Sharp, Hitachi, Faber, Samsung dan Panasonic. Kalau korang tak tahu, apa masalah peti sejuk dekat rumah tu boleh direct hubungi NHN service aircond ini.


Jadi pada mereka yang duduk sekitar Kuala Lumpur & Selangor kalau ada masalah dengan aircond mahupun peti sejuk boleh direct hubungi NHN Aircond Service untuk proses baik pulih. Boleh terus buat temujanji menerusi laman web mahupun menerusi Whatsapp.


Makluman lanjut berkenaan NHN Aircond Service boleh rujuk dibawah;


Nama Syarikat: NHN Aircond Service (002620909-M)
Website : www.acdingin.comEmel : [email protected]: 017 332 0897 Kawasan : KL & Selangor 

Thank you for reading!

Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://www.missazwarsyuhada.com/2021/04/nhn-perkhidmatan-servis-aircond.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Jadual Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa Kuala Lumpur Selangor 2021

Jadual Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa Kuala Lumpur Selangor 2021

papar berkaitan - pada 13/4/2021 - jumlah : 426 hits
Jadual Waktu Imsak dan Berbuka Puasa Kuala Lumpur Selangor 2021 Zon 1 Kuala Lumpur Putrajaya Zon 1 Selangor Hulu Selangor Gombak Petaling Hulu Langat Sepang Zon 2 Selangor Kuala Selangor Sabak Bernam Zon 3 Selangor Klang Kuala Langat
Buffet Ramadhan Menara Kuala Lumpur 2021 Nostalgia Santapan Keluarga

Buffet Ramadhan Menara Kuala Lumpur 2021 Nostalgia Santapan Keluarga

papar berkaitan - pada 9/4/2021 - jumlah : 340 hits
Alhamdulillah finally guys Sebelum ni nak cuba berbuka puasa di Menara KL tapi tak dapat ekoran PKP Covid19 Akhirnya Mar dapat juga cuba hidangan Buffet Ramadhan di Menara KL yang bertemakan Nostalgia Santapan Keluarga Konsep Nostalgia Sant...
Buffet Ramadhan 2021 Merentasi Destinasi Di Dewan Perdana Felda D Saji Kuala Lumpur

Buffet Ramadhan 2021 Merentasi Destinasi Di Dewan Perdana Felda D Saji Kuala Lumpur

papar berkaitan - pada 9/4/2021 - jumlah : 185 hits
Hi Korang Kita sambung lagi senarai entri buffet ramadhan 2021 di ini Setelah setahun lebih kita berehat dari buffet ramadhan akibat Pandemik Covid 19 ini sekarang ianya muncul kembali seperti cendawan tumbuh selepas hujan Kali ini kak lily...
Buffet Dinner Eastin Kuala Lumpur Icip Icip Kampungku

Buffet Dinner Eastin Kuala Lumpur Icip Icip Kampungku

papar berkaitan - pada 10/4/2021 - jumlah : 229 hits
ICIP ICIP KAMPUNGKU BUFFET DINNER Eastin Hotel Kuala Lumpur membawakan ICIP ICIP KAMPUNGKU Buffet Dinner sepanjang menyambut ramadhan 2021 Jadi korang semua boleh cepat cepat plan untuk berbuka nanti okay Last week Mar dijemput untuk review...
Berbuka Puasa Pada Ketinggian 288 Meter Dari Aras Bumi Di Tengah Kuala Lumpur

Berbuka Puasa Pada Ketinggian 288 Meter Dari Aras Bumi Di Tengah Kuala Lumpur

papar berkaitan - pada 12/4/2021 - jumlah : 187 hits
Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga kepada rakan rakan yang dikasihi sekalian Korang nak tak buka puasa pada ketinggian 421 meter Hehehe ini lah masanya nak menikmati semua pemandangan seluruh Kuala Lumpu...
Sinar Ramadan Buffet Sudirman Cafe Koptown Edc Hotel Kuala Lumpur

Sinar Ramadan Buffet Sudirman Cafe Koptown Edc Hotel Kuala Lumpur

papar berkaitan - pada 12/4/2021 - jumlah : 206 hits
Sinar Ramadan Buffet Bulan Ramadhan merupakan bulan yang paling ditunggu tunggu untuk kita berpuasa dan mengumpul sebanyak pahala Di samping itu mesti korang pun tak sabar untuk berbuka puasa bersama sama keluarga dan rakan taulan kan Cuma ...
Jalan Jalan Di Taman Eko Rimba Kuala Lumpur Paru Paru Hijau Kuala Lumpur

Jalan Jalan Di Taman Eko Rimba Kuala Lumpur Paru Paru Hijau Kuala Lumpur

papar berkaitan - pada 8/4/2021 - jumlah : 219 hits
Assalamualaikum dan salam sejahteraKL Forest Eco Park atau Taman Eko Rimba KL merupakan antara salah satu hutan simpan kekal tertua di Malaysia Diwartakan pada tahun 1906 KL Forest Eko park dikelilingi hutan bangunan pencakar langit di band...
Cari Vintage Di Pasar Karat Kuala Lumpur Chinatown Petaling Street

Cari Vintage Di Pasar Karat Kuala Lumpur Chinatown Petaling Street

papar berkaitan - pada 6/4/2021 - jumlah : 106 hits
Tempat ni sudah popular puluhan tahun yang lalu Seingat saya masa sampai di Kuala Lumpur tahun 1999 lokasi Pasar Karat Kuala Lumpur ini dah jadi lokasi wajib bagi peminat barangan vintage Sebelum ni pernah sekali ke sana Sekali lihat sendir...
Buka Puasa Buffet Selera Ibunda Di Thyme Out Cafe By Equatorial Bangunan Aicb Kuala Lumpur

Buka Puasa Buffet Selera Ibunda Di Thyme Out Cafe By Equatorial Bangunan Aicb Kuala Lumpur

papar berkaitan - pada 29/3/2021 - jumlah : 236 hits
Alhamdulillah Ramadan tahun ni bakal tiba tak lama lagi Seingat mama tahun lepas semua menyambut dengan keluarga kerana dek covid 19 yang telah melanda negara kita Ramai yang ternanti nanti pada bulan Ramadan iaitu promosi bufet Ramadan Sep...
Ger4m Tengok Pipi Dia Vide0 Comel Budak Mintak Maksu Tahan Dagu Sebab Lenguh Tengok Kartun

Dia Imamkan Family Setiap Solat Netizen Puji Johan Didik Anak Tep1s Tanggapan Pasal Kaki Game Berkeluarga

Digitalisation Of Airasia Portfolio Companies Provide Robust Platform For Growth In The Future

Hargai Staf Kerja Ketika Chuseok Kim Seonho Shin Minah Hantar Trak Makanan Di Set Hometown Cha Cha Cha

Bung Akui Pembinaan Pan Borneo Antara Punca Banjir Di Sabah

Pindah Dana Mbi Kedah Ke Kanada Mb Sanusi Ada Bukti Kah

How To Prep Your Body Mind For Fall

5 Tips Jaga Kesehatan Setelah Vaksin Covid 19 Belum 100 Aman Lo



Ini Sebab Mengapa Madu Manuka Tersangat Mahal

5 Negara Dunia Paling Tinggi Jumlah Banduan Penjara

Info Dan Sinopsis Drama Berepisod Budak Intern TV9

5 Fakta dan Salah Faham Mengenai Penyakit OCD

Lelaki Tiada Bakat Ini Menghasilkan Lukisan Hebat Ketika Tidur Lee Hadwin


Kreativiti Ibubapa Menjayakan Pdpr Pelajar

Teknologi Penyimpanan Tenaga Elektrik Untuk Gaya Hidup Pantas

Plan Percutian Selepas Pkp Nak Staycation Di Kuala Lumpur Bersama Family

Rentas Negeri Dibenarkan Jika 90 Peratus Dewasa Terima Vaksin Pm

Movie Frontliner Lakonan Azhan Rani Beto Kusyairy Achey

5 Tips For Planning A Family Staycation