Lirik Lagu Bunga Bunga




Lirik Lagu Bunga dari Bunga
hidup ini penuh pancarobatakkan mungkin tahu jika kau tak mahu cobabiar mereka dengan cara merekahaluan hidup kita pasti berbeza
hidup ini penuh pancarobatakkan mungkin tahu jika kau tak mahu cobabiar mereka dengan cara merekahaluan hidup kita pasti berbeza
hello hello apa khabar romeohari elok suara dalam radiomasih kekok dengan selok belokku janji esok buat semua orang tengok
hey kenapa muka masih muramjalan berlampu kenapa nak suramjangan toleh kalau belum okaypagi ke sore buat sampai boleh
ku tahu ini bukan senangjalan liku pasti akan kenangtak perlu terburu burujalan hidup pasti ada tuju
bunga mekar di awangan1001 cabaranmencari ketenangantiba bulan bersinaranterangnya kelihatansaat kemalapan
hidup ini penuh pancarobatakkan mungkin tahu jika kau tak mahu cobabiar mereka dengan cara merekahaluan hidup kita pasti berbeza
hidup ini penuh pancarobatakkan mungkin tahu jika kau tak mahu cobabiar mereka dengan cara merekahaluan hidup kita pasti berbeza
ada satu mimpi nak jadi macam noraboleh masuk tv dan juga masuk nonaangan angan mungkin boleh capainaik flight ke awan pun boleh sampai
tiap detik ku kira masa cepat berlaluhidup sempit tapi mampu tuk senyum selaluhujan terhenti ada pelangitanpa membenci kita cuba sekali
bunga mekar di awangan1001 cabaranmencari ketenangantiba bulan bersinaranterangnya kelihatansaat kemalapan
hidup ini penuh pancarobatakkan mungkin tahu jika kau tak mahu cobabiar mereka dengan cara merekahaluan hidup kita pasti berbeza
hidup ini penuh pancarobatakkan mungkin tahu jika kau tak mahu cobabiar mereka dengan cara merekahaluan hidup kita pasti berbeza
mama mama mamasemua pesan mu dah dikunciwalau ku sering jauh disisinamamu masih tetap ada dibibir
dan bila dunia menghentamtangan mulah yang setia memegangwalau sudah jatuh 3 kaliaku janji cuba lagi dan lagi
hidup ini penuh pancarobatakkan mungkin tahu jika kau tak mahu cobabiar mereka dengan cara merekahaluan hidup kita pasti berbeza
hidup ini penuh pancarobatakkan mungkin tahu jika kau tak mahu cobabiar mereka dengan cara merekahaluan hidup kita pasti berbeza


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://paklongadam.blogspot.com/2019/09/lirik-lagu-bunga-bunga.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Lirik Lagu Meluruh Alyah

Lirik Lagu Meluruh Alyah

papar berkaitan - pada 26/2/2020 - jumlah : 91 hits
LIRIK LAGU MELURUH ALYAH Diamku tak bererti aku akur Diamku tak bererti aku hancur Isi hatiku bukan menzahirkan kita Semua menjadi rahsia Haruskah aku meluruh Bagimu dosaku hina tak terhitung Biar kali yang terakhir ku bertanya Apakah seben...
Lirik Lagu Hanya Rindu Versi English

Lirik Lagu Hanya Rindu Versi English

papar berkaitan - pada 26/2/2020 - jumlah : 96 hits
When I am by myselflooking at photos and videosthat we tooki ve been keeping them for so longand with my broken heartI see all the pictures of myselfliving life with out you just feels so wrongI want you to be here with meI know it sounds c...
Lirik Lagu Bukan Lagi Aman Aziz

Lirik Lagu Bukan Lagi Aman Aziz

papar berkaitan - pada 26/2/2020 - jumlah : 49 hits
Pertama KaliKu Lihat dirimuTerasa Bagaikan mimpi yang berlaluSeperti Aku Dilahir KembaliTika Ku melihat Aura PesonamuBiar Gelap saat ditimpa malamKerna Cahayamu takkan pernah suramJujur Kamu benar yang ku inginkanKerana Ku cintai mu Ternyat...
Lirik Lagu Ragaman Faizal Tahir

Lirik Lagu Ragaman Faizal Tahir

papar berkaitan - pada 26/2/2020 - jumlah : 96 hits
Mr RagamanAre you home Where s Mr Ragaman Mr Ragaman I brought my sister with meCan you tell us a story please Hari Isnin kau berkata nak makan lasagna Dah sampai kedai nak tomyam pulaOh my god Petang Rabu nak cendol pulaBiar betik Nasiblah...
Lirik Lagu 7 Nasihat Siti Nurhaliza

Lirik Lagu 7 Nasihat Siti Nurhaliza

papar berkaitan - pada 26/2/2020 - jumlah : 116 hits
LIRIK LAGU 7 NASIHAT SITI NURHALIZA LIRIK LAGU 7 NASIHAT SITI NURHALIZA Terbaharu Siti melancarkan pula single 7 Nasihat Lagu itu ciptaan rapper komposer dan penerbit yang semakin meningkat naik iaitu pasangan duo Kmy Kmo dan Luca Sickta ya...
Kompak Penuhi Ruang Sidang Gen Halilintar Ungkap Alasan Ganti Lirik Lagu Lagi Syantik

Kompak Penuhi Ruang Sidang Gen Halilintar Ungkap Alasan Ganti Lirik Lagu Lagi Syantik

papar berkaitan - pada 25/2/2020 - jumlah : 167 hits
Digugat Rp9 5 miliar sebelas bersaudara ini hadir di persidangan untuk memenuhi panggilan sebagai saksi
Lirik Lagu Razzi Rahman Bila

Lirik Lagu Razzi Rahman Bila

papar berkaitan - pada 20/2/2020 - jumlah : 230 hits
Lirik Lagu Razzi Rahman Bila Assalamualaikum Salam Sejahtera guys Entri kali ini Momi nak kongsi kepada anda sebuah single baru dari Razzi Rahman yang berjudul Bila Lagu ini adalah hasil ciptaan dari Alipp Aripin Yush Dalin LienDa dan Longa...
Lirik Lagu Tujuh Nasihat Dato Sri Siti Nurhaliza

Lirik Lagu Tujuh Nasihat Dato Sri Siti Nurhaliza

papar berkaitan - pada 21/2/2020 - jumlah : 202 hits
Tajuk Tujuh NasihatPenyanyi Dato Sri Siti Nurhaliza ft Kmy Kmo Luca SicktaAnak pipit jangan tak dihirau gusar esok ke sarang si rimau anak didik harusnya dirisau gusar esok engkau yang dipisau Dulu tunggu diturut balik dulu diam sekarang ce...
Lirik Lagu 7 Nasihat Memang Makan Dalam

Lirik Lagu 7 Nasihat Memang Makan Dalam

papar berkaitan - pada 22/2/2020 - jumlah : 446 hits
Lirik Lagu 7 Nasihat Memang Makan DalamKorang dah dengar lagu terbaru penyanyi nombor satu Malaysia Datuk Seri Siti Nurhaliza yang bertajuk 7 nasihat Lagu ni hasil duet bersama penyanyi Hip Hop Kmy Kmo dan Luca Sickta Lagu ni baru je keluar...
Viral Cewek Cewek Pensiunan Fakgirl Punya 300 Mantan Netizen Untung Cantik

Isteri Di Sebalik Cermin

Dari Segi Hiraki Umno Tajuddin Layak Tpm

Pm Tak Setuju Rakyat Keluar Duit Kwsp

Online Studies Data And Device Assistance For Higher Education Students

Kemaman Kuantan Warung Aziz Satar Ana Ikan Bakar Petai

Karikatur Nabi Muhammad Salah Satu Bentuk Keganasan Sheikh Sudais

Tsunami Melanda Setelah Gempa Berkekuatan 7 0 Skala Richter Menggegar Turki



Info Dan Sinopsis Filem Bikin Filem Astro First

Biodata Daniesh Suffian Pelakon Drama Romantika 4 Hari 3 Malam

Info Dan Sinopsis Drama Dia Bidadari Dari Syurga TV Okey

Biodata Luqman Podolski Penyanyi Lagu Kalau Kau Rindu

Kenapa Kemiskinan Membawa Kepada Sikap Pengotor


How To Advertise Your Business

Resepi Ayam Kicap Berempah Dan Sambal Berapi Ala Ala Kedai

Resepi Puding Karamel Tanpa Telur Dan Tanpa Kukus Ikut Sukatan Cawan

Mr Speedy Malaysia Rate Dan Cara Untuk Register Rider Atau Driver

Najis Burung Boleh Buat Kan Cat Kereta Anda Rosak

Nego Syuk