Kita Cuba Pula Menu Baru Kfc Golden Egg Burger



Inilah fast food kan, setiap bulan, setiap masa ada sahaja promosi yang ditawarkan dan kali ini KFC membawakan semula menu Golden Egg kali ini untuk burger pula.

Tahun-tahun sebelum ini, biasanya Golden Egg ditawarkan pada menu ayam goreng seperti tahun sudah Golden Egg Crunch bersama butter cereal.

Tapi untuk tahun baru ini, membawa sedikit kelainan sikit. Jika sebelum ini pada ayam goreng dan kali ini untuk menu burger pula.
Jadi boleh cuba burger emas yang dibawakan oleh KFC
Menu Golden Egg BurgerMenu baru kali ini KFC menawarkan 4 variasi termasuk a la carte (Rm11.49 untuk seketul burger) untuk anda cuba. Boleh makan sorang atau nikmati bersama rakan-rakan dan keluarga dengan set yang disediakan
Buddy MealMelalui set ini, anda akan akan dapat 2 ketul Golden Egg Burger, 2 ketul ayam goreng dan juga Cheezy Wedges dengan harga RM30.99



Box MealSet ini menawarkan Golden Egg Burger, 1 ketul ayam goreng, minuman teh limau ais dan kentang goreng dengan harga RM16.99

KomboDengan set kombo anda akan dapat Golden Egg Burger, minuman teh limau ais dan kentang goreng dengan harga RM11.49




Review Golden Egg BurgerMenu baru kali ini, aku hanya order set kombo dengan harga RM14.99. Tapi aku tak suka ice lemon tea, aku tukar air pepsi tanpa dikenakan caj pun. Aku take-away di KFC sahaja.
Kebiasaanya burger KFC secara fizikalnya tidak lari jauh seperti yang diiklankan berbanding fast food yang lain. Jadi burger yang aku dapat besar dengan saiz kepingan ayam juga besar.

Dalam burger tu ada kepingan ayam zinger yang diadun bersama telur asin, mayonis, salad sikit dan kepingan keju bersama ban burger.
Rasanya sama sahaja dengan menu Golden Egg sebelum ini. Aku tidaklah gemar dengan menu ini, tetapi rasanya sedap untuk dicuba. Selain daripada rasa, anda juga akan ditawarkan dengan aroma lazat. Bau pun sedap juga sebenarnya.


Jadi untuk anda yang belum cuba, boleh dapatakn di KFC berhampiran bermula 5 Januari ini. Dah jemu makan ayam goreng, boleh cuba pula burger emas ni, KFC Golden Egg Burger.


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.aimanabdullah.com/2022/01/cuba-pula-menu-baru-kfc-golden-egg-burger.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Hiburan Rasa Telur Asin Rempah Yang Padu Nikmati Keenakan Burger Terbaru Kfc Golden Egg

Hiburan Rasa Telur Asin Rempah Yang Padu Nikmati Keenakan Burger Terbaru Kfc Golden Egg

papar berkaitan - pada 5/1/2022 - jumlah : 128 hits
Selepas sambutan hangat menu KFC Spicy Salted Egg Chick Go Oktober lalu KFC memperkenalkan satu lagi menu berasaskan telur asin iaitu KFC Golden Egg Burger Wow Kami ingat lagi beberapa tahun lepas KFC pernah mengeluarkan menu ayam goreng sa...
Menu Baru Untuk Tahun Baru

Menu Baru Untuk Tahun Baru

papar berkaitan - pada 4/1/2022 - jumlah : 175 hits
Asalamualaikum dan selamat tahun baru kak rose ucapkan buat semua rasanya tidak lah telalu lambat untuk diucapkan maklumlah tuan tanah ni kejap ada kejap hilang macam biskut chipsmore jer kan sebenarnya masa tahun baru tu kak rose berada di...
Kenapa Aku Yang Rasa Sakit Aishh Wanita Baru Nak Bergambar Dengan Unta Sekali Lain Pula Yang Dapat

Kenapa Aku Yang Rasa Sakit Aishh Wanita Baru Nak Bergambar Dengan Unta Sekali Lain Pula Yang Dapat

papar berkaitan - pada 2/1/2022 - jumlah : 111 hits
Jika kita pergi ke zoo atau tempat ternakan haiwan pasti ada masa mereka akan membuka peluang untuk kita cuba sendiri memegangnya bukan Contohnya seperti ular arnab dan sebagai Satu pengalaman yang pasti tidak boleh kita lupakan kerana dala...
Mcdonalds Golden Prosperity Burger Double Beef

Mcdonalds Golden Prosperity Burger Double Beef

papar berkaitan - pada 12/1/2022 - jumlah : 168 hits
assalamualaikum salam sejahtera belum lagi dapat compose sambungan cerita nak menaip perkataan tu senang bab nak select gambar yg bersesuaian tu yg menjadi masalah masalah dari segi masa nak compose mesti nak satu ruang yg santai dan releks...
Bosan Alamak Baru Awal Tahun Okay Jom Cuba 5 Aktiviti Mudah Ini

Bosan Alamak Baru Awal Tahun Okay Jom Cuba 5 Aktiviti Mudah Ini

papar berkaitan - pada 7/1/2022 - jumlah : 148 hits
Korang yang bekerja sendiri dari rumah atau yang memang sentiasa duduk diam dia kat dalam rumah dalam jangka waktu lama pasti pernah mengalami rasa bosan Jika rasa ini tidak dikawal dengan baik lama kelamaan boleh merosakkan kesihatan menta...
5 Menu Diet Sarapan Pagi Sila Cuba

5 Menu Diet Sarapan Pagi Sila Cuba

papar berkaitan - pada 10/1/2022 - jumlah : 203 hits
Korang suka menikmati sarapan pagi Apakah menu yang sering jadi pilihan Sejak sejak nak kurus nie sis lebih suka memilih menu diet sarapan pagi Bukan apa selain bersenam pemilihan makanan yang tepat turut membantu menentukan hasil daripada ...
Peningkatan Cloud Bagi Pasangan Mata Wang Gbp Usd Penjualan Baru Dalam Graf

Peningkatan Cloud Bagi Pasangan Mata Wang Gbp Usd Penjualan Baru Dalam Graf

papar berkaitan - pada 30/12/2021 - jumlah : 96 hits
Pasangan mata wang GBP USD jatuh mendadak dalam beberapa jam terakhir Ia telah didagangkan pada tahap 1 3422 pada masa penulisan di bawah 1 3461 tinggi hari ini dan di atas 1 3414 rendah hari ini Dalam jangka pendek tekanan adalah tinggi ke...
Dirregident Korlantas Menhub Gelar Rakor Persiapan Pengendalian Lalin Tahun Baru 2022

Dirregident Korlantas Menhub Gelar Rakor Persiapan Pengendalian Lalin Tahun Baru 2022

papar berkaitan - pada 30/12/2021 - jumlah : 89 hits
Yusri menambahkan jalur Puncak Bogor juga menjadi salah satu titik fokus Dia menyebut kawasan Puncak akan dikosongkan dan ditutup mulai pukul 16 00 Wib dan arus lalin dialihkan ke jalur alternatif
Advocating Disability Inclusion In Malaysia

Special Task Force To Present Report On Supplies Of Cooking Oil Chicken Eggs Tomorrow

Judge Set To Visit Bungalows Purchased By Yayasan Akalbudi

Darah Daging Bertukar Musuh Akibat Harta

Formula Ukuran Jarak Keluasan Tanah

Resorts World Genting Presents Exquisitely Hand Crafted Mooncakes This Mid Autumn Festival 2022

Makan Malam Bbq Di Meat Cartel Wangsa Maju

4 Strategies In Increasing Sales



31 Peraturan Ketat China Untuk Kawal Live Streamers

5 Misteri Berkenaan Mat Kilau Yang Diceritakan Kenalan Terdekat

Info Dan Sinopsis Drama Berepisod Jodohku Babysitter Slot Megadrama Astro Ria

5 Roller Coaster Terawal Di Dunia

5 Persamaan Orang Biasa Dengan Pemain Bola Sepak


Ppbu Bank Rakyat Pembiayaan Pendidikan Boleh Ubah 2022

Sambutan Baik Pada Musim 1 Work Later Drink Now Mula Penggambaran Musim Ke 2 Kini

Kalahkan Saluran Awam Rating Extraordinary Attorney Woo Naik Berlipat Kali Ganda

Bukan Babarsari Namanya Kalau Nggak Disebut Gotham City Never Ending Story

Kurang Guna Gajet Rahsia Kejayaan Anjanaa Cipta Rekod Dunia Namakan 230 Bendera Negara Kurang 5 Minit

Aneka Resepi Dessert Untuk Bayi 7 Bulan Sesuai Buat Teething