Kisah Seram Pelajar Perempuan Ditindih Lembaga Hitam



Kenapa Pelajar Perempuan Selalu Di Tindih Lembaga Hitam? Kisah seram penuh misteri ni telah dikongsikan oleh Anis (bukan nama sebenar) bekas pelajar UiTM Shah Alam. Kisah ini merupakan kisah benar di mana beliau telah di ganggu oleh lembaga hitam dan di tindih oleh lembaga tersebut beberapa kali semasa tidurnya. 

Bukan itu sahaja malahan keluarga Anis dan rakan terdekatnya juga mengalami gangguan misteri ni. Kenapa ia boleh terjadi sebegini rupa? Jom kita baca kisah selanjutnya yang penuh episod yang seram


Tahun 2006, saya melanjutkan pelajaran di UiTM Shah Alam. Semester pertama saya duduk di kolej. Masuk semester ke-2 saya berpindah ke rumah sewa. Sewaktu duduk rumah sewa ni saya dapat kenal dengan ramai kawan baru. Salah seorang nama dia Elly. Satu hari saya teman Elly jumpa dengan kawan dia. Beberapa hari lepas tu Elly beritahu saya yang kawan dia nak kenal dengan saya. Saya cuba berkenalan dengan dia dan makin lama makin rapat. Akhirnya dia approach saya untuk jadi girlfriend dia

Boyfriend Si Pengamal Ilmu Hitam Gangguan Lembaga Hitam

Di tindih lembaga hitam Awal² berkawan memang semuanya ok. Tapi lama² banyak benda yang dia tipu saya terkantoi. Banyak kali juga lah bersabar dan cuba maafkan dia. Sewaktu tahun baru 2009, dia cakap dia nak tinggalkan saya selama sebulan sebab nak berguru dengan pakcik dia. Pakcik dia memang berkebolehan dalam benda² yang pada saya syirik ni. Sebulan tu memang saya menangis hari² dan call dia pujuk jangan buat saya macam tu. Tapi makin lama makin ok. Genap sebulan, dia cari saya semula. Saya pun terima balik macam biasa. Entah macam mana, terkantoi rupa-rupanya selama sebulan dia tinggal saya sebab dia tengah cuba buat ex-girlfriend dia balik pada dia dengan cara yang tak elok. Bila saya tau, saya diam kan je. Sambil tu saya kuatkan hati untuk cari orang lain

Lepas 5 bulan, akhirnya saya dapat juga lepaskan dia. Saya berkawan dengan seorang kenalan yang memang banyak bantu saya lupakan boyfriend saya masa tu. Kalau dulu saya yang selalu merayu-rayu tapi bila saya yang buat keputusan nak putus, dia merayu pada saya macam orang tak betul. Hari² datang rumah sewa saya sampai tak nak pergi kerja. Selalu dia datang, dia bawa makanan kesukaan saya. Saya pun makan je lah sebab memang tak pernah fikir lain. Selama 3 bulan berlarutan macam tu. Dalam masa 3 bulan tu, saya selalu perasan macam ada lembaga hitam yang perhatikan saya dalam rumah. Kawan² saya pun perasan juga. Masa tu juga, ex-boyfriend saya tu boleh tau apa saya buat dan mana saya pergi padahal saya memang tak pernah beritahu dia pun

Tiba², ada 1 hari ingatan saya memang asyik teringat dekat ex saya dan saya sampai terlupa kat boyfriend saya masa tu. Sampailah saya mesej boyfriend saya minta break dan pergi merayu semula dekat ex saya. Saya punya tahap merayu sampai saya sanggup meniarap cium kaki dia. Family saya terpaksa ambil saya bawa pulang ke kampung. Masa tu keadaan saya memang teruk. Kurus kering, tak mandi dan tak terurus. Keluarga bawa jumpa ustaz untuk pulih kan semangat. Rupa-rupanya ustaz beritahu ada orang memang ada buat sesuatu pada saya supaya saya tak boleh lupakan dia. 3 tempat saya pergi berubat barulah ok

Gangguan Di Tindih Lembaga Hitam Semasa Tidur
Tapi sampai sekarang, ke mana pun saya pergi mesti ada gangguan. Setiap kali tidur, mesti kena tindih sampai 3 4 kali. Dengar suara orang lelaki bisik kat telinga saya. Rasa macam ada orang naik ke katil. Bila saya balik kampung mesti ada gangguan berlaku kat family saya. Pernah sekali baru² ni, sewaktu saya ada di kampung, adik ternampak perempuan rambut panjang jengah dia dari tingkap bilik belakang. Saya tak pasti apa yang terjadi pada saya sekarang, tapi dah jadi terbiasa. Kawan², family dan boyfriend yang sekarang pun dah faham sangat. Semoga dapat jadi iktibar pada semua

Sumber: fb himpunan cerita-cerita hantu, fantasi dan cinta

Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.seramshit.com/2021/04/ditindih-lembaga-hitam.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Kisah Seram Wajah Mayat Bertukar Hitam

Kisah Seram Wajah Mayat Bertukar Hitam

papar berkaitan - pada 27/4/2021 - jumlah : 214 hits
Kisah ini diceritakan oleh seorang ustaz yang bertugas memandikan mayat orang Islam di sebuah hospital kerajaan di Selangor Semoga dapat kita ambil iktibar dan tauladan Lebih kurang jam 3 30 pagi saya menerima panggilan dari Hospital Tengku...
Kisah Seram Pekerja Hotel Di Genting Highlands Diganggu Lembaga Misteri

Kisah Seram Pekerja Hotel Di Genting Highlands Diganggu Lembaga Misteri

papar berkaitan - pada 16/4/2021 - jumlah : 401 hits
Assalamualaikum dan salam sejahteraApa khabar pembaca dan peminat kisah seram semua Kembaki lagi dalam episod terbaru Kisah Seram Apa Minggu Ini Salam Ramadhan dan selamat menjalankan ibadah puasa Walaupun bulan Ramadhan kisah seram masih a...
Pelajar Perempuan Dimalukan Diraba Untuk Periksa Datang Bulan

Pelajar Perempuan Dimalukan Diraba Untuk Periksa Datang Bulan

papar berkaitan - pada 22/4/2021 - jumlah : 87 hits
Alyaa AlhadjriAmalan memeriksa pelajar perempuan secara fizikal untuk membuktikan mereka datang bulan dikatakan berlaku sejak 20 tahun lalu menurut pelajar dan bekas pelajar di beberapa buah sekolah Perbuatan yang dilakukan para guru warden...
Kisah Seram Saka Tak Bertuan Dari Indonesia

Kisah Seram Saka Tak Bertuan Dari Indonesia

papar berkaitan - pada 22/4/2021 - jumlah : 233 hits
Assalamualaikum dan selamat sejahtera Aku ada satu kisah yg seram bg aku Bukan aku jee tapi hampir kesemua family sebelah papa aku Kisah ni kira2 dua tahun yg lepas dan kejadian berlaku di kg Aku ada sorang pakcik ni tapi sekarang dia dah a...
Borak Sini Habis Sini Bersama Zaidi Anwari Kisah Alam Ghaib Seram Bila Dia Dikatakan Klon Hazami

Borak Sini Habis Sini Bersama Zaidi Anwari Kisah Alam Ghaib Seram Bila Dia Dikatakan Klon Hazami

papar berkaitan - pada 24/4/2021 - jumlah : 89 hits
You can also follow me here Portal https www budiey com IG https instagram com budiey Twitter http twitter com budiey Facebook http facebook com BudieyDotCom Youtube http youtube com budieychannel Vlog https www youtube com channel
Seram Dan Bersejarah 6 Museum Ini Menyimpan Kisah Tragis Zaman Penjajahan Berani Berkunjung

Seram Dan Bersejarah 6 Museum Ini Menyimpan Kisah Tragis Zaman Penjajahan Berani Berkunjung

papar berkaitan - pada 21/4/2021 - jumlah : 102 hits
Ada penjara bawah tanah gerbong maut hingga benteng yang menjadi saksi bisu peristiwa tragis zaman penjajahan Seram tapi punya nilai edukasi dan sejarah
Amalan Meraba Pelajar Perempuan Hemmmmm

Amalan Meraba Pelajar Perempuan Hemmmmm

papar berkaitan - pada 22/4/2021 - jumlah : 95 hits
Isu ni bukan isu baru sebenarnya Dah berdekad lama perkara ini dilakukan Sejak era pemerintahan BN lagi Tapi time tu tiada ruangan untuk diluahkan Malah wartawan juga tidak berani mengeluarkan berita yang mungkin menikam dirinya kembali Nam...
Kisah Seram Kamar 2414 Uitm Lendu

Kisah Seram Kamar 2414 Uitm Lendu

papar berkaitan - pada 28/4/2021 - jumlah : 549 hits
Okay aku nak kongsikan satu cerita dari girl nie yang mana aku rasa orang lain pun patut baca dari girl yang dalam gambar nie Okay bismillah Aku ada satu cerita tentang kamar 2414 Kolej Tun Fatimah UiTM Lendu Perak Spread this sebelum doran...
Kkm Siasat Dakwaan Pelajar Didenda Rm1 500 Di Kafeteria Kolej

Kkm Siasat Dakwaan Pelajar Didenda Rm1 500 Di Kafeteria Kolej

papar berkaitan - pada 21/4/2021 - jumlah : 63 hits
PETALING JAYA Kementerian Kesihatan sedang menyiasat dakwaan kes beberapa pelajar di sebuah kolej matrikulasi di Perak yang didenda RM1 500 kerana melanggar prosedur operasi standard Covid 19 Kejadian dipercayai berlaku di Kolej Matrikulasi...
Tudia Tak Perlu Risau Dilanggar Kereta Teknologi Mata Ketiga Bantu Anda Berjalan Sambil Guna Telefon

Rina Perlu Teliti Elak Lebih Banyak Warga Emas Mati Akibat Covid

Doa Terindah

Cancel Subsidi Jaringan Prihatin Cara Batal Pilih Telco Lain

Istri Mendiang Sapri Melahirkan Anak Kedua Adik Ipar Lantunkan Azan Diselimuti Rasa Haru

13 Isi Hati Seorang Anak Yang Terpendam Di Hati Tidak Terungkap Dengan Kata Kata

Raya Frasa Pkp

Sambut Raya Pkp 3 0 Norma Baru 2021



Info Penuh Program I Can See Your Voice Malaysia Musim 4 ICSYVMY4 2021

7 Fakta Penting Tentang Masjid Al Aqsa Yang Ramai Tak Tahu

Dahomey Amazon Pasukan Pahlawan Wanita Yang Menentang Penjajahan Barat di Afrika Barat

Info Dan Sinopsis Filem Dekatnya Cinta Adam Dan Hawa 2 Astro First

Kisah Selebriti yang Membunuh dan Terlepas Daripada Hukuman Claudine Longet


10 Jenis Toxic Teacher

Polemik Tes Wawasan Kebangsaan Icw Desak Dewan Pengawas Periksa Pimpinan Kpk

5 Kuliner Khas Pontianak Halal Yang Wajib Dicicipi Ketika Berkunjung Ke Negeri Khatulistiwa

Orang Tak Tau Vs Orang Tau

Mesin Rm4000 Buat Hal

Mama Baru Untuk Anak