Hari Kecemerlangan Akademik Skap 2019


 Baru sempat mama nak cerita tentang 'Hari Kecemerlangan Akademik' kat sekolah anak2 mama...Actually majlis ni pada tarikh 14 Nov 2019 lepas.. Start majlis kul 2.30 petang..Mama dah booking ayah awal2 suh cuti 2 hari tu..Khamis dan jumaat..Khamis tuk majlis kualiti sekolah kebangsaan... Yang jumaat plak tuk majlis kualiti sekolah agama.. Maka dengan redha la ayah bercuti..Hahaha..Majlis tu sekali ngan mesyuarat agung pibg..Disebabkan ayah nydp maka mama tak adalah dok sebelah2 ngan ayah..Pas settlekan makeup bebudak tarian mama gi tengok irfan plak tuk pakai jubah pra sekolah..Memang bz skit la hari tu.. Nasib ada kosong tempat duduk tuk mama..Kalau tak menangis meratap la kat tepi tingkap tu..Hahaha..Kakak masih mengekalkan lagi prestasinya untuk kekal no 1. Alhamdulillah..kakak memang tak tukar baju pun masa naik pentas sbb tak dan nak tukar..pas abis tarian tu terus penyampaian hadiah.kat umah baru nak amik gambo ngan piala2 .Sebab hujan masa tu..tak de port nak amik gambo.kat umah pun bolehllah.Setiap piala tu mewakili subjek yang tertinggi.
ni Cha plak..Dapat no 2Tahun ni cha menurun skit pelajarannya.. Teruskan usaha lagi ye Cha
Chu pun masih berjaya mengekalkan prestasinya utk no 1 sepanjang peperiksaan..

Alhamdulillah.. Pqa pun masih mengekalkan prestasinya no 1 dlm kelas 

buat anak2 ayahmamaKekalkan kejayaan cemerlang ini buat masa akan datang...Usaha lagi dan usaha lagi untuk berjaya lagi..

Tahun ni ayah wat sendiri bauquet coklat ni. TQ ayah sudi gabung2kan jari jemari tu wat benda alah ni tuk anak2 . Mama just beli jajan2 yang anak2 mama suka jer..Hahaha..(tak buka tuk tempahan hokeyyy)
nanti mama wat entri tuk majlis apresiasi sekolah agama plak ye...


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://mamafarah4.blogspot.com/2019/11/hari-kecemerlangan-akademik-skap-2019.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Pengalaman Menghadiri Hari Kecemerlangan Dan Apreasisasi Sekolah

Pengalaman Menghadiri Hari Kecemerlangan Dan Apreasisasi Sekolah

papar berkaitan - pada 26/11/2019 - jumlah : 324 hits
Blogpost kali ini lebih kepada penghargaan kepada perasaan seorang ibu bapa Selama ini Sisyat cuma melihat dan mendengar sahaja kawan kawan yang hadir ke sekolah untuk masjlis hari kecemerlangan dan apreasisasi anak anak sebagai penghargaan...
31 Hari Yang Terakhir Tahun 2019

31 Hari Yang Terakhir Tahun 2019

papar berkaitan - pada 1/12/2019 - jumlah : 342 hits
Assalammualaikum Dunia Pokok cili Hari ini 1 hari bulan December 2019 cer counting Haaa lagi 30 hari nak ngadap 2020 30 hari lagi bai Korang Cer toleh belakang sikit Tengok apa yang kita Tulis masa awal tahun 2019 adakah sudah achieve or st...
Majlis Anugerah Kecemerlangan Graduasi 2019

Majlis Anugerah Kecemerlangan Graduasi 2019

papar berkaitan - pada 25/11/2019 - jumlah : 169 hits
Assalammualaikumanugerah pelajar cemerlang UPKK 8A 2018Throwback hari graduasi sk agama haikalayu yang disekalikan dengan majlis anugerah pelajar alhamdulillah kakak ayu dapat anugerah pelajar terbaik upkk 8A 2018 pelajar tahun 6 2019Ada se...
Hari Peladang Penternak Nelayan Kebangsaan 2019 Angsana Johor Bahru Mall 28 Nov 1 Dec 2019

Hari Peladang Penternak Nelayan Kebangsaan 2019 Angsana Johor Bahru Mall 28 Nov 1 Dec 2019

papar berkaitan - pada 26/11/2019 - jumlah : 489 hits
Hari Peladang Penternak Nelayan Kebangsaan 2019 Angsana Johor Bahru Mall 28 Nov 1 Dec 2019 Tarikh 28 November 2019 1 Disember 2019Masa 10 pagi 10
Keputusan Upsr 2019 Hari Ini

Keputusan Upsr 2019 Hari Ini

papar berkaitan - pada 21/11/2019 - jumlah : 281 hits
Assalammualaikum Dunia Sekadar hiasan Nie ha nak habaq hari nie21 November 2019 result UPSR dah keluar Semua calon UPSR sila semak keputusan anda di sekolah masing masing Selepas pukul 10 00 pagi yer Apa pun ini adalah permulaan untuk adik ...
Projek Csr Dmr Darihati123mamanet Sempena Hari Bumi 2019

Projek Csr Dmr Darihati123mamanet Sempena Hari Bumi 2019

papar berkaitan - pada 19/11/2019 - jumlah : 153 hits
Projek CSR DMR darihati123mamanet Sempena Hari Bumi 2019 Kalau korang follow portal Majalah Harian Wanita mesti korang tau yang dieorang ada buat program amal bulan April yang lepas Yang menariknya program amal portal tersebut kali bergabun...
Kenangan Hari Terakhir Persekolahan Sesi 2019

Kenangan Hari Terakhir Persekolahan Sesi 2019

papar berkaitan - pada 26/11/2019 - jumlah : 321 hits
22 November 2019 Hari terakhir persekolahan bagi sesi 2019 meninggalkan kenangan yang bukan sedikit buat anak anak lebih lebih lagi dak Adik Tahun terakhir belajar di Sekolah Kebangsaan sebelum meneruskan sesi persekolahan di Sekolah Meneng...
Tadika Kemas Wawasan Hari Penyampaian Anugerah Kecemerlangan Dan Cenderahati

Tadika Kemas Wawasan Hari Penyampaian Anugerah Kecemerlangan Dan Cenderahati

papar berkaitan - pada 23/11/2019 - jumlah : 109 hits
Tadika KEMAS Wawasan Hari Penyampaian Anugerah Kecemerlangan dan Cenderahati Seronok ici Hari Selasa dah hari last Ada majlis Ada persembahan Ada hadiah Ici dapat beg dan hadiah sahsiah Suka tau Lepas tu ada makan makan Best majlis bermulab...
Ucapan Penuh Pm Pakej Bantuan Khas

Siapa Yang Agong Smashhh Ni Ada Rasa Ka

Lubang Ini Masih Terbakar Sejak 50 Tahun Lalu Hingga Digelar Pintu Neraka

Kesan Pkp Berapa Ramai Yang Murtad

Masa Sesuai Jual Balik Emas

Celebrity Legs And Feet In Tights Poll Choices

Belasungkawa Rakan Rakan Artis Kenang Kebaikan Pelawak Zainal Ihim

Wow Kereta Bergerak Sendiri Ramai Terkejut Lihat Pemandu Sedang Nyenyak Tidur



Kisah Lelaki Hidup 3 Bulan Di Lapangan Terbang Kerana Takut Covid 19

7 Fakta Mengejutkan Mengenai Budaya Kerja di Tesla

Kisah Filem Kultus Bollywood Popularkan Dewi Santoshi

Signal vs Telegram Yang Mana Lebih Bagus

Kehebatan Sistem Anti Banjir di Jepun


Lirik Lagu Haqiem Rusli Mimpi

Mudahnya Menyediakan Telur Bungkus

Buasir Otak Tv Budak Malas Belajar Kelas Online

Buat Perangai Oyen Merajuk Sembunyikan Diri Sedih Konon

Apabila Kita Sendiri Memperlekehkannya

Persediaan Jika Pkp Berpanjangan