Happy Birthday To Me


Semalam 22 oktober 2019. Tepat pukul 12.00 tengah malam, kena kejut ngan EnAdy. Aaaaaaaa... dia buat suprise la pulak... aku ngantuk oi sebab esoknya nak kena bangu kul 4 pagi sebab ada order nak kena buat. Tgk balik kat video yang dia rakam, haahaha buruknya muka... muka xde perasaan, tido lagi penting hahahha... Tpi aku taklah kejam, laki kejut bagi suprise, sape tak hepi tersangat2 oi... 😅😅😅
Ok bunga is done. Aku pun sambung tido balik... hihi..

Eh ada second song lagu birthday la pulakkk.. ape ni ape ni ape ni... hahahahha.

Another present. Ingatkan bunga je, tu pun aku syukur banyak dah. Bukan selalu dia buat suprise mcm ni. Tahun2 sebelum paling tidak pun bawak pegi jalan, bawak pegi makan... tu je lah tiap2 tahun. Yang paling gembira, mestilah anak2 hahaa sebab dorang leh tiup lilin potong kek n makan kek... Dorang yang excited sebenarnya. Dah dapat hadiah yang selama ni ku hajati tu, aku pun sambung tido balik kihkihkih... Tq sayangggg...


Bangun pagi pegi opis mcm biasa... Semalam hari timbang, aku pun g blok admin dulu untuk timbang berat minggu kedua. 

Dah setel, tapau kat cafe. then balik opis.

Tengah makannnn, sekali dorang datang bagi coklat bouquet plus bunga duit... ngan kek... alah alah alah alahhhhhh terkejut giler wey.. tak sangka sangat dorang siap celebrate. huhuhu sebak terharu semua ada... kelu lidah hahahaha..









Dengan muka belum siapnya... belum pakai bedak lipstik, adehhh 😅😅



Tq Kak Hawa....



Haaaa sape buat ana nangis niiiii, :)

Tq for everything Nora n team yang berjaya suprise kan aku ni...

Jom kita makan kek sesama ye.. ;p



Bertambah usia mu Nurliyana... Tq jugak buat Ibu tersayang yang melahirkan along dan membesarkan along sehingga ke hari ini... :)

💓💓💓💓

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥ Nur Izzara Dania ♥ Nur Iman Dania ♥

Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://honeysour00.blogspot.com/2019/10/happy-birthday-to-me.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
50th Scooby Doo S Birthday Party At Blokke Citta Mall Pj

50th Scooby Doo S Birthday Party At Blokke Citta Mall Pj

papar berkaitan - pada 23/10/2019 - jumlah : 162 hits
50TH SCOOBY DOO S BIRTHDAY PARTY AT BLOKKE CITTA MALL PJ Happy birthday to you Happy birthday to you Happy birthday to Scooby Doo Happy birthday to uuuuu Korang baca ke nyanyi tu hehehe Sebanranya baru ini mummy ke majlis sambutan hari jadi...
Joint Birthday Celebration For Datin Nasreen And Datin Sofea At Royal Chulan Hotel Kuala Lumpur

Joint Birthday Celebration For Datin Nasreen And Datin Sofea At Royal Chulan Hotel Kuala Lumpur

papar berkaitan - pada 23/10/2019 - jumlah : 200 hits
Hello lovely readersHari ni Misz ella nak share tentang persahabatan ataupun kawan Kita semua ada kawan No one can live alone in this world kan Nak tak nak kita kena akui yang sahabat atau kawan itu memainkan peranan penting dalam hidup kit...
Birthday Rewards To Redeem On Your Birthday Month

Birthday Rewards To Redeem On Your Birthday Month

papar berkaitan - pada 26/10/2019 - jumlah : 186 hits
Hi semuaaaa So this is the month of my birthday officially 26 Jadi I saje nak share antara freebies yang boleh kita dapat dan redeem dalam bulan birthday kitaaaaa Hihi1 DUA TIKET WAYANG PERCUMA DENGAN GSCMasa bulan birthday korang korang bo...
Birthday Party Di Tadika

Birthday Party Di Tadika

papar berkaitan - pada 29/10/2019 - jumlah : 320 hits
AssalamualaikumMusim cerita berkisarkan sambut hari jadi selagi tak habis bulan 10 ni kan Ok hanem nak kongsikn cara hanem dan suami spend duit and cara macam mana nak sambut hari jadi anak bujang kami sorang ni Bila masuk bulan hari jadi a...
Birthday Lunch With Dyba Love

Birthday Lunch With Dyba Love

papar berkaitan - pada 22/10/2019 - jumlah : 150 hits
Assalamualaikum Last week on Tuesday Dyba dah cop I awal awal sebab dia nak ajak lunch sama for my birthday The next day sampai la Friday memang I takde dekat office sebab ada outside program for company I cancel semua dengan orang lain dem...
Celebrate Birthday Di Swensens Melawati Mall

Celebrate Birthday Di Swensens Melawati Mall

papar berkaitan - pada 21/10/2019 - jumlah : 249 hits
Celebrate Birthday di Swensens Melawati Mall Kali pertama makan di Swensens adalah masa celebrate birthday Ikhwan yang ke lapan tahun Agak lambat berkongsi sambutan ringkas birthday anak bujang dekat blog Dekat Facebook pun tak kongsi Waktu...
Nutella Birthday Premium Kek Resepi Cikgu Azlina Ina Pakar Buat Kek

Nutella Birthday Premium Kek Resepi Cikgu Azlina Ina Pakar Buat Kek

papar berkaitan - pada 13/10/2019 - jumlah : 1248 hits
Nutella Birthday Premium Kek Resepi Cikgu Azlina Ina Pakar Buat Kek Sori ya panjang gila tajuk resepi yang saya nak kongsikan di bawah Biar sekali baca orang faham resepi birthday kek ni ilham dari siapa Kan Cikgu Azlina Ina dan izinkan kit...
Gempakspot Father Wrote 19 Birthday Cards For His Daughter Before Passing Away

Gempakspot Father Wrote 19 Birthday Cards For His Daughter Before Passing Away

papar berkaitan - pada 15/10/2019 - jumlah : 100 hits
Viral A father s love knows no boundaries Warning you might want to get a box of tissues for this In Taiwan a man who was battling liver cancer wrote 19 birthday cards for his then one year old child so that she could have something to reme...
Photobook Photobook Birthday

Photobook Photobook Birthday

papar berkaitan - pada 17/10/2019 - jumlah : 176 hits
Photobook Photobook BirthdayCoupon Code BIRTHDAY19
Inspirational Ideas Of Dining Room Decor That Are Delightful

Ppbm Jangan Angkuh Pemuda Umno

Isteri Bertudung Labuh Ditangkap Bersama 2 Lelaki Pakistan Di Rumah Sendiri Oleh Suami

Apa Sebenarnya Yang Berlaku Di Sebalik Perlantikan Hajiji Sebagai Ketua Menteri Sabah

Niat Nak Bunuh Isteri Curang Terbunuh Pula Bayi Sendiri

Pemuda Umno Ingatkan Ppbm Jangan Angkuh

Grm Sokong Anwar Pm Ke 9 Segerakan Perubahan

Does Acid Reflux Cause Bad Breath In Dogs



Biodata Penyanyi Linda Nanuwil Peserta Gegar Vaganza Musim 7 GV7 2020

Biodata Penyanyi Oja Peserta Gegar Vaganza Musim 7 GV7 2020

Resepi Sultana Scone Paling Mudah

Realiti Sebenar Kerjaya Dalam Bidang Pembangunan Videogame

Senarai Lagu Tugasan Konsert Akhir Big Stage 2020 Minggu 8


Jom Like Fan Page Blog Naim

Facemask Unicorn

Ayatul Syifa Penyembuh Segala Penyakit

Doa Agar Atasan Tunduk Kepada Kita Gaji Cepat Naik Atasan Jadi Ramah

Ketahui Punca Dan 8 Cara Mudah Merawat Cagu Pada Kuku Kaki

Strategi Mula Makan Diri