Dikritik Terlalu Besar Untuk Watak Usia 2 Tahun Ibu Pelakon Cilik The World Of The Married Minta Henti Komen Negatif


Drama “The World Of The Married” semakin mendebarkan dan menyebabkan penonton tak senang duduk untuk menantikan kesudahan kepada hidup Ji Sun-woo yang kian huru-hara kerana dendam bekas suaminya.
Seperti yang ditonton oleh peminat setia drama ini, Sun-woo memulakan kehidupan baru selepas bercerai dengan suami durjananya. Pun begitu, tenang hanya sebentar, Tae-oh kini kembali bersama isteri barunya iaitu Da-kyung dan anak mereka selepas dua tahun menghilangkan diri. Lelaki itu nekad untuk menjahanamkan hidup bekas isterinya dengan alasan wanita itu telah menghancurkan hidupnya kerana membongkarkan tembelangnya dahulu.
Semasa semua orang fokus dengan drama yang penuh dengan khianat dan plot twist ini, segelintir penonton telah melahirkan rasa tidak puas hati dengan pengambilan pelakon kanak-kanak iaitu Lee Ro-eun sebagai watak Jennie.

Dalam drama tersebut watak cilik itu sepatutnya berusia dua tahun tetapi dalam dunia sebenar, Ro-eun sudah pun berusia hampir 4 tahun lantas membuatkan tubuh badannya nampak sedikit besar untuk memainkan watak yang muda dua tahun daripadanya.
Bahkan, ramai juga tertanya-tanya kenapa pasangan Lee Tae-oh dan Yoo Da-kyung membuat majlis untuk menyambut anak perempuan mereka itu sudah genap setahun walhal babak itu telah dirakamkan selepas dua tahun Da-kyung mengandung dan sebelum berkahwin dengan Tae-oh.
Ibu kepada Ro-eun telah meluahkan rasa kesal mengenai komen sesetengah penonton yang mengkritik anaknya kerana melakonkan watak Jennie itu meskipun tidak sesuai.
Dari mana datang idea parti hari jadi setahun? Ia adalah selepas dua tahun kemudian. Kami sedar dia sedikit besar untuk melakonkan umur tersebut. Badan Ro-eun juga telah dipanjangkan supaya nampak sedikit tinggi menerusi skrin televisyen.
Kami berasa sedih kerana kami seperti diperlekehkan di laman komuniti dan juga media sosial. Mungkin tiada niat jahat tetapi kami tetap terluka.

Keluarga pelakon cilik itu juga menambah ada komen yang turut mengkritik banyak perkara mengenai Ro-eun dan bukannya mengenai fizikalnya yang besar sahaja. Mereka turut meminta agar semua orang berhenti meninggalkan komen negatif kepada anak perempuan mereka itu kerana dia masih lagi kanak-kanak dan tidak tahu menahu mengenai perkara ini.
Tak perlu sampai tinggalkan komen negatif, Ro-eun hanyalah kanak-kanak!


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://kimchidaily.my/dikritik-terlalu-besar-untuk-watak-usia-2-tahun-ibu-pelakon-cilik-the-world-of-the-married-minta-henti-komen-negatif/

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Pelajaran Hidup Yang Bisa Diambil Dari Drama Pelakor Berjudul The World Of The Married Wajib Nonton

Pelajaran Hidup Yang Bisa Diambil Dari Drama Pelakor Berjudul The World Of The Married Wajib Nonton

papar berkaitan - pada 17/4/2020 - jumlah : 537 hits
Bosen sama film tentang pelakor yang jatuhnya cuma kayak sinetron receh Coba tonton drama Korea yang satu ini
Analisis Karakter Utama The World Of The Married Daripada Pandangan Doktor Psikologi

Analisis Karakter Utama The World Of The Married Daripada Pandangan Doktor Psikologi

papar berkaitan - pada 27/4/2020 - jumlah : 1649 hits
Drama The World Of The Married kini menjadi sebutan ramai kerana jalan ceritanya yang menyeksakan dan membuatkan semua tak senang duduk apabila menontonnya Rata rata penonton sepertinya tidak memahami motif dan muslihat di sebalik setiap wa...
7 Fakta Menarik Han So Hee Pelakor Cantik The World Of The Married Yang Bikin Warganet Kesal

7 Fakta Menarik Han So Hee Pelakor Cantik The World Of The Married Yang Bikin Warganet Kesal

papar berkaitan - pada 20/4/2020 - jumlah : 507 hits
Akun medsos doi lagi ramai digeruduk sama warga 62 yang kesal nih Heiii jadi pelakornya kan cuma di drama
Viral Drama Pelakor The World Of The Married Uya Kuya Ikut Warganet Serbu Instagram Pemainnya

Viral Drama Pelakor The World Of The Married Uya Kuya Ikut Warganet Serbu Instagram Pemainnya

papar berkaitan - pada 20/4/2020 - jumlah : 1080 hits
Emang ya perasaan penonton Indonesia ini sering terbawa ke dunia nyata Terlalu meresapi filmnya mungkin
The World Of The Married Drama Sebuah Keluarga Bahagia Hancur Gara Gara Curang

The World Of The Married Drama Sebuah Keluarga Bahagia Hancur Gara Gara Curang

papar berkaitan - pada 21/4/2020 - jumlah : 531 hits
Untuk pengetahuan yang belum menonton drama ini mengisahkan tentang pasangan suami isteri yang kehidupannya mulai hancur akibat pengkhianatan yang akhirnya menghadirkan perasaan benci Untuk pengetahuan yang belum menonton drama ini mengisah...
Warganet Indonesia Hujat Pemeran Pelakor Dalam Serial The World Of Married Itu Kan Cuma Film

Warganet Indonesia Hujat Pemeran Pelakor Dalam Serial The World Of Married Itu Kan Cuma Film

papar berkaitan - pada 21/4/2020 - jumlah : 682 hits
Mereka yang menghujat tapi se Indonesia yang dibikin malu Pada nggak bisa bedain film sama kehidupan nyata apa ya
Bukan Sahaja Wanita Ramai Isteri Dedah Suami Mereka Adalah Peminat Tegar The World Of The Married

Bukan Sahaja Wanita Ramai Isteri Dedah Suami Mereka Adalah Peminat Tegar The World Of The Married

papar berkaitan - pada 28/4/2020 - jumlah : 480 hits
Apalah jampi yang dipakai oleh The World Of The Married ini sampaikan semua orang tak berhenti menyebut tentang drama tersebut siang dan malam Walaupun memulakan cerita dengan kisah pengkhianatan di antara pasangan suami isteri tetapi setel...
K Drama Sinopsis The World Of The Married Couple

K Drama Sinopsis The World Of The Married Couple

papar berkaitan - pada 14/4/2020 - jumlah : 711 hits
Assalamualaikum dan salam sejahteraJi Sunwoo ialah seorang doktor perubatan keluarga Mempunyai suami Lee Taeo dan seorang anak lelaki kehidupan wanita ini adalah sangat sempurna Tetapi panas tidak sampai ke petang apabila wanita hebat ini t...
Pendapatan Allianz Malaysia Hampir Menyentuh Angka Rm5 Bilion Lab Naik Sebanyak 19

Tesla Is Building More Charging Infrastructure In Penang To Further Expand Charging Coverage In Malaysia

Construction Company Blacklisted For Abandoning Bangladeshi Workers In Cheras

House By The River By Ch N A In Nha Trang Vietnam

Ex Bsi Bank Exec Refuses To Come To Malaysia And Testify Macc Investigator

Ekonomi China Lembab Kadar Faedah As Naik Faktor Ringgit Jatuh

Jaga Adab Ikut Undang Undang

Ahli Parlimen Kena Berhati Hati



Biodata Penyanyi Roxy Ixzy Juara Peserta Bintang RTM 2024

Kenapa Netizen Suka Melabel Sesuatu Sebagai P rn

Info Dan Sinopsis Indigo Filem Seram Indonesia 2023 Kini Di Platform Netflix

Senarai Penuh Keputusan Pemenang Gempak Most Wanted Awards 2023 2024 Astro

Senarai Calon Top 5 Kategori Persembahan Penyampai Trofi Undian Tarikh Gempak Most Wanted Awards 2023 2024 Astro


How To Throw A Celebration In Style

Event Ji Chang Wook Schedules Japan Concert Tour For March 2024

Buffet Ramadhan 2024 Hotel Armada Pj Bertemakan Kemilau Ramadan

Frankie Bridge Looks Gorgeous In Dress Perfect For Spring

Petua Mudah Berpindah Rumah Tanpa Stres

Jadwal Imsakiyah Surabaya Ramadhan 2024