
Dalam satu peket Daging Harimau Menangis NIASE ni ada beberapa 'item' yang di 'individually pack'. Semuanya dibungkus berasingan bagi memastikan kebersihannya. Ada satu peket Daging harimau menangis NIASE yang telah siap diperap, ada sos istimewa NIASE dan jugak bijan serta beras sangai.
Bila dah bukak, boleh la you all masak dengan cara you all sendiri. Guna grill pan boleh, guna kuali leper pun boleh .. nak masak well done boleh, separuh masak atau 3/4 masak pun boleh.
Lepas tu you all hiris nipis-nipis dan tabur bijan. Wow! half cooked ke tu
OK yang ni baru betul-betul Misz-ella punya. Saya suka sangat sos istimewa NIASE tu, walaupun pedas tapi sangat sedap .. buat cicah daging dan ulam-ulaman. Untuk daging nya pulak, terus terang Misz-ella cakap .. lepas kita potong kita akan dapati dagingnya sangat sedap, fresh, lembut dan juicy|
Kempen Promosi dan Iklan Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua. Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini |