Cerpen Impian Raya Yang Punah

Cerpen Impian Raya Yang Punah

pada 20/6/2019 - jumlah : 284 hits
Oh lupa nak belogkan la kes yg ni raya hari tu patutnya sedara belah arwah ayah nak meraikannya kat sini 1 family tapi entah macam mana imigresen lambat approve so tak jadi Musnah impianku nak buat henna sesama di bazaar raya Tok Arab dan m...
Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Tolong Tangkap Gambar Raya Aksi Bapa Paksa Anak Posing Buat Netizen Geli Hati

Tolong Tangkap Gambar Raya Aksi Bapa Paksa Anak Posing Buat Netizen Geli Hati

papar berkaitan - pada 12/6/2019 - jumlah : 121 hits
Sudah menjadi lumrah musim perayaan mengambil gambar beramai ramai bagi tujuan kenangan dan untuk dimuat naik ke media sosial menjadi keutamaan pada masa kini Tidak kira lelaki mahupun perempuan masing masing segak menggayakan busana hari r...
Bekalan Air Terjejas Ganggu Mood Raya Warga Jengka 6 7

Bekalan Air Terjejas Ganggu Mood Raya Warga Jengka 6 7

papar berkaitan - pada 12/6/2019 - jumlah : 100 hits
MARAN Sambutan Aidilfitri bagi lebih 3 000 penduduk di Felda Jengka 6 dan 7 terjejas berikutan gangguan bekalan air beberapa hari di kawasan tersebut Situasi tersebut menyebabkan sambutan lebaran mereka menjadi episod duka malah menyebabkan...
Curi Lembu Sebelum Raya Penternak Dipenjara Seminggu

Curi Lembu Sebelum Raya Penternak Dipenjara Seminggu

papar berkaitan - pada 12/6/2019 - jumlah : 115 hits
SEORANG lelaki dipenjara tujuh hari selepas mengaku bersalah mencuri seekor dan membunuh seekor lembu betina di Mahkamah Majistret Parit hari ini Azizi Naziri 32 membuat pengakuan terhadap dua pertuduhan itu di hadapan Majistret Nazratul Na...
Blooming With Illy 4 0 Raya Edition

Blooming With Illy 4 0 Raya Edition

papar berkaitan - pada 11/6/2019 - jumlah : 81 hits
OK ok I taknak update kisah raya I lagi sebab terlalu banyak nak cerita sampai tak tahu mana satu nak mula but to warm up my mood untuk karang I start dulu dengan 1st event yang I berjaya attend after came back from raya fest Tu dia Semalam...
Hari Raya Disambut Gembira

Hari Raya Disambut Gembira

papar berkaitan - pada 11/6/2019 - jumlah : 104 hits
baju raya hari pertamamasih sempat lagi rasaya kalau aku nak ucap selamat hari raya dekat sekalian pembaca tahun ni aku beraya di kuantan sebab tahun lepas dah beraya di shah alam keluarga aku mengamalkan sistem selang seli sejak dulu jadi ...
Majlis Hari Raya Aidilfitri 2019 Keluarga Panjang Taharim Seronoknya

Majlis Hari Raya Aidilfitri 2019 Keluarga Panjang Taharim Seronoknya

papar berkaitan - pada 11/6/2019 - jumlah : 151 hits
Setiap keluarga pasti ada salasilah kehidupan yang terdahulu Tak terkecuali aku yang mempunyai salasilah keturunan yang kini telah berkembang besar Jadi untuk mengekalkan ikatan silaturrahim keluarga besar ini satu Majlis Hari Raya Aidilfit...
Inilah Raya

Inilah Raya

papar berkaitan - pada 11/6/2019 - jumlah : 247 hits
Salam Syawal Tanda tanda hari raya semakin hampir bila orang datang munjung Ini juadah munjung oleh kakak saya dihantar ke rumah beberapa hari menjelang Syawal Rajin sangat kakak saya ni siap buat ketupat tradisional yang dianyam sendiri Me...
Raya Kedua Di Aeon Taiping Tema Pink Belacan

Raya Kedua Di Aeon Taiping Tema Pink Belacan

papar berkaitan - pada 12/6/2019 - jumlah : 133 hits
RAYA KEDUA DI AEON TAIPING TEMA PINK BELACAN As usual bulan Syawal ini pastinya cerita tentang raya aje lah Cerita 1 Syawal dah up dalam blog Kisah 2 Syawal 3 Syawal tak siap lagi Hehe Biasalahkan raya Sibuk Lepas tu Daim demam mummy demam ...
Wow Tabik Anggota Tentera Kutip Jalur Gemilang Di Tepi Jalan Undang Sebak Terima Kasih Pahlawan

Cinta Bertepuk Sebelah Tangan Lelaki Ragut Maruah Crush Sehari Sebelum Mangsa Dilamar Kekasih

Dr Zakir Tidak Dihantar Balik Ke India Melayu Maafkan Bukan Melayu Pun Boleh

Dsv Bakal Saman Netizen Komen Melampau

Larang Tulisan Jawi Pada Produk Bukan Islam Ngo

Ingatkan Gambar Edit Rupanya Betul Betul Mcdonald Ganti Nama Mekdi Sempena Hari Kebangsaan

Resepi Nasi Serai Mudah

Mahathir Cabinet Reshuffling Could Break Up Ph



7 Fakta Dahsyat Tentang Kes Rampasan Pesawat Oleh D B Cooper

Biodata Dan Latar Belakang Pelakon Wafiy Ilhan

Kisah Pembunuh Bersiri Kejam Amerika Dengan IQ 145 Edmund Kemper

Kisah Pembunuh Bersiri Kejam Amerika Dengan IQ 145 Edmund Kemper

Kisah Bagaimana Harley dan Davidson Mencipta Jenama Motorsikal Popular Dunia


Resepi Corndog Cheese

Manfaat Membaca Ayatul Kursi

Misteri Binaan Piramid Terjawab Dalam Al Quran

Kisah Yanie Akhirnya

Triplouz A Bosan Chord

Resepi Bergedil Special