Blog Cik Matahariku Capai 46 Juta Pageviews And 30 Days Left In December 2019


As Salam,
Blog Capai 46 Juta Pageviews And 30 Days Left in December 2019 :)- Haih.Barulah berkesempatan nak menaip dalam blog walaupun cuti sekolah dah seminggu berlalu. Kata cuti.Dengan laptop dan segala mak nenek berkaitan dengan kerja haruslah dilupakan dulu.kiki.


Orait, hari kedua dalam bulan Disember bermakna tinggal 30 hari sahaja lagi kita berada dalam tahun 2019.Tentu tak sabar nak bertemu tahun 2020 kan?Tahun 2020 ini, pertama kali ketika PM menyebutnya sekitar usia saya belasan tahun lagi.Itupun sebab teringat Wawasan 2020.Maha suci Allah yang menjadikan malam dan siang, sehingga saya tak sangka tak sampai sebulan pun lagi wawasan yang disebut-sebut tu bakal dinilai pencapaiannya

Dulu, siap berkira-kira, masa tu entah hidup lagi entah tidak.Sekarang ni pun kita tak boleh jamin kita akan bertemu dengan tahun tersebut atau tidak kann?Marilah kita berdoa, jika Allah panjangkan usia kita lagi, kita mohon supaya hayat yang berbaki ini adalah kehidupan kita yang sentiasa dalam redho dan rahmatNya.aamiin

Blog Cik Matahariku Capai 46 juta Pageviews!Terus terang dan jujur saya akui, tatkala pageviews blog mencapai lingkungan jutaan views, perasaan excited atau terlalu teruja tidaklah begitu terasa.Saya hanya sangat gembira tatkala bilangan blog mula menjejak angka 1 juta views, selepas itu saya mulai sedar bahawa bukan lagi jutaan views yang saya mahukan

pageviews blog ketika capai 45 juta views.Memang tak sempat nak up story pageviews 45 juta ni sebab kesibukan dengan program akhir tahun di sekolah.huhu.

Paparan pada meter pageviews dalam Blog Cik Matahariku

Ini pula pencapaian 46 juta pageviews terkini di Blog Cik Matahariku:)
Saya perlu pastikan readers yang sampai ke blog saya benar-benar mendapat manfaat dan kebaikan daripada apa sahaja yang saya kongsikan dalam blog

Dengan niat dan azam yang begitu, saya mula merancang dan memastikan, jangan kongsi hal-hal yang mengarut dalam blog kecuali jika saya boleh pastikan readers blog ini akan dapat kebaikan

Menulis bagi saya bukanlah perkara mudah.Macam sekarang ni.Saya hanya mahu berblog bila saya ada story dan mood untuk menaip.Inilah hobi namanya.Kita akan selalu ada masa untuknya biarpun kita sibuk sebab ia benda yang kita suka.Bila buat perkara yang kita suka, ia tidak memenatkan, tidak membosankan dan ia amat mengembirakan.Percayalah!

Simbol atau logo Blog yang paling lama saya guna untuk Blog Cik Matahariku.Saya harap sign ini mudah dikenalpasti oleh readers blog dan tak fikir panjang untuk klik jika ia brand Cik Matahariku:)heheh

Kepuasan Berblog bila Readers kenal Brand kita
Ceh.Bajet macam blog dia dah terkenal seantaro dunia.kiki.bertabahlah.Baru-baru ini, beberapa kali saya perasan ada readers atau pelawat blog yang mencari digoogle search dengan keywords ini : Resepi Cik Matahariku- wahh.bukan main kembang lubang hidung saya tatkala memerhatikan keywords tu.haha.

Sedikit sebanyak, saya percaya ada readers yang tahu saya banyak kongsi resepi dalam blog personal ini.Harapnya bila mereka cuba resepi di blog ini ia adalah resepi yang sedap, mudah dan menjadi.Kalau tak menjadi itu bukan salah saya tapi mungkin salah korang yang memahami resepi.muehehe.gurau je ok!

And 30 Days Left In December
Apa nak buat ya, ada lebih kurang 30 hari sahaja lagi sebelum kita menjengah tahun 2020.Kalendar Disember saya dah hampir penuh dengan pelbagai urusan, khasnya tarikh-tarikh penghujung cuti sekolah, GB dah book semua tarikh hujung bulan untuk meeting sekolah yang pelbagai.huhu.Nak lari mano lagi.

Apapun, bagi diri saya, inilah masa yang saya inginkan untuk merancang hidup yang lebih baik.Meskipun kita tidak tahu apakah panjang lagi usia kita atau tidak, kita disarankan supaya memastikan hari ini lebih baik dari semalam dan hari esok kita lebih baik daripada hari ini.wallahualam.

Semoga dipermudahkan semuanya! sampai jumpa lagi:)




Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://cikmatahariku.blogspot.com/2019/12/blog-cik-matahariku-capai-46-juta.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Blog Capai 1 Juta Pageviews 27 11 2019

Blog Capai 1 Juta Pageviews 27 11 2019

papar berkaitan - pada 27/11/2019 - jumlah : 133 hits
hi semua hari ini mata sedikit berkaca mungkin blog anda dah capai 1 juta pageviews mungkin dah berjuta juta atau berbelas juta blog seorang mrs pip baru merasa 1 juta pageviews VERY ALHAMDULILLAH menulis blog ialah passion aku takkan perna...
Wisatawan Asing Oktober Capai 1 35 Juta Orang Turun Dibanding September 2019

Wisatawan Asing Oktober Capai 1 35 Juta Orang Turun Dibanding September 2019

papar berkaitan - pada 2/12/2019 - jumlah : 53 hits
Badan Pusat Statistik mencatat jumlah kunjungan wisatawan mancanegara atau wisman ke Indonesia pada Oktober 2019 sebesar 1 35 juta mengalami kenaikan 4 86 persen dibanding jumlah kunjungan pada Oktober 2018 Sementara itu jika dibandingkan d...
Pageviews Blog Bulan November 2019 Di Google Analytics Sii Nurul

Pageviews Blog Bulan November 2019 Di Google Analytics Sii Nurul

papar berkaitan - pada 8/12/2019 - jumlah : 189 hits
AssalamualaikumBismillahBaru aku perasan yang aku hampir seminggu dah tak update blog Nak kata takda idea tu hmmm banyak je cerita di draf Tapi mood nak menulis tu belum sampai Jadi kerja aku di rumah memang mengemas saja lah Buang habuk da...
6hb December 2019

6hb December 2019

papar berkaitan - pada 9/12/2019 - jumlah : 189 hits
Alhamdulillah Dengan sekali lafaz Allah anugerahkan kami title parents in law syukur padamu ya Allah atas nikmat yang Engkau berikan
December 2019 Last Month For This Year

December 2019 Last Month For This Year

papar berkaitan - pada 9/12/2019 - jumlah : 208 hits
sidebar push December 2019 Last Month For This Year Allhamdulillah Menyepi dek kesibukan melanda Nak buka blog pun tak dan Tup tup dah masuk bulan terakhir bagi 2019 Apa yang menarik ye tahun ni Erm nak recap ni Cepat ke sangat Disember bar...
Cara Masak Ayam Kicap Pedas Original Yang Sedap Style Cik Matahariku

Cara Masak Ayam Kicap Pedas Original Yang Sedap Style Cik Matahariku

papar berkaitan - pada 4/12/2019 - jumlah : 438 hits
As Salam Cara Masak Ayam Kicap Pedas Original Yang Sedap Style Cik Matahariku Sejak ada hastag Resepi Cik Matahariku saya rasa dah tiba masanya saya share dalam blog antara masakan homemade saya yang menjadi favourite anak anak dan keluarga...
Per Oktober Ojk Catat Jumlah Nasabah Bank Syariah Capai 31 89 Juta

Per Oktober Ojk Catat Jumlah Nasabah Bank Syariah Capai 31 89 Juta

papar berkaitan - pada 10/12/2019 - jumlah : 83 hits
Otoritas Jasa Keuangan mencatat pada Oktober 2019 pembiayaan yang diberikan Dana Pihak Ketiga serta jumlah rekening perbankan syariah terus menunjukkan peningkatan dibandingkan akhir tahun 2018 Peningkatan terjadi seiring dengan masifnya ka...
Oktober 2019 Ojk Catat Pertumbuhan Kredit Melambat Capai 6 53 Persen

Oktober 2019 Ojk Catat Pertumbuhan Kredit Melambat Capai 6 53 Persen

papar berkaitan - pada 29/11/2019 - jumlah : 38 hits
Otoritas Jasa Keuangan mencatat penyaluran kredit perbankan hingga akhir Oktober 2019 hanya mengalami peningkatan sebesar 6 53 persen secara year on year Capaian ini jauh dari target yang dipatok OJK yakni di kisaran 9 persen hingga 11 pers...
Kesan Pkp Berapa Ramai Yang Murtad

Lubang Ini Masih Terbakar Sejak 50 Tahun Lalu Hingga Digelar Pintu Neraka

Celebrity Legs And Feet In Tights Poll Choices

Masa Sesuai Jual Balik Emas

Belasungkawa Rakan Rakan Artis Kenang Kebaikan Pelawak Zainal Ihim

Wow Kereta Bergerak Sendiri Ramai Terkejut Lihat Pemandu Sedang Nyenyak Tidur

Persediaan Jika Pkp Berpanjangan

Haris Rashid Captures Surrealism And Fantasy Art In 3 33 Solo Exhibition At Zhan Art Space



Mengapa Malaysia Tidak Cetak Wang Kertas Sendiri

Kisah Lelaki Hidup 3 Bulan Di Lapangan Terbang Kerana Takut Covid 19

7 Fakta Mengejutkan Mengenai Budaya Kerja di Tesla

Kisah Filem Kultus Bollywood Popularkan Dewi Santoshi

Signal vs Telegram Yang Mana Lebih Bagus


Daging Masak Rose

Wanita 26 Tahun Cuba Terjun Bangunan Kerana Masalah Cinta

Mayat Wanita Ditemui Di Tempat Pembuangan Sampah Bandaran Berjaya

Registrasi Tv Kabel Tanpa Ribet

The Food Purveyor Umum Diskaun 10 Peratus Barangan Runcit Kepada Petugas Kesihatan

24 Wanita Warga Asing Menjual Kerang Musim Covid 19 Ditahan