Beli Strawberry Online Di Musim Pkp 2 0


Beli Strawberry Online Di Musim PKP 2.0. Kalau anda ada duit dan rezeki lebih, bantulah membeli produk rakan-rakan yang niaga atas talian, niaga kecil-kecilan. Dah macam kita kongsi rezeki dengan mereka la.. ada duit lebih kita beli lebih. Saya memang suka tengok orang yang berniaga ni, suka lihat barangan yang diniagakan dan beli mana yang berkenan. Step pertama saya akan tanya area delivery yang di cover dan caj yang dikenakan. Kalau rasa sesuai dan anda puashati, belilah. Jika sebaliknya katakan terima kasih dengan info yang diberikan. Tak payah komen kata caj mahal dan sebagainya. Caj delivery itu pun income kepada para rider yang mencari rezeki yang halal.
Berbalik kepada kes saya beli strawberry secara online tadi, sebenarnya strawberry banyak khasiatnya pada kesihatan kita. Antaranya, merawat dan memerangi kanser, membantu merawat mata, efektif dalam mengawal tekanan darah tinggi dan banyak lagi


Baca selanjutnya ... [+] Khasiat buah strawberi untuk kesihatan


Beli Strawberry Online Di Musim PKP 2.0
Strawberry yang kami beli comel sangat saiz dia, warna merah menyala dengan ada sedikit daunan dia di tangkainya. Ya Allah.. rasa fresh, masam manis. Boleh makan macam tu je dan boleh juga dimakan dengan cicah coklat. Masam manis!! Sedapnya.. memang nak ulang order la.


Gambar atas, strawberry segar beli online. Satu bekas tu RM14. Sedap.. dapatlah lepas geram makan strawberry segar. 
Gambar bawah.. sekali jalan beli creampuff, inti coklat dan vanilla. Sedapnya hingga habis sekelip mata. Sebab lembut sangat. Haha.


Dalam musim PKP 2.0 ni, tak berani nak keluar pergi shopping complex. Pergi kedai kecik-kecik je yang tak ramai orang. Bila tengok sesebuah kedai penuh parking, saya tak jadi singgah. Tunggu kosong atau parking dah sikit, baru saya berani. 
Jadi, ada banyak benda yang saya order online je terutama buah-buahan dan makanan sampingan seperti kek, kerepek dan lain-lain



Saiz buah strawberry ni comel-comel dan lonjong. Memang unik sikit tetapi sedap, masam manis.❤❤❤
Suka tak tengok strawberry kat atas tu? Antara buah jenis berry yang saya suka selain blueberry. Kalau kek lebih suka perisa blueberry. Hmm.. teringat nak beli blueberry cheese leleh la.. hahaSelamat membaca, Sebarkan bahagia


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.aynorablogs.com/2021/01/beli-strawberry-online-di-musim-pkp-20.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Beli Emas Online Di Kedai Emas Hajjah Halijah Halijah Jewels

Beli Emas Online Di Kedai Emas Hajjah Halijah Halijah Jewels

papar berkaitan - pada 2/2/2021 - jumlah : 106 hits
Bismillahirrahmanirrahim ingat lagi tentang bagaimana kegilaan ramai wanita dengan emas Semasa akhir tahun 2020 harga emas turun Ramai yang memborong emas Sampaikan kalau tengok di kedai kedai emas orang beratur panjang walaupun dalam keada...
Meskipun Pkp Niat Beli Kereta Baru Meningkat Tinggi

Meskipun Pkp Niat Beli Kereta Baru Meningkat Tinggi

papar berkaitan - pada 27/1/2021 - jumlah : 80 hits
Biarpun negara sedang menjalani Perintah Kawalan Pergerakan sejak bulan lalu namun permintaan terhadap industri automotif Malaysia dijangka terus meningkat Lebih mengejutkan hasil Kaji Selidik Pengguna Carsome mendapati hasrat untuk membeli...
Cara Beli Tiket Bas Online Dengan Mudah Di Eticketing My

Cara Beli Tiket Bas Online Dengan Mudah Di Eticketing My

papar berkaitan - pada 28/1/2021 - jumlah : 75 hits
AssalamualaikumSesiapa yang jenis suka travel menggunakan pengangkutan awam mesti selalu beli kat kaunter kalau nak tau tiket masih ada ke tidak Tapi sekarang dengan adanya portal online untuk beli tiket bas semuanya mudah Cuma dihujung jar...
Pemuda Ini Beli Tembakau Gorila Pakai Uang Hasil Utang Pinjaman Online

Pemuda Ini Beli Tembakau Gorila Pakai Uang Hasil Utang Pinjaman Online

papar berkaitan - pada 28/1/2021 - jumlah : 65 hits
Dari hasil pemeriksaan kata dia tersangka mengaku membeli tembakau itu setelah meminjam uang dari aplikasi pinjaman daring sebesar Rp400 ribu
Simple Birthday Celebration Musim Pkp Ni

Simple Birthday Celebration Musim Pkp Ni

papar berkaitan - pada 22/1/2021 - jumlah : 101 hits
Happy Birthday to this beautiful lady Ewah perasan cantik je tau kakak fiezz ni haha Ala kasi chance lah kan Birtday sis hari ni hehe Kalau bukan birthday pun memang perasan cantik hari hari pun hahaDari semalam mr hubby duk wish happy birt...
Niat Beli Kereta Baharu Rakyat Malaysia Meningkat 32 Meskipun Pkp

Niat Beli Kereta Baharu Rakyat Malaysia Meningkat 32 Meskipun Pkp

papar berkaitan - pada 27/1/2021 - jumlah : 78 hits
Sebelum dunia diserang pandemik COVID 19 sebahagian besar orang masih mempunyai pilihan sama ada mahu memiliki kereta ataupun tidak Tetapi selepas pelaksanaan pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan jumlah orang yang berhasrat mahu memiliki...
Sejuk Hati Norman Hakim Dapat Duit Belanja Dari Anak Bujangnya Hasil Duit Ajar Orang Mengaji Di Musim Pkp

Sejuk Hati Norman Hakim Dapat Duit Belanja Dari Anak Bujangnya Hasil Duit Ajar Orang Mengaji Di Musim Pkp

papar berkaitan - pada 27/1/2021 - jumlah : 86 hits
Pelakon Norman Hakim 45 terharu dengan tindakan anak lelakinya Mohamed Danish Hakim 17 yang memberikannya duit belanja hasil daripada titik peluh bekerja Difahamkan Danish menggunakan tempoh Perintah Kawalan Pergerakan untuk mencari wang se...
Cara Saya Work From Home Musim Pkp Travel Blogger Malaysia

Cara Saya Work From Home Musim Pkp Travel Blogger Malaysia

papar berkaitan - pada 2/2/2021 - jumlah : 117 hits
Sebulan telah berlalu memasuki tahun 2021 Nampaknya berkemungkinan besar kita rakyat Malaysia akan terus berada dalam Perintah Kawalan Pergerakan dalam masa beberapa bulan yang akan datang Melihat kepada kesan kerja yang agak perlahan pada ...
Permohonan Rentas Negeri Pada Musim Pkp Dan Pkpb

Permohonan Rentas Negeri Pada Musim Pkp Dan Pkpb

papar berkaitan - pada 1/2/2021 - jumlah : 278 hits
Assalamualaikum sahabat reader sekalian Semua orang tahu PKP 2 0 telah dilanjutkan sehingga 4 Feb 2021 jadinya semua rakyat tidak dibenarkan merentas negeri dan daerah sesuka hati kerana kes covid 19 makin galak sekarang angka kes cecah rib...
Lelaki Maut Terjun Dari Tingkat Tiga Suria Klcc

Sinar Pm Kerajaan Muhyiddin Berakhir Ahad Ini

Kenaikan Harga Ayam Bukan Akibat Kekurangan Bekalan Sim Tze Tzin

Riuh Raya Returns To Support And Feature Malaysian Creatives With Physical And Virtual Platform

Penjawat Awam Di Arahkan Like Dan Follow Page Jabatan

Antara Kebaikan Gla Complex

Some Remain Indifferent Of Sop Despite Rising Covid 19 Cases In Kelantan

Jpjeq Register Id Login Cara Guna Sistem Nombor Giliran Online Jpj



Kisah Mangsa Radiasi Nuklear Paling Teruk Di Dunia Tragedi Tokai 1999

Ini Sebab Mengapa China Haramkan Bangunan Pencakar Langit

Yoshiko Kawashima Puteri China yang Menjadi Perisik Jepun

Biodata Penyanyi FareedPF K Clique Rakan Seanggota MK Dan Tuju

Segalanya Yang Anda Perlu Tahu Mengenai Kontroversi Penganjuran European Super League


Jimat Pagar Gaib Ampuh Untuk Menangkal Santet

Harapan Ramadhan Raihan Mai Bai

7 Day Sugar Free Challenge

Kontraktor Rumah Bangi Nas Nuri Construction

Kronologi Jari Kaki Dak Nuha Patah

Jom Kenali Servis Cuckoo Wonderklean