Beli Mesin Basuh Terbaik Lg Twin Wash Jom Survey


Antara asbab untuk membeli sebuah mesin basuh yang baru adalah kerana mesin basuh yang lama sudash rosak.
Biasanya walaupun dah rosak anda akan cuba repair berberapa kali.
Harga untuk sekali repair minima RM70. Kalau technician itu kata RM300, anda akan berkira – kira. Paling banyak terjadi anda akan terus senyap sepi,
Gila RM300 kalau tambah RM200 dah dapat yang baru, tapi itu kata kita, kata mereka, spare part dapat pun memang dah mahal. Tak kan nak kasi murah.
Masa untuk trouble shoting pun ada harganya bai.. hihihi. lepas tu telepon pun kena duit hahaha.
Jadi apa yang terbaik ialah jika anda rasa mahal. Anda terus terang sahaja tak nak buat , jangan biarkan perniagaan orang kita jadi tak keruan. nak buat ke tak dan kalau tak buat nak macam mana. hantar balik ada kos . atau anda terus sahaja sedekah kan untuk mereja jual besi buruk atau untuk dijadikan lain – lai spare part.
“win – win situation” Kedai mereka tak penuh dengan barang tak boleh pakai, rumah kita tak semak dengan ada mesin basuh rosak. Lagipun life span untuk sebuah mesin basuh tiduk kurang dari 5 hingga 7 tahun. sudah cukup untuk anda.
Ada untung maa.
So nak beli mesin basuh baru mesti nak ada satu daya tarikan.
Nak jimat elektrik, nak jimat air, nak jimat sabun. semuanya nak jimat lah. (dah tak payah basuh jimat selamanya hihi)
Dua tiga kali aku nampak iklan dekat TV singapore mempromosikan Mesin basuh LG Twin Wash.
LG TWIN WASH TWC1450H2E + TC2402NTV 10.5KG WASHER 7KG DRYER COMBO
Fuh ada part besar ada part kecil.
boleh basuh pakain secara berasingan. Cadar yang kena kencing anak boleh cuci. Kain pelekat abah pergi mesjid pun boleh cuci sekali. tapi dalam bekas berasingan.
Nampak kan, kesucian pakain ibadah boleh dibasuh secara asing dengan pakain lain.
Jadi disini saya nampak satu nilai yang lebih besar dari nilai jimat yang saya sebutkan diatas.
Jadi kalau pakain putih nak asing dengan pakain yang mudah luntur warna tak menjadi masalah. lagilah nak cuci sikit – sikit. cuci sahaja diruangan yang kecil dibawah. mudah bukan.
Jadinya untuk anda yang nak survey – survey boleh sahaja layari halaman mesin basuh lg dari sini…
LG TWIN WASH TWC1450H2E + TC2402NTV 10.5KG WASHER 7KG DRYER COMBO
The post Beli mesin basuh terbaik LG twin wash – jom survey appeared first on Onlajer.


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://onlajer.com/blog/beli-mesin-basuh-terbaik-lg-twin-wash-jom-survey/

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Tahukah Anda Yang Mesin Basuh Pakaian Berpotensi Sebar Bakteria Merbahaya

Tahukah Anda Yang Mesin Basuh Pakaian Berpotensi Sebar Bakteria Merbahaya

papar berkaitan - pada 24/10/2019 - jumlah : 107 hits
Anda tentu ada sekurang kurangnya sebuah mesin basuh pakaian kat rumah tu kan Tentulah ada Mesin basuh pakaian dah jadi semacam satu kewajiban terutamanya untuk orang yang hidup sekeluarga dalam satu rumah Boleh gelabah bewak kalau mesin ba...
Macam Mana Nak Pilih Tilam Yang Terbaik Untuk Anda Beli Dan Pakai

Macam Mana Nak Pilih Tilam Yang Terbaik Untuk Anda Beli Dan Pakai

papar berkaitan - pada 26/10/2019 - jumlah : 158 hits
Macam mana anda pilih tilam Tentu anda jarang tanya soalan penting ni Sebab dalam sepanjang hayat anda hidup berapa kali sangat nak kena beli tilam Jadi macam mana nak pilih tilam biasanya diabaikan saja Bila nak pergi beli anda akan tengok...
Jom Beli Peria Garing Ikan Bilis Rugi Tak Cuba

Jom Beli Peria Garing Ikan Bilis Rugi Tak Cuba

papar berkaitan - pada 18/10/2019 - jumlah : 213 hits
Peria di kenali sebagai buah yang punyai pelbagai khasiat untuk peminat Peria kali ini dihidangkan pada anda peria manis sebagai kudapan berkhasiat Rugi kalau tak cuba jangan lupa dapatkan Peria Garing Ikan BilisHarga RM12Untuk tempahan sil...
Sunscreen Terbaik Untuk Lindungi Kulit Wajah Daripada Terbakar

Sunscreen Terbaik Untuk Lindungi Kulit Wajah Daripada Terbakar

papar berkaitan - pada 13/10/2019 - jumlah : 205 hits
Masa muda remaja dulu tak pernah kisah pun pasal sunscreen Tapi bila dah berusia dan tahu pulak kepentingan pakai sunscreen rasa menyesal pula alert tentang hal nie Patutlah kat muka nie banyak nau tompok tompok hitam serta kedutan halus Le...
Sotong Asam Kunyit Resepi Terbaik Dari Nadia

Sotong Asam Kunyit Resepi Terbaik Dari Nadia

papar berkaitan - pada 13/10/2019 - jumlah : 216 hits
Sotong Asam Kunyit Resepi Terbaik Dari NadiaSotong masak asam kunyit Makan dengan ikan goreng garing
Calon Isteri Terbaik Adalah Wanita Yang Keras Kepala Mengapa

Calon Isteri Terbaik Adalah Wanita Yang Keras Kepala Mengapa

papar berkaitan - pada 13/10/2019 - jumlah : 105 hits
Berhadapan dengan seseorang yang keras kepala bukanlah satu perkara yang mudah kerana ia pasti tidak akan dengan mudah menyerah kalah pada apa yang ia percayai dan ia inginkan Ternyata seorang wanita yang keras kepala adalah calon isteri te...
Wuling Almaz Berfitur Voice Command Bahasa Indonesia Jadi Mobil Terbaik 2019

Wuling Almaz Berfitur Voice Command Bahasa Indonesia Jadi Mobil Terbaik 2019

papar berkaitan - pada 16/10/2019 - jumlah : 33 hits
Mobil sport utility vehicle asal China Wuling Almza berhasil menjadi pemenang Forum Wartawan Otomotif Indonesia Car of the Year 2019 Wuling Almaz mengalahkan empat finalis lainnya yakni DFSK Glory 560 Honda Brio Mazda 3 dan Suzuki Jimny
Inilah Antara 6 Waktu Terbaik Untuk Berdoa

Inilah Antara 6 Waktu Terbaik Untuk Berdoa

papar berkaitan - pada 14/10/2019 - jumlah : 131 hits
Inilah Antara 6 Waktu Paling Mustajab Untuk Berdoa Sungguh indah keajaiban doa Berbisik di lantai tika bersujud namun dapat didengari sampai ke langit Kita diberi kelebihan doa sebagai tempat meminta apa yang sering dihajati di dalam hati D...
Mengejutkan Wanita Hilang Sejak 2 Tahun Lalu Ditemui Terapung Dalam Laut

Hajat Terakhir Kakak Aku Wanita Parah Jatuh Terhempas Ketika Buat Rope Swing

Lepas Berkuasa Agenda Perjuangan Melayu Umno Pas Hilang

Kisah Seram Hospital

Hukum Mempersendakan Ayat Quran

Bawa Batu Sungai Pulang Kerumah Wajah Dan Suara Gadis Bertukar Jadi Pontianak

Nor Aqilah Dijangka Keluar Wad Minggu Ni

Cara Terbaik Boleh Buat Sekiranya Didekati Penjual Jalanan Yang Jual Keropok Buku Dll



5 Kereta Paling Banyak Berjalan Dalam Dunia Mileage Tertinggi

Kisah Kultus Ajaran Sesat Jepun Era 90an Shinrikyo Aum

Biodata Penyanyi Rozita Izlyn Peserta Gegar Vaganza Musim 7 GV7 2020

Scold s Bridle Hukuman Wanita Yang Suka Bergosip Zaman Pertengahan

5 Calon Perdana Menteri Malaysia Untuk Masa Hadapan


Ckt Sotong

Penat Lapar

Arti Hasbunallah Wani Mal Wakil Ni Mal Maula Wani Man Nasir

Cara Buat Sambal Belacan Yang Sedap Macam Di Kedai Siam Pedas Manis Masam Cukup Rasa

Proses Pm Masih Berjalan Tetapi Anwar Sudah Berjaya Dalam Sudut Lain

Beri Peluang Anwar Jadi Pm