Akibat Salah Guna Wang Derma Anak Untuk Berfoya Foya Seorang Ayah Ditangkap Pihak Polis

Akibat Salah Guna Wang Derma Anak Untuk Berfoya Foya Seorang Ayah Ditangkap Pihak Polis

pada 6/8/2019 - jumlah : 306 hits
Sumber Mirror UKSeorang bapa bernama Mateus Alves ditahan atas kesalahan menyalahgunakan wang derma anaknya untuk urusan peribadi Wang derma dikumpulkan bagi merawat penyakit tulang belakang anaknya iaitu Spinal Muscular Antrophy penyakit y...
Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Ibu Tegas Ayah Cool Salah Seorang Anak Takut Barulah Mudah Dengar Kata

Ibu Tegas Ayah Cool Salah Seorang Anak Takut Barulah Mudah Dengar Kata

papar berkaitan - pada 30/7/2019 - jumlah : 166 hits
Dalam sesebuah pendidikan keluarga perlunya ada keseimbangan dalam mendidik anak anak Perlu ada elemen berlawanan Seperti lumrah hidup panas mesti ada sejuk Besar dan kecil Kuat dan lemah begitu jugalah keluarga Anak anak ni kalau dua dua i...
Anak Sakit Dibiar Bertarung Nyawa Ayah Enjoy Langgan Pelacur Dengan Duit Derma Orang Ramai

Anak Sakit Dibiar Bertarung Nyawa Ayah Enjoy Langgan Pelacur Dengan Duit Derma Orang Ramai

papar berkaitan - pada 5/8/2019 - jumlah : 285 hits
Seorang ayah didakwa mencuri beribu ribu pound dari akaun bank anaknya yang sakit untuk melanggang pelacur membeli minuman keras dan juga dadah lapor polis Brazil Penganggur Mateus Alves 37 didakwa mencuri lebih dari 130 000 dari wang yang ...
Muka Ayah Dia Make Me Cry Netizen Sebak Ayah Beli Handphone Untuk Anak Guna Duit Syiling

Muka Ayah Dia Make Me Cry Netizen Sebak Ayah Beli Handphone Untuk Anak Guna Duit Syiling

papar berkaitan - pada 26/7/2019 - jumlah : 235 hits
Ibu bapa mana yang tak sayangkan anak Apa saja kemahuan mereka pasti akan cuba ditunaikan biarpun terpaksa mengambil masa yang lama asalkan anak gembira nbsp Seorang bapa di Filipina sanggup bekerja keras dan menyimpan duit hanya untuk memb...
Doktor Kata Kena Makan Guna Straw Ayah Kongsi Keadaan Anak Lepas Kejadian Dihempap Peti Sejuk

Doktor Kata Kena Makan Guna Straw Ayah Kongsi Keadaan Anak Lepas Kejadian Dihempap Peti Sejuk

papar berkaitan - pada 3/8/2019 - jumlah : 283 hits
Baru baru ini dikejutkan dengan kisah seorang kanak kanak berusia 5 tahun parah dihempap peti ais di rumah kediamannya di Nilai dipercayai tidak lagi mampu berdiri dan bertutur Perkongsian yang menyayat hati semua pembaca ini dikongsikan ol...
Seorang Ayah Tunai Hajat Anak Bina Sebuah Roller Coaster Di Halaman Rumah

Seorang Ayah Tunai Hajat Anak Bina Sebuah Roller Coaster Di Halaman Rumah

papar berkaitan - pada 10/8/2019 - jumlah : 153 hits
Dulu masa korang kecil kecil ada tak hajat korang yang bapa korang tunaikan Ada kan walaupun tak semua Jadi Ohmedia nak kongsikan dengan korang tentang seorang ayah yang bertindak menunaikan hajat anaknya mungkin bagi kita agak sulit untuk ...
Tentera Dan Polis Dikerah Pemerintah Padam Kebakaran Hutan Akibat Kemarau

Tentera Dan Polis Dikerah Pemerintah Padam Kebakaran Hutan Akibat Kemarau

papar berkaitan - pada 2/8/2019 - jumlah : 119 hits
Sumber BBC IndonesiaSaat ini Indonesia sedang mengalami musim kemarau dimana 28 daripada 34 wilayah mengalami musim berkenaan Oleh itu Indonesia kini berdepan dengan masalah kebakaran hutan serius di kepulauan Sumatera khususnya lokasi yang...
Anak Penyayang Belajar Dari Ayah Bila Tengok Emaknya Dilayan Bagai Queen

Anak Penyayang Belajar Dari Ayah Bila Tengok Emaknya Dilayan Bagai Queen

papar berkaitan - pada 28/7/2019 - jumlah : 142 hits
Anak yang dibesarkan dalam suasana yang bahagia dan sering melihat papanya sangat mencintai dan sayang isteri maka dia akan membesar sebagai orang yang hebat satu hari nanti Bila ada anak biasanya hidup kita akan berubah Dalam usaha mendidi...
Bapa Buang Malu Bayar Harga Telefon Bimbit Anak Guna Duit Syiling

Bapa Buang Malu Bayar Harga Telefon Bimbit Anak Guna Duit Syiling

papar berkaitan - pada 27/7/2019 - jumlah : 351 hits
Bapa buang malu bayar harga telefon bimbit anak guna duit syiling Setiap ibu bapa inginkan yang terbaik untuk anak anaknya Sebab itu mereka tidak kisah membanting tulang untuk mencari rezeki demi kebahagian cahaya mata Namun begitu bukan se...
Our Political System Designed To Keep Us Apart

Mid Century Modern Decor In Your Home Sweet Home

Video Bila Kambing Buat Perangai Makan Pun Nak Bersuap

Naik 0 45 Sen

Senarai Peserta Program Mencari Sepahtu Yang Hilang 2021

Tak Nak Tua Sebelum Usia Rahsia Awet Muda Dengan Safi Youth Gold

Fedex Express Unveils White Paper On Digital Megatrends That Will Define What S Next In E Commerce

Kerajaan Galak Pegawai Perkhidmatan Awam Pakai Batik Setiap Khamis



Info Penuh Program Mencari Sepahtu Yang Hilang 2021 Astro Warna

Adakah Pemain Bola Sepak Dibayar Untuk Menyertai Pasukan Kebangsaan

5 Program NASA Paling Mahal

Senarai Peserta Program Mencari Sepahtu Yang Hilang 2021 Astro Warna

Kenali Jenis Nama Dan Sifat Gigi Makrifat Gigi


Mendaki Bukit Batu Licin Di Pulau Tuba

Trip Percutian Ke Pulau Kapas 2021

Mak Pasti Paling Happy Saya Rasa Chong Wei Dianugerah Ijazah Kehormat Doktor Sains Sukan

Amanah Turns Down Idea To Merge With Pkr

Simpang Pulai Landslide Lorry Driver Buried Efforts Ongoing To Retrieve Body

Lirik Anugerah Keinsafan Maliq Suhaimi