Ahad Lepas Asar Bawa Cucu Ziarah Ke Rumah Adik Di Mana 6 Biji Telur Itu
Bergambar di rumah adik ( rumah pusaka arwah ayah dan mak)
Dimaklumkan Meneka Dalam Kesamaran telah berakhir pada jam 11.11 minit. Scrol ke bawah nampak pemenangnya. Ahad lalu bersamaan 16.11.2025, petang selepas asar Etuza berniat hendak membawa cucu untuk pertama kali keluar rumah setelah bercukur jambul tempoh hari. Acara berziarah selepas bercukur jambul tempoh hari perlu dilakukan sebagai permulaan berziarah di rumah baby berusia 1 bulan di rumah pusaka arwah ayah dan ibu kami.
Etuza berpesan kepada suru hati untuk sediakan buah tangan untuk di bawa ke rumah adik pada petang Ahad selepas asar.Lalu anak menantu pun sedia untuk membantu sediakan kuih yang dimaksudkan iaitu, kuih pau, kuih sampiang inti kacang hitam dan pulut panggang. ALHAMDULILLAH siap semua, selepas solat asar kami segera gerak ke rumah adik. Syukur kerana niat Etuza dilancarkan oleh Allah, Semoga ziarah ke rumah adik mendapat rahmat dan terjalin silaturahim yang berkekalqn hingga ke Jannah.
Sajian di atas meja, masih banyak ketika kami bergerak balik rumah.
Kuih pau, buah tangan ke rumah adik petang Ahad selepas asar
Kuih sampiang inti kacang hitam, buah tangan ke rumah adik.
Pulut panggang buah tangan ke rumah adik seepas asar Ahad lalu.
Jualan anak buah di halaman rumah adik setiap petang .
Dumpling
Ayam Chees
Keladi daun mutasi membentuk tulang rusuk di laman rumah pusaka arwah ayah mak
KadazanDusun sebut nama tumbuhan ini TAWAWO, sejenis herba daun mandian. Tumbuh
subur di kawasan halaman rumah pusaka arwah ayah mak.
Hasil cili bara hari Ahad di laman Etuza, hasil yang ke lima kali tuaian.
nombor sebanyak 6 kali 01 adalah enam biji telur SEBAGAI JAWAPAN TEKAAN
MENEKA BILANGAN TELUR JINGGA BERSIH GIVEAWAY MENEKA
DALAM KESAMARAN.
PEMENANGNYA IALAH :- TIGA BLOGGER TERAWAL MENJAWAB TEPAT 6 BIJI TELUR AYAM
💥💥BLOGGER NA
BLOGGER ABU IKHWAN
BLOGGER MZ
SYABAS DAN TAHNIAH. HADIAH KEMUDIAN DIHANTAR.TUNGGU. KEPADA BLOGGER MZ, SILA BERIKAN ALAMAT DAN NO PHONE.LETAK INFOR PADA RUANG KOMEN DI BLOG ETUZA. ETUZA SAVE DAN TIDAK AKAN TERBITKAN SEBAGAI LANGKAH KESELAMATAN.
Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :
https://madey09.blogspot.com/2025/11/ahad-lepas-asar-bawa-cucu-ziarah-ke.html