11 Hotel Terbaik Di Malaysia


SOURCE : 11 Hotel Terbaik di Malaysia (Makan Sedap + Selesa) appeared first on Portal Mypt3.
11 Hotel Terbaik di Malaysia (Makan Sedap + Selesa)

Seperti yang kami katakan sebelum ini, portal Agoda menjadi pilihan kami setiap kali booking hotel secara online.
Ada beberapa hotel yang telah kami tempah sebelum menjadi pilihan menyebabkan kami tertarik untuk menempah lagi.
Ada beberapa faktor yang kami ambil kira dalam memilih hotel terbaik. Antaranya daripada aspek lokasi hotel, harga yang ditawarkan dalam lingkungan bajet kami, kualiti breakfast dan sarapan pagi yang disediakan dan juga akhir sekali kemudahan swimming pool. Kemudahan lain-lain hanyalah sampingan sahaja. Ini termasuklah gym, sauna dan lain-lain lagi.
Sepanjang kami menampah dan tinggal hotel di Malaysia, setakat ini ada 11 yang susun berdasarkan ranking berdasarkan beberapa kriteria yang kami tetapkan berdasarkan kualiti yang kami tawarkan pada harga yang kami bayar.
Senarai 11 Hotel Terbaik Senarai hotel terbaik di Malaysia di bawah akan kami kemaskini daripada masa ke semasa jikalau ada tempahan dan penginapan hotel yang akan kami lakukan kelak.
1) Hotel Fraser Residence Kuala Lumpur
Inilah hotel terbaik pilihan kami. Ada sebabnya mengapa kami pilih hotel ini.
Walaupun breakfast yang disediakan agak limited, tidak banyak pilihan. Tetapi dengan harga yang kami rasakan amat berpatutan, bilik yang disediakan sangat-sangat selesa. Apatah lagi hotel ini adalah hotel baru. Kedudukan hotel ini di tengah-tangah bandar memudahkan pergerakan kami di sekitar bandar KL.
2) Impiana KLCC Hotel
Kami memilih hotel ini adalah kerana ia adalah hotel premium di sekitar KLCC antara termurah pada kelasnya. Kami boleh berjalan kaki sahaja untuk ke KLCC.
Dekorasi dalam bilik agak outdated tetapi masih lagi selesa, tetapi dengan harga ditawarkan sangat-sangat berbaloi. Ditambah sajian breakfast, kami sangat-snagat berpuas hati.
3) St Giles Signature Hotel – The Garden
Ruang bilik yang agak luas dan selesa. Harga yang ditawarkan agak mahal. Tetapi lokasi snagat ideal jikalau anda mahu shooping di Midvalley. Sangat dekat.
Untuk tempahan hotel ini, kami tidak mengambil breakfast.
4) Hotel Gtower KLCC
Ini satu lagi hotel yang jadi pilihan kami. Rekaan dalaman bilik yang sangat moden.
Sajian makanan yang disediakan superb. Harga yang ditawarkan agak privey sesuai dengan lokasinya yang agak dekat dengan KLCC
5) Hotel Swiss Garden Resort Kuantan
Jikalau anda bercuti ke Kuantan, mungkin hotel ini boleh dipertimbangkan. Kami syorkan. Rekaan hotel dan di bilik agak lama, tetapi dengan hotel berlatarbelakang dengan pantai yang sangat dekat, ditambah dengan sajian sarapan pagi yang sedap.
Jikalau kami ke Kuantan, kami akan singgah ke hotel ini lagi.  Harga yang ditawarkan agak berpatutan.
6) Hotel Premiera Kuala Lumpur
Harga hotel murah, sajian sarapan pagi yang pelbagai. Lokasi dekat dengan syurga membeli belah seperti Kompleks Pertama, Sogo, deretan kedai-kedai di Jalan Tunku Abdul Rahman (TAR).
Semuanya ia penyebab hotel ini cepat ‘sold out’ dan diminati ramai termasuklah kami jikalau ada urusan di sekitar sini.
7) Hotel Concorde Kuala Lumpur
8) Hotel PNB Perdana Hotel & Suites On The Park
9) Hotel Dorsett Bukit Bintang
 
10) Hotel Movenpick Klia
11) Hotel Grand Renai Kota Bharu
SOURCE : 11 Hotel Terbaik di Malaysia (Makan Sedap + Selesa) appeared first on Portal Mypt3.


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://mypt3.com/hotel-terbaik

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Universiti Malaya Universiti Terbaik Malaysia 2020

Universiti Malaya Universiti Terbaik Malaysia 2020

papar berkaitan - pada 30/11/2019 - jumlah : 82 hits
Assalammualaikum Dunia Universiti Malaya Sumber mymetroUniversiti Malaya adalah Universiti yang tertua kat Malaysia Memang tak dinafikan akan krebeliti serta diakui di peringkat Asia Salam hujung minggu dari cikbunga
Malaysia S Massive Foreign Worker Dependency Murray Hunter

Malaysia S Massive Foreign Worker Dependency Murray Hunter

papar berkaitan - pada 27/11/2019 - jumlah : 117 hits
Malay Mail Online On almost any Sunday afternoon a visitor walking around Kuala Lumpur s Central Market or Chow Kit area is likely to encounter a variegated tapestry of nationals from Thailand Myanmar Cambodia Vietnam Laos Philippines Indon...
Malaysia S Erratic Foreign Policy

Malaysia S Erratic Foreign Policy

papar berkaitan - pada 27/11/2019 - jumlah : 96 hits
Dennis Ignatius Free Malaysia Today Is Malaysia s foreign policy becoming increasingly erratic under the administration of Prime Minister Dr Mahathir Mohamad That is a question that must surely come to mind following Mahathir s statement wh...
Chin Peng S Remains Finally Brought Back To Malaysia Chinese Win Malays Lose

Chin Peng S Remains Finally Brought Back To Malaysia Chinese Win Malays Lose

papar berkaitan - pada 27/11/2019 - jumlah : 108 hits
Actually the Chinese do not really care about Chin Peng But bringing Chin Peng s remains home to Malaysia symbolises Chinese victory over the Malays For years the Malays blocked Chin Peng and then blocked his remains from being brought back...
Selepas Ph Berkuasa Akhirnya Abu Chin Peng Dibawa Pulang Ke Malaysia

Selepas Ph Berkuasa Akhirnya Abu Chin Peng Dibawa Pulang Ke Malaysia

papar berkaitan - pada 27/11/2019 - jumlah : 95 hits
Mendiang bekas setiausaha agung Parti Komunis Malaya Chin Peng yang meninggal dunia pada 2013 akhirnya dapat kembali ke rumah pada 16 September tahun ini selepas enam tahun kematiannya Menurut kumpulan pengurusan abu mayat Chin Peng dibawa ...
Chin Peng Was Born In Malaysia Says Pkr

Chin Peng Was Born In Malaysia Says Pkr

papar berkaitan - pada 27/11/2019 - jumlah : 100 hits
Former Malayan Communist Party leader Chin Peng was dead and it mattered not that his ashes have been scattered in Malaysia said Padang Serai MP M Karupaiya Commenting on the controversial move to lay the dead communist leader to rest in th...
Anwar Ibrahim Bersama Bendera Malaysia Bintang 5

Anwar Ibrahim Bersama Bendera Malaysia Bintang 5

papar berkaitan - pada 27/11/2019 - jumlah : 173 hits
https m facebook com story php story fbid 3053959321300317 id 100000588374108 sfnsn mo
30 Senarai Supplier Dropshipping Malaysia

30 Senarai Supplier Dropshipping Malaysia

papar berkaitan - pada 27/11/2019 - jumlah : 96 hits
Senarai Supplier Dropship Malaysia You asked for it so akak giving it to you Asal nya akak dah senaraikan 10 dropshippers tapi bila dikemaskini ada beberapa tambahan lagi Alhamdulillah So setakat ni lah ya in sha Allah kalau ada lagi that I...
Bertindak Segera Sebelum Malaysia Jadi Negara Komunis

Bertindak Segera Sebelum Malaysia Jadi Negara Komunis

papar berkaitan - pada 27/11/2019 - jumlah : 74 hits
Cuba ultra kiasu terbalikkan bendera China mesti tak balik ke tanah air SEJAK ultra kiasu memerintah saban hari ada sahaja berita atau isu yang menakutkan dan mengejutkan berlaku yang juga bertentangan sama sekali dengan pembinaan negara ba...
Video Mirip Zul Ariffin Pulak

Proton Mpv Baru Mengantikan Exora

Tamatkan Zaman Bujang Pada Usia 56 Tahun Gambar Nikah Nenek Ini Viral

Cerai Isteri Di Luar Mahkamah Tanpa Kebenaran Rakan Baik Bekas Isteri Farhan Buat Aduan Kepada Jais

Zui Ariffin Akhirnya Tampil Jelaskan Hal Sebenar

Latifah Tahu Tapi

Waktu Sholat Dhuha Terbaik Rezeki Pun Lancar Jaya

Raja Iklan Kembali Beraksi Kebangkitan Dr Rozmey



Biodata Dan Latar Belakang Izzah Amzan Ratu Gimnas Negara

Adakah Populasi Manusia Akan Berhenti Bertambah Suatu Hari Nanti

5 Negara Pengeluar Minyak Kelapa Sawit Paling Besar Di Dunia

Kisah Pesakit Kanser yang Kudung Berlari Sejauh 5 000 km Terry Fox

5 Item Yang Tak Wujud Dalam Dunia Nyata Maya Paling Mahal Pernah Dijual


Mr Muscle Fresh Discs Untuk Wangi Dan Bersih

Syok Jadi Penunggang Agama Air Kosong Modal Tak Sampai 50 Sen Tapi Jual Rm3 50

Umat Islam Otak Dijajah Ada 2 Pendekatan Presiden Pas

Aktiviti Sepanjang Cuti Sekolah

Bas Henti Henti Wai Thong Omnibus

Bas Hop On Hop Off Perak Perak Transit