Zarraz Portal Beli Belah Online Yang Lain Daripada Yang Lain



'Zarraz' Portal Beli Belah Online Yang Lain Daripada Yang Lain! | Salam.. Uzu actually baru balik dari event kat Hotel Royal KL dannnn sampai2 je rumah terus solat dulu then baru nak update mengenai event yang uzu cover sebentar tadi... So guyss, first at all, uzu nak ucapkan tahniah kepada team Zarraz atas majlis pelancaran Zarraz.my sebentar tadi.. Btw guys ,Zarraz.my ni portal beli belah macam Shoppe,Lazada and so on tapi actually, banyak beza dan banyaak lagi keuntungan yang bakal kita dapat kalau shopping di website Zarraz.my ni .


Info Mengenai Zarraz
Founder Zarraz, Dato' Haji Ahmad Zulfaisal , dan co-Founder Muhamad Faizal Muhamad Sultan telah menggabungkan idea yang kreatif dalam mereka setahun yang lalu untuk membina satu website untuk orang ramai membeli secara online dalam website tersebut. Ia lebih kurang seperti Shoppe atau Lazada tapi bezanya ialah Zarraz hanya buat masa ini lebih kepada penjualan kosmetik dan kesihatan jenama local sahaja..

Founder Zarraz, Dato' Haji Ahmad Zulfaisal  co-Founder Muhamad Faizal Muhamad Sultan
Zarraz baru sahaja 6 bulan dilancarkan tapi telah mendapat 6.9 juta pengunjung, dan ada lebih 1000 produk yang dijual dalam website ni.. Ada 16 kategori yang termasuklah produk, peralatan rumah, baju, dan macam-macam lagi . 
Ia satu Digital Marketplace berbeza daripada website yang lain. Siapa-siapa yang berminat nak jadi seller, boleh daftar sebagai seller secara percuma tteapi ada syaratnye iaitu korang kena beli belah di website Zararz.my yang bernilai RM200 dalam satu resit dan automatik sistem terus upgrade korang jadi VIP SHOPPER .. Macam tu jer..Senang kan

Keistimewaan Menjadi Seller
Untuk menjadi seller, syaratnya korang kena ada salinan IC dan SSM dan yang penting warganegara Malaysia sahaja.. Wajib ada SSM, baru boleh jadi seller kat webiste ni sebab Zarraz nak jaga kualiti sesuatu produk yang diiklan dalam website tu.. Yang bestnya, Zarraz ada agent-agent yang akan promote produk-produk yang ada dalam website ni kerana jika ada referral, seller akan dapat untung dari situ.. Semua agent-agent ni telahpun dilatih oleh founder Zarraz it self.. Zarraz ni ada agent-agent yang terlatih untuk promote barang-barang yang ada .. Yang paling besttt giler, Zarraz tidak meletak berapa % keuntungan yang dapat tapi seller sendiri ada hak berapa % nak bagi Zarraz... 


Keistimewaan Menjadi Buyer
Wajib sign up guna IC. Hihi. Korang dah Sign up tak? Jangan lupa sign up ye.. So kalau nak beli barang kat sini, macam-macam lah kan ada jual, bila kita beli something, kita dapat cash back. Bila kita review barang tu pon sama ada ok atau tak, pon dapat duit berbentuk molpoint..Kat website lain, mana ada buat review dapat duit kan? Haaa tak kisah review tu baik ke, buruk ke tetap dapat juga... Bila kita beli something, kita akan terus dapat SMS live yang parcel kita dah di pos.. So dalam SMS tu ada no tracking so korang boleh check tracking number korang.. Tak payah nak tunggu seller whatsapp nak snap resit slip pos laju lagi sebab seller pon sekarang busy tak sempat nak catch up wasap yang banyak.. Betul tak? Hehee . oh lupa nak bgtau yang Zarraz juga ada penghantaran secara COD tauu ! Best kan :p Hihihi .. Tak sabar nak shopping pulak :p Hehe.

Zarraz telah pun melalui fasa 1 iaitu protect premium owner supaya harga produk tu dikawal oleh pihak Zarraz kerana Zarraz tidak mahu ada istilah agent membuang harga macam buang harga kat shoppe.. NO.. So alhamdulillah ada beberapa premium produk protected. Fasa kedua ialah fasa sekarang yang mana Zarraz buka zStore dan fasa ketiga ialah zarraz nak tambah merchant untuk kedai-kedai makan, kedai gunting, dobi, kedai runcit. zStore akan promote . Konsep ibah takde cas lebih-lebih macam harga yahudi.


So kepada sesiapa yang nak cari income boleh sertai team Zarraz.. Jangan risau bagi yang takde produk sebab korang pon boleh jana income.. Haa best kan? So sekarang ni team Zarraz telah mengadakan lebih 20 training sehingga ke hari ini dan sape ada masa tu boleh datang ke traning percuma setiap sabtu jam 11 pagi dan 4 ptg.. Haaa apa tunggu lagi, iklankan produk anda di website Zarraz okay? Hihi salam

Untuk Matlumat LanjutWebsite : https://zarraz.my/Facebook : https://www.facebook.com/zarrazmallTwitter ; https://twitter.com/zarrazmall



Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://www.kisahemasputih.com/2020/02/zarraz-portal-beli-belah-online-yang.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Beli Beg Coach Secara Online Dengan Sellection Sdn Bhd

Beli Beg Coach Secara Online Dengan Sellection Sdn Bhd

papar berkaitan - pada 31/1/2020 - jumlah : 748 hits
Beli Beg Coach Secara Online Dengan Sellection Sdn Bhd Saya memang seorang yang pantang tengok handbeg cantik cantik dan murah kat online shops Mesti tangan gatal nak klik dan akhirnya kenalah beli Kerja gila pernah saya buat adalah beli ha...
Bila Isteri Beli Tudung Pakai Cantik Cantik Dia Tak Harap Lelaki Lain Puji Tapi Suami Sendiri

Bila Isteri Beli Tudung Pakai Cantik Cantik Dia Tak Harap Lelaki Lain Puji Tapi Suami Sendiri

papar berkaitan - pada 30/1/2020 - jumlah : 410 hits
Sebak juga bila tengok tudung isteri saya ni Bila saya fikirkan balik banyaknya kurang saya ni sebagai suami Bila isteri beli tudung dan pakai cantik cantik Dia tak harapkan lelaki tepi jalan puji dia Dia tak harapkan lelaki lelaki tempat d...
Beli Cukai Jalan Dan Insurans Motorsikal Secara Online

Beli Cukai Jalan Dan Insurans Motorsikal Secara Online

papar berkaitan - pada 10/2/2020 - jumlah : 220 hits
Dah masuk tahun 2020 ni kalau boleh semua benda nak buat secara online Termasuklah nak perbaharui cukai jalan dan insurans motorsikal Tidak perlu lagi pergi ke kedai motorsikal untuk memperbaharui cukai jalan dan insurans Jimat masa dan ten...
Mulai 1 Maret Beli Tiket Penyeberangan Di 4 Pelabuhan Ini Hanya Bisa Lewat Online

Mulai 1 Maret Beli Tiket Penyeberangan Di 4 Pelabuhan Ini Hanya Bisa Lewat Online

papar berkaitan - pada 6/2/2020 - jumlah : 92 hits
Pemesanan tiket bisa dibeli maksimal 4 jam sebelum keberangkatan Namun di masa transisi ini jika ada penumpang yang belum membeli tiket online akan diarahkan untuk membeli secara online di website resmi ASDP
Dapat Diskaun 10 Dan Cash Back Apabila Beli Insurans Kereta Secara Online

Dapat Diskaun 10 Dan Cash Back Apabila Beli Insurans Kereta Secara Online

papar berkaitan - pada 14/2/2020 - jumlah : 196 hits
Selain daripada boleh perbaharui insurans kereta secara online di MyEG terdapat beberapa lagi platform seperti di Ringgit Plus dan Bjak my Seperti tahun yang lepas aku memperbaharui insurans kereta secara terus di laman web Takaful Malaysia...
Beli Tiket Bas Online Vs Beli Tiket Bas Di Kaunter

Beli Tiket Bas Online Vs Beli Tiket Bas Di Kaunter

papar berkaitan - pada 31/1/2020 - jumlah : 491 hits
Assalamualaikum dan salam sejahteraApa khabar rakan rakan dan pembaca sekalian Alhamdulillah bertemu lagi dalam artikel terbaru Kali ini aku nak berkongsi dengan anda tentang isu atau perdebatan yang panas iaitu beli tiket bas online atau b...
Pengurusan Pusat Beli Belah Perlu Tingkat Langkah Pencegahan Covid 19

Pengurusan Pusat Beli Belah Perlu Tingkat Langkah Pencegahan Covid 19

papar berkaitan - pada 16/2/2020 - jumlah : 254 hits
PUTRAJAYA 15 Feb Pengurusan pusat membeli belah di Wilayah Persekutuan diingatkan supaya meningkatkan langkah pencegahan COVID 19 dengan mengikut saranan yang dikeluarkan Kementerian Kesihatan Malaysia kata Menteri Wilayah Persekutuan Khali...
Pengemudi Ojek Online Di Sleman Jadi Korban Klitih

Pengemudi Ojek Online Di Sleman Jadi Korban Klitih

papar berkaitan - pada 2/2/2020 - jumlah : 189 hits
Korban baru saja mengantarkan penumpangnya Kemudian korban melintas di Jalan Kabupaten Saat itu korban berpapasan dengan pengendara motor yang tiba tiba langsung mengayunkan senjata tajam
Ada Petanda Najib Bakal Bebas Hidup Rosmah

Apa Motif Pakai Kain Pelikat Dan Bersongkok

How To Fix Wordpress Critical Error There Has Been A

Ketahui 5 Penyebab Tinggi Kadar Kolesterol Dalam Badan

Benefits Of Multiple Domain Names

Terkejut Nabil Elly Mazlein Ustaz Kazim Tiba2 Buang Makeup Di Meletop

Drama My Ofis

More Exciting Mobile Legends Collaboration With Janna Nick Hairul Azreen And Hun Haqeem



5 Peralatan Kereta Yang Sepatutnya Dah Diwajibkan di Malaysia

Sejarah Tarian Haka Yang Sinonim Dengan Pasukan All Blacks

8 Projek Mega Berskala Besar yang Gagal di Seluruh Dunia

Info Penuh Anugerah Meletop Era AME 2021 2022

Dimanakah Lokasi Paling Jauh Manusia Pernah Jelajah


Fenix360 X Bobo

Koleksi Nasihat Bijak Tentang Kehidupan

16 Sweet Watermelon Wreath Perfect With Summertime Vibes

4 Reasons Why You Should Have A Home Insurance Policy Today

13 Budget Friendly Ways To Renovate Your Kitchen

Vista Point Ipoh Rest Stop