Year End Sales Pg Mall Berbaloi Untuk Berbelanja


Dah hujung tahun kita ni,benda yang glamer hujung-hujung tahun ni mestilah sales kan atau jualan murah,samada offline atau online semua penjual berebut nak buat sales.Sebagai pengguna kita kena memilihlah mana yang berbaloi untuk berbelanja,yang memberi pulangan atau keuntungan lebih.Degan Virus Covid19 yang masih tak terkawal sekarang ramai memilih membeli-belah dalam talian atau online,lebih mudah dan selamat,tak perlu nak keluar kos minyak kereta,parking segala,dok je depan laptop atau phone kan.



Mudah Shopping di PG Mall 
Salah satu online shop yang terlibat dengan YES ni Cik Sue memilih www.pgmall.my yang kita tahu merupakan  platform e-dagang pertama di Malaysia sejak 2017 dan satu-satunya platform e-dagang tempatan di negara kita. Dari laporan Iprice Insights , menyatakan PG Mall berada pada ranking ke-3 senarai e-dagang di Malaysia. 

Dan jangan risau web pgmall ni boleh menerima pelbagai cara pembayaran samada melalui ewallet atau perbankan internet dari kebanyakan bank di Malaysia ni,jadi mudahkan untuk pengguna dan proses pembelian pun lebih lancar.




PG Mall Shopper Conference

Pada 9 Disember ini PG Mall akan mengadakan PG Mall Shopper Conference yang mana kita boleh tahu promosi terbaru dan kempen-kempen jualan terkini di PGMall,korang boleh sertai dengan scan kod QR yang tertera di gambar tu ye.Jom join boleh la tahu jualan-jualan terkini dan lebih berbaloi tuk kita sambar nanti hehehhe.
PG Mall Year End SalesSelama sebulan dari 1 hingga 31 Disember 2020 PG Mall akan adakan Jualan Akhir Tahun atau Year End Sales yang menawarkan banyak barang-barag berkualiti terutamanya barangan tempatan sesuai dengan kempen #barangbaikbarangkita korang boleh klik di SINI ye .Menawarkan pelbagai barangan berkualiti untuk pelbagai kegunaan seperti kanak-kanak,barang elektri,barang rumah,kosmetik dan kecantikan ,serta banyak lagilah,korang klik je kat situ ,macam-macam pilihan ada



Khas untuk pelanggan PG Mall, dengan pembelian minima berjumlah RM50 - jangan lupa gunakan kod kupon KBBM20 untuk diskaun harga RM20 . Dan dengan pembelian minima berjumlah RM50 - kod kupon KBBM30 dan mendapat potongan harga RM30 . 


Menarikkan? Jom dah boleh dah tu kalau nak pilih-pilih barang yang berkenan,Cik Sue sendiri dah dok skroll apps PG Mall dan masukkan kat cart dah.Senang susun dulu mana yang berkenan.
Psttttt Cik Sue sekarang ni dok usha barang kemas kat PG Jewel tuk anak dara kat rumah ni,dah besar sikit ni kan boleh la pakaikan barag kemas yang simple-simple,agak berbaloi barangan kemas kat PG Jewel ni,dapat yang kecil-kecil pun ok dah heheheh ada banyak tawaran hebat ni,jom korang kumpul sikit-sikit.
Satu lagi sekarang ni kan tengah trend semua orang dok beli vakum cordless atau tnpa wayar yang ringan untuk kerja rumah,Cik Sue ni memang lama dah aim sebab malas dan renyah dan guna vakum lama kat rumah ni yang wayar panjang berjela dan berat,bila lepas vakum je dah malas nak kemas balik nak gulung balik wayarnya tu alahaiiiii jadi malas nak mengemas (ke alasannnnn hahahahah) eh tapi betulla,dengan perut dah memboyot ni nak la cari alat pembersihan yang lebih ringan dan memudahkan kerja kan,takkan nak tengok je rumah penuh habuk huuuuuhuuu.,Alhamdulillah dah masuk cart wehooooo tak sabar rasa.
Sambil-sambil tu Cik Sue dok usha juga la persediaan tuk bersalin dan berpantang nanti,banyak je produk tempatan yang sesuai kat dalam ni samada penjagaan bayi atau ibu -ibu.Boleh a masuk cart dulu nanti dah dekat-dekat nanti boleh terus beli kan.



Soooooo,apa tunggu lagi ,jom la kita membantu meningkatkan ekonomi negara tuk keadaan sekarang ni heheheh cewahhh,ye la masa ni la nak rebut tawaran hebat barang-barang yang kita idamkan tu,betul tak? Jom layari www.pgmall.my atau korang klik SINI untuk register akaun ye.

Website: www.pgmall.my 
Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/
Telegram: https://t.me/pgmallofficial001



psttttt Seronok pulak dok usha barang kemas PG Jewel tu ,cantik-cantik designnya,khabarnya emas nya pun bermutu dan di perakui.Emas kan tengah murah sekarang,so bolehlah,sikit-skit mana yang termampu,tak rugi pun kan




Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.sueizza.com/2020/12/year-end-sales-pg-mall-berbaloi-untuk.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Year End Sales Mulai Sekarang Di Pg Mall

Year End Sales Mulai Sekarang Di Pg Mall

papar berkaitan - pada 5/12/2020 - jumlah : 122 hits
Pejam celik pejam celik dah pun menuju ke akhir tahun 2020 Dalam beberapa hari lagi kita akan masuk ke tahun 2021 yang mana kita harapkan akan jauh lebih baik dari tahun ini Bila akhir tahun ni pastilah yang di tunggu ramai adalah Jualan Ak...
Membeli Belah Di Pg Mall Sempena 12 12 Double Digit Sales

Membeli Belah Di Pg Mall Sempena 12 12 Double Digit Sales

papar berkaitan - pada 6/12/2020 - jumlah : 141 hits
Membeli Belah di PG Mall Sempena 12 12 Double Digit Sales Kejap sahaja dah masuk hujung tahun kan Semestinya dihujung tahun ini cik en menunggu sale untuk cik en rebut tawaran yang menarik untuk cik en sambar Tahun ini cik en menunggu nungg...
Watsons 12 12 Year End Sale

Watsons 12 12 Year End Sale

papar berkaitan - pada 13/12/2020 - jumlah : 140 hits
Watsons 12 12 Year End SaleWatsons Up to 75 off on selected brandsSports Direct Christmas with Sports Direct Extra 25 OffSports Direct Christmas with Sports Direct Extra 25 Off
Jom Berbelanja Di Pg Mall Sempena Jualan Akhir Tahun

Jom Berbelanja Di Pg Mall Sempena Jualan Akhir Tahun

papar berkaitan - pada 5/12/2020 - jumlah : 146 hits
Assalamualaikum dan salam sejahteraApa khabar pembaca dan rakan rakan sekalian Alhamdulillah kali ini aku nak kongsikan dengan anda satu berita yang pastinya anda suka Setiap penghujung tahun yang paling ditunggu tunggu sudah semestinya jua...
Govt Considering Extending Cmco Until End Of The Year

Govt Considering Extending Cmco Until End Of The Year

papar berkaitan - pada 24/11/2020 - jumlah : 142 hits
PARLIAMENT The government will study the need to extend the conditional movement control order until the end of this year if there is a persistent increase in the number of Covid 19 cases Special Functions Minister Mohd Redzuan Md Yusof sai...
6147 Aktiviti Lawatan Reappear Motorcycles Club Malaysia Ke Malakat Mall Ppim 12 12 2020

6147 Aktiviti Lawatan Reappear Motorcycles Club Malaysia Ke Malakat Mall Ppim 12 12 2020

papar berkaitan - pada 12/12/2020 - jumlah : 161 hits
Lawatan Reappear Motorcycles Club Malaysia ke Malakat Mall Cyberjaya Lawatan disambut oleh Ketua Aktivis PPIM Nadzim Johan toqqi Turut serta Presiden Kongres Indian Muslim Malaysia Datuk Seri Hj Syed Ibrahim Kader
Atomy Aza Mall Masuk Malaysia

Atomy Aza Mall Masuk Malaysia

papar berkaitan - pada 10/12/2020 - jumlah : 171 hits
ATOMY AZA MALL Soon jika Atomy Aza Mall akan masuk Malaysia nnt masa tu berpusu la org nk jd ahli atomy kerana yg jd ahli atomy secara AUTOMATIK akan jd ahli Aza Mall https atomyaza co kr m shop list php ca id 003001 apa yg ada dlm Aza Mall...
Doa Murah Rezeki Business Sales Masuk Banyak

Doa Murah Rezeki Business Sales Masuk Banyak

papar berkaitan - pada 9/12/2020 - jumlah : 158 hits
Doa Murah Rezeki Business Sales Masuk Banyak Dalam apa juga bergantunglah pada ALLAH Maha Pemberi Rezeki Kita usaha sebahis baik dan bertawakal la pada ALLAH ALLAH tak pernah mensia sia kan setiap usaha kita Amalkan membaca Surah at Taubah ...
Realme Ranks 2nd In Malaysia And Hits 50 Million Of Product Sales

Realme Ranks 2nd In Malaysia And Hits 50 Million Of Product Sales

papar berkaitan - pada 1/12/2020 - jumlah : 172 hits
Hi Everyone According to Counterpoint s Q3 2020 smartphone shipment report two weeks ago young brand realme grew 132 QoQ in Q3 2020 becoming the world s fastest brand to hit 50million shipments since inception The youngster focused and onli...
Amalan Seks Gila Dan Tidak Masuk Dek Akal Di Seluruh Dunia Amat Mengejutkan

Kenapa Semua Salah Kan Saya Nelydia Senrose

5 Cara Menghalau Monyet Dan Babi Hutan Tanpa Membunuh

Aku Baru Sedar Pentingnya Simpan Emas 2021 Ini Sebabnya

Jutawan Segera Tercipta Bila Lelaki Ini Menang Cabutan Bertuah Bsn Dia Adalah Yang Termuda Sekali

Nasib Hangpa Orang Kedah Ooi Bila Dapat Mb Balak

Photos Of Tok Pa Travelling By Bus To Kota Baru Go Viral

Hospital Kpj Ampang Puteri Terbakar Video Awal



Ganja Tumbuh Meliar di Kampung Tersembunyi Himalaya Ini Malana Village

6 Tahap Kawalan Autonomi Kenderaan Yang Bakal Menggantikan Manusia

Mengapa Majoriti Sekolah di Dunia Mewajibkan Uniform

Biodata 12 Fakta Instafamous Coki TikTok Yang Ramai Tak Tahu

Apa Yang Berlaku Jika Anda Disedut Ke Dalam Lubang Empangan


6 Tips Menghilangkan Bau Hapak Kasut

Minum Anggur Samakah Dengan Minum Khamar

As Sayyid Habib Nuh Al Habsyi Rahimahullah 1788m 1866m

Cabaran 15 Hari Menulis Blog Hanya Tinggal Cabaran

Permohonan Pindaan Amaun I Sinar

Govt Still Tweaking Finas Act For Social Media After Last Year S Licence Fiasco