Top Commentator Bulan Mei 2022 Tahniah

Top Commentator Bulan Mei 2022 Tahniah

pada 17/5/2022 - jumlah : 137 hits
Assalamualaikum wbt Alhamdulillah terima kasih saya ucapkan pada awak semua yang selalu saja singgah ke jurnal saya tanpa awak maka jurnal nie tak wujud Hihihi Seperti biasa untuk menghargai kedatangan awak semua kat jurnal nie saya akan te...
Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Top Pengomen Blog Bulan April 2022

Top Pengomen Blog Bulan April 2022

papar berkaitan - pada 18/5/2022 - jumlah : 182 hits
Lepas lepas raya ni mood update blog ke laut hehe Mood nak menaip membebel kat blog belum mai lagi Sibuk beraya tengok tv layan Tik Tok Ehhh busy betul tau haha So mood belum datang lagi nak membebel panjang panjang k fiezz buat simple entr...
Tentera Darat Buka Pengambilan Besar Besaran Tahun 2022 Kekosongan Bulan Mei

Tentera Darat Buka Pengambilan Besar Besaran Tahun 2022 Kekosongan Bulan Mei

papar berkaitan - pada 16/5/2022 - jumlah : 286 hits
Tentera Darat Buka Pengambilan Besar Besaran Tahun 2022 Khas kepada anda yang sedang mencari pekerjaan dan berminat untuk menjawat jawatan kosong terkini yang tertera pada halaman Mingguan Kerja Buat makluman pengambilan jawatan kosong ini ...
Harga Minyak Petrol Dan Diesel Bulan Mei 2022

Harga Minyak Petrol Dan Diesel Bulan Mei 2022

papar berkaitan - pada 6/5/2022 - jumlah : 191 hits
Harga minyak petrol dan diesel bulan Mei 2022 Disini ada perkongsian mengenai harga minyak petrol RON95 RON97 dan diesel terkini yang diumumkan pada setiap minggu bagi bulan Mei tahun 2022 Untuk makluman jika sebelum ini KERAJAAN PH telah m...
Langsung Sidang Media Majlis Pemulihan Negara I 17 Mei 2022

Langsung Sidang Media Majlis Pemulihan Negara I 17 Mei 2022

papar berkaitan - pada 17/5/2022 - jumlah : 136 hits
Ikuti sidang media Majlis Pemulihan Negara oleh Pengerusi Majlis Pemulihan Negara Tan Sri Datuk Muhyiddin Yassin di Kementerian Kewangan RayaSLK AWANInews SUBSCRIBE now Astro Awani https www youtube com c astroawani sub confirmation 1 Astro
Keputusan Piala Fa 14 Mei 2022

Keputusan Piala Fa 14 Mei 2022

papar berkaitan - pada 15/5/2022 - jumlah : 201 hits
KEPUTUSAN PENUHMelaka United 2 1 PJ City11 Sony Norde Melaka United 50 Darren Lok PJ City 55 Adriano Melaka United Perak FC 1 4 Penang FC10 Hilal El Helwe penalti Penang FC 29 Yusni Penang FC 69 Aqil Hilman Perak FC 90 Hilal El Helwe Penang...
Analisis Teknikal Pasangan Eur Usd Untuk 12 Mei 2022

Analisis Teknikal Pasangan Eur Usd Untuk 12 Mei 2022

papar berkaitan - pada 13/5/2022 - jumlah : 143 hits
Gambaran keseluruhan Seperti yang dijangkakan pasangan mata wang EUR USD terus bergerak ke bawah dari kawasan 1 0422 dan 1 0464 yang bertepatan dengan nisbah Fibonacci 38 2 pada carta H1 Semalam pasangan mata wang itu turun daripada tahap 1...
12 Mei 2022 Analisis Teknikal Urusniaga Harian Dan Pelan Dagangan Pasangan Mata Wang Eur Usd

12 Mei 2022 Analisis Teknikal Urusniaga Harian Dan Pelan Dagangan Pasangan Mata Wang Eur Usd

papar berkaitan - pada 13/5/2022 - jumlah : 164 hits
Pergerakan mendatar jangka pendek telah ditunjukkan dalam zon yang diserlahkan sekitar tahap 1 1600 sebelum penurunan penurunan harga pantas boleh berlaku ke arah tahap 1 1200 Sebaliknya zon harga sekitar tahap 1 1500 1 1600 kekal sebagai z...
Rizky Dalam Kenangan Jan 2007 18 Mei 2022

Rizky Dalam Kenangan Jan 2007 18 Mei 2022

papar berkaitan - pada 18/5/2022 - jumlah : 157 hits
Mama Rizky dah tak ada Kata kata Juita yang mengejutkan saya dari tidur pagi tadi Setelah lebih sebulan tidak dapat tidur malam saya mulai tidur malam ini Biasanya pukul 2 00 pagi saya akan mulai terjaga Saya meluru berlari ke bilik Juita s...
It Just Got Easier To Visit A Vanishing Glacier Is That A Good Thing

Pengumuman Puasa Tarikh Lihat Anak Bulan Ramadan 2024

Wang Tunai Minimum Rm1 992 Bukan Syarat Utama Masuk Ke Thailand

Guru Pasti Ada Tak Potongan Kwsp

Ziarah Rumah Baru Mak Pah

Rm3 8 Bilion Hasil Penipuan Dipindah Ke Luar Negara

Is Malaysia Ready For A Global Recession

Taking A Step Towards Sustainability Prestige Renewables Solar Power Solutions



10 Fakta Biodata Aisha Retno Penyanyi Lagu Sutera Finalis Anugerah Juara Lagu AJL 38 2024

Senarai Keputusan Pemenang AJL 2024 Anugerah Juara Lagu 38

Senarai Finalis Tarikh Cara Undi Info Penuh AJL 2024 Anugerah Juara Lagu 38

7 Istilah Inggeris Yang Pakar Bahasa Pun Selalu Salah Sebut

Biodata Hasif Upin Personaliti TikTok Penyanyi Lagu Waktu Duet Ziana Zain Finalis Anugerah Juara Lagu AJL 38 2024


Lagu Hasrat Di Angkat Sebagai Juara Lagu Ajl38

Catatan Hujung Minggu

Menyepi

Nasi Padang Selero Negeri Sembilan Tema Bufet Ramadan Di Klana Beach Resort Port Dickson

Irresistibly Cute Cottage House You Ll Fall In Love With

Korean Inspired Easter Decor With A Colorful And Vibrant Celebration