Senarai Hotel Di Johor Bahru Yang Menarik Perhatian


Assalamualaikum. Holla ~ 
Pernah dengar Traveloka tak? 
Kalau tak pernah meh MZ nak bagitau hampa yang Traveloka ada one stop centre of web dan apps yang boleh tolong hampa search available hotel di seluruh dunia. Selain tu di Traveloka jugak hampa boleh membandingkan harga untuk setiap hotel dalam kawasan yang hampa nak pergi. Dari situ hampa boleh buat pilihan yang bijak dan pilih ikut sesuai dengan bajet hampa. Kali ni MZ nak cerita kat hampa pasal Johor Bahru Hotels, so sedikit sebanyak dapat tolong hampa just in case hampa ada plan nak travel ke JB. 
Credit to Google Image

Somerset Puteri Harbour adalah sebuah serviced residence baru yang terletak dalam Iskandar Puteri, rumah kepada development baru seperti EduCity yang menempatkan beberapa kampus universiti bertaraf dunia, Medini yang merangkumi business dan leisure district, Kelompok Industri dan Logistik Selatan dan Afiat Healthpark. Serviced Residence ini terletak dalam jarak berjalan kaki ke Kota Iskandar, pusat pentadbiran baru Negeri Johor.
Senang nanti hampa nak ke situ dapat jimat minyak kereta. Ia berjarak 20 minit drive dari tambak Malaysia-Singapura Second Link dan 25 minit dari Lapangan Terbang Antarabangsa Senai Johor. Ia juga mudah di akses melalui lebuh raya pantai yang menghubungkan Nusajaya ke pusat bandar utama Johor dan Causeway Johor-Singapura. Hampa boleh explore ke bahagian lain di rantau Iskandar melalui terminal pengangkutan air, terminal bas dan stesen transit kereta api ringan yang terletak di area sekeliling. 
Selain itu, terdapat jugak hotel lain iaitu, KSL Hotel & Resort, dimana ia merupakan resort integrated terbesar di Johor Bahru yang menawarkan perfect shopping experience sekali pakej dengan entertainment dan penginapan. Hotel ini terletak di tengah-tengah Bandar JB. Ia berjarak sekitar 5 minit dari Causeway, 10 minit dari Business Centre Johor Bahru dan 20 minit dari LEGOLAND. Tiket LEGOLAND dan perkhidmatan ulang-alik boleh didapati di hotel, Hotel gaya Resort ni menyediakan 868 bilik & suite serta facility untuk mengadakan meeting atau seminar pun ada. Untuk event pulak, KSL Resort menawarkan kombinasi sempurna, first class facilities, perkhidmatan yang cemerlang dan pelbagai pakej yang fleksibel.

Credit to Google Image
Diorang juga ada pakej perkahwinan yang menarik. Dengan kemudahan dan keselesaan hampa, hampa akan dapat menikmati pelbagai kedai Makanan & Minuman yang terkenal, Butik fesyen, Cineplex dan Hypermarts (Tesco) semua di bawah satu bumbung. Tanpa keluar dari kawasan, hampa boleh enjoy di taman tema air, pengalaman golf simulator, kolam renang, biliard dan arcade hiburan kanak-kanak. 
Next on the list ialah Hotel Grand Paragon. Bilik hotel dia sangat bersih dan tilamnya boleh buatkan hampa mimpi yang indah-indah je. Hotel ini terletak dalam jarak 5 minit memandu ke KSL, Holiday Plaza, pusat bandar dan 10 minit dari Taman Sentosa.

Credit to Google Image
Tolong book awal naa kalau hampa plan nak pergi time musim perayaan sebab sini adalah pilihan ramai orang untuk menginap pada musim tu. Hotel ini dilengkapi dengan free parking kereta dan dijaga dengan baik dengan CCTV dan staff hotel yang rajin. 
Hotel ni menjamin peaceful dan keselamatan hampa dan terdapat juga peti keselamatan di dalam bilik. Breakfast hotel ni awesome giler dan telah dapat review yang cemerlang dan menawarkan makanan tempatan yang sihat seperti nasi lemak, roti dan beberapa makanan yang dimasak, daging dan telur. Worth it kalau hampa stay sini sebab hotel ni senang dicari, selesa dan berbaloi dengan harganya. 
Guarantee this is the best place to stay for holiday untuk semua orang. So far camne? hampa dah buat pilihan nak bermalam kat hotel yang mana satu? Kalau hampa nak pilihan lagi hampa boleh find out about hotel in Johor Bahru dengan pergi ke Traveloka yang MZ explain awal-awal tadi. 
Hassle free, takkan menyusahkan, just book the hotel. Confirm selamat sebab dah ramai yang buat transaksi dengan Traveloka. Buka 1 web je hampa dah boleh buat semuanya darilah research tentang review, bilik hotel dan gambar-gambar yang ada, harga yang hampa boleh bandingkan, dan terus buat booking dengan selamat. And kalau hampa ada problem masa tu hampa boleh contact customer service yang sentiasa free untuk menolong hampa. Book cepat cepat tau!


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://www.zafirahkama.com/2018/12/senarai-hotel-di-johor-bahru-yang_31.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Jawatan Kosong Di Swiss Inn Johor Bahru

Jawatan Kosong Di Swiss Inn Johor Bahru

papar berkaitan - pada 19/12/2018 - jumlah : 267 hits
Assalamualaikum Untuk yang mencari pekerjaan Boleh cuba jawatan jawatan kosong yang bersesuaian di bawah ni ya JAWATAN KOSONG DI SWISS INN JOHOR BAHRU Assistant Sales Manager Assistant
Hotel Yang Menarik Di Ipoh

Hotel Yang Menarik Di Ipoh

papar berkaitan - pada 28/12/2018 - jumlah : 205 hits
Assalamulaikum Ipoh ni banyak tempat yang best kalau korang ada plan nak bercuti Ada banyak aktiviti yang boleh buat kat sini Lagipun ramai jugak yang ada kerja kat sini yang datang dari luar Ipoh Betul tak Dah jadi macam bandar yang sibuk ...
Johor Bahru Destinasi Yang Ideal

Johor Bahru Destinasi Yang Ideal

papar berkaitan - pada 30/12/2018 - jumlah : 221 hits
Assalamualaikum Tiba masanya Cik Nor menulis pasal permata selatan negara kita ni iaitu Johor Bahru Actually kat JB ni macam macam tempat kita boleh pergi untuk bercuti Dalam era ekonomi yang agak down ni its a safe journey yelah nak releas...
Tosca At Doubletree By Hilton Johor Bahru Presents Its Mouth Watering Delmonico Steak

Tosca At Doubletree By Hilton Johor Bahru Presents Its Mouth Watering Delmonico Steak

papar berkaitan - pada 4/1/2019 - jumlah : 163 hits
Dine at Tosca the Italian Trattoria located in DoubleTree by Hilton Johor BahruDine at Tosca the Italian Trattoria located in DoubleTree by Hilton Johor Bahru for an epic meal featuring a rib eye steak more commonly known as the Delmonico S...
Gambar Gambar Menarik Malam Ucapan Dasar Yab Pengerusi Pat2018

Gambar Gambar Menarik Malam Ucapan Dasar Yab Pengerusi Pat2018

papar berkaitan - pada 30/12/2018 - jumlah : 168 hits
29 12 2018 Ucapan dasar YAB Pengerusi Parti Pribumi Bersatu Malaysia sempena Perhimpunan Agung Tahunan Bersatu 2018 di Pusat Konvensyen Putrajaya
10 Tempat Menarik Di Klcc Untuk Destinasi Percutian 2019 Anda

10 Tempat Menarik Di Klcc Untuk Destinasi Percutian 2019 Anda

papar berkaitan - pada 29/12/2018 - jumlah : 136 hits
KLCC atau lebih dikenali sebagai Kuala Lumpur City Centre adalah Pusat Bandaraya Kuala Lumpur yang terkenal di seluruh dunia Ia adalah sebuah kawasan bandar yang besar serta menjadi pilihan utama pelancong tatkala bercuti di wilayah Kuala L...
Fakta Fakta Menarik Tentang Kerja

Fakta Fakta Menarik Tentang Kerja

papar berkaitan - pada 30/12/2018 - jumlah : 190 hits
1 Hari yang paling ramai orang malas datang ke pejabat ialah pada hari Isnin di seluruh dunia Kecuali di Australia hari yang paling ramai orang malas datang ke pejabat ialah pada hari Selasa 2 Hari yang paling ramai orang suka ke pejabat ia...
Kata Kata Prof Muhaya Menarik Utk Dijadikan Pedoman 2nd Day Of 2019

Kata Kata Prof Muhaya Menarik Utk Dijadikan Pedoman 2nd Day Of 2019

papar berkaitan - pada 2/1/2019 - jumlah : 166 hits
Kata kata Prof Muhaya menarik utk dijadikan pedoman Waktu sedang di puncak kita merasa banyak teman di sekeliling kita Waktu sedang Berkuasa kita percaya diri boleh melakukan apa saja Waktu sedang Tak Berdaya barulah kita sedar siapa sebena...
10 Tempat Percutian Menarik Di Cameron Highlands

10 Tempat Percutian Menarik Di Cameron Highlands

papar berkaitan - pada 4/1/2019 - jumlah : 226 hits
10 Tempat Percutian Menarik Di Cameron Highlands l Jika anda jemu dengan cuaca panas dan kesesakan ibu kota larilah sebentar ke Cameron Highlands Destinasi nyaman yang terkenal dengan udara sejuknya yang dingin dan pemandangan yang menakjub...
Viral Janda Cantik Rela Nikahi Pria Buruk Rupa Setahun Kemudian Rumah Tangganya Berakhir Tragis

Cinta Ajari Aku

Dua Lagi Menteri Letak Jawatan

Cara Daftar Ewallet Penebusan Kredit Tambahan Epenjana Rm50

Unsur Syirik Dalam Pubg Mobile Update Terbaru Sembah Berhala Totems Map Sanhok

Students Lecturers Call For Reopening Of Higher Education Institutions

Tak Habis Habis Lagi Menteri Wilayah Ni

Rupa Rupanya Ph Hancing Dah Lama Pelahap Jawatan Glc Senyap Senyap



Kisah Jurutera Petronas Tinggal Gaji Besar Tubuh Studio Videogame Secara Solo

Biodata Penyanyi Syura Badron

Bagaimana Asia Tenggara Melawan China Dalam Isu Sempadan Laut China Selatan

Bagaimana Nama Penyakit Atau Virus Baharu Ditentukan

Bagaimana Nama Penyakit Atau Virus Baharu Ditentukan


Warisi Apinya Bukan Abunya

Sweet Charity Bagaikan Bermimpi Chord

Anniversary Kami 16 Tahun Yang Manis Untuk Dikenang

Resepi Ayam Masak Kicap Berempah Mamak Penang Ramai Dah Mula Rindu Masakan Mamak

Doa Naik Kenderaan Tips Sebelum Memulakan Perjalanan

Perlengkapan Travelling Yang Wajib Dibawa Wanita