Saya Tak Dera Paksa Anak Hisap Vape Cuma Bergurau Suami Tampil Mohon Maaf Minta Netizen Berhenti Kecam Isterinya


'Saya tak dera & paksa anak hisap vape, cuma bergurau' - Suami tampil mohon maaf & minta netizen berhenti kecam isterinya



Susulan viral video kanak-kanak disuap dengan vape oleh ibunya, bapa kepada kanak-kanak berkenaan, Syamin Aizat, tampil memohon maaf dan meminta netizen berhenti mengecam isterinya. 


Syamin mengakui kesilapannya dalam mendidik anak tetapi menafikan dia mendera atau memaksa anaknya menghisap rokok elektronik tersebut.


BACA: (Video) 'Anak aku, suka hati aku' - Ibu suap vape pada anak 2 kali kononnya nak bergurau, dikecam netizen 


"Saya ingin memohon maaf atas kesilapan saya mendidik anak. Saya bukan memaksa atau menderanya. Saya cuma bergurau. 


"Kalau yang mana dah follow (media sosial) wife saya, mesti tahu cara Anaqi macam mana. Dia agak lasak dan ganas. Suka bermain benda yang bukan mainan dia atau budka-budak. Kalau dia nakkan sesuatu, mesti dia nak juga. 


"Apa pun saya ingin memohon maaf atas kesilapan saya daan terima ksih sangat-sangat kerana mengambil berat atas Amsyar. Dan saya pun memaafkan semua yang mana tidak tahu cerita (sebenar)," katanya. 


Syamin sekali lagi meminta orang ramai berhenti mengecam isterinya, sebaliknya biarlah dia menanggung semua kecaman itu berbanding isterinya yang tidak cukup kuat untuk menerima kecaman yang dihadapi mereka pada waktu ini. 


"Tolong habiskan kat sini, tak perlu libatkan wife saya. Saya boleh terima semua maki hamun tetapi perempuan? Saya tak rasa dia kuat nak terima maki hamun semua ini. Perempuan boleh jadi lain bila terlampau penat, stress. Lagi-lagi hal seperti ini. 
"Saya harap jangan melibatkan dia sebab saya buka nbberada di rumah untuk memantau bagi dia tenang," katanya. 




Sumber: Facebook Syamin Aizat


Sumber: 'Saya tak dera & paksa anak hisap vape, cuma bergurau' - Suami tampil mohon maaf & minta netizen berhenti kecam isterinyaBaju Kurung Edisi 2016 ni terlajak laris.

Baju Kanak-Kanak Harga Murah

Jubah raya cantik dan murah !!

Green Hijab memang Ohsem memang cair.

Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://kotakkopek.blogspot.com/2021/05/saya-tak-dera-paksa-anak-hisap-vape.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Anak Aku Suka Hati Aku Ibu Suap Vape Pada Anak 2 Kali Kononnya Nak Bergurau Dikecam Netizen

Anak Aku Suka Hati Aku Ibu Suap Vape Pada Anak 2 Kali Kononnya Nak Bergurau Dikecam Netizen

papar berkaitan - pada 4/5/2021 - jumlah : 186 hits
Anak aku suka hati aku Ibu suap vape pada anak 2 kali kononnya nak bergurau dikecam netizenTindakan seorang ibu memuat naik video yang menunjukkan dirinya menyuap rokok elektronik atau vape kepada anaknya yang berusia lingkungan 2 tahun men...
Bapa Beri Anak Berusia 2 Tahun Hisap Vape Sambil Dirakam Isterinya Direman 7 Hari

Bapa Beri Anak Berusia 2 Tahun Hisap Vape Sambil Dirakam Isterinya Direman 7 Hari

papar berkaitan - pada 5/5/2021 - jumlah : 194 hits
Bapa beri anak berusia 2 tahun hisap vape sambil dirakam isterinya direman 7 hariLelaki yang dipercayai bapa kepada kanak kanak berusia dua tahun yang memberi anak kecil itu menghisap rokok elektronik atau vape di mana videonya viral di med...
Bagi Anak Hisap Vape Wanita Minta Netizen Jangan Masuk Campur

Bagi Anak Hisap Vape Wanita Minta Netizen Jangan Masuk Campur

papar berkaitan - pada 5/5/2021 - jumlah : 174 hits
Pepatah melentur buluh biarlah dari rebungnya seringkali diguna pakai dalam mendidik anak anak agar menjadi seorang yang berguna apabila dewasa kelak Bahkan anak anak ini perlu dibesarkan dengan kasih sayang dan nilai akhlak yang baik sebag...
Tular Anak Kecil Dipaksa Hisap Vape

Tular Anak Kecil Dipaksa Hisap Vape

papar berkaitan - pada 4/5/2021 - jumlah : 119 hits
Satu rakaman video seorang kanak kanak berusia lingkungan setahun lebih dipaksa menghisap menghisap rokok elektrik tular di media sosial hari ini Lebih menyayat hati apabila perbuatan itu dipercayai dilakukan oleh ibu kepada kanak kanak yan...
Dikecam Lawat Hospital Ramai2 Anak Tiri Tokti Mohon Maaf Tampil Beri Penjelasan

Dikecam Lawat Hospital Ramai2 Anak Tiri Tokti Mohon Maaf Tampil Beri Penjelasan

papar berkaitan - pada 22/4/2021 - jumlah : 115 hits
Baru baru ini video lawatan ke hospital bersalin yang dimuat naik oleh anak tiri penyanyi terkemuka negara Siti Nurhaliza menjadi tular dan mencetuskan kemarahan netizen di serata laman sosial Berikutan itu individu yang memuat naik video t...
Video Lelaki Disyaki Beri Anak Hisap Vape Ditahan Polis

Video Lelaki Disyaki Beri Anak Hisap Vape Ditahan Polis

papar berkaitan - pada 6/5/2021 - jumlah : 81 hits
1 058 total views 697 views today Polis menahan seorang lelaki yang tular di media sosial pada Ahad lepas kerana disyaki memberi anaknya yang berusia dua tahun setengah menghisap vape Ketua Polis Daerah Gombak ACP Arifai Tarawe berkata lela...
Jangan Berhenti Untuk Mendoakan Anak Anak

Jangan Berhenti Untuk Mendoakan Anak Anak

papar berkaitan - pada 28/4/2021 - jumlah : 138 hits
Jangan Berhenti Untuk Mendoakan Anak anak Tugas ibubapa bukan hanya jaga makan minum mereka kan Doa kita adalah senjata anak anak untuk hidup lebih sempurna So sebagai ibubapa Jangan pernah berhenti untuk mendoakan anak anak Kenapa kita per...
Diduga Stres Ditinggal Suami Merantau Ibu Di Oki Bunuh Anak Saat Tidur

Diduga Stres Ditinggal Suami Merantau Ibu Di Oki Bunuh Anak Saat Tidur

papar berkaitan - pada 22/4/2021 - jumlah : 112 hits
Dari pemeriksaan tersangka mengalami gangguan kejiwaan setelah ditinggal suami bekerja di luar kota Tersangka tinggal bersama korban di rumah itu
Selalu Doa Minta Bersalin Mudah Allah Makbulkan Suami Jadi Bidan Sambut Anak

Selalu Doa Minta Bersalin Mudah Allah Makbulkan Suami Jadi Bidan Sambut Anak

papar berkaitan - pada 22/4/2021 - jumlah : 138 hits
Alhamdulillah Allah permudahkan dan makbulkan doa saya nak bersalin dengan mudah Tak sangka pula cepat sangat Hanya 15 minit dah selamat keluar Ini pengalaman yang dilalui seorang ibu Puan Haniey Muhd ketika melahirkan bayi perempuan 17 Apr...
Zahid Bawa Konco Konconya Jadi Ahli Politik Paling Hina Dalam Sejarah Malaysia

Tahniah Zahid Umno Pn Bubar

Amalkan 10 Makanan Ini Untuk Tambah Darah

10 Negara Teratas Mempunyai Rizab Emas Terbesar 2021 Berapakah Rizab Emas Malaysia

Adakah Tun Sebotaj Ph

Dakwaan Warga Emas Mati Akibat Covid 19 Disiasat

7 Lagenda Malaysia Diiktiraf Fifa Century Club

Reasons To Hire A Good Electrician When Doing New Home Architecture Plan



Senarai Kedudukan Negara Asia Tenggara Dalam Olimpik

Transgender Dalam Olimpik Tokyo 2020

Tolonglah Aku Ada Cita Cita dan Masa Depan Fara Salleh Tidak Maafkan Keluarga Shuk

Ini Sebab Mengapa China Sangat Power Dalam Sukan Olimpik

7 Skandal Terbesar Dalam Sukan Olimpik


282 Kes Babit Bayi Kanak Kanak Remaja Di Sabah Semalam

Amah Dihempap Pagar Kereta Meninggal Dunia

Pocket Rocket Man Please Bring Gold Medal For Malaysia

1 Sboibc888 2021

Lepas Peluang Berlakon Gentleman Dengan Joo Jihoon Han Sohee Mahu Rehat Dek Kepenatan

Tangis Syukur Irwansyah Saat Ibunya Bangun Dari Koma Sadar Usai Dengar Ayat Suci Al Quran