Kalau tanya kinah, pelbagai jenis game online dan offline kinah main, itupun bila ada masa terluang je la. Selain main game sudoku, game legends solitaire turut menjadi pilihan kinah. Korang pernah tak dengar nama game solitaire? Ala game susun kad tu.
Kinah bila main game solitaire spider ni kekadang tu stress jugak kenapa la aku cepat sangat klik yang tu. Sedangkan ada lagi slot yang sama dan nombor yang sama. At last dah sampai jalan buntu, kinah klik new game dan main semula hahaha. Aish kenapa la rasa susah sedangakn kinah ambik yang easy je. Lepastu, tak pernah menang pun sebab malas nak baca instruction game. Itulah kinah pada masa dulu.
Selain game solitaire ni, ada satu jenis game bagi kinah memang rare pada zaman kinah belajar dulu iaitu game cari benda tersembunyi. Ada yang susah, ada yang senang. Tapi game cari benda tersembunyi The Palace Hotel solitare.org ni tak la susah mana sebab kinah pilih yang easy. Sekejap je dah jumpa setakat yang kinah main la. Best jugak sesekali main game ni. Lagi mencabar kalau kita diminta mencari berdasarkan perkataan bukan berdasarkan kepada gambar. Pada masa tu, baru kita tahu tahap bahasa inggeris kita macam mana kan.
Haaa siapa sini peminat game candy crush, mesti korang dah sampai level tertinggi kan. Kinah ada je main game tu dulu, tapi dah uninstall sebab ruang phone ni tak la besar mana. Lepastu banyak apps kinah terpaksa install untuk keperluan kerja. Nak tak nak kena la korbankan game best ni. Tapi mujurlah game di solitaire.org ni ada je game seakan dengan candy crush iaitu candy house match dan paling best tak payah pening memikirkan masalah ruang phone yang terhad sebabnya di sini kita boleh je main tanpa perlu install ke dalam phone. Best tak best? |
Kempen Promosi dan Iklan Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua. Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini |