Pink Cerita Mengenai Diskriminasi Pada Kaum Wanita


Sapa layan citer pink malam tadi kat TV 2..kita geng...best sangat jalan citer dia..k.fiezz bagi 10/10...jalan citer yang best, tak perlu babak nyanyi..tak perlu hero yang hensem..cukup  jalan citer yang best..suspense & bagi kita berteka teki..dah boleh buat k.fiezz melekat tengok citer hindustan sampai habis...dulu2 k.fiezz memang kaki hindustan..tapi sejak kawen, k.fiezz dah kureng sikit citer hindustan...kalau tengok pun, k.fiezz nak tahu sinopsis dia dulu...macam citer pink ni semalam, pasan ada yang share kat facebook..tapi lupa plak ditayangkan kat TV2 malam tadi..nasib baik abis citer melayu kat tv3, k.fiezz duk cari channel lain..terbuka tv2 ni..baru teringat citer pink..harus la tengok...
citer pink bollywood ni, absolutely lain sangat jalan citer dia...
SINOPSIS CITER PINKCerita ni berkisarkan diskriminasi terhadap kaum wanita..
3 orang gadis (Minal, Falak & Andrea) teman serumah dan juga berkerjaya yang cuba mempertahankan maruah mereka sebagai wanita yang telah dihina di mahkamah disebabkan satu kejadian yang menimpa mereka semasa sedang berhibur dengan Rajvir Singh dan rakan-rakannya...Disebabkan Rajvir singh merupakan anak orang ternama dan mempunyai kuasa & duit, Rajvir singh dan rakan-rakannya membuat laporan polis atas dakwaan pelacuran dan cubaan membunuh oleh Minal, Falak & Andrea. Sebelum Minal di tangkap, Minal, Falak & Andrea berterusan di ganggu oleh Rajvir dan rakan-rakannya disebabkan kejadian pada malam tersebut..Rajvir cedera di bahagian muka disebabkan oleh Minal dan Rajvir Singh dan rakan-rakannya berdendam dengan Minal..
Minal, Falak & Andrea cuba membuat laporan polis tetapi tak dilayan bila polis dapat tahu aduan dibuat untuk Rajvir Singh,anak orang kenamaan..
dan sebaliknya Minal yang ditangkap selepas Rajvir membuat laporan palsu kepada polis bahawa Minal, Falak & Andrea yang cuba menggangu dan menggoda mereka pada malam kejadian yang menyebabkan Rajvir Singh cedera di bahagian muka..dalam erti kata lain Rajvir membuat tuduhan Minal, Falak & Andrea adalah pekerja s**s..
Deepak Sehgal (Amitabh Bachan) seorang peguam yang telah bersara dan juga jiran kepada 3 orang gadis ni cuba membantu atas dasar simpati..walaupun beliau sendiri ada masalah kesihatan & menjaga isterinya yang sakit..Pada mulanya Deepak menasihatkan Falak & Andrea mengupah seorang peguam lain tetapi tak ada peguam yang nak terima kes mereka bertiga...
Semasa di mahkamah, paksaan dari peguam Rajvir Singh yang mengeluarkan hujah2 bertentangan membuatkan 3 orang gadis ni tertekan dan menyebabkan Falak membuat kenyataan seperti dikehendaki oleh peguam Rajvir..
Dan nasib baik dengan kepakaran Deepak menyoal balas Rajvir (mangsa kejadian..kononnya), memberi soalan2 tekanan pada Rajvir yang mendedahkan personaliti sebenar Rajvir..My Review -K.fiezz suka sangat jalan citer dia..babak banyak dalam mahkamah..kenyataan & soal balas dari dedua peguam sangat best..yang si botak (peguam Rajvir) masa beri tekanan pada Minal, Falak & Andrea memang rasa nak masuk tangan dalam tv, lempang si botak tu..geram sangat tau..sesuka hati dia merendahkan,hina, herdik Minal, Falak & Andrea mengambil duit untuk melakukan hubungan s***s dengan Rajvir dan rakan-rakan.. 
Deepak, peguam Minal sambil memberi hujah,soal balas turut memberikan kenyataan hak-hak wanita..
Hakim untuk kes ni, nampak dia menyebelahi Minal, Falak & Andrea tetapi bukti-bukti yang diberikan lebih memihak kepada Rajvir & rakan-rakan...
Scene paling best masa Deepak mengenakan polis wanita yang menangkap Minal..padan muka...konon macam tegas sangat..padahal dah kena bayarrr...
overall citer ni berkisarkan diskriminasi terhadap kaum wanita serta layanan, peraturan tidak adil bagi wanita..
Rate k.fiezz bagi 10/10 untuk pink...kalau nak tengok, cuba la intai-intai kat google/you tube..seriusly sangat best...

Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.fiezasani.xyz/2019/09/pink-cerita-mengenai-diskriminasi-pada-kaum-wanita.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Patahkan Kakinya Drinkwater Diserang 6 Lelaki Kerana Wanita

Patahkan Kakinya Drinkwater Diserang 6 Lelaki Kerana Wanita

papar berkaitan - pada 9/9/2019 - jumlah : 51 hits
DANNY DRINKWATER mengalami pelbagai kecederaan termasuk ligamen lutut selepas diserang enam lelaki kerana cuba menggoda teman wanita seorang pemain lain di sebuah kelab malam di Manchester SUKANLONDON 8 Sept Pemain tengah England Danny Drin...
Sinopsis Telefilem Wanita Di Hujung Kuala

Sinopsis Telefilem Wanita Di Hujung Kuala

papar berkaitan - pada 9/9/2019 - jumlah : 48 hits
Telefilem Wanita Di Hujung Kuala ini sudah pun disiarkan di TV Okey pada 31 Ogos yang lalu sempena hari kemerdekaan Malaysia yang ke 62 Aku dapat tahu pasal telemovie Wanita Di Hujung Kuala ini pun lepas tengok Instagram Nazeera Sardi plus ...
Wanita Tanpa Mekap Lebih Disukai Oleh Lelaki Betul Ke

Wanita Tanpa Mekap Lebih Disukai Oleh Lelaki Betul Ke

papar berkaitan - pada 8/9/2019 - jumlah : 89 hits
Wanita Tanpa Mekap Lebih Disukai Oleh Lelaki Mungkin ramai sudah tahu yang kebanyakan lelaki sememangnya suka melihat wanita tanpa mekap Namun begitu tidak ramai yang tahu apa sebab di sebaliknya Di sini kami bongkar rahsia lelaki mengapa m...
Tiba Tiba Ja Mata Masuk Habuk Tindakan Wanita Sumbang Makanan Raih Pujian Netizen

Tiba Tiba Ja Mata Masuk Habuk Tindakan Wanita Sumbang Makanan Raih Pujian Netizen

papar berkaitan - pada 8/9/2019 - jumlah : 79 hits
Bergelar sebagai seorang anggota Bomba besar tanggungjawab yang perlu dipikul kerana tugas tugas yang perlu dilakukan agak mencabar dan berisiko terhadap diri sendiri Mana tidaknya anggota Bomba sudah sinonim dengan tugas tugas menyelamat y...
Cemburu Wanita Pujaannya Dipersunting Korban Arifin Gorok Pengantin Baru Di Depan Istri

Cemburu Wanita Pujaannya Dipersunting Korban Arifin Gorok Pengantin Baru Di Depan Istri

papar berkaitan - pada 8/9/2019 - jumlah : 54 hits
Berita viral warga Pemalang Jawa Tengah dihebohkan dengan aksi pembunuhan pengantin baru Aldi di depan istrinya oleh seorang pria pada Jumat Dilansir dari Tribunnews com viral pengantin baru tewas dibunuh di depan sang istri diduga pelaku c...
Saya Bukan Suka Suka Bersolek Jadi Wanita Tapi

Saya Bukan Suka Suka Bersolek Jadi Wanita Tapi

papar berkaitan - pada 9/9/2019 - jumlah : 44 hits
Kecoh semalam apabila Nazim Othman memuat naik gambarnya bersolek cantik Mulalah netizen tampil membuat spekulasi Nazim sudah bertukar menjadi mak nyah dan The post appeared first on
Kasus Vina Garut Ini Penampilan Terbaru Pemeran Wanita Pengakuan Rayya Sebelum Meninggal

Kasus Vina Garut Ini Penampilan Terbaru Pemeran Wanita Pengakuan Rayya Sebelum Meninggal

papar berkaitan - pada 9/9/2019 - jumlah : 134 hits
Satu di antara pemeran pria video Vina Garut Rayyam meninggal dunia Sabtu dini hari Rayya meninggal dunia pukul 03 00 WIB Hal tersebut dikonfirmasi oleh pengacara Rayya Soni Sanjaya Iya betul meninggal dunia Jam 03 00 dikabarkan meninggal u...
Sahihkah Hadith Wanita Penghuni Neraka

Sahihkah Hadith Wanita Penghuni Neraka

papar berkaitan - pada 9/9/2019 - jumlah : 76 hits
SOALAN Adakah sahih hadith hadith yamg menyebut bahawa ramai penghuni neraka di akhirat nanti ialah kaum wanita JAWAPAN Hadith hadith yang menyebut bahawa kebanyakkan ahli neraka di akhirat nanti ialah kaum wanita adalah hadith yang sahih U...
Nadzmi Berang Bila Netizen Kata Isterinya Wanita Gigil

Nadzmi Berang Bila Netizen Kata Isterinya Wanita Gigil

papar berkaitan - pada 9/9/2019 - jumlah : 78 hits
Tak kisah jadi bahan gelak tapi jangan hina isteri saya Nadzmi Jelaskan Isterinya Menggigil Sbb Ahad lepas Nadzmi Adhwa dan Ardell Aryana telah diijabkabulkan tapi ada pula yang tak senang pasal hari bahagia mereka ini Nadzmi dan Ardell yan...
Bertuah Jika Lakukan 7 Perbuatan Ini

Jenis Jenis Dekorasi Dan Ikatan Hidden Hantaran

Telefon Jatuh Dalam Mangkuk Tandas Punca Kematian Wanita Suka Berswafoto

Tujuh Faedah Dari Surat Adh Dhuha

Manjakan Deria Rasa Dengan Set Minum Petang Dolly Yumcha

Kenapa Perlu Memperbanyakkan Minum Air Semasa Jerebu

Comforting Slow Cooker Ginger Chicken Rice Porridge Recipe

Selamat Hari Lahir Ke 15 Nur Aina Insyirah



Kisah Raja dan Tukang Ramal Yang Digelar Nostradamus Indonesia Jayabaya

Biodata Dayana Roza Pelakon Drama Seadanya Aku

Kisah Pasukan Pertahanan Lembu India Cow Vigilantes

Bolehkah Otak Yang Rosak Disebabkan Syabu Dipulihkan

Biodata Dan Latar Belakang Penyanyi Sufi Rashid


Ramai Netizen Puji Bila Datin Diana Danielle Berhijab

Kisah Lebuhraya Karak Yang Masih Kekal Misteri

Tempah T Shirt Di Custom My Tanpa Minimum Kuantiti

Ciri Pembelajaran Abad 21

Teruntum Tower In The Haze

My Salam Bantuan Kewangan Kerajaan Untuk Golongan B40 Melalui Takaful Kesihatan