Peluang Menjana Pasif Income Bulanan


 


Peluang Menjana Pasif Income Bulanan Dengan CopytradeAdakah anda tercari-cari peluang bagaimana untuk menjana pasif income bulanan sebagai sumber pendapatan tambahan dan sampingan anda sekeluarga. Menjadi keseronokan dan kebahagiaan kita apabila memiliki sumber yang boleh menjana pasif income bulanan bagi menampung keperluan kewangan kita dan keluarga.

Artikel ini Paksu akan kongsikan bagaimana untuk menjana pasif income bulan dengan copytrade bersama Cikgu Roslee. Copytrade bersama Cikgu Roslee memberikan peluang kepada semua untuk boleh menjana pendapatan pasif secara tambahan dan sampingan setiap bulan dari trading.
PELUANG MENJANA PENDAPATAN PASIF KONSISTEN 10-30% SETIAP BULAN, TANPA PERLU MENJUAL BARANG ATAU MENAJA SESIAPA! BUAT INCOME PASIF DIAM-DIAM DARI RUMAH JE.. SESUAI UNTUK SEMUA. TANPA PERLU SEBARANG KNOWLEDGE TRADING! TANPA PERLU BUAT APA-APA!JOM SERTAI COPYTRADE BERSAMA CIKGU ROSLEE HARI INI JUGA!
Tanpa memerlukan anda untuk mahir trade sendiri, tanpa perlu anda untuk trade sendiri pun, tanpa perlu pantau chart, walaupun anda zero knowledge dalam trading, anda berpeluang menjana keuntungan atau profit secara pasif konsisten 10-30% setiap bulan dengan copytrade bersama Cikgu Roslee ini.

Dengan sistem copytrade ini trading anda akan berjalan secara automatik selepas disetkan. Dengan risiko yang sederhana dan rendah ini, Paksu sangat mengesyorkan anda untuk bersama menyertainya untuk merebut peluang menjana pasif income bulanan tanpa perlu anda buat apa-apa. Semuanya automatik sahaja selepas kita setkan.
Boleh bermula dengan minima USD100 dan keatas, anda sudahpun berpeluang untuk menjana pendapatan pasif setiap bulan. Yang bestnya adalah keuntungan dan profit setiap bulan anda dalam USD!
Jemput anda baca penjelasan Paksu dalam artikel ini, mendengar penjelasan voice msg dan tonton video-video yang dikongsikan. In shaa Allah anda boleh memahaminya dengan jelas. Jika anda ada yang tak faham, sila whatsapp Paksu, Paksu akan bantu jelaskan dan guide anda A to Z!
Copytrade Bersama Cikgu Roslee
Dari Meja Kerja Di Dapur Rumah,
Fulltime Internet Marketer
Paksu aka Zulkifli Harun
012-7092198 – Klik sini untuk whatsapp!


Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Paksu ingin berkongsi kepada semua mengenai servis copytrade dari rakan Paksu; Cikgu Roslee Halim dari Pasir Mas Kelantan. Servis copytrade bersama Cikgu Roslee ini memberi peluang kepada semua untuk boleh bersama-sama menjana pendapatan dari trading secara pasif sahaja setiap bulan! Tidak kira siapa kita walaupun zero knowledge dalam trading masih boleh bersama-sama menjana pendapatan pasif 10-30% setiap bulan. Dengan sistem copytrade ini trading kita akan berjalan secara automatik menjana profit kepada kita setiap bulan secara pasif selepas ianya disetkan.
Tanpa perlu buat apa-apa, tanpa perlu pantau chart, tanpa perlu buat analisis pasaran, tanpa perlu untuk open atau close entry sendiri. Cukuplah sekali sekala sahaja buka MT5 kita untuk lihat berapa sudah profit yang telah dihasilkan.
Mahu buat withdrawal profit yang lebih dari nilai deposit kita? Silakan… Bila-bila masa sahaja boleh dilakukan! Begitulah semudah A… B… C… kita boleh menjana pendapatan pasif dengan copytrade bersama Cikgu Roslee ini!
Jangan bimbang jika anda rasa tak mahir dan tak faham! Janji anda ada kesediaan untuk bermula sahaja. Whatsapp Paksu, in shaa Allah.. Paksu akan bantu dan guide anda A to Z!
Untuk makluman semua, bermula 1 Ogos 2022 lalu Cikgu Roslee telahpun melakukan perubahan dan penambaikan keatas sistem copytrade yang beliau tawarkan kepada kita semua sebagai client. Hal ini bertujuan bagi memastikan kadar risiko dapat dikurangkan dan kadar profit pula dapat ditingkatkan!
Paksu kongsikan dengan tuan/puan mengenai perubahan ini agar tuan/puan jelas dan faham mengenai perjalanan copytrade CARA BARU bersama Cikgu Roslee ini. Paksu akan kongsikan bersama tuan/puan prestasi dan kejayaan ke atas perubahan ini dibawah.
Updated info 9/12/2022
Penjelasan A to Z menggunakan voice message dari Paksu : Bagaimana kita boleh menjana pendapatan pasif konsisten 10-30% sebulan dengan Copytrade bersama Cikgu Roslee ini? Dengan modal minima USD100 kita sudah boleh bersama menjana income pasif setiap bulan dengan copytrade ini. Paksu juga jelaskan tentang penambahbaikan yang Cikgu Roslee lakukan mampu turunkan kadar risiko kita disamping mampu menaikkan kadar profit kita setiap bulan. Jemput anda mendengarnya!
Audio Player00:0000:00Use Up/Down Arrow keys to increase or decrease volume.JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI!
JOM BUAT INCOME PASIF 10-30% SEBULAN!
JOM SERTAI COPYTRADE BERSAMA CIKGU ROSLEE
HARI INI JUGA!! WHATSAPP PAKSU
012-7092198 UNTUK BANTUAN & GUIDE A TO Z!


.
Sistem TerdahuluSebelum 1 Ogos 2022
– Trade hanya pair GBPUSD.
– Profit dicapai sekitar 8-12% sahaja sebulan.
– Entry, layering dan close position SEPENUHNYA ditentukan oleh algorithm EA yang telah ditetapkan.
– Campurtangan MANUAL dilakukan setelah margin level mencapai bawah 1000%. EA dioffkan dan diuruskan secara manual berdasarkan analisis semasa!
Sistem BaruSelepas 1 Ogos 2022
– Pair ditukar kepada AUDUSD. Pair AUDUSD ini dipilih kerana sesuai dengan pergerakkan BUY atau SELL nya tidak terlalu volatile dan ekstrim berbanding dengan pair GBPUSD sebelum ini. Pergerakan yang ekstrim dan terlalu volatile boleh memberikan risiko yang tinggi terutamanya jika berlaku trending dalam tempoh masa lama! 
– Profit lebih tinggi dicapai diantara 20-30% sebulan.
– Penambaikan kepada kaedah 1st ENTRY untuk satu-satu trade position samaada bermula dengan BUY atau SELL. Berbeza dengan kaedah terdahulu 1st entry ditentukan oleh algorithm EA 100% samaada 2 BUY 1 SELL atau 2 SELL 1 BUY! Kaedah baru ini, Cikgu akan mulakan dengan analisis dahulu sebelum 1st ENTRY dilakukan berdasarkan kepada CMP (current market price), hanya 1 ENTRY mula dibuka samaada BUY atau SELL sahaja dan ianya adalah MANUAL ENTRY yang dilakukan pada akaun master!
– Selepas 1st Entry manual dibuka, barulah algorithm EA mula bekerja untuk layering dan close position apabila profit, bergantung kepada setting yang ditetapkan. Didapati dengan cara ini, beban akaun boleh dikurangkan dengan bilangan entry serta jumlah floating dapat dikurangkan dengan ketara sekali!
– Dalam penambaikan baru ini juga, kaedah cutloss digunakan untuk memastikan akaun dapat dikekalkan selamat jika pergerakan bertentangan arah jauh dengan analisis! Berbeza dengan sistem terdahulu tiada kaedah cutloss dan didapati ianya boleh membahayakan akaun trading kita!

SELEPAS 3 BULAN DIUJI SECARA LIVE! DIDAPATI PRESTASINYA LEBIH BAIK & LEBIH MENGUNTUNGKAN PARA CLIENT SEMUA!
RISIKO, BILANGAN ENTRY & JUMLAH FLOATING DAPAT DIKURANGKAN NAMUN KADAR % PROFIT DAPAT DITINGGIKAN DENGAN KETARA!
BUKTINYA…..
Sehingga artikel ini ditulis 16 November 2022. Menurut data Cikgu Roslee dalam tempoh dari 1/8/2022 hingga 15/11/2022 akaun Copytrade bersama Cikgu Roslee telahpun berjaya grow sehingga 87.39%. Sasaran Cikgu Roslee untuk grow hingga 100% sehingga hujung November 2022 ini! in shaa Allah.
Peluang Menjana Pasif Income Bulanan Dengan CopytradeUNTUK LIHAT PRESTASI COPYTRADE CIKGU ROSLEE SECARA LIVE DARI HARI PERTAMA PENAMBAHBAIKAN DILAKUKAN (1/8/2022) HINGGA KINI.. BOLEH LOGIN DI MT5 ID INI!
ID Acc MT5 : 50077896
Server : LiteFinance Global LLC
Investors Pwd : CikguLee123

Client ini mula deposit USD100 pada 1/8/2022. Anda boleh login dan nilailah sendiri prestasinya!
VIDEO : BUKTI Client Ini Grow Profit 96.36% Dalam Masa 4 Bulan Sahaja Dengan Copytrade Bersama Cikgu Roslee | Video ini hasilkan pada 6/12/2022


** Klik button fullview dibucu kanan bawah jika anda tonton dari handphone, untuk elak nampak separuh. Ini kerana video ini dimuat naik terus dari phone screen recording tanpa edit...
REKOD PROFIT BULANAN & MINGGUAN!(data sah sehingga tarikh artikel ini ditulis)


Menarik kan prestasi % PROFIT DICAPAI setelah Cikgu Roslee lakukan penambahbaikan ini? Profit boleh GROW hingga 100% dalam tempoh 4 bulan dalam keadaan risiko telahpun berjaya dikurangkan! Semestinya terbaik!ANDA MINAT UNTUK MENCUBA BERSAMA COPYTRADE DENGAN CIKGU ROSLEE INI?Boleh… Tak ada masalah
Paksu sedia bantu dan guide A to Z! Ianya mudah dan ringkas sahaja pun. Tak perlu sebarang kemahiran yang special untuk sertai dalam Copytrade ini.
Boleh bermula serendah USD100 atau dalam gandaan 100. Contohnya USD100, USD200, USD300, USD400……………… USD1k, USD2k
Setting default akaun Master adalah USD100. Setting akaun Copytrade anda nanti bergantung kepada kadar deposit yang dilakukan. Semakin besar deposit, semakin besar saiz lot entry dibuka dan semakin besarlah profit yang akan dicapai apabila satu-satu trade session ditutup!
Nota : Kadar tukaran terkini di Litefinance untuk Deposit RM5.00 dan Withdrawal RM4.80 untuk USD1 menggunakan Local Depositor!
Peluang Menjana Pasif Income Bulanan Dengan CopytradeBAGAIMANA CARA KIRAAN PROFITNYA?– Kita boleh tengok sendiri trade session kita yang berjalan kat Meta Trader 5 di handphone masing-masing. Kita boleh login ke akaun trading kita guna ID MT5 dan password kita sendiri.
– Kadar % profitnya sama, yang membezakannya adalah kadar deposit kita sahaja!
Contoh Kiraan
Dari carta diatas. Kita ambil CONTOH Bulan Ogos 2022 – Profit Copytrade 24.88%
Formula : Deposit (USD) X % Profit Bulanan = Profit (USD)
– Jika kita deposit USD100 – Maka profit kita adalah USD24.88, Balance kita jadi USD124.88
– Jika kita deposit USD200 – Maka profit kita adalah USD49.76, Balance kita jadi USD249.76
– Jika kita deposit USD300 – Maka profit kita adalah USD74.64, Balance kita jadi USD374.64
.
.
– Jika kita deposit USD600 – Maka profit kita adalah USD149.28, Balance kita jadi USD749.28
.
.
– Jika kita deposit USD1k – Maka profit kita adalah USD248.80, Balance kita jadi USD1248.80
Fees Cikgu Roslee 15% dari profit dan ianya automatik sistem akan tolakkan, balance yang tertera di Meta Trader 5 adalah bersih untuk client withdraw!

AUTO COMPOUNDING JUGA BOLEH DISETKAN PADA AKAUN COPYTRADE ANDA DENGAN FEATURES BARU YANG TERDAPAT DALAM DASHBOARD “In proportion in my fund”. BAGITAHU PAKSU NANTI, IN SHAA ALLAH PAKSU BANTU URUSKAN A TO Z UNTUK ANDA!
PELUANG MENJANA INCOME PASIF 10-30% KONSISTEN SETIAP BULAN TANPA PERLU MENJUAL BARANG & TANPA PERLU MENAJA SESIAPA! REBUT PELUANG KEEMASAN INI SEGERA!VIDEO KAJIAN KES : Bagaimana client ini yang tak tahu apa-apa tentang trading boleh berjaya grow profit 195.66% dalam 7 bulan sahaja join copytrade bersama Cikgu Roslee ini!

JOM SERTAI COPYTRADE BERSAMA CIKGU ROSLEE HARI INI JUGA!
BOLEH BERMULA MINIMA USD100
PELUANG JANA INCOME PASIF 10-30% SEBULAN!
TESTIMONI-TESTIMONI DARI CLIENT


Diatas sebahagian testimoni-testimoni yang dikongsikan!
JOM SERTAI COPYTRADE BERSAMA CIKGU ROSLEE
HARI INI JUGA!!PELUANG BUAT INCOME PASIF
10-30% KONSISTEN SETIAP BULAN TANPA
PERLU BUAT APA-APA!CUBALAH WALAUPUN
DENGAN MINIMA USD100! TENGOKLAH
PRESTASI PROFIT YANG DIHASILKAN!INCOME PASIF DAN PROFIT UNTUK ANDA
DALAM USD SETIAP BULAN!IN SHAA ALLAH ANDA TIDAK AKAN MENYESAL..
JOM SERTAINYA HARI INI JUGA!!!CARA UNTUK REGISTER & BERMULA?1) Daftar Litefinance Malaysia dari link Paksu ini – KLIK SINI
– Masukkan email, cipta password, kemudian buat verify email dan no handphone anda, submit salinan gambar ic anda depan dan belakang untuk pengesahan identiti.
Verify email, no phone dan pengesahan identiti ini penting untuk mengelakkan masalah ketika ANDA melakukan withdrawal profit nanti
Cara verify – Login dashboard – Klik My Profile – Scroll kiri – Klik Menu Verification

Trading Akaun ANDA Berjalan Dibawah Tetapan Ciri Islamik!
Jika ANDA tak tahu nak buat semua ini. Jangan bimbang WhatsApp Paksu 012-7092198 bagitahu. Paksu boleh bantu uruskan dari A to Z. Paksu bantu anda hingga selesai! No problem.

2. Selepas pendaftaran selesai. Paksu guide anda untuk buat deposit ke akaun trading anda sendiri. Minimum untuk follow Copytrade Cikgu Roslee ialah USD100 dan ke atas dalam gandaan 100.
3. Selepas deposit ANDA approve, Cikgu Roslee akan bantu untuk setupkan Copytrade ANDA.
4. Pantau sahaja trade ANDA berjalan di Meta Trader 5. Tak perlu ANDA buat apa-apa lagi.
5. Ada profit lebih dari nilai deposit, ANDA bolehlah buat withdrawal.
6. Join group WhatsApp Support Copytrade Bersama Cikgu Roslee!
* Kepada yang sudah akaun trading Litefinance, tak perlu mendaftar baru jika akaun anda masih aktif. WhatsApp Paksu 012-7092198 untuk Paksu guide bantu anda pindahkan IB dahulu, sebelum mula buat Copytrade dengan Cikgu Roslee ini!
Jika ada sebarang masalah atau perlukan apa-apa penjelasan boleh terus WhatsApp Paksu 012-7092198 untuk bimbingan serta bantuan. Sila klik link dibawah. Terima kasih!

Baca artikel Paksu terdahulu
(telah ditulis 7 October 2021 lalu)
mengenai Copytrade bersama Cikgu Roslee.
Fahami lengkap mengenai konsep Copytrade
dan testimoni-testimoni pelanggan
yang berpuashati. – KLIK SINI
Peluang Menjana Pasif Income Bulanan Dengan Copytrade.
Anda mungkin mencari berkaitan ini;
Peluang Menjana Pasif Income Bulanan, pasif income setiap bulan, menjana pendapatan pasif setiap bulan, pendapatan sampingan secara pasif setiap bulan, buat duit tepi income pasif setiap bulan, pendapatan pasif bulanan 10-30%, pendapatan tambahan pasif bulanan, pendapatan sampingan pasif bulanan, buat duit tepi secara pasif bulanan, pendapatan tambahan pasif setiap bulan, pendapatan sampingan pasif setiap bulan, buat side income pasif setiap bulan, extra income pasif setiap bulan, bagaimana menjana income pasif bulanan, income pasif setiap bulan, menjana income pasif setiap bulan, platform buat income pasif setiap bulan, pelaburan jana income pasif setiap bulan, copytrade terbaik jana income pasif setiap bulan, menjana income pasif bulanan, duit tepi secara pasif bulanan,


Untuk keterangan lanjut sila layari Peluang Menjana Pasif Income Bulanan


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.addindeen.com/2023/01/peluang-menjana-pasif-income-bulanan.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Peluang Jana Side Income Di Malaysia

Peluang Jana Side Income Di Malaysia

papar berkaitan - pada 3/2/2023 - jumlah : 82 hits
Peluang Jana Side Income Di Malaysia Yang Terbaik Secara PasifBercerita tentang peluang sumber dan cara jana side income di Malaysia ini banyak yang boleh dilakukan atau diusahakan bagi menjana pendapatan tambahan kita setiap bulan Di inter...
Cara Menjana Income Secara Online

Cara Menjana Income Secara Online

papar berkaitan - pada 30/1/2023 - jumlah : 124 hits
Cara Menjana Income Secara Online Setiap BulanBerbincang mengenai bagaimana cara menjana income secara online ini banyak hasil carian yang boleh ditemui di internet Namun kebanyakkannya akan berkongsi bagaimana cara untuk menjana income ata...
Pasif Income Dari Saham Dan Pelaburan

Pasif Income Dari Saham Dan Pelaburan

papar berkaitan - pada 24/1/2023 - jumlah : 181 hits
Pasif Income Dari Saham Dan PelaburanKita mengetahui bahawa satu cara menjana pendapatan pasif atau pasif income dari saham dan pelaburan ini Dapat menjana pendapatan pasif atau buat pasif income setiap bulan adalah suatu kelebihan buat mer...
Pasif Income Terbaik Di Malaysia

Pasif Income Terbaik Di Malaysia

papar berkaitan - pada 24/1/2023 - jumlah : 94 hits
Pasif Income Terbaik Di Malaysia Dengan CopytradeAnda tentu tercari cari peluang buat pasif income terbaik di Malaysia pada ketika ini Kenapa ramai yang menginginkan untuk ada sumber pasif income atau pendapatan pasif buat diri dan keluarga...
Cara Jana Income Pasif

Cara Jana Income Pasif

papar berkaitan - pada 23/1/2023 - jumlah : 102 hits
Cara Jana Income Pasif Dengan CopytradeRamai diantara kita ingin mencari cara jana income pasif setiap bulan yang boleh membantu kita menjana pendapatan tambahan Banyak kelebihan dan kebaikannya apabila kita memiliki sumber income atau pend...
Peluang Buat Extra Income Dengan Copytrade

Peluang Buat Extra Income Dengan Copytrade

papar berkaitan - pada 19/1/2023 - jumlah : 104 hits
Dikala keadaan ekonomi yang suram dan mencabar ini ramai diantara kita yang ingin mencari peluang buat extra income setiap bulan untuk menampung keperluan serta bil bil yang perlu dibayar Mencari pendapatan tambahan atau buat extra income y...
Menjana Pendapatan Tambahan Secara Pasif

Menjana Pendapatan Tambahan Secara Pasif

papar berkaitan - pada 19/1/2023 - jumlah : 121 hits
Menjana Pendapatan Tambahan Secara Pasif Setiap Bulan Dengan CopytradeJika anda sedang mencari peluang menjana pendapatan tambahan secara pasif setiap bulan secara konsisten dengan risiko yang sederhana dan rendah Paksu akan kongsikan kepad...
Cara Buat Side Income Yang Mudah

Cara Buat Side Income Yang Mudah

papar berkaitan - pada 3/2/2023 - jumlah : 144 hits
Cara Buat Side Income Yang MudahBagaimana cara buat side income yang mudah dan sesuai untuk semua tidak melecehkan serta memenatkan kita Tentu sekali ada yang tertanya tanya soalan ini kan Ye la dalam usaha kita untuk menambah pendapatan bu...
Middle Income Earners Flock To Eateries Offering Rm5 Meals

Middle Income Earners Flock To Eateries Offering Rm5 Meals

papar berkaitan - pada 2/2/2023 - jumlah : 59 hits
Amaliana Rosli enjoying a plate of chicken rice at the Mydin Subang food court PETALING JAYA Middle income earners are flocking to restaurants and outlets offering RM5 meals under a programme meant for the hardcore poor These customers who ...
Berbanding Ab Rauf Kenapa Tidak Ditonjolkan Ketua Pemuda Umno Dr Akmal Sebagai Ketua Menteri Melaka Berbanding Ab Rauf

Demi Tuntut Pengeluaran Caruman Kwsp Noorazlan Berjalan Kaki Dari Johor Ke Istana Negara

Nelson Piquet Lewis Hamilton Memuji Pemerintah Brasil Karena Mendenda Mantan Juara F1 Atas Komentar Ofensif

Mahathir Lupa Beliau Perdana Menteri Yang Pernah Diaibkan Oleh Pemimpin Negara Lain

Punca Sulaiman Ali Letak Jawatan Ketua Menteri Melaka Tersebar

Mahathir Wages Holy War Against Anwar

Peru Mundur Dari Pencalonan Tuan Rumah Piala Dunia U 17 Indonesia Punya Peluang

Kita Berada Di Bulan Ramadan Tapi Aliff Syukri Tergedik Gedik Tak Hormati Ramadan Pendakwah Bebas5 Scam Yang Sering Terjadi di Bazar Ramadan

Resepi Puding Trifle Menu Penyejuk Tekak Ketika Berbuka

Info Dan Sinopsis Saat Hilang Cintamu Telemovie Slot Cerekarama TV3 Yang Berdasarkan Kisah Benar

5 Syarikat Pengiklanan Terbesar Dunia

Yanjin Kawasan Bandar Paling Sempit di Dunia


Pm Koyak Dengan Mb Pmo Kena Nafi Atau Beripenjelasan

Alhamdulillah

Cara Terbaik Untuk Menyingkirkan Gas Dalam Kanak Kanak

Amir Masdi Ilusi Keliru Chord

Maulana Ardiansyah Engkaulah Satu Satunya Chord

Skim Baru Pinjaman Perumahan Untuk Golongan Tiada Slip Gaji