Pasif Income Dari Saham Dan Pelaburan


 


Pasif Income Dari Saham Dan PelaburanKita mengetahui bahawa satu cara menjana pendapatan pasif atau pasif income dari saham dan pelaburan ini. Dapat menjana pendapatan pasif atau buat pasif income setiap bulan adalah suatu kelebihan buat mereka yang boleh memilikinya. Pendapatan pasif yang diterima setiap bulan tanpa sebarang usaha dan komitmen masa boleh pergi ke mana-mana sahaja dapat memberikan kelapangan hidup buat kita.

Namun untuk menjana atau buat pasif income dari saham dan pelaburan ini memerlukan beberapa pertimbangan untuk memastikan ianya berjaya dan selamat buat kita. Kita haruslah memastikan ianya benar-benar selamat dan boleh memberikan pulangan yang baik ke atas pelaburan yang kita lakukan.
PELUANG MENJANA PENDAPATAN PASIF KONSISTEN 10-30% SETIAP BULAN, TANPA PERLU MENJUAL BARANG ATAU MENAJA SESIAPA! BUAT INCOME PASIF DIAM-DIAM DARI RUMAH JE.. SESUAI UNTUK SEMUA. TANPA PERLU SEBARANG KNOWLEDGE TRADING! TANPA PERLU BUAT APA-APA!JOM SERTAI COPYTRADE BERSAMA CIKGU ROSLEE HARI INI JUGA!
Artikel ini, Paksu akan kongsikan bagaimana peluang menjana income pasif 10-30% konsisten setiap bulan dengan copytrade bersama Cikgu Roslee. Tanpa perlu sebarang kemahiran trade, komitmen masa dan usaha, boleh bermula minima USD100. Anda berpeluang menjana income pasif dari saham dan pelaburan ini tanpa perlu stress dan pening-pening.

Dengan sistem copytrade ini semuanya akan berjalan secara automatik selepas disetkan. Dengan risiko yang sederhana dan rendah, kita boleh menjana income pasif yang konsisten setiap bulan tanpa perlu berbuat apa-apa pun. Jemput anda terus membaca artikel yang Paksu kongsikan ini.
Anda boleh baca artikel penjelasan ini, dengarkan voice msg yang Paksu sertakan dibawah dan video-video yang dikongsikan. In shaa Allah anda boleh memahaminya. Jika anda ada masalah dan kekeliruan, anda boleh whatsapp Paksu. In shaa Allah, Paksu bantu jelaskan A to Z!

Copytrade Bersama Cikgu Roslee
Dari Meja Kerja Di Dapur Rumah,
Fulltime Internet Marketer
Paksu aka Zulkifli Harun
012-7092198 – Klik sini untuk whatsapp!


Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Paksu ingin berkongsi kepada semua mengenai servis copytrade dari rakan Paksu; Cikgu Roslee Halim dari Pasir Mas Kelantan. Servis copytrade bersama Cikgu Roslee ini memberi peluang kepada semua untuk boleh bersama-sama menjana pendapatan dari trading secara pasif sahaja setiap bulan! Tidak kira siapa kita walaupun zero knowledge dalam trading masih boleh bersama-sama menjana pendapatan pasif 10-30% setiap bulan. Dengan sistem copytrade ini trading kita akan berjalan secara automatik menjana profit kepada kita setiap bulan secara pasif selepas ianya disetkan.
Tanpa perlu buat apa-apa, tanpa perlu pantau chart, tanpa perlu buat analisis pasaran, tanpa perlu untuk open atau close entry sendiri. Cukuplah sekali sekala sahaja buka MT5 kita untuk lihat berapa sudah profit yang telah dihasilkan.
Mahu buat withdrawal profit yang lebih dari nilai deposit kita? Silakan… Bila-bila masa sahaja boleh dilakukan! Begitulah semudah A… B… C… kita boleh menjana pendapatan pasif dengan copytrade bersama Cikgu Roslee ini!
Jangan bimbang jika anda rasa tak mahir dan tak faham! Janji anda ada kesediaan untuk bermula sahaja. Whatsapp Paksu, in shaa Allah.. Paksu akan bantu dan guide anda A to Z!
Untuk makluman semua, bermula 1 Ogos 2022 lalu Cikgu Roslee telahpun melakukan perubahan dan penambaikan keatas sistem copytrade yang beliau tawarkan kepada kita semua sebagai client. Hal ini bertujuan bagi memastikan kadar risiko dapat dikurangkan dan kadar profit pula dapat ditingkatkan!
Paksu kongsikan dengan tuan/puan mengenai perubahan ini agar tuan/puan jelas dan faham mengenai perjalanan copytrade CARA BARU bersama Cikgu Roslee ini. Paksu akan kongsikan bersama tuan/puan prestasi dan kejayaan ke atas perubahan ini dibawah.
Updated info 9/12/2022
Penjelasan A to Z menggunakan voice message dari Paksu : Bagaimana kita boleh menjana pendapatan pasif konsisten 10-30% sebulan dengan Copytrade bersama Cikgu Roslee ini? Dengan modal minima USD100 kita sudah boleh bersama menjana income pasif setiap bulan dengan copytrade ini. Paksu juga jelaskan tentang penambahbaikan yang Cikgu Roslee lakukan mampu turunkan kadar risiko kita disamping mampu menaikkan kadar profit kita setiap bulan. Jemput anda mendengarnya!
Audio Player00:0000:00Use Up/Down Arrow keys to increase or decrease volume.JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI!
JOM BUAT INCOME PASIF 10-30% SEBULAN!
JOM SERTAI COPYTRADE BERSAMA CIKGU ROSLEE
HARI INI JUGA!! WHATSAPP PAKSU
012-7092198 UNTUK BANTUAN & GUIDE A TO Z!


.
Sistem TerdahuluSebelum 1 Ogos 2022
– Trade hanya pair GBPUSD.
– Profit dicapai sekitar 8-12% sahaja sebulan.
– Entry, layering dan close position SEPENUHNYA ditentukan oleh algorithm EA yang telah ditetapkan.
– Campurtangan MANUAL dilakukan setelah margin level mencapai bawah 1000%. EA dioffkan dan diuruskan secara manual berdasarkan analisis semasa!
Sistem BaruSelepas 1 Ogos 2022
– Pair ditukar kepada AUDUSD. Pair AUDUSD ini dipilih kerana sesuai dengan pergerakkan BUY atau SELL nya tidak terlalu volatile dan ekstrim berbanding dengan pair GBPUSD sebelum ini. Pergerakan yang ekstrim dan terlalu volatile boleh memberikan risiko yang tinggi terutamanya jika berlaku trending dalam tempoh masa lama! 
– Profit lebih tinggi dicapai diantara 20-30% sebulan.
– Penambaikan kepada kaedah 1st ENTRY untuk satu-satu trade position samaada bermula dengan BUY atau SELL. Berbeza dengan kaedah terdahulu 1st entry ditentukan oleh algorithm EA 100% samaada 2 BUY 1 SELL atau 2 SELL 1 BUY! Kaedah baru ini, Cikgu akan mulakan dengan analisis dahulu sebelum 1st ENTRY dilakukan berdasarkan kepada CMP (current market price), hanya 1 ENTRY mula dibuka samaada BUY atau SELL sahaja dan ianya adalah MANUAL ENTRY yang dilakukan pada akaun master!
– Selepas 1st Entry manual dibuka, barulah algorithm EA mula bekerja untuk layering dan close position apabila profit, bergantung kepada setting yang ditetapkan. Didapati dengan cara ini, beban akaun boleh dikurangkan dengan bilangan entry serta jumlah floating dapat dikurangkan dengan ketara sekali!
– Dalam penambaikan baru ini juga, kaedah cutloss digunakan untuk memastikan akaun dapat dikekalkan selamat jika pergerakan bertentangan arah jauh dengan analisis! Berbeza dengan sistem terdahulu tiada kaedah cutloss dan didapati ianya boleh membahayakan akaun trading kita!

SELEPAS 3 BULAN DIUJI SECARA LIVE! DIDAPATI PRESTASINYA LEBIH BAIK & LEBIH MENGUNTUNGKAN PARA CLIENT SEMUA!
RISIKO, BILANGAN ENTRY & JUMLAH FLOATING DAPAT DIKURANGKAN NAMUN KADAR % PROFIT DAPAT DITINGGIKAN DENGAN KETARA!
BUKTINYA…..
Sehingga artikel ini ditulis 16 November 2022. Menurut data Cikgu Roslee dalam tempoh dari 1/8/2022 hingga 15/11/2022 akaun Copytrade bersama Cikgu Roslee telahpun berjaya grow sehingga 87.39%. Sasaran Cikgu Roslee untuk grow hingga 100% sehingga hujung November 2022 ini! in shaa Allah.
Pasif Income Dari Saham Dan PelaburanUNTUK LIHAT PRESTASI COPYTRADE CIKGU ROSLEE SECARA LIVE DARI HARI PERTAMA PENAMBAHBAIKAN DILAKUKAN (1/8/2022) HINGGA KINI.. BOLEH LOGIN DI MT5 ID INI!
ID Acc MT5 : 50077896
Server : LiteFinance Global LLC
Investors Pwd : CikguLee123

Client ini mula deposit USD100 pada 1/8/2022. Anda boleh login dan nilailah sendiri prestasinya!
VIDEO : BUKTI Client Ini Grow Profit 96.36% Dalam Masa 4 Bulan Sahaja Dengan Copytrade Bersama Cikgu Roslee | Video ini hasilkan pada 6/12/2022


** Klik button fullview dibucu kanan bawah jika anda tonton dari handphone, untuk elak nampak separuh. Ini kerana video ini dimuat naik terus dari phone screen recording tanpa edit...
REKOD PROFIT BULANAN & MINGGUAN!(data sah sehingga tarikh artikel ini ditulis)


Menarik kan prestasi % PROFIT DICAPAI setelah Cikgu Roslee lakukan penambahbaikan ini? Profit boleh GROW hingga 100% dalam tempoh 4 bulan dalam keadaan risiko telahpun berjaya dikurangkan! Semestinya terbaik!ANDA MINAT UNTUK MENCUBA BERSAMA COPYTRADE DENGAN CIKGU ROSLEE INI?Boleh… Tak ada masalah
Paksu sedia bantu dan guide A to Z! Ianya mudah dan ringkas sahaja pun. Tak perlu sebarang kemahiran yang special untuk sertai dalam Copytrade ini.
Boleh bermula serendah USD100 atau dalam gandaan 100. Contohnya USD100, USD200, USD300, USD400……………… USD1k, USD2k
Setting default akaun Master adalah USD100. Setting akaun Copytrade anda nanti bergantung kepada kadar deposit yang dilakukan. Semakin besar deposit, semakin besar saiz lot entry dibuka dan semakin besarlah profit yang akan dicapai apabila satu-satu trade session ditutup!
Nota : Kadar tukaran terkini di Litefinance untuk Deposit RM5.00 dan Withdrawal RM4.80 untuk USD1 menggunakan Local Depositor!
Pasif Income Dari Saham Dan PelaburanBAGAIMANA CARA KIRAAN PROFITNYA?– Kita boleh tengok sendiri trade session kita yang berjalan kat Meta Trader 5 di handphone masing-masing. Kita boleh login ke akaun trading kita guna ID MT5 dan password kita sendiri.
– Kadar % profitnya sama, yang membezakannya adalah kadar deposit kita sahaja!
Contoh Kiraan
Dari carta diatas. Kita ambil CONTOH Bulan Ogos 2022 – Profit Copytrade 24.88%
Formula : Deposit (USD) X % Profit Bulanan = Profit (USD)
– Jika kita deposit USD100 – Maka profit kita adalah USD24.88, Balance kita jadi USD124.88
– Jika kita deposit USD200 – Maka profit kita adalah USD49.76, Balance kita jadi USD249.76
– Jika kita deposit USD300 – Maka profit kita adalah USD74.64, Balance kita jadi USD374.64
.
.
– Jika kita deposit USD600 – Maka profit kita adalah USD149.28, Balance kita jadi USD749.28
.
.
– Jika kita deposit USD1k – Maka profit kita adalah USD248.80, Balance kita jadi USD1248.80
Fees Cikgu Roslee 15% dari profit dan ianya automatik sistem akan tolakkan, balance yang tertera di Meta Trader 5 adalah bersih untuk client withdraw!

AUTO COMPOUNDING JUGA BOLEH DISETKAN PADA AKAUN COPYTRADE ANDA DENGAN FEATURES BARU YANG TERDAPAT DALAM DASHBOARD “In proportion in my fund”. BAGITAHU PAKSU NANTI, IN SHAA ALLAH PAKSU BANTU URUSKAN A TO Z UNTUK ANDA!
PELUANG MENJANA INCOME PASIF 10-30% KONSISTEN SETIAP BULAN TANPA PERLU MENJUAL BARANG & TANPA PERLU MENAJA SESIAPA! REBUT PELUANG KEEMASAN INI SEGERA!VIDEO KAJIAN KES : Bagaimana client ini yang tak tahu apa-apa tentang trading boleh berjaya grow profit 195.66% dalam 7 bulan sahaja join copytrade bersama Cikgu Roslee ini!

JOM SERTAI COPYTRADE BERSAMA CIKGU ROSLEE HARI INI JUGA!
BOLEH BERMULA MINIMA USD100
PELUANG JANA INCOME PASIF 10-30% SEBULAN!
TESTIMONI-TESTIMONI DARI CLIENT


Diatas sebahagian testimoni-testimoni yang dikongsikan!
JOM SERTAI COPYTRADE BERSAMA CIKGU ROSLEE
HARI INI JUGA!!PELUANG BUAT INCOME PASIF
10-30% KONSISTEN SETIAP BULAN TANPA
PERLU BUAT APA-APA!CUBALAH WALAUPUN
DENGAN MINIMA USD100! TENGOKLAH
PRESTASI PROFIT YANG DIHASILKAN!INCOME PASIF DAN PROFIT UNTUK ANDA
DALAM USD SETIAP BULAN!IN SHAA ALLAH ANDA TIDAK AKAN MENYESAL..
JOM SERTAINYA HARI INI JUGA!!!CARA UNTUK REGISTER & BERMULA?1) Daftar Litefinance Malaysia dari link Paksu ini – KLIK SINI
– Masukkan email, cipta password, kemudian buat verify email dan no handphone anda, submit salinan gambar ic anda depan dan belakang untuk pengesahan identiti.
Verify email, no phone dan pengesahan identiti ini penting untuk mengelakkan masalah ketika ANDA melakukan withdrawal profit nanti
Cara verify – Login dashboard – Klik My Profile – Scroll kiri – Klik Menu Verification

Trading Akaun ANDA Berjalan Dibawah Tetapan Ciri Islamik!
Jika ANDA tak tahu nak buat semua ini. Jangan bimbang WhatsApp Paksu 012-7092198 bagitahu. Paksu boleh bantu uruskan dari A to Z. Paksu bantu anda hingga selesai! No problem.

2. Selepas pendaftaran selesai. Paksu guide anda untuk buat deposit ke akaun trading anda sendiri. Minimum untuk follow Copytrade Cikgu Roslee ialah USD100 dan ke atas dalam gandaan 100.
3. Selepas deposit ANDA approve, Cikgu Roslee akan bantu untuk setupkan Copytrade ANDA.
4. Pantau sahaja trade ANDA berjalan di Meta Trader 5. Tak perlu ANDA buat apa-apa lagi.
5. Ada profit lebih dari nilai deposit, ANDA bolehlah buat withdrawal.
6. Join group WhatsApp Support Copytrade Bersama Cikgu Roslee!
* Kepada yang sudah akaun trading Litefinance, tak perlu mendaftar baru jika akaun anda masih aktif. WhatsApp Paksu 012-7092198 untuk Paksu guide bantu anda pindahkan IB dahulu, sebelum mula buat Copytrade dengan Cikgu Roslee ini!
Jika ada sebarang masalah atau perlukan apa-apa penjelasan boleh terus WhatsApp Paksu 012-7092198 untuk bimbingan serta bantuan. Sila klik link dibawah. Terima kasih!

Baca artikel Paksu terdahulu
(telah ditulis 7 October 2021 lalu)
mengenai Copytrade bersama Cikgu Roslee.
Fahami lengkap mengenai konsep Copytrade
dan testimoni-testimoni pelanggan
yang berpuashati. – KLIK SINI
Pasif Income Dari Saham Dan Pelaburan.
Anda mungkin mencari maklumat berkaitan ini;
Pasif Income Dari Saham Dan Pelaburan, platform buat income pasif, bagaimana buat pendapatan pasif dari saham, buat pendapatan pasif dari pelaburan, buat side income dari saham dan pelaburan, platform saham dan pelaburan terbaik, buat income bulanan dari saham dan pelaburan, bagaimana buat duit pasif setiap bulan, jana income pasif dari saham, jana income pasif dari pelaburan, jana income pasif dari trade, menjana pendapatan pasif dari saham, menjana pendapatan pasif dari pelaburan, menjana pendapatan pasif dari trade, buat side income dari saham, buat side income dari pelaburan, buat side income dari trade, pendapatan tambahan secara pasif dari saham, pendapatan tambahan secara pasif dari pelaburan, pendapatan tambahan secara pasif dari trade, jana pendapatan sendiri dari saham, jana pendapatan sendiri dari pelaburan, jana pendapatan sendiri dari trade, platform pelaburan pasif income, platform pelaburan profit harian, 


Untuk keterangan lanjut sila layari Pasif Income Dari Saham Dan Pelaburan
Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.addindeen.com/2023/01/pasif-income-dari-saham-dan-pelaburan.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Peluang Menjana Pasif Income Bulanan

Peluang Menjana Pasif Income Bulanan

papar berkaitan - pada 29/1/2023 - jumlah : 53 hits
Peluang Menjana Pasif Income Bulanan Dengan CopytradeAdakah anda tercari cari peluang bagaimana untuk menjana pasif income bulanan sebagai sumber pendapatan tambahan dan sampingan anda sekeluarga Menjadi keseronokan dan kebahagiaan kita apa...
Cara Jana Income Pasif

Cara Jana Income Pasif

papar berkaitan - pada 23/1/2023 - jumlah : 61 hits
Cara Jana Income Pasif Dengan CopytradeRamai diantara kita ingin mencari cara jana income pasif setiap bulan yang boleh membantu kita menjana pendapatan tambahan Banyak kelebihan dan kebaikannya apabila kita memiliki sumber income atau pend...
Income Pasif Setiap Bulan Dengan Copytrade

Income Pasif Setiap Bulan Dengan Copytrade

papar berkaitan - pada 12/1/2023 - jumlah : 71 hits
Peluang Buat Income Pasif Setiap Bulan Dengan CopytradeRamai yang menginginkan untuk mendapatkan peluang buat income pasif setiap bulan sebagai usaha bagi menambahkan sumber pendapatan diri dan keluarga Terdapat banyak kaedah yang boleh dig...
Pasif Income Terbaik Di Malaysia

Pasif Income Terbaik Di Malaysia

papar berkaitan - pada 24/1/2023 - jumlah : 50 hits
Pasif Income Terbaik Di Malaysia Dengan CopytradeAnda tentu tercari cari peluang buat pasif income terbaik di Malaysia pada ketika ini Kenapa ramai yang menginginkan untuk ada sumber pasif income atau pendapatan pasif buat diri dan keluarga...
Buletin Fundamental Saham

Buletin Fundamental Saham

papar berkaitan - pada 17/1/2023 - jumlah : 63 hits
Buletin Fundamental Saham by REMISIER RM Advancecon private placement untuk membiayai projek solar berskala besar Advancecon Holdings Bhd telah mencadangkan untuk melaksanakan private placement sehingga 20 daripada jumlah asas saham syarika...
Waspada Pelaburan Skim Cepat Kaya Menggunakan Logo Dan Nama Bursa Malaysia

Waspada Pelaburan Skim Cepat Kaya Menggunakan Logo Dan Nama Bursa Malaysia

papar berkaitan - pada 12/1/2023 - jumlah : 61 hits
Menurut kenyataan media Bursa Malaysia Bursa Malaysia ingin mengingatkan orang ramai supaya berhati hati dengan skim cepat kaya Scammer sering menyalahgunakan logo Bursa Malaysia dan juga imej perancang kewangan berlesen untuk m
Pasaran Saham As Ditutup Bercampur Campur Dow Jones Turun 1 14

Pasaran Saham As Ditutup Bercampur Campur Dow Jones Turun 1 14

papar berkaitan - pada 18/1/2023 - jumlah : 86 hits
Pada penutupan di Bursa Saham New York Dow Jones jatuh 1 14 S P 500 turun 0 20 indeks Komposit NASDAQ meningkat 0 14 McDonald s Corporation merupakan syarikat berprestasi terbaik dalam kalangan komponen indeks Dow Jones hari ini meningkat 5...
Jangan Melabur Di Dalam Saham Amanah

Jangan Melabur Di Dalam Saham Amanah

papar berkaitan - pada 20/1/2023 - jumlah : 85 hits
Assalamualaikum Hari ini Abam Kie ingin berkongsi tentang kesilapan masa lampau apabila Abam Kie begitu teruja untuk melabur di dalam saham amanah atau unit trust amanah yang akhirnya membawa padah kepada diri sendiri Memang la pada masa tu...
Isteri Saham Akhirat Suami Bahagiakanlah Dia Allah Akan Lancarkan Rezeki

Isteri Saham Akhirat Suami Bahagiakanlah Dia Allah Akan Lancarkan Rezeki

papar berkaitan - pada 14/1/2023 - jumlah : 43 hits
Bahagiakanlah isteri Allah akan lancarkan rezeki bagimu Mudahkanlah isteri Allah akan mudahkan urusanmu Didiklah isteri Allah akan jamin syurga untukmu Setialah dengan isteri tenteram hidup mu Berapa ramai orang membebankan isteri Berapa ra...
Punca Cara Mengatasi Masalah Kerap Kencing

Anwar Is Zahid S Biggest Collateral Damage

Telefilem Sandiwara Biola Ayah Di Tv1

Foray A Ducati Powered Custom With Upcycled Bimota Parts

Will Anwar Do The Inappropriate With Singapore

Ujian Pencarian Murid Pintar Ukm1 Genius Pintar

Tambah Kredit Pulsa Website Togel Sambil Instant Tidak Lama

Peluang Menjana Pasif Income BulananDrama Projek High Council Sinopsis Setiap Episod 1 Hingga 10 Astro Go Astro Ria

Kisah Anugerah Untuk Filem Paling Teruk Raspberry Emas

5 Pekerjaan Bukan Jurujual Yang Kini Terpaksa Buat Marketing

Info Dan Sinopsis Drama Berepisod I Love You Mr Clown Slot Lestary TV3

5 Susu Paling Mahal di Dunia


Cara Agar Wa Banyak Yang Chat

Bawa Lee Kwangsoo Kembali Kalau Nak Rating Naik Semula Peminat Running Man

Mikha Tambayong Dan Deva Mehandra Menikah Di Bali Pakai Gaun Spesial Peninggalan Ibunda

Dskp 2023 Dokumen Standard Kurikulum Dan Pentaksiran Terkini

Wanita Cedera Rakan Lontar Kunci Tertusuk Pada Muka

Permohonan Jawatan Kosong Di Kuips Kolej Universiti Islam Perlis