Pelancaran E Book Rahsia Kejayaan Dan Teknik Perniagaan Dato Sri Aliff Syukri From Zero To Hero



Salam uolls,

Baru - baru ini Y.Bhg. Dato' Sri Aliff Syukri telah melancarkan sebuah keluaran terbaru beliau iaitu ; E-Book yang bertajuk "Zero To Hero". E-Book  ini menceritakan tentang kisah kejayaannya dari seorang individu yang dulu hidupnya susah dan kini telah berjaya membina empayar bisnes sendiri

TERLAJAK LARISTagline yang Ty rasa dari golongan budak ke dewasa pastinya tahu. Jadi mustahil lah tak ada siapa yang kenal dengan beliau. Mungkin ada yang rasa annoying  dengan tagline beliau tapi terikut -terikut juga kan? Jadi , apa kata jom ikut juga dia untuk jadi orang yang berjaya


E-BOOK "ZERO TO HERO"Sesuai untuk mereka yang ingin menceburi bidang usahawan bagi mendapatkan e-book ini kerana segala yang ada dalam e-book adalah eksklusif dan tidak ada di jual dalam bentuk fizikal sebuah buku di pasaran. Apa yang boleh didapati dan dipelajari juga sebagai pemangkin motivasi para usahawan muda dan yang ingin berjaya dari e-book ni? Sudah semestinya rahsia & teknik kejayaan Dato' Sri Aliff Syukri

8 Resepi & Teknik Kejayaan Dato' Sri Aliff Syukri1. Teknik Mencari Big Why Yang Powerful2. Teknik Mula Bisnes Dengan Modal Rendah3. Teknik Cari Founder Dari Awal Bisnes4. Teknik Cari Ejen Dengan Pantas5. Teknikal BeraniTerima Kritikan6. Teknik Buang Malu7. Teknik Urus Masa8. Teknik Sentiasa Kekal Positif & Aktif

Dan , dapat mengenali siapa beliau lebih dalam walaupun hanya melalui e-book. Terutamanya , kisah beliau hanya bermula dengan perniagaan kecil - kecilan di pasar tani di mana pendapatan beliau ketika itu  ibarat sekadar cukup - cukup makan sahaja bagi bulan itu sahaja. Dengan berkat usaha keras beliau , impiannya telahpun kini menjadi kenyataan. Dan baginya , semuanya bukan hanya "luck" semata - mata tetapi atas usaha keras dan strategi perniagaan beliau sendiri

Untuk makluman jua , ketika pre-launch E-Book yang pertama dibuka kepada 200 unit sahaja dengan harga promosi telah berjaya dijual dalam tempoh kurang 24jam. Dan ianya telah ditutup pada 26 Julai 2019 pada jam 9.30 malam. Selepas itu, penjualan diteruskan tetapi tidak lagi dengan harga promosi


Secara umumnya , penjualan E-Book ni sekaligus bertujuan utnuk melantik ejen - ejen E-Book yang mana dengan penglibatan pihak media , ejen jualan , Instafamous , Blogger dan lain - lain adalah teramat dialukan kerana golongan ini sudah semestinya mempunyai bilangan pengikut yang ramai dan banyak serta dari pelbagai golongan. Blogger oi! Meh jadi ejen lekaih , leh dapat extra income tanpa buat apa. Dengan setiap pembelian E-Book dari link affiliate  sahaja


Nak tahu lebih lanjut dan dapatkan e-book? Klik link ini - https://bit.ly/2ysamjG
Buat usahawan , boleh juga uolls untuk sertai Aliff's Prestige Club yang mana bertujuan untuk mengeratkan silaturahim selain memberi motivasi kepada ushawan serta menambahkan pengalaman dan pengetahuan lebih luas. Dan semestinya dengan menjadi ahli kelab ini , dapat turut serta dalam pelbagai aktiviti yang diadakan. Berminat, sila hubungi - 0162950586


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://www.yanty.my/2019/08/pelancaran-e-book-rahsia-kejayaan-dan.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Minister Hints At Zero Cost Recruitment From Bangladesh

Minister Hints At Zero Cost Recruitment From Bangladesh

papar berkaitan - pada 8/1/2020 - jumlah : 72 hits
Human Resources Minister M Kula Segaran today indicated that Malaysia is aiming to reach a zero cost recruitment agreement for migrant workers from Bangladesh as part of efforts to avoid risking US trade sanctions Kula said terms of the new...
Hiburan Macam Hamba Abdi Aliff Syukri Dikecam Tawar Gaji Ciput Tidak Berpatutan Dengan Pekerjaan

Hiburan Macam Hamba Abdi Aliff Syukri Dikecam Tawar Gaji Ciput Tidak Berpatutan Dengan Pekerjaan

papar berkaitan - pada 26/12/2019 - jumlah : 117 hits
Datuk Seri Aliff Syukri nama yang begitu gah serta popular dan mempunyai empayar kosmetik bernilai jutaan ringgit di Malaysia tidak dinafikan ramai yang menjadikannya role model dalam dunia perniagaan meskipun dia sering dihimpit kontrovers...
Senarai Konsert Dato Sri Siti Nurhaliza Sepanjang Tahun 2019

Senarai Konsert Dato Sri Siti Nurhaliza Sepanjang Tahun 2019

papar berkaitan - pada 10/1/2020 - jumlah : 145 hits
Assalamualaikum dan salam sejahtera Bagaikan di lentur suteraMentari meminjam sinarnyaBagaikan di suluh hatinyaMenetap di persada Tahukah anda lirik di atas merupakan lirik bagi lagu Badarsila nyanyian Dato Sri Siti Nurhaliza dipetik daripa...
With Love From Kashmir

With Love From Kashmir

papar berkaitan - pada 8/1/2020 - jumlah : 94 hits
Dear lovely readers If you are one of the persons who followed my blog since the beginning I am sure you know that I went to Kashmir on the year 2014 6 years ago and Fahad our tour guide who took care of us while we were in Kashmir passed a...
7 Initiatives From Tm That Empower The Society And Preserve The Environment

7 Initiatives From Tm That Empower The Society And Preserve The Environment

papar berkaitan - pada 8/1/2020 - jumlah : 112 hits
From teaching the students 3D printing and data logging technologies to saving the corals Published for TM 08 Jan 2020 11 17 AM Cover image via TM recently held a three day event to showcase the company s CSR initiatives over the years As a...
Here Are The Must Grab Cashback Deals From Tng And Boost To Help You Save This Cny

Here Are The Must Grab Cashback Deals From Tng And Boost To Help You Save This Cny

papar berkaitan - pada 9/1/2020 - jumlah : 114 hits
These 13 places are giving cashbacks when you pay with Touch n Go e wallet or Boost Cover image via SAYS Malay Mail Instead of using cash to pay for your groceries this Chinese New Year you might want to pay with e wallets because they are ...
Police Take Statement From Lawyer School Following Cny Deco Fiasco

Police Take Statement From Lawyer School Following Cny Deco Fiasco

papar berkaitan - pada 10/1/2020 - jumlah : 102 hits
Police have opened an investigation into the recent case of a Selangor public school allegedly being pressured to remove its Chinese New Year decorations for fear of religious propagation Serdang district police chief Ismadi Borhan today sa...
15 Smart Chic Diy Organizer Ideas From Dollar Store Supplies

15 Smart Chic Diy Organizer Ideas From Dollar Store Supplies

papar berkaitan - pada 10/1/2020 - jumlah : 108 hits
It wouldn t be a wild guess if I said that there are tons of small things creating clutter around your home and making it difficult to find whatever it is you re looking for when you The post appeared first on
Lebanon Bans Ghosn From Foreign Travel

Lebanon Bans Ghosn From Foreign Travel

papar berkaitan - pada 10/1/2020 - jumlah : 54 hits
Former Renault Nissan boss Carlos Ghosn mops his brow as he addresses journalists on his reasons for dodging trial in Japan AFP Photo Lebanon banned former auto tycoon Carlos Ghosn from travel Thursday and asked Japan to hand over his file ...
Lebai Hadi Dah Mula Meroyan

Tak Pernah Lagi Tengok Ular Tedung Besar Camni Post Abang Bomba Ni Buat Netizen Terhibur Teruk

Teknik Senaman Yang Paling Mudah Sebelum Tidur

E Tunai Rakyat Rm30

Cara Mudah Keluarkan Duit Tanpa Kad Atm

Main Dengan Anjing Wanita Gantung Anak Sendiri

Lampu Dah Merah Kot Susah Sangat Ke Nak Berhenti Penunggang Motosikal Melambung Tinggi Dirempuh Myvi

Elizad Berehat Daripada Mingguan Wanita Umum Jalani Rawatan Ivf



Biodata Dan Latar Belakang Penyanyi Layla Sania

Bakal Suami Emma Maembong Rupanya Bukan Kerabat Diraja Tapi

Biodata Haziq Nazimuddin Finalis Hero Remaja 2020

Penjelasan Tentang Lelaki Hijau Khidir Nabi Wali Allah atau Malaikat

Biodata Dan Latar Belakang Penyanyi Aman RA


Kari Sotong Mamak Tanpa Santan

Banduan Akhir Peluk Islam Ketika Sedang Menanti Hukuman Ke Tali Gantung

Selamat Hari Kekasih Cinta Tidak Mengenal Umur Atau Tanpa Batas

Hello World

Ini Adalah Drama Bersiri Terbaru Yang Menarik Di Netflix

Merebut Kesempatan Dengan Memperbanyakan Bertaubat 9757