Order Nasi Ayam Berempah Tapi Mana Ayam Berempahnya


Bila malas nak masak..bukan malas ikutkan..tapi bahan-bahan dalam peties dah kosong..kosong..kosong..haha..besa la nak hujung bulan ni, clear la peties kat rumah tu..ate semalam dah tak ada apa nak masak..moh la order kat food panda..as usual..
K.fiezz & mr hubby memang pengguna food panda. grab food tiap kali k.fiezz malas nak masak atau bahan-bahan mentah dah abis..kadang ada bahan-bahan pun & k.fiezz masak..mr hubby, dia order makanan kat food panda ni sebab laparrrr..walaupun sebelum tu dah makan..sabar je la...
so ni kes semalam nak makan malam, tak ada apa nak dimasak..order la kat food panda...
ni menu yang k.fiezz order...Nasi Ayam Berempah...
K.fiezz assume yang sampai nasi putih + sup + ayam berempah...eh sekali sampai-sampai
Nasi ayam ke apa ni..haha...sebabnya

Nasi dia macam nasi ayam..ada sup, sos & main dish dia ayam goreng je, tak ada rasa rempah..rasanya k.fiezz order ayam berempah..awat ayam ni tak ada rasa rempah pun..haha..macam ayam goreng besa je...part mana yang berempahnya..dunno la..
dah sampai pun makanannya..makan je la...
overall boleh la rasa nasi ayam dia ni..Sebelum tu mr hubby cakap nak makan nasi ayam..tapi tak jumpa dalam list kat food panda, kedai yang jual nasi ayam..Cakap kat mr hubby, yang k.fiezz punya nasi ayam berempah ni macam nasi ayam, mr hubby rasa k.fiezz punya nasi ayam ni..dia pun cakap macam nasi ayam...Kalau dia tahu, bek dia amik menu ni..semalam mr hubby order nasi goreng daging masak merah...
dari 5 bintang, k.fiezz bagi 2 la nasi ayam berempah ni..rasa nasi okey je..sup (sikit masin), tapi kalau dah campur dengan nasi, just nice..tak rasa pun masin..sos dia tu..okey la..sedap gak...cuma hidangan utama dia, ayam tu..bukan ayam berempah..ayam goreng besa daaa...so patut nasi ni, nasi ayam..bukan nasi ayam berempah..huhu...



Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.fiezasani.xyz/2019/08/order-nasi-ayam-berempah-tapi-mana-ayam-berempahnya.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Hari Ini Bawa Bekal Nasi Goreng Ayam

Hari Ini Bawa Bekal Nasi Goreng Ayam

papar berkaitan - pada 22/8/2019 - jumlah : 94 hits
Assalamualaikum SEMENJAK dua menjak ni rasa makin seronok pulak post pasal makan makan di Alam Sari di Tanah Jauhar ni Aikk Bukan dari dulu cerita pasal makan jer ke Hahaha memanglah tapi dulu tu ada juga berselang dengan cerita cerita lain...
Nasi Lemak Mcd Dan Extra Spicy Ayam Goreng Mcd Wow

Nasi Lemak Mcd Dan Extra Spicy Ayam Goreng Mcd Wow

papar berkaitan - pada 23/8/2019 - jumlah : 99 hits
Nasi lemak McD Hari Malaysia Malaysia jom untuk turut serta dalam petisyen menjadikan Nasi Lemak sebagai makanan diiktiraf sebagai simbol makanan Malaysia sila layari http chng it LDfjGDJsQs McDonald s Malaysia Berjiwa Malaysia Sejak pembuk...
Pkb Amandemen Uud 1945 Berisiko Terbatas Tapi Bisa Kemana Mana

Pkb Amandemen Uud 1945 Berisiko Terbatas Tapi Bisa Kemana Mana

papar berkaitan - pada 14/8/2019 - jumlah : 16 hits
Ketua DPP Partai Kebangkitan Bangsa Abdul Kadir Karding menilai amandemen terbatas Undang Undang Dasar 1945 terlalu berisiko Pasalnya tidak tertutup kemungkinan pembahasan amandemen itu justru melebar kemana mana
Cara Masak Nasi Kerabu Golok Ayam Bakar Untuk Orang Diet

Cara Masak Nasi Kerabu Golok Ayam Bakar Untuk Orang Diet

papar berkaitan - pada 27/8/2019 - jumlah : 82 hits
Sedapnya Nasi Kerabu Golok perkongsian Cikgu Afy Al Habibi ni Cukup lengkap dengan aneka hirisan ulam sambal dan ayam bakar Malah resipinya juga diolah supaya lebih sihat dan sesuai untuk orang yang sedap diet Nak cuba Jom lihat bahan bahan...
Resepi Sambal Halia Nasi Ayam

Resepi Sambal Halia Nasi Ayam

papar berkaitan - pada 26/8/2019 - jumlah : 137 hits
Kalau makan nasi ayam di Restoran Nasi Ayam terkenal tu paling suka bila pilih menu Nasi Ayam Hainan kerana ada sambal halia tu Dia bukanlah sambal sebenarnya cuma salah satu side dish untuk menu nasi ayam selain sambal cili kicap dan sup a...
Ayam Goreng Berempah

Ayam Goreng Berempah

papar berkaitan - pada 29/8/2019 - jumlah : 86 hits
Ayam Goreng Berempah Resepi yang biasa kita dengar dan makan Bahan bahan yang aku guna tidaklah selengkap mana asal jadi ja dan yang penting sedap haha masuk bakul angkat sendiri yo Masakkan aku tidaklah sesedap mana tapi aku rajin masak da...
Gulai Ayam Lauk Nasi Dagang

Gulai Ayam Lauk Nasi Dagang

papar berkaitan - pada 20/8/2019 - jumlah : 58 hits
Saya sebetulnya sangat geram dengan apa yang berlaku di IG saya Seorang budak lelaki yang saya percaya seorang Melayu beragama Islam cuba berperangai tidak senonoh melalui DM Kadang kadang kesal dengan budak budak macam ni yang pastinya tid...
Resepi Ayam Masak Hijau Petai Bersama Nasi Panas

Resepi Ayam Masak Hijau Petai Bersama Nasi Panas

papar berkaitan - pada 12/8/2019 - jumlah : 173 hits
Resepi Ayam Masak Hijau Petai Bersama Nasi PanasMasak ayam buh petaii
Amaran Dari Allah Kepada Penduduk Pulau Langkawi

Isteri Tak Yakin Dengan Suami Jaga Anak Rupanya Suami Ada Magic Tersendiri

21 Jenis Ikan Yang Dijual Di Pasar Jangan Tak Kenal Pula Bila Kena Suruh Beli Nanti

Kenyataan Berunsur Fitnah Beberapa Gambar Sultan Kelantan

Alhamdulillah Zamani Sudah Sah Berkahwin

Ahli Politik Atau Terrorist

Jenama China Bagus Ke

Keputusan Penuh Abpbh 32 2019



Senarai Lagu Tugasan Konsert Big Stage 2019 Minggu Ketujuh Separuh Akhir

Carta Kedudukan Dan Markah Peserta Konsert Big Stage 2019 Minggu Keenam

Senarai Pemenang Anugerah Bintang Popular Berita Harian 32 ABPBH32

Bolehkah Majikan Memecat Anda Kerana Mengambil MC Terlalu Banyak

5 Pemain Bola Sepak Terkenal Yang Akhirnya Diisytiharkan Bankrap


Sampai Masa Jangan Guna Nama Islam Untuk Parti Politik

Allah Tarik Segala Nikmat Sekelip Mata Je Ingat La

Happy Bunch Happy Bunch X Mycybersale 2019

Hukum Makan Siput Babi

4 Sebab Jangan Makan Kentang Yang Telah Keluar Tunas

Halaman Baru